Οπότε ποια ακριβώς θα έπρεπε να είναι η καταγγελία;
Γιατί οι όροι "συμμορία", "χούντα", "δολοφόνοι" κλπ είναι παιδιάστικες γενικότητες.
Οπότε ποια ακριβώς θα έπρεπε να είναι η καταγγελία;
Έλα μου ντεnemo έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 08:45ο χαρακτηρισμος φασιστω απο που πηγαζει και το λες ;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 15:50Γιατί να μην συζητηθεί ένα τέτοιο ζήτημα; Υποτίθεται να βγούν όλα στο φως αλλά με ομερτά;
αμα ειναι αυτη φασιστρια τοτε ο ναυτης ειναι ο δρακουλας και συ ο σουελειμανΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 12:34Έλα μου ντεnemo έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 08:45ο χαρακτηρισμος φασιστω απο που πηγαζει και το λες ;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 15:50Γιατί να μην συζητηθεί ένα τέτοιο ζήτημα; Υποτίθεται να βγούν όλα στο φως αλλά με ομερτά;
Με 6% στην τελευταία δημοσκόπηση και ανοδική τάση; Δεν νομίζω.
Αυτά last year. Τώρα που τα 'κανε μούσκεμα θα αλλάξουν τα πράγματα. Κρίμα γιατί είχε γεννήσει πολλές προσδοκίες.
Τι λαστ γίαρ ρε, πριν από καμιά βδομάδα βγήκε η δημοσκόπηση. Σας το πήρε το ακροδεξιό διαμέρισμα η Αφρώ, σε λίγο θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σ' αυτήν και τον φιδέμπορα.Golden Age έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 12:53Αυτά last year. Τώρα που τα 'κανε μούσκεμα θα αλλάξουν τα πράγματα. Κρίμα γιατί είχε γεννήσει πολλές προσδοκίες.
Τι να συζητηθει και απο ποιον δηλαδη;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 15:50Γιατί να μην συζητηθεί ένα τέτοιο ζήτημα; Υποτίθεται να βγούν όλα στο φως αλλά με ομερτά;
Αυτο μου θύμισε τους πρηξοσπασίκλες που σου λενε πως "οταν παιζει ελ ομαδα στην Ευρωπη πρέπει να ειμαστε με την ελληνικιά όποια κι αν ειναι"
Ποιοί είμαστε εμείς;Ναύτης έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 12:56Τι λαστ γίαρ ρε, πριν από καμιά βδομάδα βγήκε η δημοσκόπηση. Σας το πήρε το ακροδεξιό διαμέρισμα η Αφρώ, σε λίγο θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σ' αυτήν και τον φιδέμπορα.Golden Age έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 12:53Αυτά last year. Τώρα που τα 'κανε μούσκεμα θα αλλάξουν τα πράγματα. Κρίμα γιατί είχε γεννήσει πολλές προσδοκίες.
Αν η συζήτηση αφορούσε μια ενδεχόμενη συγκάλυψη, καλώς δεν έγινε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 10:54Οπότε ποια ακριβώς θα έπρεπε να είναι η καταγγελία;
Γιατί οι όροι "συμμορία", "χούντα", "δολοφόνοι" κλπ είναι παιδιάστικες γενικότητες.
Στο χέρι τους ηταν, οσων ηθελαν να συζητηθει, να αναδείξουν τα σοβαρά υπαρκτά προβληματα και οχι τις ψεκιές.AlienWay έγραψε: ↑24 Φεβ 2025, 13:11Αν η συζήτηση αφορούσε μια ενδεχόμενη συγκάλυψη, καλώς δεν έγινε.
Αν αφορούσε τις ελλείψεις στον ΟΣΕ, πού βρίσκεται η ολοκλήρωση της 717, ζητήματα ασφαλείας κλπ, κακώς δεν έγινε.