Να μην πήγαινε στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο.Γραφικός έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:36... για να σταματήσετε να τον λέτε κομμουνιστικό κόμμα; Μη μου πείτε κάτι μακροπρόθεσμο "να βοηθήσει την οικονομία" πχ, αλλά κάτι πιο απτό. Κάτι σε νόμους, συνεργασίες, φόρους.
Εννοείται πως η ερώτηση απευθύνεται σε όσους διατυμπανίζουν ότι οι Συριζαίοι είναι κομμουνιστές.
Τι χρειάζεται να κάνει ο Σύριζας...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Τι χρειάζεται να κάνει ο Σύριζας...
Αφού η Σβάστικα αποδεικνύει ότι κάποιος είναι ναζί, τότε το σφυροδρέπανο αποδεικνύει ότι κάποιος είναι κομμουνιστής.
Όταν ενισχύθηκαν οι κομμουνιστές είδαμε τι συνέβη στην Ελλάδα όχι μόνο επί συμμοριτοπολέμου, αλλά κι επί συριζα, οπότε ας διδαχτούμε από την ιστορία κι από την πρόσφατη πολιτική πραγματικότητα κι ας συμφωνήσουμε όλοι οι Έλληνες ότι οι κομμουνιστές θα πεταχτούν στα σκουπίδια της ιστορίας όπου και ανήκουν.
Όταν ενισχύθηκαν οι κομμουνιστές είδαμε τι συνέβη στην Ελλάδα όχι μόνο επί συμμοριτοπολέμου, αλλά κι επί συριζα, οπότε ας διδαχτούμε από την ιστορία κι από την πρόσφατη πολιτική πραγματικότητα κι ας συμφωνήσουμε όλοι οι Έλληνες ότι οι κομμουνιστές θα πεταχτούν στα σκουπίδια της ιστορίας όπου και ανήκουν.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Να σταματήσει ο Αλ6ς και να πηγαίνει σε κηδείες επιφανών κομμουνιστών και να δωρίσει ο Κουτσούμπας το ρόλεξ στο κόμμα.Γραφικός έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:36... για να σταματήσετε να τον λέτε κομμουνιστικό κόμμα; Μη μου πείτε κάτι μακροπρόθεσμο "να βοηθήσει την οικονομία" πχ, αλλά κάτι πιο απτό. Κάτι σε νόμους, συνεργασίες, φόρους.
Εννοείται πως η ερώτηση απευθύνεται σε όσους διατυμπανίζουν ότι οι Συριζαίοι είναι κομμουνιστές.
the end
Ούτε καν. Ποτέ
Πού είναι τα λεφτόδεντρα στις προκηρύξεις του ΚΚΕ; Τώρα που το σκέφτομαι ούτε ο Σύριζας έχει υποσχεθεί λεφτόδεντρα. Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει οποιοδήποτε κόμμα που υποστήριζε τέτοιο περίεργο κονέ με γαιοπόνους; Μα, αν γινόταν αυτό το ευρώ θα έχανε την αξία του. Περίεργα μας τα λες
Τα 800 ευρώ το θεωρείς "στα ύψη";
Το οποίο και διέψευσε με το που βγήκε
1. Τι σχέση έχει μία τυχάρπαστη ετσιθελική κίνηση με τον κομμουνισμό; Να έλεγες ότι προσπαθούσε να αλλάξει τους νόμους, το καταλαβαίνω, θα ήταν κομμουνιστικό, αλλά το να βγουν δέκα νοματοί να λένε "δεν πληρώνω"... συριζαίικια, εντελώς μη κομμουνιστική πρακτική.
2. Όταν βγήκε κυβέρνηση έγινε πιο αυστηρός απέναντι σε αυτούς που δεν πληρώνανε απ' ότι οι δεξιοί προκάτοχοί του.
Αν χρησιμοποιούσε σφυροδρέπανα προεκλογικά θα έμενε με την μισή του δύναμη. Ο αντικομμουνισμός που παίζει στις τάξεις των Συριζαίων μόνο με αυτόν της χρυσής αυγής μπορεί να συγκριθεί.
Κι εδώ αρχίζουμε το "με το που βγήκε". Όλα τα προηγούμενα ήταν φανφάρες που έλεγε πιο πριν, πράγματα που έχουν πει κι άλλα κόμματα για να μαζέψουν ψηφέλια, πολύ πριν διανοηθεί ο Σύριζας ότι θα μπορούσε να είναι κυβέρνηση, και που δεν τα λες για κανένα λόγο "κομμουνιστικά". Λοιπόν, ο νεοποτισμός κι η αναξιοκρατία είναι καρκίνοι της κοινωνίας που δεν ξέρω πώς τους συνδέεις με τον κομμουνισμό. Μέσα στο μυαλό σου οτιδήποτε κακό είναι κομμουνιστικό. Μόνο την κακοκαιρία ξέχασες.
Από τα κομμουνιστικά ΜΜΕ έβγαλες την εκτίμηση ε;
Ο Σαμαράς με τους παναθηναϊκάκηδες δεν την επηρέαζε ή ήταν κι αυτός κομμουνιστής;
Τι λες εδώ; Απασφάλισες; Ξέχασες το ερώτημα του νήματος;
... για να υπηρετήσει τα κομμουνιστικά ιδεώδη το έκανε αυτό ή για να δώσει το μπροστινό ποδαράκι (στις κομμουνιστικές ) δυνάμεις που απαιτούν να βάλουν τα Σκόπια στo ΝΑΤΟ; Θεωρείς ότι ο Κούλης θα έπραττε διαφορετικά;
Τι το κομμουνιστικό έχει αυτό;
Ανάπηρους κρατούμενους λες; Δεν ξέρω κατά πόσον ένας κατά συρροήν δολοφόνος θα απελευθερωνόταν με 80% αναπηρία, δεν είμαι νομικός.
Παρότι όμως που οι τρομοκράτες ήταν ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΓΜ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ, καμία σχέση με ΚΚΕ, έχω την εντύπωση ότι έδρασε έννομα σε αυτή την περίπτωση. Η δικαιοσύνη. Όχι ο Σύριζας.
Αλλά ακόμα κι αν είχες πει πράγματα που είχανε την παραμικρή σχέση με κομμουνισμό, το ερώτημα παραμένει: Ποιο είναι το πιο αντικομμουνιστικό πράγμα στον κόσμο να μην το έχει κάνει ήδη ο Σύριζας;
Εδιτ: Μαλακία το ούτε καν ποτέ, το είδα στην παράθεση του χρυσαυγίτη. Θα το διαδώσω στα συριζαία να βγει ο Κούλης να γελάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 15 Ιαν 2019, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
μα και το ΚΚΕ φανφαρες λεει.
Αμα βγει, ακριβως οτι και ο Συριζα θα κανει.
ο συριζα κανει οτι κανει θα εκανε καθε κουμουνιστικο κομμα που θα γινοταν κυβερνηση στην ΕΕ και ιδιαιτερα στην Ελλαδα
Τερμα το παραμυθι του ΚΚΕ, "αν βγουμε εμεις τοτε Θα...."
Κυβερνουν οι κουμουνιστες, τους ειδαμε, τους βλεπουμε, ο δρακος ψοφησε
Οι ζαίοι όχι μόνο εμφανίζονται με τα σφυροδρέπανα όπως απέδειξα πιο πάνω, αλλά πηγαίνουν και στη Βουλή με βιβλία που επιχειρούν την αναθεώρηση της ιστορίας και το ξέπλυμα των κομμουνιστών.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εχω πάψει να θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ κομμουνιστική παράταξη εδώ και καιρό για τους εξής λόγους:Γραφικός έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:36... για να σταματήσετε να τον λέτε κομμουνιστικό κόμμα; Μη μου πείτε κάτι μακροπρόθεσμο "να βοηθήσει την οικονομία" πχ, αλλά κάτι πιο απτό. Κάτι σε νόμους, συνεργασίες, φόρους.
1)Το μεγαλύτερο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.Και πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ.Οσο κομμουνιστές είναι οι Πασοκτσηδες άλλο τόσο είναι και οι συριζαιοι.
2)Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι κάποιος κομμουνιστής είναι να είναι κάθετα εναντιον του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φουλ υπέρ ΝΑΤΟ και ΗΠΑ.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Η διαφορά είναι ότι θέλει αρχίδια να είσαι κομμουνιστής. Οι μη κομμουνιστές κρατούν το σφυροδρέπανο για να μαζέψουν ψήφους. Οι δικοί σου κρύβονταν σαν τα ποντίκια.
Ο κομμουνισμός είναι λόγος να είσαι περήφανος και τον καπηλεύτηκε ο φιλελέ σύριζας.
Ο ναζισμός είναι ντροπή και τον έκρυβαν οι ναζί.
Αν εγώ σου πω ότι είμαι στη Νάσα, και σκάσω κι ένα βιβλίο που να το υπονοεί, δεν πάει να πει ότι είμαι.
Γενικά θεωρείς ότι οι κομμουνιστές είναι μαλάκες. Αλλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ότι δεν είναι όλοι όσοι θεωρείς μαλάκες κομμουνιστές;talaipwros έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:35ο συριζα κανει οτι κανει θα εκανε καθε κουμουνιστικο κομμα που θα γινοταν κυβερνηση στην ΕΕ και ιδιαιτερα στην Ελλαδα
Έρχεται ένας μαλάκας και σου λέει "γεια χαρά είμαι κομμουνιστής". Τι πρέπει να κάνει για να πεις "μπορεί να είναι μαλάκας, αλλά κομμουνιστής δεν είναι. Μου έλεγε ψέμματα."
-
να αγαπα την αξιοκρατια, να ειναι εναντια στην υψηλη φορολογια, να ειναι εργατικος, να ειναι υπερ του ιδωτικου τομεα και να εκτιμα την ιδιωτικη πρωτοβουλια, να σεβεται και να προστατευει την ατομικη περιουσια, να σεβεται την ανεξαρτησια της δικαιοσυνης, να μην συκοφαντει, να μην λασπολογειΓραφικός έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:42Γενικά θεωρείς ότι οι κομμουνιστές είναι μαλάκες. Αλλά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ότι δεν είναι όλοι όσοι θεωρείς μαλάκες κομμουνιστές;talaipwros έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:35ο συριζα κανει οτι κανει θα εκανε καθε κουμουνιστικο κομμα που θα γινοταν κυβερνηση στην ΕΕ και ιδιαιτερα στην Ελλαδα
Έρχεται ένας μαλάκας και σου λέει "γεια χαρά είμαι κομμουνιστής". Τι πρέπει να κάνει για να πεις "μπορεί να είναι μαλάκας, αλλά κομμουνιστής δεν είναι. Μου έλεγε ψέμματα."
αυτα για αρχη σε 10 δευτερολεπτα
Και τι πάει να πει ότι έχει ρόλεξ; Έχει επιχείρηση κι έχει εκμεταλλευτεί την υπεραξία που παράγουν οι εργαζόμενοι για να την αποκτήσει; Ο κομμουνισμός δεν λέει να δίνεις βλακωδώς δωρεές ως καλός καπιταλιστής. Μακριά από αυτό τέτοιες εξαγορές συνείδησης.
Κι είσαι κι εκτός θέματος.
SpoilerShow
Κακό για τον αρχηγό δεν θα πω, αλλά μόνο εγώ παρατηρώ το ξέβαμμα του "ρόλεξ" (ακριβώς στο κέντρο του κόκκινου κύκλου) στη φωτό του Πάνα;
- Otto Weininger
Και συμπληρώνω:talaipwros έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:58κραταγε σφυροδρεπανα προεκλογικα, υποσχοταν λεφτοδενδρα, μισθους στα υψη, γκο μπακ μανταμ μερκελ, κινημα δεν πληρωνω, και αλλα σφυροδρεπανα κλπΓραφικός έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 21:52Αν τα έκανε και το ΚΚΕ (που αμφιβάλλω πολύ), για αυτά που πάλι δεν κατονόμασες λέω, θα αμφισβητούσα κατά πόσων είναι το ΚΚΕ κομμουνιστές. Αλλά ας σταματήσουμε επιτέλους το παιχνιδάκι των υποθέσεων, ας μιλήσουμε με γεγονότα. Τι έχει κάνει ο Σύριζας κι είναι κομμουνιστές;
οταν βγηκε νεποτισμος, αναξιοκρατια, υπαρχει η εκτιμηση οτι επηρεαζει την δικαιοσυνη, λασπη, καρανικες,ξεπουλησε την μακεδονια οπως και το 44-48, κατηγορει τα θυματα των πυρκαγιων, λεφτερωνει τρομοκρατες ( με τυχαια σειρα τα λεω, ειναι τοσα πολλα που δεν εχει νοημα)
Επίθεση στην αριστεία, επίθεση στην μεσαία τάξη, επίθεση στον ιδιωτικό τομέα, ξεφτιλισμα συνόρων και εκτίναξη της λαθριμεταναστευσης κλπ
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Δεν ξέρω, εσύ τι σκέφτεσαι;Γραφικός έγραψε: ↑14 Ιαν 2019, 22:50Και τι πάει να πει ότι έχει ρόλεξ; Έχει επιχείρηση κι έχει εκμεταλλευτεί την υπεραξία που παράγουν οι εργαζόμενοι για να την αποκτήσει; Ο κομμουνισμός δεν λέει να δίνεις βλακωδώς δωρεές ως καλός καπιταλιστής. Μακριά από αυτό τέτοιες εξαγορές συνείδησης.
Κι είσαι κι εκτός θέματος.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
20 Δεκ 2023, 05:34
-
- 101 Απαντήσεις
- 2577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
14 Σεπ 2023, 11:37
-
-
Νέα δημοσίευση Τι πολιτικο συστημα χρειαζεται η Ελλαδα?
από George_V » 08 Φεβ 2023, 10:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 83 Απαντήσεις
- 2316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
10 Φεβ 2023, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η Πατρίδα χρειάζεται τον ΣΥΡΙΖΑ
από talaipwros » 03 Ιουν 2023, 11:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 1878 Προβολές
-