Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες λόγω χρεωκοπίας αλλά και λόγω ζαιων. 5 χρόνια ανικανότητας όμως είναι πολλά. Είναι απίστευτο το πόσο κακή είναι η ΝΔOtto Weininger έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:23Αν είχα ένα ευρώ για καθε φορά που κάποιος μου έλεγε τα τελευταία 10 χρόνια για συμπολίτευση/συγκυβέρνηση ΝΔ με ζαίους/ΠΑΣΟΚ κλπ, θα είχα άλλα 7 φαρμακεία το ένα δίπλα στο άλλο.Unique έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:21Ετοιμάσου για συμπολιτευση με τον ευρωβοσκο. Η διάλυση του ζαιοτσιρκου εμφάνισε τη γύμνια του μπλε ΠΑΣΟΚOtto Weininger έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:19
Αν Δεξιά είναι ο Μπογδάνος και οι πολιτικες συμπεριφορές του σαν 10χρονο που δεν του αρέσει η Ομάδα που βγήκε στα αριθμάκια για το 5×5 ή η Λατινοπουλου με τα reel στο Instagram επιπέδου 13χρονου (είδε την αλλη φορά ένα reel ενός καμένου σε ένα podcast κάπου στις ΗΠΑ 20 δευτερολέπτων, το μετέφρασε και το ανέβασε ότι τάχα τα έλεγε εκείνη) , ας είμαστε μπλε ΠΑΣΟΚ.
Καλύτερα να λες 10 δεξιά και να κάνεις 5 παρά να λες 100 και να κάνεις 0.
Στελεχος της ΝΔ εδωσε το παρων στη κηδεια της Δεσποινας Παπαδοπουλου
Re: Στελεχος της ΝΔ εδωσε το παρων στη κηδεια της Δεσποινας Παπαδοπουλου
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Το χούι δεν κόβεται.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Μιλάμε για μια πλήρως επιτυχημένη πρώτη θητεία και εσύ μιλάς για 5 χρόνια ανικανότητας.Unique έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:28Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες λόγω χρεωκοπίας αλλά και λόγω ζαιων. 5 χρόνια ανικανότητας όμως είναι πολλά. Είναι απίστευτο το πόσο κακή είναι η ΝΔOtto Weininger έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:23Αν είχα ένα ευρώ για καθε φορά που κάποιος μου έλεγε τα τελευταία 10 χρόνια για συμπολίτευση/συγκυβέρνηση ΝΔ με ζαίους/ΠΑΣΟΚ κλπ, θα είχα άλλα 7 φαρμακεία το ένα δίπλα στο άλλο.
Και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ κανένα κόμμα όπως όλα αυτά τα ανύπαρκτα δε θα μπει καν βουλή.
Διότι πάντα, θέλετε και κάτι ακόμα, απλά για να έχετε κάτι να λέτε. Έναν λόγο ύπαρξης.
Και κάθε φορά που η ΝΔ θα κάνει το κάτι ακόμα, θα ζητάτε κάτι άλλο. Ακριβώς για να συνεχίσετε να έχετε λόγο ύπαρξης.
Φυσικά, ποτέ δεν θα ήσασταν σε θέση να κάνετε τίποτα από όσα λέτε, ακόμα και αν κυβερνούσατε με 200 βουλευτές, γιατί τα λόγια είναι τσάμπα αλλά η πολιτική και οι αριθμοί απαιτούν ρεαλισμό και όχι κραυγές 15μελους.
Έτσι θα πορευόμαστε. Όποιος θέλει πραγματική Δεξιά συντάσσεται με την ΝΔ και προσπαθεί να στρίψει το τιμόνι εκ των έσω.
Δεν πάει με ένα Smart να μαρσάρει δίπλα στα Mustang.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο πρόεδρος της Βασιλικής Ενώσεως πήγε στην κηδεία μαζί με τους χουντικούς που κατήργησαν την βασιλεία 

Ε, νεανικές τρέλες...Ναύτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:13Μπα, μάλλον για υπουργοποίηση τον κόβω.Green Dragon έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:03Ωχ, βλέπω διαγραφή... τι θέση έχει ένα ςφιλοχουντικός σε κεντροαριστερό κόμμα; Βλέπω να παίρνει την χατζάρα ο Μητσοτάκης
Ατάκα από παλιά συμμαθήτριά μου, μακαρίτισσα πλέον, σχετικά γνωστή στο πανελλήνιο (σχετικά, εξ επαγωγής...) άτομο που στα νιάτα της ήταν οργανωμένη Ρηγού με μπόλικη δράση στο σχολείο. Όταν την είδα μετά από χρόνια και ξέροντας ότι έχει αλλάξει κατά 180o (360o για να μας καταλαβαίνουν και οι φίλοι μας οι Ζαίοι), της λέω "Ρε Τασούλα; Εσύ; Που είχες λιώσει σόλες και σόλες στις αφισοκολλήσεις; Που μέχρι και ξύλο έφαγες από τα φασιστόμουτρα για την Αυγή που μοίραζες στο σχολείο;" η απάντηση ήταν ε, νεανικές τρέλες ήταν αυτά".

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Αχταρμάς...

Εσύ δεν εκραζες τον Μπογδάνο; για πες μου τώρα ο Δημόπουλος που γεννήθηκε το 1966 ανήκει στη κατηγορία της νεανικής τρέλας;Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:49Ε, νεανικές τρέλες...Ναύτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:13Μπα, μάλλον για υπουργοποίηση τον κόβω.Green Dragon έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:03Ωχ, βλέπω διαγραφή... τι θέση έχει ένα ςφιλοχουντικός σε κεντροαριστερό κόμμα; Βλέπω να παίρνει την χατζάρα ο Μητσοτάκης
Ατάκα από παλιά συμμαθήτριά μου, μακαρίτισσα πλέον, σχετικά γνωστή στο πανελλήνιο (σχετικά, εξ επαγωγής...) άτομο που στα νιάτα της ήταν οργανωμένη Ρηγού με μπόλικη δράση στο σχολείο. Όταν την είδα μετά από χρόνια και ξέροντας ότι έχει αλλάξει κατά 180o (360o για να μας καταλαβαίνουν και οι φίλοι μας οι Ζαίοι), της λέω "Ρε Τασούλα; Εσύ; Που είχες λιώσει σόλες και σόλες στις αφισοκολλήσεις; Που μέχρι και ξύλο έφαγες από τα φασιστόμουτρα για την Αυγή που μοίραζες στο σχολείο;" η απάντηση ήταν ε, νεανικές τρέλες ήταν αυτά".

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Τον Μπογδάνο τον έκραζα ανέκαθεν, από τις εκπομπές του ακόμα, επειδή τον θεωρώ απίστευτο δηθενά και κάλπικο όσο δεν πάει. Τον συγκεκριμένο θα τον κράξω για τις σύγχρονες φιλοχουντικές του θέσεις (έχει σημασία αυτό), αφ' ενός επειδή προφανώς η κίνησή του να πάει στην κηδεία αποσκοπούσε στην απόσπαση συμπάθειας από τα τελευταία σταγονίδια, αφ' ετέρου γιατί είμαι κάθετα αντίθετος σ' αυτές τις θέσεις (ασχέτως σκοπιμοτήτων εννοώ). Λογικά θα είναι και το ψηφοθηρικό target group του αυτό, δεν τον ξέρω τον τύπο.southern έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:52Εσύ δεν εκραζες τον Μπογδάνο; για πες μου τώρα ο Δημόπουλος που γεννήθηκε το 1966 ανήκει στη κατηγορία της νεανικής τρέλας;Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:49Ε, νεανικές τρέλες...

Και το '90, που μετέφρασε και κυκλοφόρησε τούτο 'δω:Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:49Ε, νεανικές τρέλες...Ναύτης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:13Μπα, μάλλον για υπουργοποίηση τον κόβω.Green Dragon έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:03Ωχ, βλέπω διαγραφή... τι θέση έχει ένα ςφιλοχουντικός σε κεντροαριστερό κόμμα; Βλέπω να παίρνει την χατζάρα ο Μητσοτάκης

πάλι πιτσιρικάς ήτανε;
Τέσπα, ας όψεται ο Καρατζαφέρης που τον περιμάζεψε τότε ("ελάτε χουντικοί, ελάτε χρυσαυγίτες") μαζί με όλα τα υπόλοιπα λιμά της ακροδεξιάς.
Δεν είναι βουλευτής ή υποψήφιος στη τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι φίλος και συνεργάτης του Μάκη ΒορίδηIsildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:59Τον Μπογδάνο τον έκραζα ανέκαθεν, από τις εκπομπές του ακόμα, επειδή τον θεωρώ απίστευτο δηθενά και κάλπικο όσο δεν πάει. Τον συγκεκριμένο θα τον κράξω για τις σύγχρονες φιλοχουντικές του θέσεις (έχει σημασία αυτό), αφ' ενός επειδή προφανώς η κίνησή του να πάει στην κηδεία αποσκοπούσε στην απόσπαση συμπάθειας από τα τελευταία σταγονίδια, αφ' ετέρου γιατί είμαι κάθετα αντίθετος σ' αυτές τις θέσεις (ασχέτως σκοπιμοτήτων εννοώ). Λογικά θα είναι και το ψηφοθηρικό target group του αυτό, δεν τον ξέρω τον τύπο.southern έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:52Εσύ δεν εκραζες τον Μπογδάνο; για πες μου τώρα ο Δημόπουλος που γεννήθηκε το 1966 ανήκει στη κατηγορία της νεανικής τρέλας;Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:49
Ε, νεανικές τρέλες...
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Ληστοσυμμορίτης
ποια είναι αυτή;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Α, μάλιστα. ΟΚ, τότε αλλάζει κάπως το πράγμα. Πάλι τον θεωρώ παπάρα για τις απόψεις του (δικές του είναι βέβαια, ας τις κάνει ό,τι θέλει) αλλά δεν είναι και τόσο σοβαρό το θέμα, όσον αφορά την συμμετοχή κυβερνώντων στην κηδεία.southern έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:18Δεν είναι βουλευτής ή υποψήφιος στη τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι φίλος και συνεργάτης του Μάκη ΒορίδηIsildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 09:59Τον Μπογδάνο τον έκραζα ανέκαθεν, από τις εκπομπές του ακόμα, επειδή τον θεωρώ απίστευτο δηθενά και κάλπικο όσο δεν πάει. Τον συγκεκριμένο θα τον κράξω για τις σύγχρονες φιλοχουντικές του θέσεις (έχει σημασία αυτό), αφ' ενός επειδή προφανώς η κίνησή του να πάει στην κηδεία αποσκοπούσε στην απόσπαση συμπάθειας από τα τελευταία σταγονίδια, αφ' ετέρου γιατί είμαι κάθετα αντίθετος σ' αυτές τις θέσεις (ασχέτως σκοπιμοτήτων εννοώ). Λογικά θα είναι και το ψηφοθηρικό target group του αυτό, δεν τον ξέρω τον τύπο.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αντιχουντικος δεν είσαι; Ή κράζεις μόνο τους εκτός ΝΔ χουντικους;

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κρα, κρα, κρα. Τον έκραξα. Οκ τώρα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών στο Athens pride.
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 3354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Απρ 2024, 20:39
-
-
Νέα δημοσίευση Comeback της Liz Truss με τον όρο Popular Conservatives, παρών ο Farage
από Ίακχος » 05 Φεβ 2024, 13:47 » σε Διεθνής πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 699 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Αύγ 2024, 01:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Εθνικό Μέτωπο παρών στις εκλογές του Ιουνίου
από Λακεδαίμων » 25 Μάιος 2023, 12:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-