Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Dwarven Blacksmith
Re: Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
Μα το ήξερε, προσπάθησε να κάνει δικές του εκκαθαρίσεις και έφαγε αρκετούς, αλλά δεν είχε το πολιτικό κεφάλαιο για να το πάει μέχρι τέρμα.Scouser έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 19:56Κοιτα, για να μη σε πάω στις σταλινικές εκκαθαρίσεις και στον Λιου Σαόκι και το ανοίξουμε υπέρ του δέοντος, ας μείνουμε στην Ελλάδα και ας αρκεστούμε να πούμε ότι ο Κασέλ πήρε μια πολύ καλή γεύση του τι σημαίνει Αριστερότερα-του-ΠΑΣΟΚ. Διάολε, και πώς κατέληξαν ο Άρης Βελουχιώτης ή ο Πλουμπίδης να μην ήξερε, τουλάχιστον το πώς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες ο Τσίπρας τον μέντορά του Αλαβάνο θα έπρεπε να το ξέρει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 19:38Ο δοξασμένος κομμουνισμός στο ίδιο καλάθι με τη Δυτική αριστερά; Δε νομίζω Τάκη.

Η δική μου γνώμη αν και δεν εκτιμώ την αριστερά είναι ότι καλύτερα εκκαθαρίσεις παρά πολιτισμένο φίλημα του δαχτυλιδιού κάθε γόνου όπως είθισται στη Δεξιά. Πιο δεξιά βέβαια υπάρχουν και οι βασιλικοί που ξέρουν κι αυτοί από εκκαθαρισεις.

Ρε τι ξεφτίλες υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο! Αυτούς τους σταρλατάνους που σήκωσε ο Κασσελάκης και τους έκανε προέδρους αυτούς που νίκησε στις εκλογές αυτοί του άνοιξαν τον λάκκο. Ο λαός θα τους στείλει στο διάολο. 
Και μετά αναρωτιέμαι γιατί την πατέντα μου δεν την υποστηρίζουν.
Βρώμα και δυσωδία..

Και μετά αναρωτιέμαι γιατί την πατέντα μου δεν την υποστηρίζουν.
Βρώμα και δυσωδία..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 13 Οκτ 2024, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ενώ τον πουστελακη θα τον έκανε πρωθυπουργό λοοοολ
Ρε φάνηκε η πουστιά Εγώ δεν ήμουν οπαδός του Νέα δημοκρατία ψήφιζα αλλά τώρα Κασσελάκη δαγκωτό.
Δεν τον έχω σε υπόληψη και βασικά τον θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου. Θα ήταν άριστος για μέλος του επιτελείου κανενός υποψήφιου Δημοκρατικού από την Καλιφόρνια ή τη Μασαχουσέτη, αλλά για υποψήφιος π/θ στην Ελλάδα, άστο. Ωστόσο, γεγονός είναι ότι τον εξέλεξε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο διαδικασιών που είχε αποφασίσει το ίδιο το κόμμα του, και από την πρώτη μέρα αντιμετώπισε sore losers που του έκαναν πόλεμο. Και τελικά, αυτοί που τον έφαγαν ήταν οι ''φίλοι'' του Τσίπρας και Πολάκης. Είναι τόοοοοσο ελληνοαριστερά όλα αυτά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 20:04Μα το ήξερε, προσπάθησε να κάνει δικές του εκκαθαρίσεις και έφαγε αρκετούς, αλλά δεν είχε το πολιτικό κεφάλαιο για να το πάει μέχρι τέρμα.Scouser έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 19:56Κοιτα, για να μη σε πάω στις σταλινικές εκκαθαρίσεις και στον Λιου Σαόκι και το ανοίξουμε υπέρ του δέοντος, ας μείνουμε στην Ελλάδα και ας αρκεστούμε να πούμε ότι ο Κασέλ πήρε μια πολύ καλή γεύση του τι σημαίνει Αριστερότερα-του-ΠΑΣΟΚ. Διάολε, και πώς κατέληξαν ο Άρης Βελουχιώτης ή ο Πλουμπίδης να μην ήξερε, τουλάχιστον το πώς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες ο Τσίπρας τον μέντορά του Αλαβάνο θα έπρεπε να το ξέρει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 19:38
Ο δοξασμένος κομμουνισμός στο ίδιο καλάθι με τη Δυτική αριστερά; Δε νομίζω Τάκη.
Η δική μου γνώμη αν και δεν εκτιμώ την αριστερά είναι ότι καλύτερα εκκαθαρίσεις παρά πολιτισμένο φίλημα του δαχτυλιδιού κάθε γόνου όπως είθισται στη Δεξιά. Πιο δεξιά βέβαια υπάρχουν και οι βασιλικοί που ξέρουν κι αυτοί από εκκαθαρισεις.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Τώρα μόνο το πουλί του μπορείς να δαγκώσειςseismic1 έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 20:11Ρε φάνηκε η πουστιά Εγώ δεν ήμουν οπαδός του Νέα δημοκρατία ψήφιζα αλλά τώρα Κασσελάκη δαγκωτό.
Θα δεις τι θα δαγκώσουν οι 87. Θα τσιμπήσουν τα 3 του 3%Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 20:42Τώρα μόνο το πουλί του μπορείς να δαγκώσεις
Πάρε τα 3 του Ανδρουλάκη προς το παρόν λέω γω κ κλάψτε τον τον Δούκα.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 10:46Επίσης τοξορουφα, που σε μωρή Πυθία
Για πες μας 43 νούμερα για το λοττο να τεστάρω κάτι
Όσο για τον Κασσελάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ τελειωνει χωρίς τον Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης τώρα αρχίζει.
-
Τοξορουφα από το 1 έως το 10 πόσο ζαβος νομίζεις κτι είσαι;Archer29 έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 01:57Πάρε τα 3 του Ανδρουλάκη προς το παρόν λέω γω κ κλάψτε τον τον Δούκα.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 10:46Επίσης τοξορουφα, που σε μωρή Πυθία
Για πες μας 43 νούμερα για το λοττο να τεστάρω κάτι
Όσο για τον Κασσελάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ τελειωνει χωρίς τον Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης τώρα αρχίζει.
Από όλο αυτό που γίνεται μωρή ποιος νομίζεις είναι κερδισμένος οι 87 ή ο Κασσελάκης?

Τώρα αρχίζει ο Στεφ λέμε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Παίζει να είναι αυτή την στιγμή ο Σύριζα το πιο αντιδημοκρατικό κόμμα στην Βουλή.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Σε ένα προηγούμενο συνέδριο που ψήφισαν ενάντια στην εισήγησή Τσίπρα και αυτός τους έβαλε να ξαναψηφισουν δεν ήταν αντιδημοκρατικός ο Συριζα?Libre arbitre έγραψε: ↑14 Οκτ 2024, 03:14Παίζει να είναι αυτή την στιγμή ο Σύριζα το πιο αντιδημοκρατικό κόμμα στην Βουλή.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 99 Απαντήσεις
- 2427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
09 Ιούλ 2024, 13:53