ΑΛΕΚ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΥΠΕΡ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: ΑΛΕΚ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΥΠΕΡ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ
Εσένα ποιος σε πηδαει, ο Δελατολλας;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όλες οι αντισυριζαίες μούνες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Veni Vidi Vici
Στα μάτια ενός μαλάκα αριστερού μπορεί.
Γιατί στους υπόλοιπους θυμίζει κηδεία.
Αlea jacta est
H οικογένεια του Αλαβάνου (παλιά βενετσιάνικη οικογένεια της Τήνου) έχει πολλούς ιερείς
- Veni Vidi Vici
Αlea jacta est
-
Πάντα ο αλαβανος και η λαέ του πατριωτικόυ ήταν. Τώρα που είναι και στα πολιτικά τελειώματα, είπε λίγο να το πάει πιο μακριά, για λίγη υστεροφημία, μιας και ως κόμμα αποτύχαμε. Αδιάφορο το ζήτημα γενικως.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Τι έχει η Βούλτεψη και το λες έτσι; Μπορεί να πολιτικά και ιδεολογικά να είναι ένα βλήμα αλλά ως σεξουαλική οντότητα γιατί τη λοιδορείς;
- Veni Vidi Vici
Εσενα λοιδορώ ρε σαβουρογάμη.
Σιγά μη σου κάτσει η Βούλτεψη!
Βολέψου με καμιά Τασία (όποια θες).
Αlea jacta est
Ρε είσαι σχιζοφρενής; Αναφέρεις τη Βούλτεψη για να σηματοδοτήσεις τη σαβουρογαμία και αμέσως μετά την ανεβάζεις σε ποιότητα και λες ότι δεν μπορεί να την έχει ο καθένας που είναι χαμηλού επιπέδου.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 12:58Εσενα λοιδορώ ρε σαβουρογάμη.
Σιγά μη σου κάτσει η Βούλτεψη!
Βολέψου με καμιά Τασία (όποια θες).
Θες να σου κάνω ανάλυση πως ο φασισμός σου εισάγει όρους και έννοιες και νοοτροπίες εντέλει αντικειμενοποίηση των ανθρώπων και τι είναι αυτό που λέτε σαβουρογαμία; Όχι λέγε θες; Είσαι νέος χρήστης και προφανώς δεν ξέρεις ότι άμα μου το δώσει το ρίχνω στην ανάλυση. Πρόσεχε. Θα γράψω σεντόνι, σε απειλώ.
Επίσης ούτε η Τασία θα μου καθότανε. Το έχω ξαναπεί ότι έχω μία ιδιαιτερότητα και δεν μπορώ να γαμήσω. βασικά δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, δεν ξέρω πως είναι. Γι αυτό και είχα περιθώριο να καλλιεργήσω το πνεύμα μου και έγινα διανοούμενος και πολύ δυνατό μυαλό.
Καλά δεν τα βλέπεις όλα αυτά;
Η Τασία είναι μεγάλη. Στα νιάτα της θα ήταν πολύ θερμή στο γαμήσι και φαίνεται. Αλλά που να καταλάβετε ρε ενδοπαλαμικοί παλινδρομιστές με τις τυποποιημένες εικόνες σεξουαλικών οντοτήτων του σύγχρονου εμπορικο-καταναλωτικού πολιτισμού;
(Ήταν ένα δείγμα

- Veni Vidi Vici
Δάκρυσα ρε πουστη μουΚαι να μπορούν μικροί και μεγάλοι από τα μπαλκόνια να τραγουδούν με την ψυχή τους το “Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη ταφή Σου…”; Και να νιώσει ο λαός μας ότι είναι κοινή η μοίρα σε κάθε μπαλκόνι, ότι αν και απομονωμένοι, είμαστε ο ένας συναισθηματικά δίπλα στον άλλο και θα ξεπεράσουμε μαζί το κακό;

Και ο Αλαβάνος έχει δίκιο; Τόση μανία, πια, με την Εκκλησία... Τέλος πάντων, στ΄αρχίδια μας, ας μείνουν με τη μανία τους. Κομπλεξικοί. Τι θα πείραζε να γινόταν περιφορά και να κρατάει ο κόσμος στο μπαλκόνι το κεράκι του; Μιλάμε για πρωτόγονους Ιθαγενείς που χάρηκαν επειδή διάβασαν τρεις φιλόσοφους. Πάω να κάνω περίπατο, εκνευρίστηκα, γυρίζω στον ωραίο κόσμο μου.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Αντικειμενικά πάντως δίκιο έχει. Δεν κολλά κανένας κορωνοϊό έτσι.ΚΑDYRΟV έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 23:49
Γιατί να μην τελεστεί η περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους των πόλεων, με έναν ιερέα μόνο, έναν ψάλτη, έναν νεωκόρο που θα κρατάει μια ανθοδέσμη με βιολέτες, ώστε να διατηρηθεί πλήρως η κοινωνική απόσταση;
Και να μπορούν μικροί και μεγάλοι από τα μπαλκόνια να τραγουδούν με την ψυχή τους το “Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη ταφή Σου…”;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτός είναι ο ερυθρός και φαιός εθνολαϊκισμός https://www.liberal.gr/news/korudallos- ... ges/297867Golden Age έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 22:12Αντικειμενικά πάντως δίκιο έχει. Δεν κολλά κανένας κορωνοϊό έτσι.ΚΑDYRΟV έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 23:49
Γιατί να μην τελεστεί η περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους των πόλεων, με έναν ιερέα μόνο, έναν ψάλτη, έναν νεωκόρο που θα κρατάει μια ανθοδέσμη με βιολέτες, ώστε να διατηρηθεί πλήρως η κοινωνική απόσταση;
Και να μπορούν μικροί και μεγάλοι από τα μπαλκόνια να τραγουδούν με την ψυχή τους το “Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη ταφή Σου…”;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ρε σεις, η οικογένεια Αλαβάνου είναι η ισχυρότερη κολώνα της Τήνου. Ο παππούς του (Αλέξανδρος και αυτός) ήταν επι δεκαετίες ο Πρόεδρος του Ιδρύματος της Παναγίας Τήνου.
Παπαδοπαίδι είναι
Παπαδοπαίδι είναι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 3537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
28 Μάιος 2023, 21:01
-
- 10 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
29 Σεπ 2023, 15:52
-
-
Νέα δημοσίευση Να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις υπέρ της Χαμάς;
από Otto Weininger » 12 Οκτ 2023, 22:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 168 Απαντήσεις
- 4812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Gordian Knot
13 Νοέμ 2023, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι φοιτητές του κόσμου υπερ της παλαιστίνης
από Ληστοσυμμορίτης » 21 Απρ 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 536 Απαντήσεις
- 10698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith