.
ημουν κι εγω εκει
τρου στορι

Να θυμηθώ να κλείσω ραντεβού για το μάτι μου
Διαμορφώνω χαρακτήρες και συμπεριφορές. Λίγο ακόμα και θα σε κάνω να ψηφίσεις Κούλη στις 25 του μηνού.
Εντάξει, αλλά αυτό που τους κάνεις να νοιώθουν γκέη δεν είναι σωστό
Εγώ φταίω που την έχω μεγάλη; Την επιρροή, φυσικά.
Σωστά. Το ότι η ΝΔ χρωστάει 400 εκατομμύρια και με κάποιο μαγικό τρόπο πληρώνει διάφορους δε σας απασχολεί.Ερμής έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 13:14ποσες κουταλιές της σουπας;; Για να θυμηθούμε τον αείμνηστο.Μη ξεχνας πως θα μειωθει κ η κρατικη επιδότηση του συριζαtalaipwros έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 12:48Τελειωσαν τα κλοπιμαια, η τουρκικη λίρα καταρρέει , πανε τα λεφτα.
Αντε, συντομα φυλακη.
Όχι διότι χρηματοδοτειται από τους ντόπιους ολιγαρχες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 20:33Σωστά. Το ότι η ΝΔ χρωστάει 400 εκατομμύρια και με κάποιο μαγικό τρόπο πληρώνει διάφορους δε σας απασχολεί.Ερμής έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 13:14ποσες κουταλιές της σουπας;; Για να θυμηθούμε τον αείμνηστο.Μη ξεχνας πως θα μειωθει κ η κρατικη επιδότηση του συριζαtalaipwros έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 12:48Τελειωσαν τα κλοπιμαια, η τουρκικη λίρα καταρρέει , πανε τα λεφτα.
Αντε, συντομα φυλακη.
Μαζοχιτσες
τον οττο πειράζω κορίτσια που νιώθει τύψεις και ζητάει συγνώμες, αν ειναι να γινει σαν εσας χιλιες φορες να λεει για μανουλες νομιζω.
SILENCE πια!
Μη μαλώνεις τα παιδιά,αισθάνονται περισσότερο άντρες όταν μιλάνε για την τσουτσού τους.