Πιστεύω ότι θα του έδινε πολλούς πόντους αν έκανε κανονικά τη θητεία του για 9 μήνες. Αλλά που ν'αντέξει το πλουσιόπαιδο;
Θα μου πείτε, μιλάω κι εγώ που έκανα θητεία τρεις μέρες. Τουλάχιστον εγώ δε ζητώ την ψήφο σας.

Πιστεύω ότι θα του έδινε πολλούς πόντους αν έκανε κανονικά τη θητεία του για 9 μήνες. Αλλά που ν'αντέξει το πλουσιόπαιδο;
Παρουσιαστηκες ντυμένος κωλομπινα?
Πήγα με σκοπό να υπηρετήσω κανονικά. Στην αρχή, μαζί με τους άλλους νεοσύλλεκτους, έβγαλα φωτογραφίες, πέρασα από τη γραμματεία κτλ. Μετά, όταν οι άλλοι κατευθυνθήκαν στους κοιτώνες, εγώ δεν μπορούσα να πάω αμέσως μαζί τους. Επειδή παλιότερα με παρακολουθούσε ψυχίατρος, και σύμφωνα με τον κανονισμό, όσοι έχουν τέτοιο ιστορικό πρέπει να εξεταστούν πρώτα απ'το γιατρό του κέντρου πριν αποφασιστεί τι θα γίνει.George_V έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 22:59Παρουσιαστηκες ντυμένος κωλομπινα?
Ίδια φάση είναι. Μην τον είδατε τον Παντελή. Στον ελληνικό στρατό υπηρετούν μόνον όσοι δεν έχουν βύσμα. Οι υπόλοιποι κάνουν ότι υπηρετούν.Σενέκας έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 22:50δεν πάνε σε κέντρο πλέον. Κατευθείαν σε μονάδαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 22:48Σιγά μη πάει στρατό. Θα πάει σε κάποιο κέντρο κατάταξης. Δε θα περιμένει στην ουρά αλλά καρφί για το διοικητή. Μπορεί να φορέσει και κάποια στολή για τις φωτογραφίες και πίσω στο σπίτι του. Εδώ το κάνουν άλλοι με μικρότερο βύσμα από τέως αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κόμμα και εφοπλιστές...
Ο κασσελακης αλεξιπτωτιστης, έχει πετυχημένη θητεία αε αυτό το πόστο κρίμα να μην πάει στη ΜΑΛ
Γύρευε τι άκουσε ο άνθρωπος...Εκτωρ έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 23:06Πήγα με σκοπό να υπηρετήσω κανονικά. Στην αρχή, μαζί με τους άλλους νεοσύλλεκτους, έβγαλα φωτογραφίες, πέρασα από τη γραμματεία κτλ. Μετά, όταν οι άλλοι κατευθυνθήκαν στους κοιτώνες, εγώ δεν μπορούσα να πάω αμέσως μαζί τους. Επειδή παλιότερα με παρακολουθούσε ψυχίατρος, και σύμφωνα με τον κανονισμό, όσοι έχουν τέτοιο ιστορικό πρέπει να εξεταστούν πρώτα απ'το γιατρό του κέντρου πριν αποφασιστεί τι θα γίνει.
Με τον εν λόγω γιατρό, κάναμε μια ήρεμη συζήτηση, αυτός ρώταγε, εγώ απάνταγα (δε θυμάμαι όλα όσα είπαμε). Εν πάση περιπτώση, στο τέλος μου λέει, "Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει ν'απαλλαγείς." Εγώ δε βρήκα λόγο ν'αρνηθώ, κι έτσι, μετά από τρεις μέρες πήγαινε έλα σε στρατιωτικά νοσοκομεία για τα γραφειοκρατικά (τα βράδια κοιμόμουν στο ιατρείο του κέντρου), με στείλαν σπίτι μου.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 22:48και ο Βαντονο στο Σουρβαιβορ νομιζω θα εκλεινε ιδανικα την ολη περισταση
Σωστά. Και να του επιδοθεί τιμητικά με το που εμφανιστεί η πουλάδα.
Επί του παρόντος.
οντως δεν παλευεται η κασελιαδα