το κάνουν με τους χαραμοφάηδες της πυροσβεστικής. Τουλάχιστον τους χιμερινούς μήνες δεν χρειάζονται και πολλοί και ευτυχώς.Ναύτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 08:44Εντάξει, δεν έχει εντελώς άδικο. Γιατί, ας πούμε, να μην μετατάξουν τους χαραμοφάηδες της πανεπιστημιακής αστυνομίας στο ΕΚΑΒ;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 08:41Πρωί-πρωί μαστουρωμενος είσαι πάλι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 08:40να βάλουν κάποιους από τους χιλιάδες μπάτσους που προσελαβαν, κι αν δεν σε βλέπουν πολύ καλά, σου ρίχνουν μια στο δόξα πατρι να σε σώσουν από το μαρτύριο, και πάνε στον επομενο, μην καθυστερούμε.
Στρατιώτες και πυροσβέστες στο ΕΚΑΒ βάζει ο νέος Υπουργός Υγειας
Re: Στρατιώτες και πυροσβέστες στο ΕΚΑΒ βάζει ο νέος Υπουργός Υγειας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ιδιωτικοποίηση του ΕΚΑΒ λέει ο άλλος αν είναι δυνατόν....
Σαν την Αμερικανίδα σήμερα μερα το πρωί που είχε τροχαίο και κάλεσαν ασθενοφόρο.
Την είδα κοντά στη γειτονιά μου όταν γύριζα σπίτι ...
Δεν έχω δει πιο πανικοβλημένο πρόσωπο σε άνθρωπο ποτέ.
Με το που άκουσε "ασθενοφόρο" άλλαξε χίλια χρώματα. Αρχικά με που την είδα δεν κατάλαβα γιατί, αλλά μόλις άκουσα την αγγλική της προφορά κατάλαβα...
Αμερικανίδα και τα εξήγησε όλα από μόνο του αυτό...
Επαναλάμβανε συνεχεια:"Taxi taxi, I'm fine, no worries", κλπ
Έτσι θέλουν κάποιοι, γιατί στις ΗΠΑ ως γνωστόν πάει ασθενοφόρο και διχιλιαράκι χρωστιάρικα , το λιγότερο...
Σαν την Αμερικανίδα σήμερα μερα το πρωί που είχε τροχαίο και κάλεσαν ασθενοφόρο.
Με το που άκουσε "ασθενοφόρο" άλλαξε χίλια χρώματα. Αρχικά με που την είδα δεν κατάλαβα γιατί, αλλά μόλις άκουσα την αγγλική της προφορά κατάλαβα...
Έτσι θέλουν κάποιοι, γιατί στις ΗΠΑ ως γνωστόν πάει ασθενοφόρο και διχιλιαράκι χρωστιάρικα , το λιγότερο...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναι γιατί στην Αμερική το αντίστοιχο ΙΚΑ (Social Security) σου καλύπτει μέχρι Ταιλενολ το πολύ ακόμα και αν έχεις καρκίνο ενώ όλα τα άλλα είναι ιδιωτική ασφάλιση όπου παίρνεις ότι πληρώνεις. Όσο πιο πολλά δίνεις τόσο καλύτερη κάλυψη έχεις.exiledd έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 18:05Ιδιωτικοποίηση του ΕΚΑΒ λέει ο άλλος αν είναι δυνατόν....
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Μακρινό 2013, φιλικά προετοιμασίας λίγο πριν ξεκινήσουν τα κολλεγιακά παιχνίδια μπάσκετ.
Σύγκρουση τετ-α-τετ με συμπαθή μελαμψό κύριο, στραβοπάτημα στην προσγείωση και διπλό διάστρεμμα. Φωνάζει η τότε σύντροφος το γιατρό του ιδρύματος ο οποίος καλεί ασθενοφόρο μιας και δε μπορούσα να σταθώ.
Ανοίγει το γήπεδο, μπαίνει μέσα το ασθενοφόρο και μου λέει μια κοπέλα: Σε ποιο νοσοκομείο θέλετε να σας πάμε;

Και που θελεις να ξέρω, ανταπαντώ.
Α, είναι δική σας επιλογή δε μπορούμε να πάρουμε ευθύνη

10 χρόνια πριν λοιπόν, πλήρωσα 1050 δολλάρια για ασθενοφόρο του δήμου. Ακόμη το θυμάμαι με συγκίνηση.

Μα φυσικά δεν πρόκειτσι να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό γιατί σκοπός τους είναι η ιδιωτικοποίσηση, το ίδιο και στα νοσοκομεία.
Μα αν προσλάβουν π.χ. 10 χιλιάδες μόνιμους γιατρούς που είναι αναγκαίο, όλοι θα πηγαίνουν στο δημόσιο, τι θα απογίνουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές μετά;
Μα αν προσλάβουν π.χ. 10 χιλιάδες μόνιμους γιατρούς που είναι αναγκαίο, όλοι θα πηγαίνουν στο δημόσιο, τι θα απογίνουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές μετά;
George_V έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 18:14Ναι γιατί στην Αμερική το αντίστοιχο ΙΚΑ (Social Security) σου καλύπτει μέχρι Ταιλενολ το πολύ ακόμα και αν έχεις καρκίνο ενώ όλα τα άλλα είναι ιδιωτική ασφάλιση όπου παίρνεις ότι πληρώνεις. Όσο πιο πολλά δίνεις τόσο καλύτερη κάλυψη έχεις.exiledd έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 18:05Ιδιωτικοποίηση του ΕΚΑΒ λέει ο άλλος αν είναι δυνατόν....
Αυτό με τους "τρεις πυλώνες" που μας πλασάρουν κι εδώ το... σοβαρό μενουμεευρωπαϊκό τόξο.
Να σου καλύπτει το ΙΚΑ μέχρι Panadol το πολύ και τα άλλα από τον... προσωπικό σου κουμπάρα με την ασφαλιστική σου...
Τι;;;
Δεν έχεις προσωπικό κουμπάρα ή δεν είναι αρκετά καλοταϊσμένο το γουρουνάκι σου, γιατί δούλευες το μεγαλύτερο μέρος στα χρόνια των Μνημονίων και με αυτά που έβγαζες είτε θα έτρωγες, είτε θα έβαζες στην άκρη για σύνταξη - ασφάλιση αλλά όχι και τα δύο ταυτόχρονα;
Α πολύ λυπούμαστε αγαπητέ...
Πολύ...
Λυπούμαστε...
Υδροχόε μανμου πάλι καλά...
Μόνο χίλια δολαριάκια πάλι καλά...
Περίμενα να ακούσω για τριχιλιαρο και άνω..
Ούτε μια βδομάδα δεν θα άντεχες στην πυροσβεστική, ρε τραχανά.Lord Brum έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 16:18το κάνουν με τους χαραμοφάηδες της πυροσβεστικής. Τουλάχιστον τους χιμερινούς μήνες δεν χρειάζονται και πολλοί και ευτυχώς.
καλοκαίρι με δασικές πυρκαγιές μάλλον δνε θα άντεχα. Το χειμώνα να παίζω τάβλι όλη μέρα μια χαρά θα άντεχα. Δεν λέω ότι είναι άχρηστοι οι πυροσβέστες, κάθε άλλο, λέω ότι μπορούν να προσφέρουν και από αλλού (και να πάρουν και κάτι παραπάνω για τη ν εξτρα δουλειά) τους χειμερινούς μήνες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τα αποτελέσματαGeorge_V έγραψε: ↑30 Ιουν 2023, 08:18https://www.newsit.gr/ellada/ekav-tin-a ... i/3808571/
Βάζω μόνο το λινκ γιατί είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να το κάνω quote όλο το άρθρο.
Εν ολίγοις ο Χρυσοχοιδης αναπληρώνει τα πληρώματα ασθενοφόρων και λοιπών υπηρεσιών του ΕΚΑΒ με στρατιώτες και πυροσβέστες αναπροσαρμοζοντας παλαιότερο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2016.
Οκ είναι καλό σαν πρώτο προσωρινό μετρό αλλά δεν θα πρεπε να προσλάβουμε μόνιμο προσωπικό για το ΕΚΑΒ και να αφήσουμε τους στρατιώτες/πυροσβέστες να κάνουν την κανονικής τους δουλειά?
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Πυροσβέστες θ' αναλαμβάνουν ρόλο διασωστών στο ΕΚΑΒ
από Kauldron » 28 Ιούλ 2023, 09:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
28 Ιούλ 2023, 16:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εδώ ΕΚΑΒ εκεί ΕΚΑΒ που είναι το ΕΚΑΒ
από zteo » 08 Ιουν 2023, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Ιουν 2023, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο Σπύρος Αδωνις Γεωργιαδης ο χειροτερος υπουργος υγειας ολων των εποχων?
από Μαδουραίος » 29 Αύγ 2024, 08:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 137 Απαντήσεις
- 2586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Δεκ 2024, 00:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα ποίημα για τους Πυροσβέστες...
από Otto Weininger » 02 Νοέμ 2024, 01:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
02 Νοέμ 2024, 02:35
-