Ένας ναζι που πλακώνει Πακιστανούς είναι πάντα χρήσιμος στο κοινοβούλιο και στην κοινωνία.
Νεκρική σιγή απο τον Κας
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Νεκρική σιγή απο τον Κας
Ποια είναι η άποψη σου για την φυλάκιση;Αγχίαλος έγραψε: ↑07 Μάιος 2024, 21:54https://www.ethnos.gr/greece/article/31 ... kasidiarhs
Για να δούμε
Ξετρυπωνουν σιγα σιγα απ'τα λαγουμια...
Είναι η Κανέλη πακιστανός? Δεν νομίζω να έδειρε κανέναν άλλον ο συμαθής Κασιδιάρης. ούτε ο παναθηναικάκιας σας τον κατηγόρησε για κάτι τέτοιο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Και σπίτι με θέα τον Βόσπορο να είχε λεβεντη μου, δεν έχω κόρη. Το'παμε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:07Έχει και προίκα. Ένα ωραίο σπίτι στην Πεντέλη,με θέα το Αιγαίο.

Αλλά ναι, θα έχανα και γαμώ τους γαμπρούς. Κρίμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο πατέρας Πλεύρης αλλά έλεγε πάντως

Υγ. Αμφιβάλλω αν θα βγει. Δεν είναι τόσο ακίνδυνος όσο ο κυρ Νίκος
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν χρειάζεται να δείρει. Είχε τους οπαδούς του κόμματος να βαράνε όποιον μετανάστη έβρισκαν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Η λύση των ακροδεξιών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα είναι το να πλακώνεις Πακιστανούς και Ινδούς. Λογική και δεδομένα δεν πάνε μαζί στην ακροδεξιά.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Θα ήσασταν εκρηκτικό δίδυμο. Γαμπρός και πεθερά.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:15Και σπίτι με θέα τον Βόσπορο να είχε λεβεντη μου, δεν έχω κόρη. Το'παμε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:07Έχει και προίκα. Ένα ωραίο σπίτι στην Πεντέλη,με θέα το Αιγαίο.

- Golden Age
Θα φώναζα ''έγέρθουτου'' και θα έκλανε μέντες αγαπη μου.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:19Θα ήσασταν εκρηκτικό δίδυμο. Γαμπρός και πεθερά.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:15Και σπίτι με θέα τον Βόσπορο να είχε λεβεντη μου, δεν έχω κόρη. Το'παμε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:07
Έχει και προίκα. Ένα ωραίο σπίτι στην Πεντέλη,με θέα το Αιγαίο.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δε λεει για τον Κας. Ούτε για σένα, εσένα σε ξέρουμε. Για τους άλλους λέει.
And they all got out of the woodwork on the day the nazi died.
And they all got out of the woodwork on the day the nazi died.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δε λεω για τους ποινικους.
ενω με την δικη σου ιδεολογια πανε μαζι: ιδιες ιδεολογιες εχουμε και απλα η δικια σας ειναι ιματασιονPolaris3 έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 00:18Δεν χρειάζεται να δείρει. Είχε τους οπαδούς του κόμματος να βαράνε όποιον μετανάστη έβρισκαν στον Άγιο Παντελεήμονα.
Η λύση των ακροδεξιών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα είναι το να πλακώνεις Πακιστανούς και Ινδούς. Λογική και δεδομένα δεν πάνε μαζί στην ακροδεξιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενός λεπτού σιγή για το RARBG
από Stalker » 31 Μάιος 2023, 15:50 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 45 Απαντήσεις
- 2194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker