Μα δεν είναι κυβέρνηση. Σε ποιο κόμμα έχεις δει κάποιος να κάνει δουλειά υποχρεωτικά; Γι'αυτό υπάρχουν τομεάρχες και λοιπές θέσεις. Είσαι μπερδεμένος, είναι άλλο η δουλειά η βουλευτική που είναι υποχρεωτική και αλλο η κομματική.Maspoli έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:19Μήπως η διατύπωσή σου δείχνει ότι ένα κόμμα το βλέπεις ως τσιφλίκι του κάθε αρχηγού; Τι ακριβώς πάει να πει "δεν θα τον βοηθούσα". Υποτίθεται πως τόσο εσύ, όσο και αυτός λειτουργούν για ένα κόμμα. Σαφώς και έχει το δικαίωμα να μην αναλάβει πόστο-θα μπορούσε να πει για παράδειγμα πως δεν είναι αρνητική αλλά πως επί του παρόντος θα ήθελε να δει και να διαβάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο και τις προτάσεις του νέου προέδρου. Πολύ πιο έντιμο και σαφώς πιο ορθολογικό από αυτό που επικαλέστηκεCecily Anne έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:04Τίποτα δεν βλάπτει! Κι εγώ στη θέση της δε θα τον βοηθούσα. Δεν είναι κομματικοί σύντροφοι να του χρωστά για κοινούς αγώνες του παρελθόντος κλπ.
Μήπως η στάση της Αχτσιόγλου βλάπτει την ισότητα των γυναικών;
- Cecily Anne
Re: Μήπως η στάση της Αχτσιόγλου βλάπτει την ισότητα των γυναικών;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό που ήταν κωμικό ήταν η επιλογή του Κασσελάκη ως προέδρου του σύριζα. Γιατί ο Σαμαράς δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Κασσελάκη σε όλα τα επίπεδα.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:20H δικαιολογία είναι κωμική για άντρα ή γυναίκα.Δεν μπορεί να πηγαίνεις για πρόεδρος και όταν χάνεις να λες δεν θέλω να κάνω τίποτε γιατί κουράστηκα.Δηλαδή εάν κέρδιζες δεν θα είχες κουρασθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:03Όχι μια χαρά δυναμική τη βρίσκω ως γυναίκα. Μόνο οι άντρες δηλαδή έχουν το δικαίωμα να είναι Κουρασμένοι;
Έπρεπε να βρει άλλη αιτιολογία.Το αντίστοιχο στη ΝΔ συνέβη το 2009.Μετά τις εκλογές ο Σαμαράς ανέθεσε στη Ντόρα τον τομέα Παιδείας και αυτή αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν ήταν σημαντικός τομέας,οι σαμαρικοί είπαν δεν είναι η Παιδεία σημαντική,τι λέει αυτή κλπ.Η ιστορία έληξε 6 μήνες μετά που η Ντόρα ψήφισε το μνημόνιο του ΓΑΠ και ο Σαμαράς τη διέγραψε.
Όμως τότε όλοι ήξεραν ότι ποτέ δεν θα ανέθετε ο Σαμαράς τον τομέα Εξωτερικών που ήθελε η Ντόρα και άρα υπήρχαν προσχήματα.
Και στις κωμικές καταστάσεις δεν παίζουν ούτως ή άλλως σοβαρές δικαιολογίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Σεπ 2023, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η τύπισσα έχασε από έναν πουθενά ινφλουένσερ, ένα πολιτικό τίποτα, σε μια εκλογική διαδικασία που ηταν για Δελφινάριο. Βέβαια το τίποτα αυτό είναι μπροστινος άλλων, πολύ πιο ισχυρών μαριονετιστων, αλλά παραμένει ένα τίποτα. Ποια ισότητα και μαλακίες, ας αποσυρθεί απο την πολιτική όσο πιο αξιοπρεπώς μπορεί. Προλαβαίνει να ξεκινήσει μια καριέρα στη μαχιμη δικηγορια, αν φυσικά αποφασίσει να δουλέψει κανονικά για πρώτη φορά στη ζωή της.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Cecily Anne
Σε αυτό έχεις δίκιο. Έπρεπε να πει την αλήθεια. Δε θέλω να κάνω τίποτα, για να βοηθήσω έναν άσχετο χωρίς πρόγραμμα και να βγάλω έξω το φίδι από την τρύπα! Εσείς που τον επιλέξατε, βαρεστε κουπί.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:20H δικαιολογία είναι κωμική για άντρα ή γυναίκα.Δεν μπορεί να πηγαίνεις για πρόεδρος και όταν χάνεις να λες δεν θέλω να κάνω τίποτε γιατί κουράστηκα.Δηλαδή εάν κέρδιζες δεν θα είχες κουρασθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:03Όχι μια χαρά δυναμική τη βρίσκω ως γυναίκα. Μόνο οι άντρες δηλαδή έχουν το δικαίωμα να είναι Κουρασμένοι;
Έπρεπε να βρει άλλη αιτιολογία.Το αντίστοιχο στη ΝΔ συνέβη το 2009.Μετά τις εκλογές ο Σαμαράς ανέθεσε στη Ντόρα τον τομέα Παιδείας και αυτή αρνήθηκε με την αιτιολογία ότι δεν ήταν σημαντικός τομέας,οι σαμαρικοί είπαν δεν είναι η Παιδεία σημαντική,τι λέει αυτή κλπ.Η ιστορία έληξε 6 μήνες μετά που η Ντόρα ψήφισε το μνημόνιο του ΓΑΠ και ο Σαμαράς τη διέγραψε.
Όμως τότε όλοι ήξεραν ότι ποτέ δεν θα ανέθετε ο Σαμαράς τον τομέα Εξωτερικών που ήθελε η Ντόρα και άρα υπήρχαν προσχήματα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τότε θα φαινόταν αντιδραστική, εκδικητική ίσως και κατίνα...Cecily Anne έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:26Σε αυτό έχεις δίκιο. Έπρεπε να πει την αλήθεια. Δε θέλω να κάνω τίποτα, για να βοηθήσω έναν άσχετο χωρίς πρόγραμμα και να βγάλω έξω το φίδι από την τρύπα! Εσείς που τον επιλέξατε, βαρεστε κουπί.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:20H δικαιολογία είναι κωμική για άντρα ή γυναίκα.Δεν μπορεί να πηγαίνεις για πρόεδρος και όταν χάνεις να λες δεν θέλω να κάνω τίποτε γιατί κουράστηκα.Δηλαδή εάν κέρδιζες δεν θα είχες κουρασθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:03Όχι μια χαρά δυναμική τη βρίσκω ως γυναίκα. Μόνο οι άντρες δηλαδή έχουν το δικαίωμα να είναι Κουρασμένοι;
Μια ήρεμη αποστασιοποίηση είναι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει σ' αυτήν τη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συγγνώμη αλλά ούτε το να γίνεις υπουργός είναι υποχρεωτικό-δεν καταλαβαίνω δηλαδή τη διάκριση που κάνεις στη βάση κυβερνητική εργασία/κομματική εργασία.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:24Μα δεν είναι κυβέρνηση. Σε ποιο κόμμα έχεις δει κάποιος να κάνει δουλειά υποχρεωτικά; Γι'αυτό υπάρχουν τομεάρχες και λοιπές θέσεις. Είσαι μπερδεμένος, είναι άλλο η δουλειά η βουλευτική που είναι υποχρεωτική και αλλο η κομματική.Maspoli έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:19Μήπως η διατύπωσή σου δείχνει ότι ένα κόμμα το βλέπεις ως τσιφλίκι του κάθε αρχηγού; Τι ακριβώς πάει να πει "δεν θα τον βοηθούσα". Υποτίθεται πως τόσο εσύ, όσο και αυτός λειτουργούν για ένα κόμμα. Σαφώς και έχει το δικαίωμα να μην αναλάβει πόστο-θα μπορούσε να πει για παράδειγμα πως δεν είναι αρνητική αλλά πως επί του παρόντος θα ήθελε να δει και να διαβάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο και τις προτάσεις του νέου προέδρου. Πολύ πιο έντιμο και σαφώς πιο ορθολογικό από αυτό που επικαλέστηκεCecily Anne έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:04Τίποτα δεν βλάπτει! Κι εγώ στη θέση της δε θα τον βοηθούσα. Δεν είναι κομματικοί σύντροφοι να του χρωστά για κοινούς αγώνες του παρελθόντος κλπ.
Η πρώτη είναι εύλογη απορία. Η δεύτερη όχι. Κι ένας άντρα αν το έλεγε αυτό δεν θα έκανε εντύπωση.Maspoli έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 11:53Παραθέτω από το κομματικό όργανοhttps://www.avgi.gr/politiki/462190_den ... -kasselakiΔεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση περά από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά.
Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστείς τις συμβουλές μου. Αυτά
Ερώτηση: Θα μείνετε τομέαρχης..
Έφη Αχτσιόγλου: Όχι, όχι δεν θα αναλάβω καμία θέση.
Ερώτηση: Ούτε σας πρότεινε κάτι συγκεκριμένο. Απλώς σας ρώτησε αν θέλετε κάτι.
Έφη Αχτσιόγλου: Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω.
Ερώτηση: Και σεις αρνηθήκατε;
Έφη Αχτσιόγλου: Δεν αρνήθηκα, είπα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς.
Ερώτηση: Το κλίμα πώς ήταν μεταξύ σας.
Έφη Αχτσιόγλου: Μια χαρά, εξαιρετικό.
Απορία: Αν είχε εκλεγεί πρόεδρος, ο μεγάλος φόρτος που επικαλέστηκε πως υπέστη και δεν της άφησε άλλη ενέργεια, δε θα την εμπόδιζε να εκτελέσει επιτυχώς τα προεδρικά καθήκοντα;
Απορία: Δεν της περνά καθόλου από το μυαλό ότι με τη στάση της πιθανώς δικαιώνει όσους αμφισβητούν την ψυχική ικανότητα των γυναικών να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, ειδικά όταν η πίεση είναι μεγάλη;
Ωστόσο αυτό πλήττεται είναι η ιδεολογία και η αριστερά. Ό,τι βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι επιθυμία για να κυβερνήσουν χωρίς να είναι βασικό κριτήριο η ιδεολογία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ωραίο το παράδειγμα.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:20H δικαιολογία είναι κωμική για άντρα ή γυναίκα.Δεν μπορεί να πηγαίνεις για πρόεδρος και όταν χάνεις να λες δεν θέλω να κάνω τίποτε γιατί κουράστηκα.Δηλαδή εάν κέρδιζες δεν θα είχες κουρασθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:03Όχι μια χαρά δυναμική τη βρίσκω ως γυναίκα. Μόνο οι άντρες δηλαδή έχουν το δικαίωμα να είναι Κουρασμένοι;

https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos ... apetritis/
-
Επρεπε να βρει ενα τροπο να ειναι στην απέξω ωστε να μπορει να κανει αργοτερα κριτικη εκ του ασφαλούς, χωρις να δημιουργησει αντιπάθειες στη ζαιοβαση.
Αν ελεγε δε θελω διοτι περιμενω να δω κλπ, θα την λεγανε οτι βαζει τον εαυτο της πανω απο το κομμα κλπ.
Τωρα δεν μπορει να πει κανεις τίποτα ουσιαστικά, κουραστηκα ρε παιδια, θελω λιγο να ξαποστασω.
Και σε λιγους μηνες θα αρχισουν οι ταβανοπροκες
Αν ελεγε δε θελω διοτι περιμενω να δω κλπ, θα την λεγανε οτι βαζει τον εαυτο της πανω απο το κομμα κλπ.
Τωρα δεν μπορει να πει κανεις τίποτα ουσιαστικά, κουραστηκα ρε παιδια, θελω λιγο να ξαποστασω.
Και σε λιγους μηνες θα αρχισουν οι ταβανοπροκες
Ήταν αυτή όμως που σήκωσε θέμα πως δεχόταν επιθέσεις και μη σεβασμό επειδή ήταν γυναίκα-υποψήφια. Έβλεπε για την ίδια (και επικοινωνούσε προς τα έξω) δηλαδή ως εμβληματική την υποψηφιότητά της για την γυναικεία υπόθεση.
- Cecily Anne
Γιατί το ένα είναι εθελοντική εργασία το άλλο υποχρεωτική, πληρώνεσαι.Maspoli έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:31Συγγνώμη αλλά ούτε το να γίνεις υπουργός είναι υποχρεωτικό-δεν καταλαβαίνω δηλαδή τη διάκριση που κάνεις στη βάση κυβερνητική εργασία/κομματική εργασία.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:24Μα δεν είναι κυβέρνηση. Σε ποιο κόμμα έχεις δει κάποιος να κάνει δουλειά υποχρεωτικά; Γι'αυτό υπάρχουν τομεάρχες και λοιπές θέσεις. Είσαι μπερδεμένος, είναι άλλο η δουλειά η βουλευτική που είναι υποχρεωτική και αλλο η κομματική.Maspoli έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:19
Μήπως η διατύπωσή σου δείχνει ότι ένα κόμμα το βλέπεις ως τσιφλίκι του κάθε αρχηγού; Τι ακριβώς πάει να πει "δεν θα τον βοηθούσα". Υποτίθεται πως τόσο εσύ, όσο και αυτός λειτουργούν για ένα κόμμα. Σαφώς και έχει το δικαίωμα να μην αναλάβει πόστο-θα μπορούσε να πει για παράδειγμα πως δεν είναι αρνητική αλλά πως επί του παρόντος θα ήθελε να δει και να διαβάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο και τις προτάσεις του νέου προέδρου. Πολύ πιο έντιμο και σαφώς πιο ορθολογικό από αυτό που επικαλέστηκε
Ναι ρε αλλά δεν έχει να κάνει. Βγαίνεις πρόεδρος και το παίρνεις απόφαση οπότε βάζεις τούρμπο λειτουργία. Δεν βγαίνεις και επιλέγεις να ξεκουραστείς.
Μα... να βοηθήσεις το κόμμα από θέση που σε χρειάζεται! Χέσε με, ας μπει άλλος σε αυτήν θέση. Ευκαιρία να ξεκουραστώ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
To κίνητρο/αντικίνητρο στην προσφορά έργου για τέτοιες θέσεις είναι η ύπαρξη αμοιβής; Έγινε δηλαδή βουλεύτρια (ή παλιότερα υπουργίνα) για τον μισθό;Cecily Anne έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:45Γιατί το ένα είναι εθελοντική εργασία το άλλο υποχρεωτική, πληρώνεσαι.Maspoli έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:31Συγγνώμη αλλά ούτε το να γίνεις υπουργός είναι υποχρεωτικό-δεν καταλαβαίνω δηλαδή τη διάκριση που κάνεις στη βάση κυβερνητική εργασία/κομματική εργασία.Cecily Anne έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:24
Μα δεν είναι κυβέρνηση. Σε ποιο κόμμα έχεις δει κάποιος να κάνει δουλειά υποχρεωτικά; Γι'αυτό υπάρχουν τομεάρχες και λοιπές θέσεις. Είσαι μπερδεμένος, είναι άλλο η δουλειά η βουλευτική που είναι υποχρεωτική και αλλο η κομματική.
Η σταση της Αχτσίογλου δεν πείθει κανέναν, είναι υποκριτική και απαξιωτική για το κόμμα της επειδή αν δεν μπορούσε να μην έβαζε υποψηφιότητα αλλά... Δεν μπορείς να λες οτι η Αχτσιόγλου και ο άντρας της έκλεισαν τον Τσίπρα έξω και του πήραν τα κλειδιά απο το γραφείο του (κάτι που πήγε στη δικαιωσύνη μετά απ'ο μύνηση της Αχτσίογλου) και μετάν α ζητάς να συμμετέχει.
Σαυτό το κόμμα δεν κρατήθηκε κανένας στο ύψος του.
Σαυτό το κόμμα δεν κρατήθηκε κανένας στο ύψος του.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Το αδικείς πολυ το εφακι, εχω φίλους που την ξέρουν, μόνο κηφήνας μου λένε δεν είναιScouser έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 12:25Η τύπισσα έχασε από έναν πουθενά ινφλουένσερ, ένα πολιτικό τίποτα, σε μια εκλογική διαδικασία που ηταν για Δελφινάριο. Βέβαια το τίποτα αυτό είναι μπροστινος άλλων, πολύ πιο ισχυρών μαριονετιστων, αλλά παραμένει ένα τίποτα. Ποια ισότητα και μαλακίες, ας αποσυρθεί απο την πολιτική όσο πιο αξιοπρεπώς μπορεί. Προλαβαίνει να ξεκινήσει μια καριέρα στη μαχιμη δικηγορια, αν φυσικά αποφασίσει να δουλέψει κανονικά για πρώτη φορά στη ζωή της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Σεπ 2024, 14:37
-