Απο ποτε είναι το ΚΚΕ πουτινικο κομμα?
Ελληνικές Εκλογές 2023
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
https://m.902.gr/eidisi/apopseis-sholia ... oy-polemoy
Παλιο αρθρο-απαντηση στο κοσμοδρόμιο του 902 που κατηγορεί το ΚΚΕ ότι στον πόλεμο της Ουκρανιας στηρίζει το ΝΑΤΟ.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Aπό το άρθρο που παρέθεσες:zteo έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:26
Παλιο αρθρο-απαντηση στο κοσμοδρόμιο του 902 που κατηγορεί το ΚΚΕ ότι στον πόλεμο της Ουκρανιας στηρίζει το ΝΑΤΟ.
Δηλαδή σύμφωνα με το ΚΚΕ το ΝΑΤΟ και η ΕΕ αιματοκυλούν την ΟυκρανίαΣτην πράξη έχει αποδειχθεί ότι ούτε οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ έχουν κάποια σχέση με τη δημοκρατία, το διεθνές δίκαιο, τις ελευθερίες των λαών, που επικαλούνται για να αιματοκυλούν τους λαούς στην Ουκρανία και αλλού,

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Με ντεμεκ αντιπουτινισμο πιστεύετε θα ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι σωστά γράφει.Ίακχος έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:33Aπό το άρθρο που παρέθεσες:zteo έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:26
Παλιο αρθρο-απαντηση στο κοσμοδρόμιο του 902 που κατηγορεί το ΚΚΕ ότι στον πόλεμο της Ουκρανιας στηρίζει το ΝΑΤΟ.Δηλαδή σύμφωνα με το ΚΚΕ το ΝΑΤΟ και η ΕΕ αιματοκυλούν την ΟυκρανίαΣτην πράξη έχει αποδειχθεί ότι ούτε οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ έχουν κάποια σχέση με τη δημοκρατία, το διεθνές δίκαιο, τις ελευθερίες των λαών, που επικαλούνται για να αιματοκυλούν τους λαούς στην Ουκρανία και αλλού,
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Παντως εγώ ψηφίζω ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:33Με ντεμεκ αντιπουτινισμο πιστεύετε θα ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών;
Εν τω μεταξύ ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στην Ηλεία και μιλά, αντί για Έλληνες, σε Πακιστανούς και νομίζεις ότι βλέπεις συγκέντρωση στο Καράτσι ή στην Ισλαμαμπάντ. Γιατί Έλληνας ιδιαίτερα στην επαρχία, εκτός και μιλάμε για λούμπεν περιπτώσεις, να ψηφίσει αυτό το πολιτικό περιθώριο & υποκουλτούρα ούτε για αστείο.
Καλά το πάνε.
Καλά το πάνε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Σωστά. Στην επαρχία ψηφίζεις για να έχεις το βουλευτή που θα σου κάνει τις βρωμοδουλειες. ΠΑΣΟΚ κ ΝΔjimdenin έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:48Εν τω μεταξύ ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στην Ηλεία και μιλά, αντί για Έλληνες, σε Πακιστανούς και νομίζεις ότι βλέπεις συγκέντρωση στο Καράτσι ή στην Ισλαμαμπάντ. Γιατί Έλληνας ιδιαίτερα στην επαρχία, εκτός και μιλάμε για λούμπεν περιπτώσεις, να ψηφίσει αυτό το πολιτικό περιθώριο & υποκουλτούρα ούτε για αστείο.
Καλά το πάνε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι βέβαια. Ιδιαίτερα από το 11 και μετά βουρ για τα γραφεία των βουλευτών οι επαρχιώτες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:17Σωστά. Στην επαρχία ψηφίζεις για να έχεις το βουλευτή που θα σου κάνει τις βρωμοδουλειες. ΠΑΣΟΚ κ ΝΔjimdenin έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:48Εν τω μεταξύ ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στην Ηλεία και μιλά, αντί για Έλληνες, σε Πακιστανούς και νομίζεις ότι βλέπεις συγκέντρωση στο Καράτσι ή στην Ισλαμαμπάντ. Γιατί Έλληνας ιδιαίτερα στην επαρχία, εκτός και μιλάμε για λούμπεν περιπτώσεις, να ψηφίσει αυτό το πολιτικό περιθώριο & υποκουλτούρα ούτε για αστείο.
Καλά το πάνε.
Τότε μάλλον κλαίμε με το "λαική"

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ο κατιμας της κοινωνίας και οι λοβοτομημενοι ιδεολογοι της αριστεράς ψηφίζουν Σύριζα. εσείς κρατάτε ζωντανό πολιτικά το Μητσοτάκη. μην χαίρεσαι η δυσαρέσκεια δεν πρόκειται να επικαρπωθει από το Σύριζα γιατί ξέρουν πολύ καλά με τι έχουν να κάνουν. τα μικρότερα κόμματα της δεξιάς θα φροντίσουν να μην αποσπασετε θυμωμένους ψηφοφόρουςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:17Σωστά. Στην επαρχία ψηφίζεις για να έχεις το βουλευτή που θα σου κάνει τις βρωμοδουλειες. ΠΑΣΟΚ κ ΝΔjimdenin έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:48Εν τω μεταξύ ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στην Ηλεία και μιλά, αντί για Έλληνες, σε Πακιστανούς και νομίζεις ότι βλέπεις συγκέντρωση στο Καράτσι ή στην Ισλαμαμπάντ. Γιατί Έλληνας ιδιαίτερα στην επαρχία, εκτός και μιλάμε για λούμπεν περιπτώσεις, να ψηφίσει αυτό το πολιτικό περιθώριο & υποκουλτούρα ούτε για αστείο.
Καλά το πάνε.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Προς Θεού. Μετά το 11 γίνονται ακαδημαϊκές συζητήσεις και ιδεολογικές ζυμωσεις στα καφενεία.jimdenin έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:20Ναι βέβαια. Ιδιαίτερα από το 11 και μετά βουρ για τα γραφεία των βουλευτών οι επαρχιώτες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:17Σωστά. Στην επαρχία ψηφίζεις για να έχεις το βουλευτή που θα σου κάνει τις βρωμοδουλειες. ΠΑΣΟΚ κ ΝΔjimdenin έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:48Εν τω μεταξύ ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στην Ηλεία και μιλά, αντί για Έλληνες, σε Πακιστανούς και νομίζεις ότι βλέπεις συγκέντρωση στο Καράτσι ή στην Ισλαμαμπάντ. Γιατί Έλληνας ιδιαίτερα στην επαρχία, εκτός και μιλάμε για λούμπεν περιπτώσεις, να ψηφίσει αυτό το πολιτικό περιθώριο & υποκουλτούρα ούτε για αστείο.
Καλά το πάνε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Αν για κάτι είναι γνωστή η ακροδεξια είναι η καλλιέργεια, η οξυδέρκεια και η ευρύτητα πνεύματοςsouthern έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:22Ο κατιμας της κοινωνίας και οι λοβοτομημενοι ιδεολογοι της αριστεράς ψηφίζουν Σύριζα. εσείς κρατάτε ζωντανό πολιτικά το Μητσοτάκη. μην χαίρεσαι η δυσαρέσκεια δεν πρόκειται να επικαρπωθει από το Σύριζα γιατί ξέρουν πολύ καλά με τι έχουν να κάνουν. τα μικρότερα κόμματα της δεξιάς θα φροντίσουν να μην αποσπασετε θυμωμένους ψηφοφόρουςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 15:17Σωστά. Στην επαρχία ψηφίζεις για να έχεις το βουλευτή που θα σου κάνει τις βρωμοδουλειες. ΠΑΣΟΚ κ ΝΔjimdenin έγραψε: ↑20 Μαρ 2023, 14:48Εν τω μεταξύ ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στην Ηλεία και μιλά, αντί για Έλληνες, σε Πακιστανούς και νομίζεις ότι βλέπεις συγκέντρωση στο Καράτσι ή στην Ισλαμαμπάντ. Γιατί Έλληνας ιδιαίτερα στην επαρχία, εκτός και μιλάμε για λούμπεν περιπτώσεις, να ψηφίσει αυτό το πολιτικό περιθώριο & υποκουλτούρα ούτε για αστείο.
Καλά το πάνε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
02 Οκτ 2023, 10:27
-