Ζει από τις επιχειρήσεις του;
Μπέος : Τους γάμησα..
Re: Μπέος : Τους γάμησα..
Από τον Πανιώνιο

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είκοσι χρόνια έχει φύγει από τον Πανιώνιο
- EKPLIKTIKOS
Λολ ρεGreen Dragon έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 08:43Ποιός ξέρει, μπορεί να θέλουν να τον τζάσουν όπως έκαναν με τον Πατούλη μόλις εμφανίστηκε η ευκαιρία.Πλέριος έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 08:37πλεκτανη κανονικιαGreen Dragon έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 08:31Μπορεί το ότι δεν έκλεισαν την σύνδεση να ήταν και σκόπιμο.
60τακατο θα πάρει
Έτσι γαμάει ο Μπέος, ρε... Στο μιλητό.
Δεν έχει άδικο σε αυτό που είπε.
Μισθοί έτους βλευτών, ΠτΔ και πρωθυπουργού να δωθούν στους πληγέντες.
Μισθοί έτους βλευτών, ΠτΔ και πρωθυπουργού να δωθούν στους πληγέντες.
Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι συστημικοί βουλευτές θα κάνουν πως δεν το άκουσαν. Μόνο κάτι αντισυστημικοί σαν τους Σπαρτιάτες θα πάνε να τους δώσουν τους μισθούς.
Μαλακία είπα, ε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Αυτός ο κοπρίτης σιτίζεται με δημόσιο χρήμα που θα μπορούσε να πήγαινε για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
για τον τσίπρα και τον κουτσούμπα μιλάς?έργο_μακέτο έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 14:41Αυτός ο κοπρίτης σιτίζεται με δημόσιο χρήμα που θα μπορούσε να πήγαινε για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων.
να μη δοθεί επιχορήγηση στα κόμματα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εαν το κανει λιγη σημασια εχουν τα κινητρα.
- Otto Weininger
Με 50.000 το χρόνο θα κάνεις αντιπλημμυρικά εσυ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 14:41Αυτός ο κοπρίτης σιτίζεται με δημόσιο χρήμα που θα μπορούσε να πήγαινε για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων.
Που είσαι να σε ψηφίσουμε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
*Διόρθωση: Αντιπλημμυρικά να σταματούν καιρικά φαινόμενα που γίνονται 1 φορά στα 1000 χρόνια.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 15:39Με 50.000 το χρόνο θα κάνεις αντιπλημμυρικά εσυ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 14:41Αυτός ο κοπρίτης σιτίζεται με δημόσιο χρήμα που θα μπορούσε να πήγαινε για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Otto Weininger
Είναι σαν να δώσει το ρήγμα της Πάρνηθας του 1999, σεισμό 8 ρίχτερ. Και θα λένε "δεν ξέρετε ότι δίνει σεισμό; Δεν είχε ξαναδώσει ; Τι κανατε; Ποιος έχτισε τις γέφυρες; "Unique έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 15:47*Διόρθωση: Αντιπλημμυρικά να σταματούν καιρικά φαινόμενα που γίνονται 1 φορά στα 1000 χρόνια.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 15:39Με 50.000 το χρόνο θα κάνεις αντιπλημμυρικά εσυ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 14:41Αυτός ο κοπρίτης σιτίζεται με δημόσιο χρήμα που θα μπορούσε να πήγαινε για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων.
Και από κάτω ο Orion22 να γράφει ΕΛΙΑΜΕΜΠ, ΤΕΡΝΑ, Γεραπετρίτης, Ελλάδα 2.0 ενώ ο Έθνι από το δίπλα κρεβάτι θα του κλέβει το ζελέ από τον δίσκο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και να αρτάρουν φωτογραφίες του σκαρπινόπουστα με τα κολλητά παντελόνια να "είναι κοντά στους πλημμυροπαθείς"Otto Weininger έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 15:56Είναι σαν να δώσει το ρήγμα της Πάρνηθας του 1999, σεισμό 8 ρίχτερ. Και θα λένε "δεν ξέρετε ότι δίνει σεισμό; Δεν είχε ξαναδώσει ; Τι κανατε; Ποιος έχτισε τις γέφυρες; "Unique έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 15:47*Διόρθωση: Αντιπλημμυρικά να σταματούν καιρικά φαινόμενα που γίνονται 1 φορά στα 1000 χρόνια.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 15:39
Με 50.000 το χρόνο θα κάνεις αντιπλημμυρικά εσυ;
Και από κάτω ο Orion22 να γράφει ΕΛΙΑΜΕΜΠ, ΤΕΡΝΑ, Γεραπετρίτης, Ελλάδα 2.0 ενώ ο Έθνι από το δίπλα κρεβάτι θα του κλέβει το ζελέ από τον δίσκο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 2399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης