Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 04 Φεβ 2024, 14:22
Exodus έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:17
sys3x έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:08
Τα δόγματα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας, σσ: η ελευθερία δεν είναι δόγμα είναι τρόπος να σκέφτεσαι και να ζεις.
Δεν εδιάβασα το οπ.
Την ελευθερία την διατυπώνω κυρίως ως προς το, επιλέγω και αναλαμβάνω την ευθύνη. Ξεκινάν όλα όμως από το, βάζω κάτω όσα έχω, κι επιλέγω.
Καλά κάνεις, το πρόβλημά ξεκινά όταν λες ή έχεις απλά στο μυαλό σου ότι είναι εκεί ψηλά ένας μουσάτος τύπος που σε έχει πει εσένανε και τους φίλους σου ψεκάθαρα ότι όλοι οι υπόλοιποι σου χρωστάνε γη - παράδες - την ζωή τους - τα σπίτια τους κτλ και ότι όλα αυτά είναι "δικαιωματικά" δκας να πάρεις "πίσω" με όποιον τρόπο σου καυλώσει γιατί - αφού ειν δκας, το είπε κι ο μουσάτος τύπος αφού κτλ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Exodus
από Exodus » 04 Φεβ 2024, 14:26
sys3x έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:22
Καλά κάνεις, το πρόβλημά ξεκινά όταν λες ή έχεις απλά στο μυαλό σου ότι είναι εκεί ψηλά ένας μουσάτος τύπος που σε έχει πει εσένανε και τους φίλους ψεκάθαρα ότι όλοι οι υπόλοιποι σου χρωστάνε γη - παράδες - την ζωή τους - τα σπίτια τους κτλ και ότι όλα αυτά είναι "δικαιωματικά" δκας να πάρεις "πίσω" με όποιον τρόπο σου καυλώσει γιατί - αφού ειν δκας, το είπε κι ο μουσάτος τύπος αφού κτλ.
Όσο δόγμα είναι να πιστεύεις ότι ο Τύπος υπάρχει, είναι να πιστεύεις και πως δεν υπάρχει. Ξεπερνώ το αιώνιο ερώτημα και εστιάζω στην απόλυτα προσωπική κι ελεύθερη σχέση του κάθε ενός με τις επιλογές του και τις συνέπειες αυτών.
Ξεκόλλα με το ισραηλινό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
nemo
από nemo » 04 Φεβ 2024, 14:27
sys3x έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:18
nemo έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:14
sys3x έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:08
Τα δόγματα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας, σσ: η ελευθερία δεν είναι δόγμα είναι τρόπος να σκέφτεσαι και να ζεις.
Δεν εδιάβασα το οπ.
και ναι και οχι γενικα τα δογματα εξισορροπουν
Αρχίδια εξισορροπούν.
Είναι μη υλικές ανορθολογικές ιδέες που πολλές φορές δρουν σαν "αφορμές" ή/και "δικαιολογίες" προς την διάπραξη των πλέον ειδεχθών εγκλημάτων των ανθρώπων.
ακου το ειπα και εγω στην νεοτητα μου αυτο που ειπες για τα δογματα
αλλα υστερα συνεβη ενα γεγονος και μεγαλωσα
θελω να πω οτι η ιστορια αποτελειται απο δογματα που συναλλασσοταν
και σημερα ειναι κυριαρχο ενα δογμα αυτο με τους δικαιωματισμο και την παγκοσμιοποιηση
αθρησκεια κλπ
-
Exodus
από Exodus » 04 Φεβ 2024, 14:30
nemo έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:27
και σημερα ειναι κυριαρχο ενα δογμα αυτο με τους δικαιωματισμο
Ακόμα είναι trend, δεν ξέρω αν γίνει δόγμα. Μπορεί να ξεφουσκώσει λόγω κενών.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
nemo
από nemo » 04 Φεβ 2024, 14:32
Exodus έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:30
Ακόμα είναι trend, δεν ξέρω αν γίνει δόγμα. Μπορεί να ξεφουσκώσει λόγω κενών.
ακομη ειμαστε στην αρχη του δογματος
-
sys3x
από sys3x » 04 Φεβ 2024, 14:33
Exodus έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:26
Καλά κάνεις, το πρόβλημά ξεκινά όταν λες ή έχεις απλά στο μυαλό σου ότι είναι εκεί ψηλά ένας μουσάτος τύπος που σε έχει πει εσένανε και τους φίλους ψεκάθαρα ότι όλοι οι υπόλοιποι σου χρωστάνε γη - παράδες - την ζωή τους - τα σπίτια τους κτλ και ότι όλα αυτά είναι "δικαιωματικά" δκας να πάρεις "πίσω" με όποιον τρόπο σου καυλώσει γιατί - αφού ειν δκας, το είπε κι ο μουσάτος τύπος αφού κτλ.
Όσο δόγμα είναι να πιστεύεις ότι ο Τύπος υπάρχει, είναι να πιστεύεις και πως δεν υπάρχει. Ξεπερνώ το αιώνιο ερώτημα και εστιάζω στην απόλυτα προσωπική κι ελεύθερη σχέση του κάθε ενός με τις επιλογές του και τις συνέπειες αυτών.
Ξεκόλλα με το ισραηλινό.
Δεν είμαι γραμματόσημο.
Ότι εκφράζω εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει δεν υπάρχει μουσάτος τύπος κάπου εκεί ψηλά. Σε κάθε περίπτωση εάν για σένα υπάρχει ή δεν υπάρχει είναι δκος ζήτημα, δεν με αφορά εμένανε, είσαι λεύτερος να πιστεύεις ότι στον πούτσο γουστάρεις, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα από την πλευρά μου. Εξήγησα ήδη που δημιουργείται το πρόβλημά. Οκ μπορεί να μην το εξήγησα επαρκώς για κάποιον άλλον εμένανε όμως με κάλυψα.

.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Φεβ 2024, 14:33
Δεν εδιάβασα το οπ.
Οκ, είδες φως κι ανέβηκες να παρτάρεις.
Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα. Γιατί το ζητούμενο είναι ποιοι κατάλαβαν το κείμενο του οπ, από όσους ανταπεξήλθαν στη βάσανο ανάγνωσης του κειμένου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
sys3x
από sys3x » 04 Φεβ 2024, 14:39
sys3x έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:18
nemo έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:14
και ναι και οχι γενικα τα δογματα εξισορροπουν
Αρχίδια εξισορροπούν.
Είναι μη υλικές ανορθολογικές ιδέες που πολλές φορές δρουν σαν "αφορμές" ή/και "δικαιολογίες" προς την διάπραξη των πλέον ειδεχθών εγκλημάτων των ανθρώπων.
ακου το ειπα και εγω στην νεοτητα μου αυτο που ειπες για τα δογματα
αλλα υστερα συνεβη ενα γεγονος και μεγαλωσα
θελω να πω οτι η ιστορια αποτελειται απο δογματα που συναλλασσοταν
και σημερα ειναι κυριαρχο ενα δογμα αυτο με τους δικαιωματισμο και την παγκοσμιοποιηση
αθρησκεια κλπ
Εάν αντικαταστήσεις σε αυτήν την περίπτωση την λέξη "δόγματα" με την λέξη "συμφέροντα" θα ωριμάσεις ακόμη περσσότερο. Δεν είναι όλοι ρόϊδα ξέρεις και σίγουρα υπάρχει δεν υπάρχει ο μουσάτος τύπος, σίγουρα όμως, δεν είναι αυτός που σας χειραγωγεί και επίσης σίγουρα δεν είναι το ίδιο ρόϊδο με όλους τους υπόλοιπους που χειραγωγεί για να περνάει αυτός καλά.

.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Φεβ 2024, 14:40
Exodus έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 14:30
Ακόμα είναι trend, δεν ξέρω αν γίνει δόγμα*. Μπορεί να ξεφουσκώσει λόγω κενών.
Σαφώς και θα ξεφουσκώσουν όλα τα δικαιωματιστικά, απλώς θα χρειαστεί χρόνος. Είναι κάτι σαν την κλιματική αλλαγή, δεν προκαλεί τις ίδιες συνέπειες σε όλες τις χώρες ταυτοχρόνως. Απλώς, κάποια στιγμή θα είναι πολύ αργά για αντιδράσεις.
*Έχει γίνει ήδη δόγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
21 Οκτ 2024, 00:19
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vag_el
27 Φεβ 2025, 00:53
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 79 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
20 Φεβ 2025, 12:13
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
13 Απρ 2024, 02:33
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.