Ειρωνικό ήταν. Τι λέτε εκεί ένα όνομα λες και σημαίνει κάτι;
Διασωθείσα από τα Τέμπη (βίντεο)
- Otto Weininger
Re: Διασωθείσα από τα Τέμπη (βίντεο)
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
τι να πεις,οι άνθρωποι είναι περίεργοι.κινδυνεύει από ένα λαθάκι ή ζωή τους και το κρατάνε μανιάτικο χωρίς να έχουν καν ακρωτηριαστεί ή καεί ζωντανοί
- Otto Weininger
Δεν τους πείραξε, με πείραξε. Μιλα μια φορά στα ίσα.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 17:56Τους πείραξε το New Era εν τω μεταξύ. Εγώ εχω ανοίξει νήμα End of a leftist Era και δεν μίλησε κανείς για μένα, γιατί δεν πήγα εξω απο συγκέντρωση του Κουλη να κάνω φασαρία.
Άσε που στην πραγματικότητα δε με πείραξε, απλα μαζί με κάτι για "κβαντική φυσική" που είπε ήταν το κερασάκι στην απόδειξη περί παραληρήματος.
Δημοσιότητα ψάχνει. Τίποτα άλλο.
For Her immortal soul
- Otto Weininger
Έχεις ακούσει για αυτούς που εκμεταλλεύονται ένα τραγικό γεγονός για προσωπική δημοσιότητα;
For Her immortal soul
ΦιξδOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:25Δεν τους πείραξε, με πείραξε. Μιλα μια φορά στα ίσα.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 17:56Τους πείραξε το New Era εν τω μεταξύ. Εγώ εχω ανοίξει νήμα End of a leftist Era και δεν μίλησε κανείς για μένα, γιατί δεν πήγα εξω απο συγκέντρωση του Κουλη να κάνω φασαρία.
Άσε που στην πραγματικότητα δε με πείραξε, απλα μαζί με κάτι για "κβαντική φυσική" που είπε ήταν το κερασάκι στην απόδειξη περί παραληρήματος.
Δημοσιότητα Υποψηφιότητα ψάχνει. Τίποτα άλλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Για μένα που δεν είμαι κομματοσκυλο καλά τα λες αλλά τη μαλακια αυτή την έκανε και ο Κουλης με το Μάτι (πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας). Προφανώς και οι αριστεροί θα κάνουν το ίδιο (αφού ίδια καθάρματα είναι)Πτολεμαίος έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 16:48
Οσοι από εδώ μέσα είναι αριστεροί, αγανακτισμένοι με το περιστατικό, θα συμφωνούσατε να πηγαίνουν άτομα που είτε είχαν σωθεί στο τσακ στο Μάτι, είτε έχασαν κάποιον δικό τους εκεί και να γκρινιάζουν σε συγκεντρώσεις του Τσιπρα;
Αντρίκιες απαντήσεις θέλω.
- Otto Weininger
Για το Μάτι τους έκραξαν για συγκεκριμένους λόγους. Αλλά εδώ μιλάμε για κάποιον απο τα θύματα/παρόντα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:27Για μένα που δεν είμαι κομματοσκυλο καλά τα λες αλλά τη μαλακια αυτή την έκανε και ο Κουλης με το Μάτι (πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας). Προφανώς και οι αριστεροί θα κάνουν το ίδιο (αφού ίδια καθάρματα είναι)Πτολεμαίος έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 16:48
Οσοι από εδώ μέσα είναι αριστεροί, αγανακτισμένοι με το περιστατικό, θα συμφωνούσατε να πηγαίνουν άτομα που είτε είχαν σωθεί στο τσακ στο Μάτι, είτε έχασαν κάποιον δικό τους εκεί και να γκρινιάζουν σε συγκεντρώσεις του Τσιπρα;
Είδες κανέναν ξαφνικά από όσους ήταν εκεί , 5 μέρες πριν τις εκλογές, να βγάζει βιντεο κάθε μισή ώρα είτε για να βγάζει cringe μανιφέστο είτε για να τσιρίζει σαν την άλλη με το lockdown;
For Her immortal soul
- Otto Weininger
Προφανώς. Στον focus f.m. μας έκανε και μαθήματα δημοκρατίας. Πονούσε η ψυχή της για την δημοκρατία στην χώρα.Ερμής έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:27ΦιξδOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:25Δεν τους πείραξε, με πείραξε. Μιλα μια φορά στα ίσα.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 17:56Τους πείραξε το New Era εν τω μεταξύ. Εγώ εχω ανοίξει νήμα End of a leftist Era και δεν μίλησε κανείς για μένα, γιατί δεν πήγα εξω απο συγκέντρωση του Κουλη να κάνω φασαρία.
For Her immortal soul
Της συγκεκριμένης πολύ στενός της συγγενής μένει στην Κρηνη. Ο στενός της αυτός συγγενής λοιπόν έχει ο άριστες σχέσεις με πολύ γνωστό μου που τον έχει σα παιδί του.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:31Προφανώς. Στον focus f.m. μας έκανε και μαθήματα δημοκρατίας. Πονούσε η ψυχή της για την δημοκρατία στην χώρα.Ερμής έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:27ΦιξδOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:25
Δεν τους πείραξε, με πείραξε. Μιλα μια φορά στα ίσα.
Λοιπον. Επειδή η Ελλάδα είναι ένα χωριουδάκι και λίγο πολύ όλοι γνωριζομαστε, καλό είναι να μαζέψει τα φυσεκλικια η κοπελίτσα γιατί θα βγουν διαφορά στη φόρα.
Οκ σεβόμαστε αυτό που πέρασε, όλοι είπαμε για το ανύπαρκτο κράτος και για τις ευθύνες του αλλά κάπου ωπα λίγο έτσι;
Χθεσινοι πουστηδες, σημερινοί κωλομπαραδες;
ναι και δεν έχει καμιά σημασία.εφόσον ήταν στο τρένο έχει κερδίσει το δικαίωμα να πει ότι γουστάρει ακόμα και αν δεν μάσησε καθόλου από τα πτώματα γύρω της και το κάνει καθαρά για την δημοσιότηταOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:26Έχεις ακούσει για αυτούς που εκμεταλλεύονται ένα τραγικό γεγονός για δημοσιότητα;
Σε αυτό δεν έχεις αδικο. Άλλοι κέρδισαν εκατομμύρια επειδή είχαν κάποιο φίλο που πέρασε έξω από το πολυτεχνείο το 73.nowhere έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:40ναι και δεν έχει καμιά σημασία.εφόσον ήταν στο τρένο έχει κερδίσει το δικαίωμα να πει ότι γουστάρει ακόμα και αν δεν μάσησε καθόλου από τα πτώματα γύρω της και το κάνει καθαρά για την δημοσιότηταOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:26Έχεις ακούσει για αυτούς που εκμεταλλεύονται ένα τραγικό γεγονός για δημοσιότητα;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε μαζί σου. Δεν ειμαι, δεν ψηφίζω ΝΔ.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:27Για μένα που δεν είμαι κομματοσκυλο καλά τα λες αλλά τη μαλακια αυτή την έκανε και ο Κουλης με το Μάτι (πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας). Προφανώς και οι αριστεροί θα κάνουν το ίδιο (αφού ίδια καθάρματα είναι)Πτολεμαίος έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 16:48
Εννοείται ότι την έκανε και ο Κούλης γι'αυτο άλλωστε στην Εύβοια έδιωχναν τον κόσμο άρον άρον από ταα σπίτια του (ούτε καν δικαίωμα υπεράσπισης των σπιτιών τους από τη φωτιά δεν είχαν οι κάτοικοι) επειδή δεν ήθελε μα τίποτα νεκρούς για να μην ακούσει τα ίδια με αυτά που έλεγε.
Το κορίτσι κρίνω που παρότι έχει αντικειμενικά δίκιο, δεν πας σε πολιτική συγκέντρωση να σκουξεις. Είναι cringe.
Επίσης και κάτι άλλο να πω που δεν το είπα πριν.
Όταν συμβαίνει ένα δυστύχημα με πολλούς νεκρούς και εσύ επιβιώσεις, δεν αναφέρεις ποτέ και για κανέναν λόγο το θεό, ότι σε γλίτωσε κλπ.
Είναι άτιμο για τους νεκρους.
Το ίδιο ισχύει και για την evdokeah (μαλάκα μου heleosh) και για κείνη που γλίτωσε από το ελικόπτερο και για οποιονδήποτε άλλον.
Ακομα και αν το πιστεύεις ή ακόμα και να τον είδες το θεό να σου λέει "έλα φίλε εσύ θα ζήσεις γιατί σε γουστάρω", απλά δεν μιλάς.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- nik_killthemall
οι προσπάθειες μου ειναι μια χαρά βάσιμες γιατί δεν βλέπω κανένα από τα αιτήματα που παραθέτεις να απαιτεί απόλυση των απανταχού αμοιβόμενων άεργων αχθοφόρων και την κατάργηση του εγκληματικού μέτρου της μετάταξης για να μην γίνει απόλυση, που θα κάνει τους αχθοφόρους σταθμάρχες και θα συνεχισει να τους κάνει !Sol έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 12:017 φλεβάρηnik_killthemall έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 08:50Δηλ αν ειχαν μπουκωσει με ακομα περισσοτερα λεφτα το δημοσιο, ο καθε παχυλα αμοιβομενος αεργος χωρις αντικειμενο αχθοφορος μυγοσκοτωστρας δεν θα επαιρνε μεταταξη για σταθμαρχης, τραυματιοφορεας, μικροβιολογος κλπ αλλα θα απολυοταν και στη θεση του θα παιρναμε εναν κανονικο σταθμαρχη, τραυματιοφορεα, μικροβιολογο κλπ ετσι ?
- Άμεση πρόσληψη στον ΟΣΕ και την HELLENIC TRAIN μόνιμου προσωπικού με συγκροτημένα δικαιώματα για την κάλυψη των πολύ μεγάλων και σοβαρών ελλείψεων σε όλες τις ειδικότητες. Αντίστοιχη εξειδίκευση και πιστοποίηση του προσωπικού.
- Προγράμματα εκπαίδευσης όλων των εργαζομένων στον ασφαλή τρόπο εκτέλεσης των εργασιών.
- Ολοκλήρωση των έργων υποδομής και ασφαλούς λειτουργίας του σιδηροδρομικού δικτύου.
- Σωστή συντήρηση και επισκευή του τροχαίου υλικού και της γραμμής.
- Συντήρησης, επισκευή και εκσυγχρονισμού όλου του τεχνικού εξοπλισμού και όλων των εγκαταστάσεων για ασφαλή εργασία.
- Μέτρα ασφαλούς κυκλοφορίας των τρένων ιδιαίτερα κατά τη διέλευσή τους από κατοικημένες περιοχές.
- Να χορηγηθούν όλα τα Μέσα Ατομικής Προστασίας.
- Τεχνικός Ασφάλειας και Γιατρός Εργασίας σε κάθε συγκρότημα».
αυτά είναι πολύ συγκεκριμένα αιτήματα από την πείρα αυτών που έβλεπαν να έρχεται το δυστύχημα αλλά η κυβέρνηση τους λοιδωρούσε οπως οι αοκνες αλλά αβασιμες προσπάθειες σου.
ΕΙΜΑΙ μαζί με το Ισραηλ ! Mπραβο στην γενοκτονία - εθνοκαθαρση που κάνει στους Παλαιστίνιους !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, θανατος στα ισλαμοπιθηκια του πλανητη, ουτε ενας παλαιστινιος να μην μεινει ζωντανος !
ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, θανατος στα ισλαμοπιθηκια του πλανητη, ουτε ενας παλαιστινιος να μην μεινει ζωντανος !
- Otto Weininger
Αυτό σκέφτηκε και εκείνη. Ότι κάτι κέρδισε και θέλει να τι εξαργυρώσει.nowhere έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:40ναι και δεν έχει καμιά σημασία.εφόσον ήταν στο τρένο έχει κερδίσει το δικαίωμα να πει ότι γουστάρει ακόμα και αν δεν μάσησε καθόλου από τα πτώματα γύρω της και το κάνει καθαρά για την δημοσιότηταOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 18:26Έχεις ακούσει για αυτούς που εκμεταλλεύονται ένα τραγικό γεγονός για δημοσιότητα;
Αλίμονο στους υπόλοιπους της τραγωδίας.
Σε κάθε περίπτωση και σενάριο, αυτό που δεν έχει κερδίσει είναι το να μην της ασκείται κριτική.
For Her immortal soul
- Frappezitis
Φαντάσου. Μπορείς να έρθεις λίγο στη θέση της; Να έχεις επιβιώσει από ένα φρικτό έγκλημα, γιατί έγκλημα ήταν, να έχεις δει γύρω σου όλο τον θάνατο, να έχεις δει φλόγες, να έχεις δει νεκρούς, να έχεις δει ανθρώπους να προσπαθούν να βγουν από τα παράθυρα, να έχεις δει νέους και νέες νεκρούς, να έχεις ζήσει τον πανικό, τον τρόμο, τον λυγμό, την απελπισία και την κραυγή που βγήκε από τα βαγόνια, να ζεις με αυτούς τους εφιάλτες, να μην μπορείς να κοιμηθείς, να ανασάνεις, να ζεις με αυτό το τραύμα, να προσπαθείς να ακουστείς, να βρεις δίκιο, να είσαι θύμα, γιατί και στην ψυχή της θύμα είναι, είναι βαθιά στην ψυχή τραυματισμένη, και να μην μπορείς να δεις αυτόν που θεωρείς πως πρέπει να σε δει, στα μάτια, να μην σου επιτρέπεται, να σε σέρνουν έξω από τους χώρους που είναι, να σε κουβαλάνε σηκωτή, να φωνάζεις να μην ακούγεσαι, να μην τους νοιάζει. Και ξέρεις κάτι; Εγώ μαζί της είμαι. Γιατί έχει δίκιο. Δεν έφταιξε που έκοψε ένα εισιτήριο μιας κοινής πολυπερπατημένης διαδρομής, δεν έφταιξε που πήγαινε κάπου, δεν έφταιξε που ήθελε απλά να φτάσει στον προορισμό της, δεν έφταιξε που παραλίγο το όνομά της να είναι στη λίστα των θυμάτων, δεν έφταιξε που οι άλλοι τα έκαναν όλα σκ@τα, δεν έφταιξε που ήταν σ' ένα βαγόνι, δεν έφταιξε που τρόμαξε, δεν έφταιξε που θύμωσε, δεν έφταιξε που φοβήθηκε, που ψάχνει δίκιο. Δεν έφταιξε που ήθελε να τον κοιτάξει στα μάτια. Αυτό τουλάχιστον το δικαίωμα το είχε και το έχει. Να την ακούσει, να τη δει. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΩΣΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ κι αυτό δεν μπορεί κανένας να το κουκουλώσει.
Όχι, Μητσοτάκη. Θα κοιτάξεις την επιζώσα στα μάτια. Θα κοιτάξεις την Ευδοκία στα μάτια.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2428762365
Όχι, Μητσοτάκη. Θα κοιτάξεις την επιζώσα στα μάτια. Θα κοιτάξεις την Ευδοκία στα μάτια.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2428762365
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κούλης "Έγινε μοντάζ με το βίντεο στα Τέμπη'
από Μαδουραίος » 11 Απρ 2024, 11:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
11 Απρ 2024, 11:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
από Kauldron » 03 Φεβ 2024, 11:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
04 Φεβ 2024, 12:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξεταστική για τα Τέμπη από ΚΚΕ
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2023, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
21 Μαρ 2024, 07:20
-
-
- 4853 Απαντήσεις
- 143605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
16 Σεπ 2024, 12:18