1550 ευρώπουλα για να σβήνει τα φώτα.
-
Re: 1550 ευρώπουλα για να σβήνει τα φώτα.
Αν αφαιρεθει ο ΦΠΑ και η εφορια,το ποσο ειναι μικρο για 2 χρονια.
Το προβλημα δεν ειναι εκει.
Ειναι στα κωλοπαιδα τους ΔΥ που δεν κανουν ουτε τα αυτονοητα,δηλαδη να κλεισουν τα φωτα,και χρειαζεται να πληρωνεται ανθρωπος για να το κανει.
Ειναι στα κωλοπαιδα τους ΔΥ που δεν κανουν ουτε τα αυτονοητα,δηλαδη να κλεισουν τα φωτα,και χρειαζεται να πληρωνεται ανθρωπος για να το κανει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και να τους φέρεις ψήφους, το ίδιο είναι.
Μήπως με τα ίδια και λιγότερα λεφτά θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν αυτοματισμό και να λύσουν το πρόβλημα μια για πάντα;
Πάλι καλά να λέμε που δεν προκήρυξαν διαγωνισμό για να ανάβουν ένα - ένα τα φώτα στις κολώνες...
Πάλι καλά να λέμε που δεν προκήρυξαν διαγωνισμό για να ανάβουν ένα - ένα τα φώτα στις κολώνες...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Λίγο πολύ άτομα που σβήνουν φώτα, ανάβουν-σβήνουν a/c έχουν σε όλε τις περιφερειακές ενότητες της χώρας χρόοοονια τώρα.
Θέσεις που διατηρήθηκαν και επί ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλαδή δεν έγινε κάτι για να το αλλάξει.
Τώρα τι σκούζετε ;

Λίγο πολύ αμφιβάλω, αλλά τεσπα.
Έτσι και αλλιώς οι ζαίοι είναι αγράμματοι καταληψίες.
Τώρα έχουμε άριστους και επιτελικό κράτος.
Μήπως να προκηρύξουμε και θέση για κάποιον να σαλιώνει τα γραμματόσημα;
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Και στον Ιδιωτικο Τομεα τα ιδια σκατα ειναι.
Εχει ενα σορο αργομισθους, φιλους του Αφεντικου , πληρωμενη συντροφιά για τον καφε τους, ρουφιανους κλπ.
Και μη μου πει κανενας: " Ε, καλα, τι σε νοιαζει, εσυ τους πληρωνεις;".
Ναι ρε, εγω τους πληρωνω. Τα λεφτα που κοστιζουν αυτοι εγω τα βγαζω, δε τα βγαζει η Εργοδοσια απ' την τσεπη της.
Και τον ογκο της δουλειας, και τις επιπλεον ( παντα απληρωτες ) ωρες, εγω τις βγαζω.
Αυτος ειναι κι ενας απ' τους λογους που ενω στα χαρτια οι υπαλληλοι ειναι οσοι και η δουλεια, στην πραξη το προσωπικο ειναι παντα μειον.
Αν αναρωτιεται κανεις, αυτος ειναι και ενας (μονο) απ' τους τροπους που εχουν για να σε τρελανουν. Να παραιτηθεις, να σηκωθεις να φυγεις μονος σου για να γλυτωσουν την αποζημιωση.
Για δοκιμη: Πιασε δουλεια οπουδηποτε, και μολις καβατζωσεις την τριετια, δες την αλλαγη σε στελεχωση, συμπεριφορες κλπ. Καν' το να δεις τη διαφορα. Εμενα μου το λεγαν οι μεγαλυτεροι, κι οταν το 'δα να συμβαινει live δε το πιστευα..
Εχει ενα σορο αργομισθους, φιλους του Αφεντικου , πληρωμενη συντροφιά για τον καφε τους, ρουφιανους κλπ.
Και μη μου πει κανενας: " Ε, καλα, τι σε νοιαζει, εσυ τους πληρωνεις;".
Ναι ρε, εγω τους πληρωνω. Τα λεφτα που κοστιζουν αυτοι εγω τα βγαζω, δε τα βγαζει η Εργοδοσια απ' την τσεπη της.
Και τον ογκο της δουλειας, και τις επιπλεον ( παντα απληρωτες ) ωρες, εγω τις βγαζω.
Αυτος ειναι κι ενας απ' τους λογους που ενω στα χαρτια οι υπαλληλοι ειναι οσοι και η δουλεια, στην πραξη το προσωπικο ειναι παντα μειον.
Αν αναρωτιεται κανεις, αυτος ειναι και ενας (μονο) απ' τους τροπους που εχουν για να σε τρελανουν. Να παραιτηθεις, να σηκωθεις να φυγεις μονος σου για να γλυτωσουν την αποζημιωση.
Για δοκιμη: Πιασε δουλεια οπουδηποτε, και μολις καβατζωσεις την τριετια, δες την αλλαγη σε στελεχωση, συμπεριφορες κλπ. Καν' το να δεις τη διαφορα. Εμενα μου το λεγαν οι μεγαλυτεροι, κι οταν το 'δα να συμβαινει live δε το πιστευα..
stergiosbik έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 08:23Αν αφαιρεθει ο ΦΠΑ και η εφορια,το ποσο ειναι μικρο για 2 χρονια.
Κάποιες μέρες πρόπερσι έκλεινα εγώ το σχολείο μετά την 7η ώρα. Υπολογιστές ,κλιματιστικά, φώτα, φωτοτυπικά , συναγερμός ...ουφ!
Κωλόπαιδα καθηγητές.

- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ζωάρα δικέ μου.
Διευθυντής δεν ήσουν;Γιατί δεν τους πάτησες ένα κωλοδάχτυλο να κλείνει ο καθένας τα δικά του;Στύξ έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 09:06stergiosbik έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 08:23Αν αφαιρεθει ο ΦΠΑ και η εφορια,το ποσο ειναι μικρο για 2 χρονια.
Κάποιες μέρες πρόπερσι έκλεινα εγώ το σχολείο μετά την 7η ώρα. Υπολογιστές ,κλιματιστικά, φώτα, φωτοτυπικά , συναγερμός ...ουφ!
Κωλόπαιδα καθηγητές.
Όχι,καθηγητής.Άτυπα, όταν έπρεπε να λείψει η διευθύντρια για λόγους υγείας ή υπηρεσιακούς.Mel έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 09:13Διευθυντής δεν ήσουν;Γιατί δεν τους πάτησες ένα κωλοδάχτυλο να κλείνει ο καθένας τα δικά του;Στύξ έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 09:06stergiosbik έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 08:23Αν αφαιρεθει ο ΦΠΑ και η εφορια,το ποσο ειναι μικρο για 2 χρονια.
Κωλόπαιδα καθηγητές.
Μπινελίκια βέβαια έριχνα την επόμενη μέρα..
- Μαδουραίος

Απο την τεταρτη ωρα ειχες φυγει κακομοιρη.

Ακου εβδομη ωρα.
-
Δηλαδη ημαρτον ρε φιλε.Στύξ έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 09:06stergiosbik έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 08:23Αν αφαιρεθει ο ΦΠΑ και η εφορια,το ποσο ειναι μικρο για 2 χρονια.
Κωλόπαιδα καθηγητές.
Ποσο γιδι μπορει να ειναι καποιος που παραταει την δουλεια του χωρις να κλεισει φωτα,κλιματιστικο κλπ κλπ;
Λογος απολυσης χαλαρα!
Χλαπάτσα,σε οικτίρω.

Το δηλωσε ο περιφεριαρχης ζσιϊκο ζωον που καρεκλιασατε καρανικες και κουνατε και δαχτυλο . Ζωον .Μαδουραίος έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 04:40
Aν βρεις στην αναθεση που αναφερει οτι θα κανει και τον θυρωρο ή τον τηλεφωνητη κερδισεις ενα βαζακι μελι απο την τοπικη της ΝΔ
Πάλι καλά που δεν δήλωσε αστροναύτης της ΝΑΣΑ γιατί ικανό σε είχα να τον πιστέψεις.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τζιτζιμπιτζόχοιρα, τα φώτα σου παρακαλώ.
από Kauldron » 26 Δεκ 2024, 20:38 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 5 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Δεκ 2024, 16:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γωνιακός τροχός - τα φώτα σας.
από Allah » 14 Οκτ 2024, 17:30 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 0 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
14 Οκτ 2024, 17:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα φώτα σας για bluetooth ακουστικά (earbud)
από vatraxos » 15 Ιουν 2023, 11:48 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vatraxos
18 Ιουν 2023, 19:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονομική συμβουλή, δώστε τα φώτα σας!
από masterridley » 05 Ιούλ 2023, 23:45 » σε Οικονομία - 2 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
05 Ιούλ 2023, 23:50
-