Μια χαρά τα λέει ο Τζήμερος στο συγκεκριμένο θέμα. Οι διακοπές και τα άλλα θέματα που αναφέρει δεν είναι "λελογισμένη κοινωνική πολιτική". Είναι "παραλογισμένη" πολιτική.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:21ανοησίες το συγκεκριμένο του τζημερου.
Η λελογισμενη κοινωνική πολιτική ειναι απαραιτητη.
Εχουν οι άνεργοι δικαίωμα να κάνουν διακοπές?
Re: Εχουν οι άνεργοι δικαίωμα να κάνουν διακοπές?
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
soontalaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:23Βεβαιως, αν μου δειξεις σε ποιον ανεργο εδωσε δωρο ταξιδι στην Ιαπωνια το κρατος, να το συζητήσουμεJuno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:22Από μικρή ονειρευόμουν να γυρίσω όλη την Ιαπωνία.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:21
ανοησίες το συγκεκριμένο του τζημερου.
Μου έχει μείνει απωθημένο. Αν δεν μου πληρώσετε το ταξίδι, μπορεί να πάθω κατάθλιψη.
https://www.powergame.gr/kodikos-g/3496 ... -stis-ipa/
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ πάντως σαν απόστρατος συνταξιούχος με πολύ καλή σύνταξη, κάνω όλον τον χρόνο διακοπές με τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων !!! 

Και πως ακριβως οριζεται η "λελογισμενη κοινωνικη πολιτικη"? Με τα χιλιομετρα, με το κοστος, με τη διαρκεια?talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:23Βεβαιως, αν μου δειξεις σε ποιον ανεργο εδωσε δωρο ταξιδι στην Ιαπωνια το κρατος, να το συζητήσουμεJuno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:22Από μικρή ονειρευόμουν να γυρίσω όλη την Ιαπωνία.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:21
Μου έχει μείνει απωθημένο. Αν δεν μου πληρώσετε το ταξίδι, μπορεί να πάθω κατάθλιψη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αφού το κράτος τους δίνει κάτι, πρέπει να δώσει και σε εμένα για να υπάρχει ισότητα. Δηλαδή εγώ είμαι το θύμα που πληρώνει εισφορά αλληλεγγύης;talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:23Βεβαιως, αν μου δειξεις σε ποιον ανεργο εδωσε δωρο ταξιδι στην Ιαπωνια το κρατος, να το συζητήσουμεJuno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:22Από μικρή ονειρευόμουν να γυρίσω όλη την Ιαπωνία.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:21
Έχω συμπληρώσει κάτι στο προηγούμενο σχόλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 04 Ιαν 2023, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.Unique έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:26Και πως ακριβως οριζεται η "λελογισμενη κοινωνικη πολιτικη"? Με τα χιλιομετρα, με το κοστος, με τη διαρκεια?talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:23Βεβαιως, αν μου δειξεις σε ποιον ανεργο εδωσε δωρο ταξιδι στην Ιαπωνια το κρατος, να το συζητήσουμε
Το να παει ο αλλος λιγες μερες το χρονο κοινωνικο τουρισμό εχει μικρο κοστος, πολυ μικρότερο απο κατι υπερογκα εφάπαξ που μασουλανε διάφοροι
Define reasonable? Number sir.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.Unique έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:26Και πως ακριβως οριζεται η "λελογισμενη κοινωνικη πολιτικη"? Με τα χιλιομετρα, με το κοστος, με τη διαρκεια?talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:23
Βεβαιως, αν μου δειξεις σε ποιον ανεργο εδωσε δωρο ταξιδι στην Ιαπωνια το κρατος, να το συζητήσουμε
Το να παει ο αλλος λιγες μερες το χρονο κοινωνικο τουρισμό εχει μικρο κοστος, πολυ μικρότερο απο κατι υπερογκα εφάπαξ που μασουλανε διάφοροι
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Τί, δεν σου δινει το κρατος παραπανω απο οσα πληρωνεις με αμεσους φόρους; προφανως αστειευεσαιJuno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27Αφού το κράτος τους δίνει κάτι, πρέπει να δώσει και σε εμένα για να υπάρχει ισότητα. Δηλαδή εγώ είμαι το θύμα που πληρώνει εισφορά αλληλεγγύης;talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:23Βεβαιως, αν μου δειξεις σε ποιον ανεργο εδωσε δωρο ταξιδι στην Ιαπωνια το κρατος, να το συζητήσουμε
-
Οπως και στη νομικη, το reasonable εξαρτάται στη κριση του δικαστη και στην κοινη λογικη.Unique έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:28Define reasonable? Number sir.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.
Λιγες μερες κοινωνικος τουρισμος με το ΚΤΕΛ κοστος ολιγων ευρω = reasonable
Έχει μεγάλο κόστος για εμένα.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.Unique έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:26Και πως ακριβως οριζεται η "λελογισμενη κοινωνικη πολιτικη"? Με τα χιλιομετρα, με το κοστος, με τη διαρκεια?talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:23
Βεβαιως, αν μου δειξεις σε ποιον ανεργο εδωσε δωρο ταξιδι στην Ιαπωνια το κρατος, να το συζητήσουμε
Με τη διαφορά των μεικτών από τα καθαρά που παίρνω, βγάζει τον μήνα της ολόκληρη οικογένεια! Μου αρπάζουν τα μισά για να πηγαίνει διακοπές ο άνεργος που δεν πάει στα χωράφια ούτε στην οικοδομή για να μην του χαλάσει το μανικιούρ.
Τα χρήματα των ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΥΠΗΚΌΩΝ της ελληνικής κρατικής εξουσίας, ανήκουν στην κρατική εξουσία και τα διαχειρίζεται αυτη οπως θέλει
- Λίνο Βεντούρα
Το δίκαιο θα ήταν να μην μου κάνει κρατήσεις, να φροντίζω εγώ για την περίθαλψή μου και να μην πάρω σύνταξη όταν έρθει η ώρα.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:29Τί, δεν σου δινει το κρατος παραπανω απο οσα πληρωνεις με αμεσους φόρους; προφανως αστειευεσαιJuno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27Αφού το κράτος τους δίνει κάτι, πρέπει να δώσει και σε εμένα για να υπάρχει ισότητα. Δηλαδή εγώ είμαι το θύμα που πληρώνει εισφορά αλληλεγγύης;talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:23
-
Juno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:31Έχει μεγάλο κόστος για εμένα.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.
Με τη διαφορά των μεικτών από τα καθαρά που παίρνω, βγάζει τον μήνα της ολόκληρη οικογένεια! Μου αρπάζουν τα μισά για να πηγαίνει διακοπές ο άνεργος που δεν πάει στα χωράφια ούτε στην οικοδομή για να μην του χαλάσει το μανικιούρ.
Εχεις 50% κρατήσεις μισθου;
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχει λύση, πήγαινε στο Σομαλικο παράδεισο να είναι ίσα καθαρά και μεικτά. Βέβαια μη διαμαρτυρηθείς αν μειωθούν τα μικτά, αν σε εκβιάζει κανένας warlord κλπ. Θα αυτορρυθμιστουν τα πράγματα σιγά σιγά.Juno έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:31Έχει μεγάλο κόστος για εμένα.talaipwros έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 14:27Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άριστοι δεν κάνουν διακοπές. Λείπουν εκτός Αθηνών...
από Maspoli » 09 Αύγ 2023, 09:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 750 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
09 Αύγ 2023, 09:35
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
06 Ιούλ 2023, 19:29
-
-
Νέα δημοσίευση Σε τετοιους εδωσε ο Κουλης νομικο δικαιωμα να εχουν παιδια
από Μαδουραίος » 13 Νοέμ 2024, 08:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
18 Νοέμ 2024, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-