Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός
σε αυτούς τους δρόμους έχει παντού κάμερες και 20 αστυνομικούς σε κάθε τετράγωνο επι μονιμου βάσεως.
Θυμάμαι οτι η Ολγα Τρέμη πριν χρόνια αγόρασε εκεί με 800κ
Θυμάμαι οτι η Ολγα Τρέμη πριν χρόνια αγόρασε εκεί με 800κ
Re: Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός
Επειδή κάπου υπερβαίνεις τα εσκαμμένα, τόσο ο "μπακάλης" όσο και ο "μανάβης" δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ανώνυμοι.SeaHawk έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 10:35hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 00:30
Ναι, αλλά εδώ το θέμα μας είναι ότι η άλλη πλευρά ισχυρίζεται ότι με 1 εκατομμύριο μπορείς να πάρεις μια χαρά σπίτι σ' αυτήν την περιοχή ενώ εμείς λέμε ότι αν δεν παίζει με καμμιά Παναγία και ο Ότο έβαλε κάτι κοτέτσια για να μας αποδείξει ότι κάνουμε λάθος.
Δηλαδη ενας ανωνυμος μπακαλης με εναν ανωνυμο μαναβη σε ενα φορουμ.Δηλαδη κανεις.
Τους σχετικούς υποτιμητικούς όρους, τους χρησιμοποιούν μόνον ανώνυμες πορδίτσες, που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ και πουθενά σε κοινή θέα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι γραφεις παλι;
Καμια υποτιμηση
Δεν ειναι ο ενας μπακαλης και ο αλλος μαναβης;
Ειναι.
Ε τι θες τωρα εσυ.Να πω οτι ο μαναβης ειναι καθηγητης κβαντικης φυσικης και ο μπακαλης οτι ειναι αστροφυσικος για να νιωσεις καλυτερα;
Αν νιωθεις αβολα πες τους να αλλαξουν επαγγελμα εμενα γιατι με μπλεκεις στα κομπλέξ σου;
Δεν ειναι ανωνυμοι;
Και τι ειναι;
Σελεμπριτις;
Δυο ανωνυμοι γραφουν/υποννουν σε ενα φορουμ οτι ενας υπουργος της κυβερνησης δηλωσε φοροδιεφυγε δηλωνοντας μικροτερο αντιτιμο απο το κανονικο,δηλαδη γραφουν κατι που δεν υποστηριζει κανενας επωνυμα.
Πηγη;Ο κωλος τους.
Καμια υποτιμηση
Δεν ειναι ο ενας μπακαλης και ο αλλος μαναβης;
Ειναι.
Ε τι θες τωρα εσυ.Να πω οτι ο μαναβης ειναι καθηγητης κβαντικης φυσικης και ο μπακαλης οτι ειναι αστροφυσικος για να νιωσεις καλυτερα;
Αν νιωθεις αβολα πες τους να αλλαξουν επαγγελμα εμενα γιατι με μπλεκεις στα κομπλέξ σου;
Δεν ειναι ανωνυμοι;
Και τι ειναι;
Σελεμπριτις;
Δυο ανωνυμοι γραφουν/υποννουν σε ενα φορουμ οτι ενας υπουργος της κυβερνησης δηλωσε φοροδιεφυγε δηλωνοντας μικροτερο αντιτιμο απο το κανονικο,δηλαδη γραφουν κατι που δεν υποστηριζει κανενας επωνυμα.
Πηγη;Ο κωλος τους.
- Frappezitis
Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 10:33Για να καταλάβωFrappezitis έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 13:32hellegennes έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 12:51
Καμμία σχέση. Στο πόθεν έσχες του δηλώνει περίπου 35 χιλιάδες σε έσοδα από ακίνητα. Απλά λέει ότι η γυναίκα του πούλησε ακίνητο 1,55 εκατομμυρίων. Από εκεί είναι τα έσοδα.
Οκ, άρα δεν είναι δικά του λεφτά, είναι της Μπαλατσινού. Μια χαρά δικαιολογείται.
Αυτό που μένει είναι η αληθινή αξία του σπιτιού, όπως λέει ο Ερμής.
Xμμμμμ.....εδω λεει οτι πουλησε (λογικα ιδιοκτησια ιδιου και οχι της γυναικας του) ο ιδιος και η αξια του ειναι 900.000 και οχι 1.55...Καπου εδω το οικοπεδο...Είχα ένα οικόπεδο επί της οδού Ηροδότου 84, εντός σχεδίου στο Πανόραμα της Βούλας, όπως αναλυτικά εμφαίνεται στις δηλώσεις ΕΝΦΙΑ και πόθεν έσχες μου ήδη από το έτος 2016.
Πούλησα το οικόπεδο αυτό στην εταιρεία Cave Degli ΜΙΚΕ με τίμημα 900.000€.
https://www.capital.gr/story/3878050/Frappezitis έγραψε: ↑11 Οκτ 2024, 00:20
Κατι καμμενα βλεπω εκει διπλα.....Πως στο διαολο κοψαν εκει οικοπεδα ;;;;
Την πρώτη φορά είπε ότι πούλησε σπίτι η γυναίκα του και την δεύτερη ότι πούλησε αυτός οικόπεδο;
Το αντιθετο.....στο λινκ που παραθετω δηλωνει οτι ειναι δικο του οικοπεδο και μετα σχολιαζει ο Hell οτι πουλησε η γυναικα του.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- hellegennes
Ωραία, ξεκουβάλα απ' το φόρουμ για να μην διαβάζεις απόψεις ανώνυμων. Πήγαινε στην Βουλγαρία να βάψεις καμμιά πρεσβεία.SeaHawk έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 10:35hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 00:30
Ναι, αλλά εδώ το θέμα μας είναι ότι η άλλη πλευρά ισχυρίζεται ότι με 1 εκατομμύριο μπορείς να πάρεις μια χαρά σπίτι σ' αυτήν την περιοχή ενώ εμείς λέμε ότι αν δεν παίζει με καμμιά Παναγία και ο Ότο έβαλε κάτι κοτέτσια για να μας αποδείξει ότι κάνουμε λάθος.
Δηλαδη ενας ανωνυμος μπακαλης με εναν ανωνυμο μαναβη σε ενα φορουμ.Δηλαδη κανεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
Απο ποτε ειναι αποψη να λεει καποιος οτι ενας υπουργος δηλώσε μικροτερη αξια αγορας ακινητου απο την πραγματικη;
Απο ποτε ειναι αποψη το να κανει καποιος εκτιμηση της αξιας ενος ακινητου του οποιου δεν γνωριζει καν την διευθυνση και καμια λεπτομερεια;
Αυτα ειναι αισχρη προπαγανδα δεν ειναι αποψη.
Απο ποτε ειναι αποψη το να κανει καποιος εκτιμηση της αξιας ενος ακινητου του οποιου δεν γνωριζει καν την διευθυνση και καμια λεπτομερεια;
Αυτα ειναι αισχρη προπαγανδα δεν ειναι αποψη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μπογιατζής ειναι ο κύριος Ακτινίδιος; 

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Μηχανικός είμαι και ιδιοκτήτης καταστήματος τροφίμων. Δεν υπάρχει επάγγελμα μπακάλης. Υπάρχει όμως επάγγελμα "υπάλληλος social PR κόμματος" και ξέρουμε ότι πληρώνεστε 0,60 για κάθε ποστ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ανέκαθεν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαδουραίος
hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:10Μηχανικός είμαι και ιδιοκτήτης καταστήματος τροφίμων. Δεν υπάρχει επάγγελμα μπακάλης. Υπάρχει όμως επάγγελμα "υπάλληλος social PR κόμματος" και ξέρουμε ότι πληρώνεστε 0,60 για κάθε ποστ.

μπακάλης αρσενικό (θηλυκό μπακάλαινα και μπακάλισσα)
(επάγγελμα) ο ιδιοκτήτης καταστήματος που πουλάει τρόφιμα και μικροπράγματα για το σπίτι
- SeaHawk
Δηλαδη αν πει καποιος οτι εσυ δηλωνεις στην εφορια εισοδηματα μικροτερα απο τα πραγματικα σου ειναι αποψη;
Τι μας λες...Σοβαρα;
- SeaHawk
Δεν ειναι μπακαλης δεν υπαρχει το επαγγελμα.Το καταργησε μονος του
- Otto Weininger
Το ένα απο αυτά που έβαλα είναι μέσα στο κύκλο που έβαλες πάντως.Ερμής έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 10:54Καθόλου υπερβολικά.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 10:45Δηλαδή την περίοδο της βαθιάς κρίσης υπήρχε ακίνητο που πουλήθηκε 20.000 το τ.μ;Ερμής έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 10:40
Κάπου κοντά στη Β. Σοφίας.
Δε ξέρουμε που ακριβώς. Αν είναι εντός του τετραγώνου Β.Σοφιας, Η. Αττικού, ριγιλλης, Β.κωνσταντινου, το 1.2 για 120τμ. δε παίζει να ισχύει. Είδα κάτι αγγελίες που έβαλε ο Οττο παραπανω(δεν είναι εντός ανακτόρων) που είναι πάνω από ενάμιση.
Εδώ εντός βαθιάς κρίσης στη Στησιχορου δεν έβρισκες κάτι με εμπορική αξία μικρότερη των 20Κ το τμ
Σε αυτή την περιοχή δε παίζουν ερείπια, μπορεί οκ να μη παίζουν τπτ φουλ πολυτέλεια και design, αλλά ερείπια δε παίζουν. Είναι από τις ακριβότερες περιοχές στην Ευρώπη.
Προ κρίσης ή μετά δηλαδή πόσο πουλήθηκε;
Πάνω από 50.000 ;
Υπερβολικά είναι αυτά που λες
Εκεί μέσα παίζουν τρελές τιμές. Και γιατί είναι πανάκριβη περιοχή και γιατί παίζουν ελάχιστα προς πώληση. Μιλάμε βέβαια για μικρη σχετικά περιοχή λίγων δρόμων όπως βλέπεις παρακάτω![]()
Edit : 2 από τα 3 είναι εντός του κύκλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 13 Οκτ 2024, 14:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Αρα εγώ είμαι ο μανάβης;hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:10Μηχανικός είμαι και ιδιοκτήτης καταστήματος τροφίμων. Δεν υπάρχει επάγγελμα μπακάλης. Υπάρχει όμως επάγγελμα "υπάλληλος social PR κόμματος" και ξέρουμε ότι πληρώνεστε 0,60 για κάθε ποστ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- SeaHawk
Αρχιζει και ξεφευγει το πραγμαhellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:10Μηχανικός είμαι και ιδιοκτήτης καταστήματος τροφίμων. Δεν υπάρχει επάγγελμα μπακάλης. Υπάρχει όμως επάγγελμα "υπάλληλος social PR κόμματος" και ξέρουμε ότι πληρώνεστε 0,60 για κάθε ποστ.
Γραφει οτι πληρωνομαστε απο κομματα γραφει οτι υπουργος φοροδιαφευγει και ολα αυτα βγαλμενα απο τον κωλο του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΛΟΣ. Νέα αποκάλυψη - Η Πυροσβεστική ανέθεσε την αυτοψία σε αρχάριο
από Μαδουραίος » 06 Φεβ 2025, 12:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 46 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
06 Φεβ 2025, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η κότα ο Καραμανλής δεν ζηταει ο ίδιος να αρθεί η βουλευτική του ασυλία?
από Μαδουραίος » 20 Μαρ 2024, 09:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 139 Απαντήσεις
- 3474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
27 Μαρ 2024, 12:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρομπα εγινε η Μελετη στον Χατζηνικολαου.Απηύδησε και ο ιδιος με την ανικανοτητα της.
από Μαδουραίος » 27 Απρ 2024, 10:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
27 Απρ 2024, 14:51
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Μαρ 2024, 01:13