Σίγουρα απο κάποιο Πούτσεστερ κολετζ πήρε το πτυχίο
Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
- Μαδουραίος
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Καλά αυτή πρώτη φορά είδε σπαμ;
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Εγώ από τη Μισέλ δέχομαι ιδιωτικό μήνυμα, να το ξεκαθαρίσω, αρκεί μετά να συνεχιστεί η επικοινωνία με φωτογραφίες, βίντεο κλπ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εμένα μου έστελνε SMS ο Πιερρακάκης στις προηγούμενες εκλογές. Εννοείται ότι ποτέ δεν είχα δώσει συγκατάθεση ή email ή κινητό για τέτοιους σκοπούς. Στις δημοτικές δε, μου έστελναν 3-4 δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ από το Δήμο Αθηναίων (στον οποίο δεν ψήφιζα ποτέ έτσι κι αλλιώς).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Μαδουραίος
Μόνο που στο εξωτερικο δεν ειναι Κουλισταν και κοβουν κωλους για παραβιαση προσωπικων δεδομενων.micmic έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 19:33Εμένα μου έστελνε SMS ο Πιερρακάκης στις προηγούμενες εκλογές. Εννοείται ότι ποτέ δεν είχα δώσει συγκατάθεση ή email ή κινητό για τέτοιους σκοπούς. Στις δημοτικές δε, μου έστελναν 3-4 δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ από το Δήμο Αθηναίων (στον οποίο δεν ψήφιζα ποτέ έτσι κι αλλιώς).
- Μαδουραίος
Θσ την πάνε αίμα

Bryn Mawr, LSE και Cornell δεν τα λες και πουτσεστερ ακριβώς..

- Μαδουραίος
Η κρεμλιδου παίζει να τα ξέρει καλύτερα
Μολις αρχισαν κι εδω οι μηνυσεις (ειναι καμια χιλιαρα ευρω ανα παραβαση η ποινη) οι δικαστες μας εβγαλαν μια σιχαμενη αποφαση οτι δεν περιλαμβανονται οι υποψηφιοι εκλογων στη νομοθεσια περι προσωπικων δεδομενων, επικαλουμενοι οτι δεν τους αναφερει ενας νομος του αγιου ποτε με θεμα τις υποχρεωσεις προσωπικων δεδομενων που εχουν... οι τηλεφωνικες εταιρειες. Για τετοιο μπουρδελο μιλαμε. Θα μπορουσαν να ειχαν επικαλεστει οτι δεν τους αναφερει ο νομος για τις ιχθυοκαλλιεργειες, τουλαχιστον εκαναν τον κοπο να βρουν νομο που ελεγε τις λεξεις "προσωπικα δεδομενα".micmic έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 19:33Εμένα μου έστελνε SMS ο Πιερρακάκης στις προηγούμενες εκλογές. Εννοείται ότι ποτέ δεν είχα δώσει συγκατάθεση ή email ή κινητό για τέτοιους σκοπούς. Στις δημοτικές δε, μου έστελναν 3-4 δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ από το Δήμο Αθηναίων (στον οποίο δεν ψήφιζα ποτέ έτσι κι αλλιώς).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 01 Μαρ 2024, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάλλον τρολαρει. Αφενός λέει του Κωματος, αφετέρου πετάει και ένα ζιγκ χαιλ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
foscilis έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 19:46Μολις αρχισαν κι εδω οι μηνυσεις (ειναι καμια χιλιαρα ευρω ανα παραβαση η ποινη) οι δικαστες μας εβγαλαν μια σιχαμενη αποφαση οτι δεν περιλαμβανονται οι υποψηφιοι εκλογων στη νομοθεσια περι προσωπικων δεδομενων, επικαλουμενοι οτι δεν τους αναφερει ενας νομος του αγιου ποτε με θεμα τις υποχρεωσεις προσωπικων δεδομενων που εχουν... οι τηλεφωνικες εταιρειες. Για τετοιο μπουρδελο μιλαμε. Θα μπορουσαν να ειχαν επικαλεστει οτι δεν τους αναφερει ο νομος για τις ιχθυοκαλλιεργειες, τουλαχιστον εκαναν τον κοπο να βρουν νομο που ελεγε τις λεξεις "προσωπικα δεδομενα".micmic έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 19:33Εμένα μου έστελνε SMS ο Πιερρακάκης στις προηγούμενες εκλογές. Εννοείται ότι ποτέ δεν είχα δώσει συγκατάθεση ή email ή κινητό για τέτοιους σκοπούς. Στις δημοτικές δε, μου έστελναν 3-4 δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ από το Δήμο Αθηναίων (στον οποίο δεν ψήφιζα ποτέ έτσι κι αλλιώς).

Ψευδοκράτος
Καλά, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Είναι από τα πράγματα που δεν κάνεις καν τον κόπο να τα ψάξεις επειδή ξέρεις εκ των προτέρων τί θα βρεις.foscilis έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 19:46Μολις αρχισαν κι εδω οι μηνυσεις (ειναι καμια χιλιαρα ευρω ανα παραβαση η ποινη) οι δικαστες μας εβγαλαν μια σιχαμενη αποφαση οτι δεν περιλαμβανονται οι υποψηφιοι εκλογων στη νομοθεσια περι προσωπικων δεδομενων, επικαλουμενοι οτι δεν τους αναφερει ενας νομος του αγιου ποτε με θεμα τις υποχρεωσεις προσωπικων δεδομενων που εχουν... οι τηλεφωνικες εταιρειες. Για τετοιο μπουρδελο μιλαμε. Θα μπορουσαν να ειχαν επικαλεστει οτι δεν τους αναφερει ο νομος για τις ιχθυοκαλλιεργειες, τουλαχιστον εκαναν τον κοπο να βρουν νομο που ελεγε τις λεξεις "προσωπικα δεδομενα".micmic έγραψε: ↑01 Μαρ 2024, 19:33Εμένα μου έστελνε SMS ο Πιερρακάκης στις προηγούμενες εκλογές. Εννοείται ότι ποτέ δεν είχα δώσει συγκατάθεση ή email ή κινητό για τέτοιους σκοπούς. Στις δημοτικές δε, μου έστελναν 3-4 δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ από το Δήμο Αθηναίων (στον οποίο δεν ψήφιζα ποτέ έτσι κι αλλιώς).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Kαι καποιοι αφελεις συνεχιζουν να αναρωτιουνται γιατι εχω 200 mail
Μα για να παρω 200 φορες αποζημιωση
Μα για να παρω 200 φορες αποζημιωση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νατα μααας: Δημοσίευση ονομάτων, φωτογραφιών, και προσωπικών στοιχείων απ' τη Daily Mail
από Kauldron » 25 Αύγ 2024, 14:25 » σε Διεθνής πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 1818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
25 Αύγ 2024, 16:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχ τι έπαθε η Μισέλ μας!!!!
από Μαδουραίος » 20 Ιαν 2025, 15:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 94 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
20 Ιαν 2025, 15:44
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Αύγ 2024, 16:40
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πληρώσουμε όντως εμείς το πρόστιμο για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου;
από Φραγμένος_Τελεστής » 21 Δεκ 2024, 11:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
21 Δεκ 2024, 15:53
-