εμεις συμφωνουμε καλέNaida έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 20:30Φυσικά και θα υπάρξουν. Απλώς θα είναι μέτρα που θα εξυπηρετούν λίγους και το μεγαλύτερο μερος θα κληθούν κλασικά να το επωμιστούν οι πιο αδύναμοι και οι εργαζόμενοι.Fluffy έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 20:23οκ, εγω λεω θα υπάρξουν μετραelchav έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 20:21
Ντουντ, τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα έτσι είναι.
Αν θεωρείτε ότι θα υπάρξουν λεφτά για μικροιδιοκτητές (και μεγάλους ιδιοκτήτες) που δε θέλουν να μειώσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό από τα υπερκέρδη των προηγούμενων ετών, τότε όπως νομίζετε.
Απλά να θυμάστε ότι επειδή η πίτα είναι συγκεκριμένη, τα κομμάτια που θα φάνε, θα είναι εις βάρος των υπολοίπων. Κι οι υπόλοιποι δεν νομίζω να το πάρουν καλά
Τουρισμός .....η βαρια μας βιομηχανια ! :):):)
Re: Ερχεται οικονομικος αρμαγεδδων για τον τουρισμο
Α Δε ξέρω, μπορεί να θέλει και συνεχή κατηχυση μετά.alekhine έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 19:59αμα εχει θεμα με τα ξενοδοχεια σιγουρα ειναι κατα των προγαμιαιωνGherschaagk έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 19:57Μόνο κατά των προγαμιαίων είναι; Έχω την υποψία πως είναι κατά όλων των σχέσεων.
για τις αλλες να μας πει ο Ερμής μετα την κατηχηση
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αμα δεν φορας πετραχηλι δεν κινδυνευειςΕρμής έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 20:33Α Δε ξέρω, μπορεί να θέλει και συνεχή κατηχυση μετά.alekhine έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 19:59αμα εχει θεμα με τα ξενοδοχεια σιγουρα ειναι κατα των προγαμιαιωνGherschaagk έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 19:57
Μόνο κατά των προγαμιαίων είναι; Έχω την υποψία πως είναι κατά όλων των σχέσεων.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
elchav έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 20:21Ντουντ, τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα έτσι είναι.
Αν θεωρείτε ότι θα υπάρξουν λεφτά για μικροιδιοκτητές (και μεγάλους ιδιοκτήτες) που δε θέλουν να μειώσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό από τα υπερκέρδη των προηγούμενων ετών, τότε όπως νομίζετε.
Απλά να θυμάστε ότι επειδή η πίτα είναι συγκεκριμένη, τα κομμάτια που θα φάνε, θα είναι εις βάρος των υπολοίπων. Κι οι υπόλοιποι δεν νομίζω να το πάρουν καλά
Άμα είναι να ευεργετηθουν οι μεγαλοι, ποιος τους χέζει τους μικρούς;
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
κορόιδο έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 16:37Θα τα πάρουν Γερμανοί ''επενδυτές''.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 16:24https://www.pronews.gr/oikonomia/ellini ... na-sta-dyo
To 65% των ξενοδοχειων ειναι στα προθυρα της χρεωκοπιας. Θυμιζω οτι ακομα και στα χειροτερα χρονια της κρισης τα προηγουμενα χρονια, ο τουρισμος αντεχε. Μπορει να επληγει απο το γεγονος οτι πολλοι ελληνες δεν πηγαν διακοπες τοτε αλλα εκατομμυρια ξενοι τουριστες ηλθαν οπως γινοταν παντα. Υπο αυτες τις συνθηκες θα εχουμε σχεδον πληρη εκμηδενισμο του τουρισμου απο εξω(φανταζομαι οτι τα μετρα θα χαλαρωσουν τον Μαιο-Ιουνιο και θα εχουμε λιγο εγχωριο τουρισμο τους μηνες Ιουλιο-Αυγουστο). Η χωρα οδευει στην ολοκληρωση της οικονομικης καταστροφης που ξεκινησε πριν απο μια δεκαετια
Ναι γιατί τώρα που τα έχουν Ελληνες, οι εργαζόμενοι εκεί καλοπερνανε
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ερμής έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 20:33Α Δε ξέρω, μπορεί να θέλει και συνεχή κατηχυση μετά.alekhine έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 19:59αμα εχει θεμα με τα ξενοδοχεια σιγουρα ειναι κατα των προγαμιαιωνGherschaagk έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 19:57
Μόνο κατά των προγαμιαίων είναι; Έχω την υποψία πως είναι κατά όλων των σχέσεων.

Είναι παντρεμενη ρε παπαρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
κοιτατε τα χαλια σας στην Τουρκια που δερνεστε για 1 κιλο ψωμι ...Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 16:24https://www.pronews.gr/oikonomia/ellini ... na-sta-dyo
To 65% των ξενοδοχειων ειναι στα προθυρα της χρεωκοπιας. Θυμιζω οτι ακομα και στα χειροτερα χρονια της κρισης τα προηγουμενα χρονια, ο τουρισμος αντεχε. Μπορει να επληγει απο το γεγονος οτι πολλοι ελληνες δεν πηγαν διακοπες τοτε αλλα εκατομμυρια ξενοι τουριστες ηλθαν οπως γινοταν παντα. Υπο αυτες τις συνθηκες θα εχουμε σχεδον πληρη εκμηδενισμο του τουρισμου απο εξω(φανταζομαι οτι τα μετρα θα χαλαρωσουν τον Μαιο-Ιουνιο και θα εχουμε λιγο εγχωριο τουρισμο τους μηνες Ιουλιο-Αυγουστο). Η χωρα οδευει στην ολοκληρωση της οικονομικης καταστροφης που ξεκινησε πριν απο μια δεκαετια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
δύσκολα φέτος τα πράγματα για την πανσιόν.
(ακούγεται ολόκληρο)
(ακούγεται ολόκληρο)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κύριε των Δυνάμεων, μεθ' ημών γενού, άλλον γαρ εκτός σου βοηθόν, εν θλίψεσιν ουκ έχομεν, Κύριε των Δυνάμεων, ελέησον ημάς.Ερμής έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 20:33Α Δε ξέρω, μπορεί να θέλει και συνεχή κατηχυση μετά.alekhine έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 19:59αμα εχει θεμα με τα ξενοδοχεια σιγουρα ειναι κατα των προγαμιαιωνGherschaagk έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 19:57
Μόλις τελείωσε το Απόδειπνο
Έχουν κάποιες ενορίες ευλογία να μεταδίδουν με ένα απλό κινητό στο φεις
Ψάξε
Η πλάκα είναι ότι στη συγκεκριμένη ενορία μακριά από δω που μένω είναι συμμαθητής μου ο ιερέας, μια φορά πήγα κι είχε 7 άτομα στον εσπερινό
Ον λαιν 154 φτάσαν

Και δεν είχε φεις τώρα έκανε με λίγους φίλους έπεσε πολύ κοινοποίηση
Δόξα το Θεό
Κατήχηση όχι
Δεν αφήνει
Άλλος είναι
Θα πας μόλις ανοίξουν
Δεν αφήνει
Άλλος είναι
Θα πας μόλις ανοίξουν
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πάμε στην εκκλησιά. Αύριο. Θα σ' αρέσει.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
bluerose έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 22:01Κύριε των Δυνάμεων, μεθ' ημών γενού, άλλον γαρ εκτός σου βοηθόν, εν θλίψεσιν ουκ έχομεν, Κύριε των Δυνάμεων, ελέησον ημάς.
Μόλις τελείωσε το Απόδειπνο
Έχουν κάποιες ενορίες ευλογία να μεταδίδουν με ένα απλό κινητό στο φεις
Ψάξε
Η πλάκα είναι ότι στη συγκεκριμένη ενορία μακριά από δω που μένω είναι συμμαθητής μου ο ιερέας, μια φορά πήγα κι είχε 7 άτομα στον εσπερινό
Ον λαιν 154 φτάσαν
Και δεν είχε φεις τώρα έκανε με λίγους φίλους έπεσε πολύ κοινοποίηση
Δόξα το Θεό
πρέπει να γίνει εφαρμογή.
δωρεάν παρακολούθηση, αν θες στασίδι μπροστά πληρώνεις για premium
με 20 cents να ανάβεις κεράκι. (λαμπάδα ίσα με το μπόι σου 3 ευρώ)
εγώ θα σας τα λέω ρε σταρτάπερς;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δε πειράζει έχω το ονλαιν φεις
Πολύ ταπεινός...αυτός κι η γυναίκα του έψελνε..
Αν σε ήξερα καλά θα σου έλεγα, εσένα θα σαρεσε
Πολύ ταπεινός...αυτός κι η γυναίκα του έψελνε..
Αν σε ήξερα καλά θα σου έλεγα, εσένα θα σαρεσε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η βαριά βιομηχανία μας (τουρισμός) με τριτοκοσμικούς
από nikos p 2020 » 03 Μάιος 2025, 02:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-