Part and Parcel of living in Αtinabad
Re: Part and Parcel of living in Αtinabad
οκ, έτσι να το καταλάβω
αλλά και πάλι...δεν
αλλά και πάλι...δεν
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Να σημειωθεί ότι διέπραξε την επίθεση ΜΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί από θέλει η πλειοψηφία. Δεν μπορείς με το έτσι θέλω να επιβάλεις στους 8 τα θέλω σου. Πχ, σιγουρα κάποιες οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη/Μάτι/οτιδήποτε έχει συμβεί τις τελευταίες δεκαετίες, εάν όχι οι περισσότερες, ψηφίζουν/φηφίζαν ΝΔ/ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ.Saturn έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 17:51άμα δεν τους έχεις ψηφίσει, καλά το φύγε, αλλά το σκάσε, γιατί;GoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 17:37Μπα, μετά από δεκαετίες κατάντιας πλέον έχει πλάκα. Δεν γίνεται 8/10 Έλληνες να κλαίγονται για ασφάλεια/παιδεία/οικονομία/μεταναστευτικό/αξιοκρατία και να βγαίνουν οι ίδιες κυβερνήσεις. Μαθηματικά να το πάρεις, δεν βγαίνουν οι αριθμοί. Αυτό γουστάρει ο Έλληνας για την πάρτη του και για την οικογένεια του, αυτό ψηφίζει.
Εάν είσαι (όχι εσύ προσωπικά) ένας από τους 2/10 ή σκάσε ή φύγε από την χώρα.
Η μάνα μου πχ ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και τώρα βλέπει τα εγγόνια της δύο εβδομάδες τον χρόνο. Ο άλλος ψήφιζε ΝΔ και δεν θα ξανα δει το παιδί του ποτέ. Και μην με πείτε παρανοϊκό, ο Καραμανλής βγήκε πρώτος στις Σέρρες. Αυτό γουστάρει ο Έλληνας, αυτό παίρνει.
Ναι, εγώ λέω για αυτούς που ΔΕΝ τους ψήφισαν όμως
Τεσπα
Τεσπα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ρε πάνε και στην Ουγκάντα, δεν είναι εκεί το νόημα. Η Ελλάδα αυτό προσφέρει, δεν υπάρχει εναλλακτική (και ας λένε οι κουκούλες το αντίθετο). Αντί να χαλάς την ζαχαρένια σου, πάνε κάπου που είναι κοντά στα θέλω σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 17:49Εγώ σοβαρά το λέω, τώρα αν έχει και πλάκα ταυτόχρονα είναι υποκειμενικό.GoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 17:37Μπα, μετά από δεκαετίες κατάντιας πλέον έχει πλάκα. Δεν γίνεται 8/10 Έλληνες να κλαίγονται για ασφάλεια/παιδεία/οικονομία/μεταναστευτικό/αξιοκρατία και να βγαίνουν οι ίδιες κυβερνήσεις. Μαθηματικά να το πάρεις, δεν βγαίνουν οι αριθμοί. Αυτό γουστάρει ο Έλληνας για την πάρτη του και για την οικογένεια του, αυτό ψηφίζει.
Δεν πάει ακριβώς όπως τα λες όμως γιατί το σύστημα έχει πολλούς τρόπους να σε παγιδεύει σε διλήμματα. Αλλά και να φύγεις από τη χώρα, δύσκολο να λύσεις όλα τα θέματα που έχεις για γκρίνια. Ας πούμε ότι κάπως θα λύσεις το οικονομικό στο Λονδίνο, θα έχεις την ασφάλεια και την παιδεία, λύνεις την ασφάλεια στην Πολωνία, δεν θα έχεις διαφορά στο οικονομικό. Και σε κάθε περίπτωση θα έχεις χάσει το support system σου.
-
Όλα τα είχαμε , οι ψυχοπαθεις τουρίστες μας έλειπαν. Είπαμε, τελειωμένη χώρα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
«Η κοπέλα είναι κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε στις Αρχές ο δράστης ο οποίος φέρεται αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με το Mega.
Μάλιστα διαθέτει γερμανικό διαβατήριο και έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη μέσω Σερβίας, ενώ ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει ψυχιατρικό παρελθόν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Μαδουραίος
Άργησε μιάμιση ώρα το ΕΚΑΒ...........ας την εβαζαν σε καροτσα

Δυστυχώς δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω στα σοβαρά εναντίον αυτών που γράφεις.GoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 17:37Μπα, μετά από δεκαετίες κατάντιας πλέον έχει πλάκα. Δεν γίνεται 8/10 Έλληνες να κλαίγονται για ασφάλεια/παιδεία/οικονομία/μεταναστευτικό/αξιοκρατία και να βγαίνουν οι ίδιες κυβερνήσεις. Μαθηματικά να το πάρεις, δεν βγαίνουν οι αριθμοί. Αυτό γουστάρει ο Έλληνας για την πάρτη του και για την οικογένεια του, αυτό ψηφίζει.sys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 17:23Μλκ αυτό το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει καθόλου πλάκα ε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 17:22Πάντως αν το έκανε για να μπεί φυλακή να τον ταΐζουν τζάμπα, θα εκπλαγεί δυσάρεστα όταν μάθει ότι θα τον αφήσουν ελεύθερο αύριο-μεθαύριο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα ήθελα να υπήρχε έστω ΕΝΑΣ δημοσιογράφος που να παρακολουθήσει πχ αυτή την υπόθεση και να μας πληροφορήσει όταν ο δράστης θα είναι και πάλι ελεύθερος (που αν επικαλεστεί και ψυχικό νόσημα, φαντάζομαι θα είναι πολύ γρήγορα). Αλλά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτό θα συνέβαινε οπωσδήποτε πριν την ψήφιση του νέου νόμου Φλωρίδη.Τώρα δεν ξέρω.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το νήμα ξεκίνησε με κραυγές κατά του Καιρίδη και κατέληξε στο ότι ο δράστης ήταν Γερμανός τουρίστας.
Και μην πει κανείς ότι δεν ήταν "πραγματικός" Γερμανός διότι από τη στιγμή που η Γερμανία του είχε δώσει διαβατήριο ήταν Γερμανός και δεν μπορείς να τον ξεχωρίσεις από κάποιον Χανς Γκρούμπερ αν λέγεται Αλί τάδε.
Οι "πατριώτες" θα απαγόρευαν και τον τουρισμό από τη Γερμανία;
Και μην πει κανείς ότι δεν ήταν "πραγματικός" Γερμανός διότι από τη στιγμή που η Γερμανία του είχε δώσει διαβατήριο ήταν Γερμανός και δεν μπορείς να τον ξεχωρίσεις από κάποιον Χανς Γκρούμπερ αν λέγεται Αλί τάδε.

*γερμανοί τουρίστες*πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 20:32Το νήμα ξεκίνησε με κραυγές κατά του Καιρίδη και κατέληξε στο ότι ο δράστης ήταν Γερμανός τουρίστας.SpoilerShowΚαι μην πει κανείς ότι δεν ήταν "πραγματικός" Γερμανός διότι από τη στιγμή που η Γερμανία του είχε δώσει διαβατήριο ήταν Γερμανός και δεν μπορείς να τον ξεχωρίσεις από κάποιον Χανς Γκρούμπερ αν λέγεται Αλί τάδε.
many such cases
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εξάρχεια: Λήστεψαν 36χρονη και αποπειράθηκαν να την βιάσουν
https://www.enikos.gr/society/exarcheia ... o/2122655/
https://www.enikos.gr/society/exarcheia ... o/2122655/
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
.
Πρίν κανα 10άρι μέρες κατέβαινα απο Ακρόπολη Θησείο και απέναντι απο το θερινό σινεμά Θησείο
στα βραχάκια , κάθομαι να κάνω δυό τσιγάρα στο ηλιοβασίλεμα.....
Ακούω κοριτσοφωνή απο την ανηφόρα των βραχακίων που καταλήγει στο πολυσύχναστο τα ηλιοβασιλέματα Βήμα του αγ Παύλου
ΚΛΕΦΤΗΣ.....ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.....
Γυρίζοντας βλέπω 1 άτομο Αφγάν ;;; Πάκι ;;; Αραμπιέν ;;; να φεύγει μες τα δέντρα.....σε λίγο ερχόταν κι η νύχτα.....
Σίγουρα διαλέγουν αυτή τη μεταιχμιακή ώρα.....
Μετά βλέπω αλλο ένα ζευγαράκι 20άρηδων να έχει καλέσει ΔΙΑΣ γιατι και αυτούς είχαν προσπαθήσει 2 να τους πάρουν το κινητό
αλλά τη γλίτωσαν.....
Ηταν η 1η φορά στη ζωή μου που ένιωσα ότι μπορεί να ήμουν παραλίγο θύμα.....
Μέχρι τότε δεν είχα νιώσει ανασφάλεια ποτέ στη ζωή μου να περάσω απο οποιοδήποτε μέρος της πόλης.....
.
Πρίν κανα 10άρι μέρες κατέβαινα απο Ακρόπολη Θησείο και απέναντι απο το θερινό σινεμά Θησείο
στα βραχάκια , κάθομαι να κάνω δυό τσιγάρα στο ηλιοβασίλεμα.....
Ακούω κοριτσοφωνή απο την ανηφόρα των βραχακίων που καταλήγει στο πολυσύχναστο τα ηλιοβασιλέματα Βήμα του αγ Παύλου
ΚΛΕΦΤΗΣ.....ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.....
Γυρίζοντας βλέπω 1 άτομο Αφγάν ;;; Πάκι ;;; Αραμπιέν ;;; να φεύγει μες τα δέντρα.....σε λίγο ερχόταν κι η νύχτα.....
Σίγουρα διαλέγουν αυτή τη μεταιχμιακή ώρα.....
Μετά βλέπω αλλο ένα ζευγαράκι 20άρηδων να έχει καλέσει ΔΙΑΣ γιατι και αυτούς είχαν προσπαθήσει 2 να τους πάρουν το κινητό
αλλά τη γλίτωσαν.....
Ηταν η 1η φορά στη ζωή μου που ένιωσα ότι μπορεί να ήμουν παραλίγο θύμα.....
Μέχρι τότε δεν είχα νιώσει ανασφάλεια ποτέ στη ζωή μου να περάσω απο οποιοδήποτε μέρος της πόλης.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...