Δίκη Καραϊβάζ:Καταστράφηκε CD με κρίσιμες συνομιλίες τ διευθυντή τ πρωθυπουργικού γραφείου … με συρραπτικό!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Δίκη Καραϊβάζ:Καταστράφηκε CD με κρίσιμες συνομιλίες τ διευθυντή τ πρωθυπουργικού γραφείου … με συρραπτικό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Ιούλ 2024, 15:45

Καπετάν Μιχάλης έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:23
Beria έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:12
Αφού το CD προέκυψε από τα περιεχόμενα του κινητού του, γιατί δεν το ξαναφτιάχνουν από τα περιεχόμενα του κινητού του;
Έχω την αίσθηση πως το CD το είχε φτιάξει ο ίδιος ο Καραϊβάζ και μετά έσβησε τα δεδομένα στο κινητό του.

Σε forensic lab που σίγουρα διαθέτει η ΕΥΠ ενδεχομένως να μπορούσαν να ανακτηθούν δεδομένα απ' το CD. Γιατί αν καταστράφηκε από συρραπτικό όπως ισχυρίζονται, σίγουρα η ζημιά έγινε στην άκρη του CD (πόσο μέσα μπορείς να χώσεις ένα CD σε ένα συρραπτικό;). Τα δεδομένα στο CD γράφονται από το εσωτερικό προς το εξωτερικό.

Υγ: Χμμμ ναι, μπέρδεψα το συρραπτικό με την παπαριά που κάνει τρύπες (και κανείς δεν ξέρει πως λέγεται). Και πάλι, ισχύει το παραπάνω για το forensic lab της ΕΥΠ (τώρα που το σκέφτομαι, παίζει και η ΔΗΕ να διαθέτει).
Διακορευτής λέγεται. Αν υπάρχει το κινητό, μπορούν να τα βρουν και από το κινητό, ακόμη κι αν τα έσβησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Δίκη Καραϊβάζ:Καταστράφηκε CD με κρίσιμες συνομιλίες τ διευθυντή τ πρωθυπουργικού γραφείου … με συρραπτικό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 25 Ιούλ 2024, 15:46

Πάντως αν υποθέσουμε ότι είσαι δημοσιογράφος που ασχολείται με "περίεργες" υποθέσεις, και έχεις στο κινητό σου ή σε CD μια συνομιλία που ενοχοποιεί υψηλά ιστάμενα πρόσωπα... την αφήνεις στο κινητό σου ή στο CD; Δεν φοβάσαι μήπως στο κλέψουν/το χάσεις/χαλάσει; Δεν το ανεβάζεις password-protected σε 100 μέρη στο cloud, δίνοντας το password σε 3 άτομα της εμπιστοσύνης σου που δεν ξέρουν το ένα το άλλο, και δεν σετάρεις ένα email με το password που θα φύγει προς 100 κατευθύνσεις αν δεν κάνεις login για ένα διάστημα; Ή έστω, δεν κάνεις 10 αντίγραφα και να τα κρύψεις σε διάφορα σημεία;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 25 Ιούλ 2024, 15:52

hellegennes έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:45
Καπετάν Μιχάλης έγραψε:
Beria έγραψε:
Αφού το CD προέκυψε από τα περιεχόμενα του κινητού του, γιατί δεν το ξαναφτιάχνουν από τα περιεχόμενα του κινητού του;
Έχω την αίσθηση πως το CD το είχε φτιάξει ο ίδιος ο Καραϊβάζ και μετά έσβησε τα δεδομένα στο κινητό του.

Σε forensic lab που σίγουρα διαθέτει η ΕΥΠ ενδεχομένως να μπορούσαν να ανακτηθούν δεδομένα απ' το CD. Γιατί αν καταστράφηκε από συρραπτικό όπως ισχυρίζονται, σίγουρα η ζημιά έγινε στην άκρη του CD (πόσο μέσα μπορείς να χώσεις ένα CD σε ένα συρραπτικό;). Τα δεδομένα στο CD γράφονται από το εσωτερικό προς το εξωτερικό.

Υγ: Χμμμ ναι, μπέρδεψα το συρραπτικό με την παπαριά που κάνει τρύπες (και κανείς δεν ξέρει πως λέγεται). Και πάλι, ισχύει το παραπάνω για το forensic lab της ΕΥΠ (τώρα που το σκέφτομαι, παίζει και η ΔΗΕ να διαθέτει).
Διακορευτής λέγεται. Αν υπάρχει το κινητό, μπορούν να τα βρουν και από το κινητό, ακόμη κι αν τα έσβησε.
Του είπαν του αστυνομικού 'σε παρακαλώ παιδί μου, καταχώρισε το υλικό στο φάκελο'
πήρε ο άνθρωπος τον διακορευτή και έκανε δυο τρύπες για να μπορεί να μπεί στο κλασέρ
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 25 Ιούλ 2024, 15:57

Beria έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:52
hellegennes έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:45
Καπετάν Μιχάλης έγραψε:

Του είπαν του αστυνομικού 'σε παρακαλώ παιδί μου, καταχώρισε το υλικό στο φάκελο'
πήρε ο άνθρωπος τον διακορευτή και έκανε δυο τρύπες για να μπορεί να μπεί στο κλασέρ
Έχω δει σε δικαστικό μέγαρο να καταχωρουν έγγραφα σε υπολογιστή και μετά να λένε να τα πάνε στο αρχείο.

Τα εκτύπωσαν και τα αρχειοθετησαν?

Όχι

Τα έβαλαν σε στικακι να τα μεταφέρουν?

Όχι

Σε Σίντι έστω?

Όχι

Μετά από λίγο ήρθε ένας έλυσε τον πύργο και τον πήρε μαζί του.

Σε ερώτηση μου αν χάλασε και τον πάνε για επισκευή μου απάντησε

"Όχι πάμε τα έγγραφα στο αρχείο".

Ελ ΔΥ. Μαλακια lvl 9000
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Ιούλ 2024, 17:48

hellegennes έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:11
foscilis έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:02
Frappezitis έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 05:50
Το CD αυτό,όμως,...καταστράφηκε από ένα συρραπτικό και,σαν να μην έφτανε αυτό, κανείς δεν είχε φροντίσει ώστε - όπως τα υπόλοιπα μέρη της δικογραφίας - να δημιουργηθεί ένα αντίγραφο για την (απευκταία και σπάνια που,όμως, τελικά...συνέβη) περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του!

μα τι ατυχία
Αν δεν έχει γίνει χίλια κομματάκια δεν είναι δυνατό να διαβαστεί ξανά με ειδικές τεχνικές;
θεωρητικά ναι, ακόμα και με μικροσκόπιο και ένα χαρτί/μολύβι να σημειώνεις μπορείς.

https://hackaday.com/2023/01/22/reading ... icroscope/

Αλλά πρακτικά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι, πόσο χρονοβόρο, αν όντως μπορούν να το κάνουν οι Ελ αστυνομικοί, πόση ζημιά έχει το CD και πώς μπλέκονται τα δεδομένα μεταξύ τους ακόμα και αν τελικά τα κάνεις extract. Ένα συμπιεσμένο αρχείο ZIP ας πούμε των 5ΜΒ που του λείπουν τα πρώτα 2Κ, δεν είναι καθόλου τετριμμένο να το επαναφέρεις γιατί υπάρχουν αναφορές σε αυτά τα πρώτα 2Κ παντού στο υπόλοιπο αρχείο. Ενώ ένα video που του λείπουν μερικά καρρέ δεν έγινε και τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 25 Ιούλ 2024, 17:50

Οι άλλοι έχουν FBI,MOSSAD,MI5/6,CIA
Εμείς predator και συρραπτικα.
Να μας πούνε τι?
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 25 Ιούλ 2024, 21:09

Σίγουρα η καταστροφή του συγκεκριμένου στοιχείου έγινε κατά λάθος.........

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 25 Ιούλ 2024, 22:04

Beria έγραψε:
Σε τέτοιες σοβαρές υποθέσεις, όπως και στου Λιγνάδη, τα κινητά μυστηριωδώς χάνονται ή παραμένουν στα συρτάρια των εγκληματολογικών χωρίς κανείς να τα αγγίζει.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Ιούλ 2024, 22:16

foscilis έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 17:48
hellegennes έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:11
foscilis έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 15:02

μα τι ατυχία
Αν δεν έχει γίνει χίλια κομματάκια δεν είναι δυνατό να διαβαστεί ξανά με ειδικές τεχνικές;
θεωρητικά ναι, ακόμα και με μικροσκόπιο και ένα χαρτί/μολύβι να σημειώνεις μπορείς.

https://hackaday.com/2023/01/22/reading ... icroscope/

Αλλά πρακτικά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι, πόσο χρονοβόρο, αν όντως μπορούν να το κάνουν οι Ελ αστυνομικοί, πόση ζημιά έχει το CD και πώς μπλέκονται τα δεδομένα μεταξύ τους ακόμα και αν τελικά τα κάνεις extract. Ένα συμπιεσμένο αρχείο ZIP ας πούμε των 5ΜΒ που του λείπουν τα πρώτα 2Κ, δεν είναι καθόλου τετριμμένο να το επαναφέρεις γιατί υπάρχουν αναφορές σε αυτά τα πρώτα 2Κ παντού στο υπόλοιπο αρχείο. Ενώ ένα video που του λείπουν μερικά καρρέ δεν έγινε και τίποτα.
Μάλιστα. Φαντάζομαι ότι όταν καταλήγεις σε τέτοιες λύσεις το δίνεις σε κάποιο ειδικό εργαστήριο για να κάνει την δουλειά, δεν περιμένεις ότι θα το κάνουν οι ίδιες οι αρχές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 25 Ιούλ 2024, 22:22

Πάντως όταν κάποιοι, είτε εσκεμμένα είτε από ανικανότητα, καταστρέφουν ένα στοιχείο της δικογραφίας... δεν πρέπει να έχουν κάποιες πειθαρχικές κυρώσεις;

Καλά, είπα κι εγώ μια μαλακία τώρα...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 25 Ιούλ 2024, 23:51

micmic έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 22:22
Πάντως όταν κάποιοι, είτε εσκεμμένα είτε από ανικανότητα, καταστρέφουν ένα στοιχείο της δικογραφίας... δεν πρέπει να έχουν κάποιες πειθαρχικές κυρώσεις;

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 26 Ιούλ 2024, 00:41

Φλωρίδης για δίκη Καραϊβάζ: «Το αποδεικτικό υλικό που περιέχει το cd είναι εξασφαλισμένο, δεν έχει χαθεί»

Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ακριβώς, αυτό που είπε ο κ. Ηλιόπουλος, ότι αυτό το cd, το οποίο φαίνεται ότι είναι κατεστραμμένο στην υπάρχουσα δικογραφία, αντίγραφά του έχουν όλοι οι παράγοντες της δίκης. Κατά συνέπεια, λοιπόν, το αποδεικτικό υλικό που περιέχει αυτό το cd είναι εξασφαλισμένο. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά από ό,τι πληροφορήθηκα χθες από την πλευρά της πολιτικής αγωγής υπήρξε δήλωση ότι το έχουν αυτό νομίμως, όπως το έχουν όλοι και η διάθεσή τους είναι να το παραδώσουν στο δικαστήριο. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει αποδεικτικό υλικό, το οποίο να έχει χαθεί, εν τέλει.
https://www.iefimerida.gr/ellada/florid ... aibaz-diki
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Ιούλ 2024, 00:43

micmic έγραψε:
25 Ιούλ 2024, 22:22

Δεν χρειάζονται πειθαρχικές κυρώσεις. Σε αυτό το νήμα για άλλη μια φορά αναλύετε και γράφετε για κάτι που βγήκε πάλι από τον πάτο των ζαίων.
Πάλι ψέματα. Πάλι μαλακίες.

Αντίγραφα υπάρχουν και τα έχουν οι δικηγόροι της οικογένειας Καραιβαζ.

Ούτε συνομιλίες υπήρχαν (πόσο μάλλον συνομιλίες που καίνε πρόσωπα).
Μια λίστα επαφών από το WhatsApp ήταν και όπως είπα και πριν υπάρχει ακόμα σε αντίγραφα.

Μέχρι και το ντοκουμέντο αναγκάστηκε να τα παραδεχτεί αυτά

Εικόνα

Οι ζαίοι και ο τρολομηχανισμός τους χέζουν ψέματα ασταμάτητα και εσείς από κάτω με το στόμα ανοιχτό μη σας ξεφύγει κανένα.

Γελοίοι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών