ο πολέμαρχος Πάνος εχασε 30 κιλα το χαμογελό του και την σπιρταδα στα ματια και η ροκου Ζωή μιλάει σαν να κανει εκπομπή ASMR και μοιραζει καρδουλες ντυμενη λατερνα. Οι επόμενοι που θα κανουν διαπραγματευση με τους ευρωπαιους αν τυχει ποτε, καλυτερα απο τηλεδιασκεψη.
Με ποσοστό 47% η Νέα Δημοκρατία σάρωσε και στις Κυκλάδες με τους Κυκλαδίτες να στέλνουν και πάλι στην Βουλή τους Γιάννη Βρούτση, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα.
47% ξέρουν..!
SpoilerShow
Δευτερη ευκαιρια στην κυρία
Ελλάδα Αρίστων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 25 Μάιος 2023, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
δεν καταλαβα τι εχει η ομιλια της μονογυου, ωραία τα λεει. Μπικ μπορεις να την ακουσεις ολοκληρη να μου πεις γιατί την κοροιδευει ο georgebi;
οκ εχει δυσλέξια, καμια σχεση λοιπον. Μην την ακουσεις, δεν μου φταις τόσο.
Την άκουσα ρε, να δω τι λέει ο άλλος και να καταλάβω. Μια (ωραιότατη, αλλά άσχετο) κοπελίτσα με δυσλεξία, διάσπαση προσοχής και απίστευτο τρακ είναι. Τρακ για όλα αυτά αλλά και επειδή ήταν η πρώτη της ομιλία στη βουλή (αν κατάλαβα καλά). Και κάτι τρόμπες της κάνουν μπούλινγκ, για τα προβλήματά της. Αν δε είναι και γιατρός, όπως νομίζω, ο Γαληνός τότε δεν είναι απλά τρόμπας, είναι για φτύσιμο.
Τρακ για όλα αυτά αλλά και επειδή ήταν η πρώτη της ομιλία στη βουλή (αν κατάλαβα καλά). Και κάτι τρόμπες της κάνουν μπούλινγκ, για τα προβλήματά της. Αν δε είναι και γιατρός, όπως νομίζω, ο Γαληνός τότε δεν είναι απλά τρόμπας, είναι για φτύσιμο.
Ζητώ ειλικρινά συγνώμη.
Θέλω όμως να είμαστε καλοπιστοι με όλους ή να δικαιολογουμε και τους άλλους. Οχι μονο τους "δικους μας".
Κι αυτή στον Βόλο είχε τρακ, τα έχασε, ήταν η πρωτη της συνέντευξη στο γυαλί (;) , εδώ είπε για τον Κωνσταντόπουλο.
Αυτό δεν αναιρεί αυτό που είπε για τον.. άντρα της.. που είναι κοτσάνα..
Αλλά παντου θ ακουσεις τέτοια, ακόμα και στην ΝΔ.
Ατυχής η σύγκριση με δυσλεξία
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.