Υπόθεση Uber
-
Re: Υπόθεση Uber
Από την μία η UBER είναι αθέμητος ανταγωνισμός αλλά και από την άλλη το να κληρονομείς την άδεια ταξί είναι επίσης αθέμητος ανταγωνισμός. Κανονικά, μετά τη συνταξιοδότηση η άδεια θα έπρεπε να επιστρέφεται στο κράτος και να επαναδημοπρατείται.
Και πως ακριβως ειναι αυτο?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Σε ποιον και γιατι θα επρεπε?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 19:43Πληρώνει εισφορές η UBER;
...Κρατάς το ένα κινητό για να πάρεις φωτογραφία την οθόνη του άλλου;
Αυτό ακριβώς γίνεται με τις πολύ μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως, γκούγκολ, απλ κτλ.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Απρ 2018, 12:13H Uber έχασε στην Ισπανία και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Θα πληρώνει ακριβώς τα ίδια που πληρώνουν οι ταξιτζήδες αφού πλέον θεωρείται το ίδιο πράγμα. Φυσικά αυτό δεν τους άρεσε, γιατί έτσι πως θα έχουν χαμηλότερες τιμές ;
Κάτι που λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός το έχετε ακούσει ; Δηλαδή αν εγώ ανοίξω ένα φαρμακείο και αντί για φόρο 6-13-24% (ανάλογα την κατηγορία) έχω ειδικό καθεστώς 1-5-10% και πουλάω φτηνότερα τα πάντα θα είμαι τίμια ανταγωνιστικός ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Μα θα παρεις συνταξη απο την φορολογια των οδηγων της Uber. Ακομα δεν μου εξηγησες, τι εξτρα εισφορες θελετε να πληρωσει?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 20:06Έλα ντε. Και όταν θα έρθει η ώρα σου για σύνταξη να σου δίνει ένα αρνίσιο αρχίδι. Εκτός και αν κεντρωσες λεφτοδεντρα...
-
ΙΚΑ; Την αντίστοιχη εισφορά των ταξιτζήδων στο ταμείο τους; Φορολογία όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Λέω εγώ τώρα...lafkiotis έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 00:18Μα θα παρεις συνταξη απο την φορολογια των οδηγων της Uber. Ακομα δεν μου εξηγησες, τι εξτρα εισφορες θελετε να πληρωσει?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 20:06Έλα ντε. Και όταν θα έρθει η ώρα σου για σύνταξη να σου δίνει ένα αρνίσιο αρχίδι. Εκτός και αν κεντρωσες λεφτοδεντρα...
- Cecily Anne
Δηλαδή τι φαντάζεστε, οι μεν θα βαράνε 4000 στο ΤΕΒΕ με το καλημέρα και οι δε θα γυαλίζουν το αμαξάκι τους και θα βγαίνουν στην αγορά χαλαροί και λάιτ;
lol
lol
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε ναι αυτο λεω και εγω. Eαν οι οδηγοι της Uber, θελουν συνταξη, ασφαλεια για βαρεα, ανθυγιεινα και ασθενεια, δεν τους εμποδιζει απολυτως κανενας να πανε να αγορασουν οσα ενσημα μπορουν και θελουν.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 10:36ΙΚΑ; Την αντίστοιχη εισφορά των ταξιτζήδων στο ταμείο τους; Φορολογία όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Λέω εγώ τώρα...lafkiotis έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 00:18Μα θα παρεις συνταξη απο την φορολογια των οδηγων της Uber. Ακομα δεν μου εξηγησες, τι εξτρα εισφορες θελετε να πληρωσει?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 20:06
Έλα ντε. Και όταν θα έρθει η ώρα σου για σύνταξη να σου δίνει ένα αρνίσιο αρχίδι. Εκτός και αν κεντρωσες λεφτοδεντρα...
Απο την εταιρια τι ακριβως ζητατε εσεις? Νταβατζιλικι γαμισιατικα για να παρουμε και αλλους ΔΥ αφισοκολλητες?
-
Κάπου κάνεις λάθος. Η ασφάλιση για τους εργαζόμενους δεν είναι προαιρετική αλλά υποχρεωτική...
Αντιθέτως πωλείται!!! Είχε φτάσει να πωλείται μέχρι και 200.000 ευρώ πριν τον 2009!!!Εμπεδοκλής έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 12:36Από την μία η UBER είναι αθέμητος ανταγωνισμός αλλά και από την άλλη το να κληρονομείς την άδεια ταξί είναι επίσης αθέμητος ανταγωνισμός. Κανονικά, μετά τη συνταξιοδότηση η άδεια θα έπρεπε να επιστρέφεται στο κράτος και να επαναδημοπρατείται.
Και εννοείται ότι το κράτος δεν έπαιρνε δεκάρα από αυτή τη συναλλαγή!!!
Ούτε και σήμερα παίρνει, τι στιγμή που οι άδειες έχουν πέσει κάτω από τα 40.000 ευρώ...
Δημοκρατία και οικονομικά στην Ελλάδα...
...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Otto Weininger

Μήπως μπορείς να μου βρεις μια τέτοια άδεια να την αγοράσω ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ηράκλειτος
- †
Εδώ βλέπω τιμές 60.000 έως 80.000, δεν ξέρω κατά πόσον είναι αντιπροσωπευτικές.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 17:52
Μήπως μπορείς να μου βρεις μια τέτοια άδεια να την αγοράσω ;
God.exe is missing. Universe will restart.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Αύγ 2024, 17:52
-