ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (που σου κρυβουν τα βοθροκαναλα)
Re: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (που σου κρυβουν τα βοθροκαναλα)
Να πω κάτι που αφορά και την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, όσο και τα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν εγκρινόταν το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 από τους εταίρους, μετά από μία μεγάλη άνοδο του ΑΕΠ, σε τρία χρόνια θα είχαμε πάλι μνημόνιο.
Η μεγάλη αναδιανομή ή παροχές, λογικές ή μη αδιάφορο, οδηγούν σε διεύρυνση ελλειμμάτων μέσω της αυξημένης κατανάλωσης και μετά πάλι σε προγράμματα λιτότητας.
Αν εγκρινόταν το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 από τους εταίρους, μετά από μία μεγάλη άνοδο του ΑΕΠ, σε τρία χρόνια θα είχαμε πάλι μνημόνιο.
Η μεγάλη αναδιανομή ή παροχές, λογικές ή μη αδιάφορο, οδηγούν σε διεύρυνση ελλειμμάτων μέσω της αυξημένης κατανάλωσης και μετά πάλι σε προγράμματα λιτότητας.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Τον παχαίνει, πλέει πάνω του το ρούχο. Κάτι η στεναχώρια με την εικοσάρα, κάτι η μαγειρική της Περιστέρας. Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Αχχχ Αλέξη, τι σου'μελλε να φέξει.Ναύτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:28Εν τω μεταξύ, ρε συ Άλεξ, για όνομα του Γιαραμπή, εντάξει, δεν λέω να πληρώνεις βαπορίσια επικοινωνιολόγο, όπως ο ΚΜ, αλλά τουλάχιστον πάρε ένα κοστούμι της ανθρωπιάς ρε μαν. Σαν τον ξάδελφο που ήρθε απρόσμενα από το χωριό είσαι, μέχρι κι ο σ. Μήτσος είναι πιο ευπαρουσίαστος, κάπου έλεος δηλαδή.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι, γιατί θα τα πάρουμε από τις κερδοφόρες εταιρείες και θα τα δώκουμε στις ζημιογόνεςΑρχέλαος έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:33Να πω κάτι που αφορά και την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, όσο και τα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάνος Σκουρλέτης
σαν να φορεσε κοστουμακι αγορασμενο απο εμποροπανηγυρη στο δερβενι ο Μπριλης ο λεμοναδαςΝαύτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:28Εν τω μεταξύ, ρε συ Άλεξ, για όνομα του Γιαραμπή, εντάξει, δεν λέω να πληρώνεις βαπορίσια επικοινωνιολόγο, όπως ο ΚΜ, αλλά τουλάχιστον πάρε ένα κοστούμι της ανθρωπιάς ρε μαν. Σαν τον ξάδελφο που ήρθε απρόσμενα από το χωριό είσαι, μέχρι κι ο σ. Μήτσος είναι πιο ευπαρουσίαστος, κάπου έλεος δηλαδή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Πότε τα έφτιαξε με εικοσάρα και του κάνει κόνξες ο μπαγάσας;;;
Πάνος Σκουρλέτης
Ναι ρε παιδί μου, αλλά δεν τον βλέπει κι η ευλογημένη, να του πει: στάσου ρε, πού πας έτσι, σαν επαρχιώτης που ήρθε από το χωριό κι αγόρασε κοστούμι από την Ομόνοια είσαι.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:36Τον παχαίνει, πλέει πάνω του το ρούχο. Κάτι η στεναχώρια με την εικοσάρα, κάτι η μαγειρική της Περιστέρας. Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Αχχχ Αλέξη, τι σου'μελλε να φέξει.Ναύτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:28Εν τω μεταξύ, ρε συ Άλεξ, για όνομα του Γιαραμπή, εντάξει, δεν λέω να πληρώνεις βαπορίσια επικοινωνιολόγο, όπως ο ΚΜ, αλλά τουλάχιστον πάρε ένα κοστούμι της ανθρωπιάς ρε μαν. Σαν τον ξάδελφο που ήρθε απρόσμενα από το χωριό είσαι, μέχρι κι ο σ. Μήτσος είναι πιο ευπαρουσίαστος, κάπου έλεος δηλαδή.
Άχου το μωρέ κάνει και χιουμοράκι το ζαβό. Γούτσου-γούτσου...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο ταβάριτς Ντμίτρι είναι γενικά ωραίος στο ντύσιμο. Τις περισσότερες φορές, δηλαδή. Τουλάχιστον ξέρει πότε χρειάζεται κάτι πιο επίσημο, πότε κάτι πιο χαλαρό κλπ. Και τα φοράει και καλά, άσχετα απ' τον σωματότυπό του. Ο ταγάριτς Αλεξέι έχει σοβαρό θέμα με το ντύσιμο.Ναύτης έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:28Εν τω μεταξύ, ρε συ Άλεξ, για όνομα του Γιαραμπή, εντάξει, δεν λέω να πληρώνεις βαπορίσια επικοινωνιολόγο, όπως ο ΚΜ, αλλά τουλάχιστον πάρε ένα κοστούμι της ανθρωπιάς ρε μαν. Σαν τον ξάδελφο που ήρθε απρόσμενα από το χωριό είσαι, μέχρι κι ο σ. Μήτσος είναι πιο ευπαρουσίαστος, κάπου έλεος δηλαδή.

πήζον bot έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 23:26Διαδωστε και σωστε την πατριδα απ τα διεφθαρμενα αμορφωτα ξεφτιλοσουργελα.
ευχαριστω..
[img]https://i.postimg.cc/7PFDkMPR/Fx-E ... .jpg[/img]

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άντε, σειρά σου τώρα.

Ε, λες και δεν με ξέρεις...

Στύγιος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 09:44Γουάτ;100 χρόνια πίσω είσαι σε ενημέρωση ( αν βλέπεις Ευαγγελάτο , μπλιαχ). Εμείς είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι , προοδευτικοί και με σύγχρονες απόψεις . Και μόνο απ' το τσακάλι τον Στύγιο μπορείς να σχηματίσεις γνώμη. Δε σου κάνουμε κύριε; Παίξε παραπέρα, πάλι φίλοι θα είμαστεΝαύτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 09:30Λυπάμαι, αλλά όχι.
Πρώτον, εγώ είμαι άθρησκος και αγνωστικιστής, οπότε οι παλαιοημερολογίτες του νικη μου προκαλούν αλλεργική αντίδραση, όχι μόνο για τον ζηλωτισμό τους, αλλά κυρίως για τις μεσαιωνικές κοινωνικές τους αντιλήψεις.
Δεύτερον, πρόλαβε και μ' έπεισε η παρέα μου να (ξανα)ψηφίσω Βαρουφάκη, παρ' όλο που είναι ένας υπερφίαλος νάρκισσος κι έκανε μεγάλη ζημιά, μπας και δεν μας κάτσει ο Λουδοβίκος ως αυτοκράτορας (λέμε τώρα).
.

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Δε με πτοείς ,ασυνείδητα έχεις μπει κι εσύ στο mood ΝΙΚΗ.Thor έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 16:04Στύγιος έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 09:44Γουάτ;100 χρόνια πίσω είσαι σε ενημέρωση ( αν βλέπεις Ευαγγελάτο , μπλιαχ). Εμείς είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι , προοδευτικοί και με σύγχρονες απόψεις . Και μόνο απ' το τσακάλι τον Στύγιο μπορείς να σχηματίσεις γνώμη. Δε σου κάνουμε κύριε; Παίξε παραπέρα, πάλι φίλοι θα είμαστεΝαύτης έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 09:30
Λυπάμαι, αλλά όχι.
Πρώτον, εγώ είμαι άθρησκος και αγνωστικιστής, οπότε οι παλαιοημερολογίτες του νικη μου προκαλούν αλλεργική αντίδραση, όχι μόνο για τον ζηλωτισμό τους, αλλά κυρίως για τις μεσαιωνικές κοινωνικές τους αντιλήψεις.
Δεύτερον, πρόλαβε και μ' έπεισε η παρέα μου να (ξανα)ψηφίσω Βαρουφάκη, παρ' όλο που είναι ένας υπερφίαλος νάρκισσος κι έκανε μεγάλη ζημιά, μπας και δεν μας κάτσει ο Λουδοβίκος ως αυτοκράτορας (λέμε τώρα).
.μπα παναθεμα σε!
Δεν μας νοιάζουν τα προγράμματα. Η Μπίκα και το τοξοβόλος τι θα γίνουν;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ αυτη η γεφυρα εχει ΙΣΤΟΡΙΑ.
από Frappezitis » 19 Οκτ 2024, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Οκτ 2024, 14:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΑΡΑ.Θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θέτει αυτή τη στιγμή ο Πολακης
από Μαδουραίος » 22 Αύγ 2024, 16:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 296 Απαντήσεις
- 5657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
10 Σεπ 2024, 08:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτή δεν είναι η αγανακτισμένη που...
από Πτολεμαίος » 24 Αύγ 2023, 22:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 109 Απαντήσεις
- 4327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
25 Μαρ 2024, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιανού κόρη να είναι αυτή;
από βοθρατζης » 22 Οκτ 2023, 00:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 675 Προβολές
-