Τι έχετε ψηφίσει ρε μαλάκες;
- Μαδουραίος
Re: Τι έχετε ψηφίσει ρε μαλάκες;
Αυτους βγαζετε ξεφτιλισμενοι ΝΔκρατες
- Μαδουραίος
Στο μεταξυ ο αδερφος της
- Space_Passenger
Φιλε εχει φυγει απο τη ζωη. Αστον ησυχο εκει που ειναι.
δεν πιστεύω να το πρόσεξε κανένας

όπως και νάχει
δεν είμαι υπερ του να προσβάλλεται κάποια ειδικά αν έχει θεσμικό ρόλο
καλό είναι να κρατάμε τα προσχήματα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Ούτε και μένα με νοιάζουν οι προσβολές κατά των θεσμικών.βοθρατζης έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 12:51δεν πιστεύω να το πρόσεξε κανένας
όπως και νάχει
δεν είμαι υπερ του να προσβάλλεται κάποια ειδικά αν έχει θεσμικό ρόλο
καλό είναι να κρατάμε τα προσχήματα
Η άποψη του ποινικολόγου μ' ενδιαφέρει περισσότερο. Σε ποια εκπομπή του σκάι ήταν;
Έτσι, για να δω ΠΟΥ εστιάζει ο κάθε ξύπνιος που αναφέρεται σε μαλάκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ristianos/ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 13:00Ούτε και μένα με νοιάζουν οι προσβολές κατά των θεσμικών.
Η άποψη του ποινικολόγου μ' ενδιαφέρει περισσότερο. Σε ποια εκπομπή του σκάι ήταν;
Έτσι, για να δω ΠΟΥ εστιάζει ο κάθε ξύπνιος που αναφέρεται σε μαλάκες.
έχει μέσα το βίντεο με την εκπομπή στο σκαι
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Στο τέλος θα γίνει Χριστιανός και ο Ντάλτον, εεεε, Ντάλτας.βοθρατζης έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 11:45Για την παραβατικότητα των νέων κλήθηκαν να μιλήσουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού και ο ποινικολόγος Κωνσταντίνος Ντάλτας.
Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας απίστευτος διάλογος.
Αναλυτικά ο διάλογος:
Κατερίνα Μονογυιού: Θα με αφήσεις χριστιανέ μου να μιλήσω; Τι είναι αυτό το πράγμα;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Διάλογο κάνουμε, δεν είμαι χριστιανός κ. Μονογυιού.
Κατερίνα Μονογυιού: Δεν με ενδιαφέρει, ό,τι θέλετε να είστε.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Επειδή είστε βουλευτής, θα πρέπει να έχετε μία μετριοπάθεια.
Κατερίνα Μονογυιού: Μα, εσύ θα μου πεις χριστιανέ μου τι θα είμαι και τι όχι;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Δεν είμαι χριστιανός! Αυτά να τα πείτε στο κόμμα σας.
Κατερίνα Μονογυιού: Ωραία, συγγνώμη! Με συγχωρείτε δεν απευθύνομαι ξανά σε εσάς.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή!
Κατερίνα Μονογυιού: Θα μου πείτε στα 41 μου πώς θα είναι ο χαρακτήρας μου; Τις εξετάσεις μου τις έχω δώσει.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Μου απευθύνεστε απαξιωτικά! Στο εκλογικό σας σώμα, όχι σε εμένα.
Κατερίνα Μονογυιού: Θέλω να πω σε κάτι που αναφερθήκατε. Όχι σε εσένα χριστιανέ μου;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Έτσι, πιστεύετε ότι είναι ο σωστός διάλογος; Δεν είμαι χριστιανός!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ristianos/

Υπαρχει θεσμικο προβλημα με το πολιτευμα της Αστικης Δημοκρατιας, οπως εχει υλοποιηθει.
Δεν ειναι η Δημοκρατια το προβλημα, η υλοποιηση της στην χωρα ειναι ομως.
Και επιτρεπει σε τετοιους φελλους να επιπλεουν...
Δεν ειναι η Δημοκρατια το προβλημα, η υλοποιηση της στην χωρα ειναι ομως.
Και επιτρεπει σε τετοιους φελλους να επιπλεουν...
Kauldron έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 13:19Στο τέλος θα γίνει Χριστιανός και ο Ντάλτον, εεεε, Ντάλτας.βοθρατζης έγραψε: ↑03 Οκτ 2024, 11:45Για την παραβατικότητα των νέων κλήθηκαν να μιλήσουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού και ο ποινικολόγος Κωνσταντίνος Ντάλτας.
Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας απίστευτος διάλογος.
Αναλυτικά ο διάλογος:
Κατερίνα Μονογυιού: Θα με αφήσεις χριστιανέ μου να μιλήσω; Τι είναι αυτό το πράγμα;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Διάλογο κάνουμε, δεν είμαι χριστιανός κ. Μονογυιού.
Κατερίνα Μονογυιού: Δεν με ενδιαφέρει, ό,τι θέλετε να είστε.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Επειδή είστε βουλευτής, θα πρέπει να έχετε μία μετριοπάθεια.
Κατερίνα Μονογυιού: Μα, εσύ θα μου πεις χριστιανέ μου τι θα είμαι και τι όχι;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Δεν είμαι χριστιανός! Αυτά να τα πείτε στο κόμμα σας.
Κατερίνα Μονογυιού: Ωραία, συγγνώμη! Με συγχωρείτε δεν απευθύνομαι ξανά σε εσάς.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή!
Κατερίνα Μονογυιού: Θα μου πείτε στα 41 μου πώς θα είναι ο χαρακτήρας μου; Τις εξετάσεις μου τις έχω δώσει.
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Μου απευθύνεστε απαξιωτικά! Στο εκλογικό σας σώμα, όχι σε εμένα.
Κατερίνα Μονογυιού: Θέλω να πω σε κάτι που αναφερθήκατε. Όχι σε εσένα χριστιανέ μου;
Κωνσταντίνος Ντάλτας: Έτσι, πιστεύετε ότι είναι ο σωστός διάλογος; Δεν είμαι χριστιανός!
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ristianos/

Κεφάλαιο για την χώρα πάντως. Και οι Κυκλαδίτες δεν μασάνε από κακεντρέχειες, την ψηφίζουν μονοκούκι. Μονογυούκι ήθελα να πω.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Eθνικοκοινωνιστης
ειμαστε η δεξια 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
όταν λέω ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι ώριμη για δημοκρατικό πολίτευμα..

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 115 Απαντήσεις
- 2227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
29 Οκτ 2024, 09:38
-
-
Νέα δημοσίευση Απίστευτο: Ο Φαΐλος θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία!
από Kauldron » 29 Μάιος 2023, 14:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 160 Απαντήσεις
- 5433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Ιούλ 2023, 23:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι να ψηφίσει ο Έκτορας στις εκλογές;
από Εκτωρ » 20 Μάιος 2023, 00:32 » σε Εθνικά Θέματα - 16 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-