Ο άκρατος αντιαμερικανισμόςO I έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:22Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:06Εδώ δεν πίστευαν για χρόνια πως ο Κουφοντινας κρύβονταν πίσω από την 17 Νοέμβρη... Όταν το πίστεψαν, κάναν πορείες για την αποφυλάκισή του...talaipwros έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:03ουτως ή αλλως το παρανοικο τοξο - πανω απο το μισο πληθυσμο δηλαδη - δεν πιστευει τιποτα, οποτε οποιος και αν βγει ο αυτουργος δεν εχει σημασιακαι πίσω από τον εκτελεστή Κουφοντίνα; ποιοί;;
.,
Καραϊβάζ - Είμαστε κοντά στον ηθικό αυτουργό
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Καραϊβάζ - Είμαστε κοντά στον ηθικό αυτουργό

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
λες;;;nick έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:25ΜαρεβαO I έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:22Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:06
Εδώ δεν πίστευαν για χρόνια πως ο Κουφοντινας κρύβονταν πίσω από την 17 Νοέμβρη... Όταν το πίστεψαν, κάναν πορείες για την αποφυλάκισή του...και πίσω από τον εκτελεστή Κουφοντίνα; ποιοί;;
.,

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
αποφασίστε...Lord Brum έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:25Η ιδεολογική ηγεμονία της ΑριστεράςO I έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:22Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:06
Εδώ δεν πίστευαν για χρόνια πως ο Κουφοντινας κρύβονταν πίσω από την 17 Νοέμβρη... Όταν το πίστεψαν, κάναν πορείες για την αποφυλάκισή του...και πίσω από τον εκτελεστή Κουφοντίνα; ποιοί;;
.,

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Δες ποιοι κάνουν πορείες για την αποφυλάκιση του περιττώματος και σε ποια κόμματα ανήκουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ξέρω 
.,

να δούμε και για Καραϊβάζ τι παίζει από πίσωLibre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:28Ο άκρατος αντιαμερικανισμόςO I έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:22Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:06
.,
.,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι δεξιές φυλλάδες δεν έλεγαν πως αρχηγός είναι ο Αντρέας;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:06Εδώ δεν πίστευαν για χρόνια πως ο Κουφοντινας κρύβονταν πίσω από την 17 Νοέμβρη... Όταν το πίστεψαν, κάναν πορείες για την αποφυλάκισή του...talaipwros έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:03ουτως ή αλλως το παρανοικο τοξο - πανω απο το μισο πληθυσμο δηλαδη - δεν πιστευει τιποτα, οποτε οποιος και αν βγει ο αυτουργος δεν εχει σημασια

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ακροδεξιοί τύπου Καρατζαφέρη και Χ.Α. Αντίπαλοι της Ν.Δ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:41Οι δεξιές φυλλάδες δεν έλεγαν πως αρχηγός είναι ο Αντρέας;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:06Εδώ δεν πίστευαν για χρόνια πως ο Κουφοντινας κρύβονταν πίσω από την 17 Νοέμβρη... Όταν το πίστεψαν, κάναν πορείες για την αποφυλάκισή του...talaipwros έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:03ουτως ή αλλως το παρανοικο τοξο - πανω απο το μισο πληθυσμο δηλαδη - δεν πιστευει τιποτα, οποτε οποιος και αν βγει ο αυτουργος δεν εχει σημασια
Τουλάχιστον αυτοί έκλεισαν το στόμα τους και δεν ζήτησαν ποτέ την αποφυλάκιση των μελών της 17Νοεμβρη. Άλλοι ήταν αυτοί, ξέρεις ποιοι.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Tι ακροδεξιοί αντίπαλοι άνθρωπε μου;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:43Ακροδεξιοί τύπου Καρατζαφέρη και Χ.Α. Αντίπαλοι της Ν.Δ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:41Οι δεξιές φυλλάδες δεν έλεγαν πως αρχηγός είναι ο Αντρέας;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:06
Εδώ δεν πίστευαν για χρόνια πως ο Κουφοντινας κρύβονταν πίσω από την 17 Νοέμβρη... Όταν το πίστεψαν, κάναν πορείες για την αποφυλάκισή του...
Τουλάχιστον αυτοί έκλεισαν το στόμα τους και δεν ζήτησαν ποτέ την αποφυλάκιση των μελών της 17Νοεμβρη. Άλλοι ήταν αυτοί, ξέρεις ποιοι.
Ο Καρατζαφέρης τότε ήταν στη ΝΔ και σύσσωμος ο δεξιός τύπος (ελεύθερος Τύπος, βραδυνή κλπ) τα έγραφαν σε πρωτοσέλιδα.
Ο δε Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε πει:
«Ο Ανδρέας δεν ήταν ο αρχηγός της ¨17 Νοέμβρη¨. Ο Ανδρέας πιθανώς, και για αυτό δεν είμαι βέβαιος, να είχε απλώς ανεχθεί, χωρίς να θέλει να πολυ-ξέρει τι γίνεται. Για τον Ανδρέα δεν το ξέρω, δεν έχω γνώμη για τον Ανδρέα. Δεν θα με εξέπληττε να το ήξερε. Γιατί ο Ανδρέας ήταν άξιος για όλα στη δική μου την εκτίμηση. Αλλά, δεν το ξέρω και δεν το λέω. Αλλά είμαι 100% πεπεισμένος ότι πίσω από τη ¨17 Νοέμβρη¨ υπήρξε το σκληρό ΠΑΣΟΚ, στην πρώτη φάση. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία επ’ αυτού. Αν το ένα εκατοστό από όσα έγιναν εναντίον της ΝΔ είχε συμβεί κατά της λεγόμενης προοδευτικής παράταξης, της Αριστεράς ή και του ΠΑΣΟΚ κατ’ επέκταση, η Ελλάδα θα είχε γυρίσει ανάποδα».
Αλέξης Παπαχελάς,
«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια -τόμος Β: 1974-2016»
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
ναι, και;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 16:02Tι ακροδεξιοί αντίπαλοι άνθρωπε μου;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:43Ακροδεξιοί τύπου Καρατζαφέρη και Χ.Α. Αντίπαλοι της Ν.Δ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:41
Οι δεξιές φυλλάδες δεν έλεγαν πως αρχηγός είναι ο Αντρέας;
Ο Καρατζαφέρης τότε ήταν στη ΝΔ και σύσσωμος ο δεξιός τύπος (ελεύθερος Τύπος, βραδυνή κλπ) τα έγραφαν σε πρωτοσέλιδα.
«Ο Ανδρέας δεν ήταν ο αρχηγός της ¨17 Νοέμβρη¨. Ο Ανδρέας πιθανώς, και για αυτό δεν είμαι βέβαιος, να είχε απλώς ανεχθεί, χωρίς να θέλει να πολυ-ξέρει τι γίνεται. Για τον Ανδρέα δεν το ξέρω, δεν έχω γνώμη για τον Ανδρέα. Δεν θα με εξέπληττε να το ήξερε. Γιατί ο Ανδρέας ήταν άξιος για όλα στη δική μου την εκτίμηση. Αλλά, δεν το ξέρω και δεν το λέω. Αλλά είμαι 100% πεπεισμένος ότι πίσω από τη ¨17 Νοέμβρη¨ υπήρξε το σκληρό ΠΑΣΟΚ, στην πρώτη φάση. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία επ’ αυτού. Αν το ένα εκατοστό από όσα έγιναν εναντίον της ΝΔ είχε συμβεί κατά της λεγόμενης προοδευτικής παράταξης, της Αριστεράς ή και του ΠΑΣΟΚ κατ’ επέκταση, η Ελλάδα θα είχε γυρίσει ανάποδα».
Αλέξης Παπαχελάς,
Εκεινη η πσυχη ο λαλιωτης τι να γινεται αραγες;
Ο κουφοντινα ήταν στο πασοκ (νεολαια πασοκ) και εκδιώχθηκε ως πολύ αριστερός. Το σκληρό πασοκ και η τρομοκρατία ήταν συγκοινωνούντα δοχείαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 16:02Tι ακροδεξιοί αντίπαλοι άνθρωπε μου;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:43Ακροδεξιοί τύπου Καρατζαφέρη και Χ.Α. Αντίπαλοι της Ν.Δ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Μάιος 2023, 15:41
Οι δεξιές φυλλάδες δεν έλεγαν πως αρχηγός είναι ο Αντρέας;
Αλέξης Παπαχελάς,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 01 Μάιος 2023, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Εισαγγελέας κατηγορεί ευθέως ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Λυγγεριδη τον Β.Μαρινάκη.
από Vardos » 23 Μαρ 2025, 13:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Απρ 2025, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε πολύ κοντά να ανακαλύψουμε τη θαμμένη Πολιτεία του Πλάτωνα!!
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 17 Μάιος 2023, 12:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 565 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
17 Μάιος 2023, 15:19
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
16 Ιουν 2023, 07:18