Υφυπουργός εργασίας Τσακλόγλου «γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να δουλεψει ντελιβερας».

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Υφυπουργός εργασίας Τσακλόγλου «γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να δουλεψει ντελιβερας».

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 24 Νοέμ 2023, 23:50

Μαδουραίος έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:42
GoBzi έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:36
Τι το παράλογο είπε και τι περίμενες να πει;
:smt005::smt005::smt005:

Τίποτα.Απλά μετά ζήτησε συγνώμη.

:smt005::smt005:
Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ο Τσακλογλος, πρώτη φορά στην ζωή μου τώρα τον είδα, αλλά τι απάντηση περίμενε ο δημοσιογράφος; Στον ιδιωτικό τομέα δουλεύουν και οι δύο, εάν δεν είναι ευχαριστημένος ο δικηγόρος ας πάει να γίνει ντελιβερι ή νυχού. :102:

pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Re: Υφυπουργός εργασίας Τσακλόγλου «γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να δουλεψει ντελιβερας».

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess » 24 Νοέμ 2023, 23:53

foscilis έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:45
Υπέθεσα ότι η πλήρης δήλωση θα ήταν "αφού σύμφωνα με αυτά που δηλώνουν βγάζουν λιγότερα" και είχα δίκιο.

Αξιοσημείωτο είναι μόνο ότι οι Ζαίοι θεωρούν το "ντελιβεράς" προσβλητικό και το "δικηγόρος" κάτι το ευγενές, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εργατική τάξη, μόνο με την παρασιτική.
Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους τους Ζαίους αλλά μια φίλη μου Ζαία με διδακτορικό στο Παρίσι στην λογοτεχνία, είχε εκφράσει την άποψη πως γι αυτούς ,τους μορφωμένους κανένας δεν έκανε κάτι.

Είχα και φίλο κομμουνιστή διδάκτορα διεθνών σπουδών και μου έλεγε πως ακόμη και ένας εργάτης μπορεί να του κάνει κριτική μέσα στο κόμμα.

metarrythmistis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metarrythmistis » 24 Νοέμ 2023, 23:54

Εμένα μου αρέσει ότι και μόνο που ο καθηγητής συνέκρινε τους δικηγόρους με τους ντελιβεράδες και οι αριστεροί εξοργίστηκαν.
Πόσο υποκριτές είναι! Δηλαδή έλεος. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.
Αυτοί που υποτίθεται έχουν αναγάγει σε ιερότητα την εργατική τάξη.
Καλά οι τύποι δεν παίζονται στην υποκρισία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metarrythmistis την 24 Νοέμ 2023, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 24 Νοέμ 2023, 23:54

Μεγάλο ξεσκισμα στο fb του.
Να δούμε αν εχουν αρχιδια, οι βουλευτές δικηγόροι της ΝΔ.

Περιμένω παραίτηση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 24 Νοέμ 2023, 23:55

Φυσικά και οι δεξιοί θέλουν τους νέους αμόρφωτα ζώα, σερβιτόρους,ντιλιβεραδες κλπ για να αποτελούν τον γιδολαο τους

metarrythmistis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metarrythmistis » 24 Νοέμ 2023, 23:56

Lugozzi έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:54

Περιμένω παραίτηση
Γιατί ρε φίλε εξοργίζεσαι; Τόση ανασφάλεια έχεις;
Επειδή σε συνέκρινε με ντελιβερά έπαθες κρίση υστερίας;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 24 Νοέμ 2023, 23:57

Μαδουραίος έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:55
Φυσικά και οι δεξιοί θέλουν τους νέους αμόρφωτα ζώα, σερβιτόρους,ντιλιβεραδες κλπ για να αποτελούν τον γιδολαο τους
Δεν μειώνεται η μόρφωση σου αν αλλάξεις δουλειά.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

metarrythmistis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metarrythmistis » 24 Νοέμ 2023, 23:58

Μαδουραίος έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:55
Ρε φίλε είσαι υπαρκτό πρόσωπο ή κάποιο custom GPT του ΣΥΡΙΖΑ.
Έχεις συναίσθηση τι λες;

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 25 Νοέμ 2023, 00:00

metarrythmistis έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:56
Lugozzi έγραψε:

Περιμένω παραίτηση
Μάλλον ανασφάλεια για τη θεσούλα του έχει ο καθηγητακος και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, ρε φίλε.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 25 Νοέμ 2023, 00:00

foscilis έγραψε:
Υπέθεσα ότι η πλήρης δήλωση θα ήταν "αφού σύμφωνα με αυτά που δηλώνουν βγάζουν λιγότερα" και είχα δίκιο.

Αξιοσημείωτο είναι μόνο ότι οι Ζαίοι θεωρούν το "ντελιβεράς" προσβλητικό και το "δικηγόρος" κάτι το ευγενές, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εργατική τάξη, μόνο με την παρασιτική.
Για ποιο λόγο πρέπει ο εργαζόμενος να έχω ως πρώτη προτεραιότητα τα πόσα χρήματα βγάζει; Υπάρχει κάποιο φυσικό αξίωμα που δεν έχω υπόψη μου. Ο κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να απαιτεί δίκαιο τρόπο φορολόγησης. Τι σχέση έχει το αν ο τρόπος φορολόγησης είναι δίκαιος με το τι δουλειά κάνει; Αν ζει σε μπατανία με πρωθυπουργό καραγκιόζη μπορεί να μεταναστέψει και να προσπαθήσει όσο γίνεται να φοροδιαφεύγει έτσι ώστε να ρίξει την κυβέρνηση.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Νοέμ 2023, 00:01

Σπύρος έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 00:00
foscilis έγραψε:

Για ποιο λόγο πρέπει ο εργαζόμενος να έχω ως πρώτη προτεραιότητα τα πόσα χρήματα βγάζει; Υπάρχει κάποιο φυσικό αξίωμα που δεν έχω υπόψη μου. Ο κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να απαιτεί δίκαιο τρόπο φορολόγησης.

Αυτό απαιτούμε.

Και δεν αρέσει καθόλου στους δικηγόρους που δηλώνουν 1000 ευρώ το μήνα.

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 25 Νοέμ 2023, 00:02

Frappezitis έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:47
Τσακλόγλου: Άστοχη η δήλωσή μου – Ζητώ συγγνώμη, δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους

https://www.enikos.gr/politics/tsaklogl ... s/2066142/
Με αυτή την απάντηση χειροτέρεψε ακόμα την κατάσταση.

metarrythmistis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metarrythmistis » 25 Νοέμ 2023, 00:02

Lugozzi έγραψε:
25 Νοέμ 2023, 00:00
metarrythmistis έγραψε:
24 Νοέμ 2023, 23:56
Lugozzi έγραψε:

Περιμένω παραίτηση
Μάλλον ανασφάλεια για τη θεσούλα του έχει ο καθηγητακος και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, ρε φίλε.
Επομένως και ο καθηγητής και εσύ έχετε ανασφάλεια. Γιατί είναι κακό στην ελεύθερη αγορά ο ντελιβεράς να παίρνει περισσότερα από έναν δικηγόρο. Εγώ σου λέω και λίγα παίρνει. Ρισκάρει την ζωή του γι΄αυτό παίρνει τόσα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών