Μπορεί ακόμα και γνέφει με τόσα μπότοξ;
"Η Κομμουνιστική Κίνα θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κούβα" λέει η Τραμποπρέσβειρα
Re: "Η Κομμουνιστική Κίνα θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κούβα" λέει η Τραμποπρέσβειρα
να σας θυμισω οτι τα σωβρακα τα εχετε κατεβασμενα απο καιρο ..αλοιφες να καβατζαρετε
να μην νιωθετε τον πονο ..και που να δειτε οταν περιλαβει και το κκε
να μην νιωθετε τον πονο ..και που να δειτε οταν περιλαβει και το κκε
Re: "Η Κομμουνιστική Κίνα θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κούβα" λέει η Τραμποπρέσβειρα
Από όσο ξέρω, τα μπότοξ δεν πιάνουν αυχένα ας πούμε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Οργισμένος
Καλα μην βιαζεσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:13Ο Μπέρια πρέπει να αυτομπαναριστεί για ένα μήνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν γίνεται να μην είδε ότι είναι φανταστικό σενάριο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Την πάτησα κι εγώ ρε, άνοιξα το άρθρο, το διάβασα, χαμπάρι δεν πήρα ότι είναι σενάριο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:13Ο Μπέρια πρέπει να αυτομπαναριστεί για ένα μήνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δεν γίνεται να μην είδε ότι είναι φανταστικό σενάριο.

-
Δεν φοβάμαι τους Κινέζους κομμουνιστές. Άλλωστε τους βυσματώσαμε στη Νορμανδία. Και μόνοι μας μάλιστα, χωρίς βοήθεια Κούρδων.
Κι εγώ, όλα τα διάβασα, μόνο το "σενάριο" δεν είδα
Περίεργο
Περίεργο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Dwarven Blacksmith
Είναι ρεαλιστικό σενάριο όμως και φυσικά συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την Κινεζική κρατική εταιρεία που επενδύει για να αυξήσει τη χωρητικότητα, οι άλλοι είναι ραντιερηδες.

Τι έγινε, ρε παιδιά;
Έπαθε ο Beria "Kauldron";
Έπαθε ο Beria "Kauldron";
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
Λογω πυκνου πσεκασμου...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Το σενάριο είναι φλόμπα, γιατί κανείς πρέσβης δεν θα δηλώσει κάτι τέτοιο εντός ελληνικού εδάφους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:26Είναι ρεαλιστικό σενάριο όμως και φυσικά συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την Κινεζική κρατική εταιρεία που επενδύει για να αυξήσει τη χωρητικότητα, οι άλλοι είναι ραντιερηδες.
Ακόμη και αν παραφρονήσει και τολμήσει να το ψελλίσει, ποιο είναι ακριβώς το ζητούμενο; Να φύγει η COSCO και να μην αντικατασταθεί με τίποτα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δηλαδη κανουμε μπιζνες με τους κινεζους ΚΑΙ γλιτωνουμε τους ιπταμενους κουβαδες και τα παροπλισμενα τροχηλατα σαπακια του 1800;
Που υπογραφουμε;
Που υπογραφουμε;
Φυσικά και μπορεί να κάνει τέτοια δήλωση πρέσβης εντός Ελληνικού εδάφους ιδίως όταν σε θεωρούν αδύναμο προτεκτορατο.AlienWay έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:32Το σενάριο είναι φλόμπα, γιατί κανείς πρέσβης δεν θα δηλώσει κάτι τέτοιο εντός ελληνικού εδάφους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:26Είναι ρεαλιστικό σενάριο όμως και φυσικά συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την Κινεζική κρατική εταιρεία που επενδύει για να αυξήσει τη χωρητικότητα, οι άλλοι είναι ραντιερηδες.
Ακόμη και αν παραφρονήσει και τολμήσει να το ψελλίσει, ποιο είναι ακριβώς το ζητούμενο; Να φύγει η COSCO και να μην αντικατασταθεί με τίποτα;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Θα πρέπει να είναι πολύ γενναία για να θέλει να πάει για ψώνια μετά από αυτό.zteo έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:42Φυσικά και μπορεί να κάνει τέτοια δήλωση πρέσβης εντός Ελληνικού εδάφους ιδίως όταν σε θεωρούν αδύναμο προτεκτορατο.AlienWay έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:32Το σενάριο είναι φλόμπα, γιατί κανείς πρέσβης δεν θα δηλώσει κάτι τέτοιο εντός ελληνικού εδάφους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:26Είναι ρεαλιστικό σενάριο όμως και φυσικά συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την Κινεζική κρατική εταιρεία που επενδύει για να αυξήσει τη χωρητικότητα, οι άλλοι είναι ραντιερηδες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Υπάρχει η Blackrock που την ξορκιζαν οι Τραμπικοι και τώρα την προσκυνούν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2025, 13:26Είναι ρεαλιστικό σενάριο όμως και φυσικά συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την Κινεζική κρατική εταιρεία που επενδύει για να αυξήσει τη χωρητικότητα, οι άλλοι είναι ραντιερηδες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
06 Φεβ 2025, 10:40
-
-
Νέα δημοσίευση H κομμουνιστικη Κινα έσκισε την Αμερική.Πρωτη στην Ολυμπιάδα.
από Μαδουραίος » 11 Αύγ 2024, 15:01 » σε Αθλητικά - 101 Απαντήσεις
- 2186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
17 Αύγ 2024, 16:10
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Απρ 2025, 14:56
-
-
Νέα δημοσίευση 1 τρις πλεονασμα η Κινα- 32δις έλλειμμα η Ελλάδα!
από Κοιτάσματα » 15 Ιαν 2025, 01:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
15 Ιαν 2025, 02:52
-