αυτος ειναι ο μπουμερισμος,αυτος ακριβως

mao mao έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 21:40Nandros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 14:15.
https://www.kathimerini.gr/opinion/5627 ... n-esvisan/
Η κ. Αννα ∆ιαµαντοπούλου είπε δημοσίως σε ελληνικό έδαφος αυτό που συζητεί όλη η Ευρώπη. Πως τόσα εκατ. μουσουλμάνων μεταναστών δεν μπορούν να αφομοιωθούν. Και είπε χαρακτηριστικά ότι η Νιγηρία το 2045 θα έχει πληθυσμό 400 εκατ. κατοίκων, των οποίων η συντριπτική πλειονότητα θα είναι νέοι άνθρωποι, χωρίς κανένα μέλλον στην πατρίδα τους. Και κατέληξε επί λέξει: «Να μη γίνει διά της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη».
Δε μας είπε όμως τι πρέπει να γίνει με τα 400 εκ. νέων Νιγηριανών χωρίς μέλλον. Πρόγραμμα ευθανασίας;
Τις προάλλες, μετά τις αποκαλύψεις τους Σκουρλέτη για την υπόγα, γράφτηκε ότι η Πεν στην πραγματικότητα λέγεται Θανάσης...έχει γραφτεί και επίθετο αλλά το αρνήθηκε και απειλεί με μηνύσεις
Και εγώ είμαι μετανάστης στον τόπο μου. Εγκατέλειψα την πόλη μου για να πάω να δουλέψω σε νησί το καλοκαίρι.
Έχει όμως υποχρέωση να παραχωρήσει άσυλο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο σε όσους κρίνεται από τις αρμόδιες αρχές ότι το δικαιούνται (π.χ. λόγω διωγμών σε πιθανό πόλεμο)Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:25Δηλαδή αν δεν τους δεχτούμε θα τους γεννοκτονήσουμε; Έχει καμμία υποχρέωση η Ευρώπη να ανοίξει τα σύνορα λόγω του τρόπου ζωής που έχουν οι Νιγηριανοί;mao mao έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 21:40Δε μας είπε όμως τι πρέπει να γίνει με τα 400 εκ. νέων Νιγηριανών χωρίς μέλλον. Πρόγραμμα ευθανασίας;Nandros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2023, 14:15.
https://www.kathimerini.gr/opinion/5627 ... n-esvisan/
Η κ. Αννα ∆ιαµαντοπούλου είπε δημοσίως σε ελληνικό έδαφος αυτό που συζητεί όλη η Ευρώπη. Πως τόσα εκατ. μουσουλμάνων μεταναστών δεν μπορούν να αφομοιωθούν. Και είπε χαρακτηριστικά ότι η Νιγηρία το 2045 θα έχει πληθυσμό 400 εκατ. κατοίκων, των οποίων η συντριπτική πλειονότητα θα είναι νέοι άνθρωποι, χωρίς κανένα μέλλον στην πατρίδα τους. Και κατέληξε επί λέξει: «Να μη γίνει διά της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη».
Η μετανάστευση είναι κοινωνικό φαινόμενο και τα αίτια της βρίσκονται εκεί στην διάρθρωση της κοινωνίας όπως διαρθρώνεται στη βάση της και στο εποικοδόμημα. Όμως τα ιδεολογήματα είτε τα ρατσιστικά είτε τα κοσμοπολίτικα προσαμόζονται από τις ανάγκες του κεφαλαίου.pylothess έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:51Και εγώ είμαι μετανάστης στον τόπο μου. Εγκατέλειψα την πόλη μου για να πάω να δουλέψω σε νησί το καλοκαίρι.
Το ίδιο και οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί κ.τ.λ. Στην Γερμανία άραγε τι λένε, δεν θέλω να έρθει η μισή Ελλάδα εδώ;
Η πολιτική που υπηρετεί η κυρία Διαμαντοπούλου και οι ομοϊδεάτες της είναι αυτοί που αναγκάζουν τον κόσμο να ξενιτευτεί.
Ληστοσσυμορίτης
Ο ορμπαν μια χαρά αγνοεί το "διεθνές δίκαιο ". Η Νιγηρία δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάστασηJimmy81 έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:52Έχει όμως υποχρέωση να παραχωρήσει άσυλο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο σε όσους κρίνεται από τις αρμόδιες αρχές ότι το δικαιούνται (π.χ. λόγω διωγμών σε πιθανό πόλεμο)Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:25Δηλαδή αν δεν τους δεχτούμε θα τους γεννοκτονήσουμε; Έχει καμμία υποχρέωση η Ευρώπη να ανοίξει τα σύνορα λόγω του τρόπου ζωής που έχουν οι Νιγηριανοί;
Άσυλο σε ολόκληρα πλήθη; Καταδιώκονται σε όλη την Αφρική και θα αναζητήσουν άσυλο στην Ευρώπη;Jimmy81 έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:52Έχει όμως υποχρέωση να παραχωρήσει άσυλο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο σε όσους κρίνεται από τις αρμόδιες αρχές ότι το δικαιούνται (π.χ. λόγω διωγμών σε πιθανό πόλεμο)Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:25Δηλαδή αν δεν τους δεχτούμε θα τους γεννοκτονήσουμε; Έχει καμμία υποχρέωση η Ευρώπη να ανοίξει τα σύνορα λόγω του τρόπου ζωής που έχουν οι Νιγηριανοί;
Καλά τα λες σύντροφε. Και βέβαια η λύση για το φαινόμενο της μετανάστευσης είναι απλή και εφαρμοσμένη: συρματόπλεγμα, νάρκες, τείχος και ένοπλοι και στις δυο μεριές των συνόρων, για να μην μπορείς να μπεις ούτε να βγεις. Όταν δεν υπάρχει κίνηση πληθυσμού, δεν υπάρχουν και μετανάστεςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:00Η μετανάστευση είναι κοινωνικό φαινόμενο και τα αίτια της βρίσκονται εκεί στην διάρθρωση της κοινωνίας όπως διαρθρώνεται στη βάση της και στο εποικοδόμημα. Όμως τα ιδεολογήματα είτε τα ρατσιστικά είτε τα κοσμοπολίτικα προσαμόζονται από τις ανάγκες του κεφαλαίου.pylothess έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:51Και εγώ είμαι μετανάστης στον τόπο μου. Εγκατέλειψα την πόλη μου για να πάω να δουλέψω σε νησί το καλοκαίρι.
Το ίδιο και οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί κ.τ.λ. Στην Γερμανία άραγε τι λένε, δεν θέλω να έρθει η μισή Ελλάδα εδώ;
Η πολιτική που υπηρετεί η κυρία Διαμαντοπούλου και οι ομοϊδεάτες της είναι αυτοί που αναγκάζουν τον κόσμο να ξενιτευτεί.
Ληστοσσυμορίτης
Αυτό ισχύει για τις χώρες που συνορεύεις. Όχι επειδή έγινε πόλεμος κάπου στον πλανήτη, να νομίζουν ότι δικαιούνται να περιδιαβαίνουν όλη την Ευρώπη μέχρι να δουν ποια χώρα δίνει τα καλύτερα επιδόματα για να αράξουν πέτσα εκεί και να την κάνουν και σαν τα μούτρα τους.Jimmy81 έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:52Έχει όμως υποχρέωση να παραχωρήσει άσυλο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο σε όσους κρίνεται από τις αρμόδιες αρχές ότι το δικαιούνται (π.χ. λόγω διωγμών σε πιθανό πόλεμο)Golden Age έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:25Δηλαδή αν δεν τους δεχτούμε θα τους γεννοκτονήσουμε; Έχει καμμία υποχρέωση η Ευρώπη να ανοίξει τα σύνορα λόγω του τρόπου ζωής που έχουν οι Νιγηριανοί;
Αυτά τα κάνει το κεφάλαιο μετατρέποντας τα νησιά του αιγαίου σε φυλακές ψυχώνΣενέκας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:03Καλά τα λες σύντροφε. Και βέβαια η λύση για το φαινόμενο της μετανάστευσης είναι απλή και εφαρμοσμένη: συρματόπλεγμα, νάρκες, τείχος και ένοπλοι και στις δυο μεριές των συνόρων, για να μην μπορείς να μπεις ούτε να βγεις. Όταν δεν υπάρχει κίνηση πληθυσμού, δεν υπάρχουν και μετανάστεςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:00Η μετανάστευση είναι κοινωνικό φαινόμενο και τα αίτια της βρίσκονται εκεί στην διάρθρωση της κοινωνίας όπως διαρθρώνεται στη βάση της και στο εποικοδόμημα. Όμως τα ιδεολογήματα είτε τα ρατσιστικά είτε τα κοσμοπολίτικα προσαμόζονται από τις ανάγκες του κεφαλαίου.pylothess έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:51
Και εγώ είμαι μετανάστης στον τόπο μου. Εγκατέλειψα την πόλη μου για να πάω να δουλέψω σε νησί το καλοκαίρι.
Ληστοσσυμορίτης
Αυτή είναι η τελευταία ζωώδης κοινωνία. Μεταναστεύσεις ανθρώπινων ψυχών όπως τα κοπάδια και οι αγέλες. Και μετά βία για να επιβιώσουν στο "περιβάλλον".Otto Weininger έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:03Μπίζνα είναι το λαθρομεταναστευτικό και έχει δημιουργήσει ήδη τεράστια προβλήματα.
Σύντομα θα αρχίσει να λύνετε, με την βία αν χρειαστεί.
σύντροφε, εγώ ξέρω ότι η μετανάστευση είναι το ύπουλο όπλο των καπιταλιστών για να βάζουν τις εργατικές τάξεις να τσακώνονται μεταξύ τους. Όταν στηρίζουμε ανοιχτά σύνορα δε στηρίζουμε λοιπόν έμμεσα το σατανικό σχέδιο των καπιταλιστών; Ασε που μου ακούγεται και λίγο οπορτουνιστικόΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:10Αυτά τα κάνει το κεφάλαιο μετατρέποντας τα νησιά του αιγαίου σε φυλακές ψυχώνΣενέκας έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:03Καλά τα λες σύντροφε. Και βέβαια η λύση για το φαινόμενο της μετανάστευσης είναι απλή και εφαρμοσμένη: συρματόπλεγμα, νάρκες, τείχος και ένοπλοι και στις δυο μεριές των συνόρων, για να μην μπορείς να μπεις ούτε να βγεις. Όταν δεν υπάρχει κίνηση πληθυσμού, δεν υπάρχουν και μετανάστεςΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 14:00
Η μετανάστευση είναι κοινωνικό φαινόμενο και τα αίτια της βρίσκονται εκεί στην διάρθρωση της κοινωνίας όπως διαρθρώνεται στη βάση της και στο εποικοδόμημα. Όμως τα ιδεολογήματα είτε τα ρατσιστικά είτε τα κοσμοπολίτικα προσαμόζονται από τις ανάγκες του κεφαλαίου.