Διψήφιος ο Βαρουφάκης στους ψηφοφόρους του εξωτερικού
Re: Διψήφιος ο Βαρουφάκης στους ψηφοφόρους του εξωτερικού
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Οι ψηφοφόροι του εξωτερικού ήταν όλοι κι όλοι μερικές χιλιάδες άτομα και ψήφισαν διαφορετικά με βάση την ήπειρο (τα αριστερά κόμματα πχ πήρανε πολλούς ψήφους στους Έλληνες στην Ευρώπη αλλά λίγους σε Βόρεια Αμερική και Αυστραλία).
Δείτε λίγο Βερολίνο που έχει μαζευτεί όλος ο πάτος του γαλαξία και μετά δείτε λίγο και στο Σίτι. Καταλάβατε τώρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Δανία τι παίζει ακριβώς;
-
άνθρωποι πολιτισμένοι, με κράτος πρόνοιας, καμιά σχέση με βλαχαμερικανους ουγκανους.Animal έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 11:26Οι ψηφοφόροι του εξωτερικού ήταν όλοι κι όλοι μερικές χιλιάδες άτομα και ψήφισαν διαφορετικά με βάση την ήπειρο (τα αριστερά κόμματα πχ πήρανε πολλούς ψήφους στους Έλληνες στην Ευρώπη αλλά λίγους σε Βόρεια Αμερική και Αυστραλία).
επίσης πιθανόν να είναι εξόριστοι των μνημονίων, άρα σιχαίνονται την δεξιά που τους έδιωξε από τον τόπο τους. οι Αμερικάνοι είναι από παλιά εκεί, οποουρτουνια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Παίζει μάλλον ότι μιλάμε για οικονομικούς μετανάστες που πήγαν πρόσφατα, ενώ ζήσαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην Ελλάδα.
π.χ. Αμερική και Αυστραλία που βγάλαν Κούλη, πιθανώς μιλάμε για πολύ κόσμο 2ης και 3ης γενιάς που έρχονται μόνο για διακοπές εδώ και πιστεύουν ότι είμαστε απόγονοι του Σωκράτη, χωρίς να γνωρίζουν ότι μάλλον είμαστε αποόγονοι τουρκοαιγύπτιων κάφρων.
- hellegennes
Γι' αυτό λέμε ότι δεν έχουν δουλειά να ψηφίζουν οι κάτοικοι εξωτερικού. Εκ του ασφαλούς ψηφίζουν ό,τι μαλακία τούς κατέβει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Kαι Αγγλία οι περισσότεροι καινούριοι είναι αλλά ψήφισαν ΝΔ. Για αυτό αναρωτιέμαι για τον προφίλ τον Ελλήνων που πήγαν Δανία.nyxtovios έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:04Παίζει μάλλον ότι μιλάμε για οικονομικούς μετανάστες που πήγαν πρόσφατα, ενώ ζήσαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην Ελλάδα.
π.χ. Αμερική και Αυστραλία που βγάλαν Κούλη, πιθανώς μιλάμε για πολύ κόσμο 2ης και 3ης γενιάς που έρχονται μόνο για διακοπές εδώ και πιστεύουν ότι είμαστε απόγονοι του Σωκράτη, χωρίς να γνωρίζουν ότι μάλλον είμαστε αποόγονοι τουρκοαιγύπτιων κάφρων.
-
Έφυγαν από τη χώρα την τελευταία δεκαετία πάνω από 300.000 νέοι άνθρωποι και οι κάτοικοι που ψήφισαν τη ΝΔ ήταν γύρω στις 7.700. Φαίνεται πως οι περισσότεροι έριξαν μια μούντζα σε αυτό το αφρικανικό κράτος.
-
Πολύ ενδιαφέρον οτι το brain drain υποστηρίζει ''δήμητρες''. 

-
hellegennes έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:13Γι' αυτό λέμε ότι δεν έχουν δουλειά να ψηφίζουν οι κάτοικοι εξωτερικού. Εκ του ασφαλούς ψηφίζουν ό,τι μαλακία τούς κατέβει.

και τα διάφορα pass του Μητσοτάκη είναι εναλλακτικός τρόπος πληρωμής τύπου Δήμητρα είναι. Το ίδιο και τα κουπόνια σούπερ μάρκετ που παίρνουν ώς μέρος του μισθού αρκετοί μισθωτοί.likosmokeses έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:31Πολύ ενδιαφέρον οτι το brain drain υποστηρίζει ''δήμητρες''.
Ουσιαστικά μιλάμε για πάνω 95% αποχή. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν σε μεγάλο βαθμό επειδή το είδαν σαν event. Τον Ιούνιο η συμμετοχή θα είναι πολύ μικρότερη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:29Έφυγαν από τη χώρα την τελευταία δεκαετία πάνω από 300.000 νέοι άνθρωποι και οι κάτοικοι που ψήφισαν τη ΝΔ ήταν γύρω στις 7.700. Φαίνεται πως οι περισσότεροι έριξαν μια μούντζα σε αυτό το αφρικανικό κράτος.
Νομίζω είναι αρκετά παλιαότερες οι Ελληνικές κοινότητες στην Αγγλία παρά στην Δανία.mao mao έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:23Kαι Αγγλία οι περισσότεροι καινούριοι είναι αλλά ψήφισαν ΝΔ. Για αυτό αναρωτιέμαι για τον προφίλ τον Ελλήνων που πήγαν Δανία.nyxtovios έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:04Παίζει μάλλον ότι μιλάμε για οικονομικούς μετανάστες που πήγαν πρόσφατα, ενώ ζήσαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην Ελλάδα.
Εγώ π.χ. ξέρω αρκετούς από την περιοχή μου που είναι 2-3 γενιάς μετανάστες Αγγλία. Για Δανία δεν ξέρω να υπάρχει κανείς παλιός.
-
Για να καταλάβεις, από αυτούς που ξόδεψαν χρόνο ώστε να κάνουν τα χαρτιά τους να ψηφίσουν ο ένας στους πέντε δεν πήγε να ψηφίσει. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι πήγαν το εκλογικό κέντρο στου διαόλου τη μάνα ή πέθαναν...mao mao έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:36Ουσιαστικά μιλάμε για πάνω 95% αποχή. Ελάχιστοι ασχολήθηκαν σε μεγάλο βαθμό επειδή το είδαν σαν event. Τον Ιούνιο η συμμετοχή θα είναι πολύ μικρότερη.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 13:29Έφυγαν από τη χώρα την τελευταία δεκαετία πάνω από 300.000 νέοι άνθρωποι και οι κάτοικοι που ψήφισαν τη ΝΔ ήταν γύρω στις 7.700. Φαίνεται πως οι περισσότεροι έριξαν μια μούντζα σε αυτό το αφρικανικό κράτος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 293 Απαντήσεις
- 6633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
21 Φεβ 2025, 23:04
-