ΕΛΣΤΑΤ: Στο 4,8% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: ΕΛΣΤΑΤ: Στο 4,8% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024
Γενικά οι φόροι δεν είναι και τόσο νεοφιλελεύθερη εφεύρεση και νοοτροπία.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:11Ωραία είμαι μη βιώσιμος για τον αλήτη το Μητσοτάκη.
Τι πρέπει να κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου? Γιατί δουλειά δε βρίσκω στα 53 μου.
Η λύση είναι να πληρώνω τεκμήρια?
Και πριν το μνημόνιο γιατί ζούσα αξιοπρεπώς?
Τι έχουν να πουν οι νεοφιλελεύθεροι για αυτό? Οταν κάνεις εμπόρευμα τη γνώση οι επιστήμονες γίνονται μη βιώσιμοι
Τώρα γιατί πριν απο το μνημόνιο έβγαζες 3000 τον μήνα και τώρα που η οικοδομή πάει μια χαρά δεν μπορείς να ζήσεις, δεν μπορώ να στο πω εγώ. Προφανώς κάτι δεν κάνεις καλά ή κάτι έχει αλλάξει σε προσωπικό επίπεδο.
Γιατί καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών και δουλεύουμε για ψίχουλαgassim έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:31Γενικά οι φόροι δεν είναι και τόσο νεοφιλελεύθερη εφεύρεση και νοοτροπία.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:11Ωραία είμαι μη βιώσιμος για τον αλήτη το Μητσοτάκη.
Τι πρέπει να κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου? Γιατί δουλειά δε βρίσκω στα 53 μου.
Τι έχουν να πουν οι νεοφιλελεύθεροι για αυτό? Οταν κάνεις εμπόρευμα τη γνώση οι επιστήμονες γίνονται μη βιώσιμοι
Τώρα γιατί πριν απο το μνημόνιο έβγαζες 3000 τον μήνα και τώρα που η οικοδομή πάει μια χαρά δεν μπορείς να ζήσεις, δεν μπορώ να στο πω εγώ. Προφανώς κάτι δεν κάνεις καλά ή κάτι έχει αλλάξει σε προσωπικό επίπεδο.
Δηλαδή με τον ίδιο όγκο δουλειάς, με τις ελάχιστες αμοιβές μηχανικών έβγαζες 3000 τον μήνα και σήμερα δεν μπορείς να ζήσεις;Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:36Γιατί καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών και δουλεύουμε για ψίχουλαgassim έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:31Γενικά οι φόροι δεν είναι και τόσο νεοφιλελεύθερη εφεύρεση και νοοτροπία.Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:11
Ωραία είμαι μη βιώσιμος για τον αλήτη το Μητσοτάκη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν είναι ίδιος ο όγκος της δουλειάς, η οικοδομή σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως πριν το 2010. Είναι πιο πάνω από το τίποτα του μνημονίου (τότε είχε όντως πάει στο ΜΗΔΕΝ), αλλά και πάλι δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Έκανε ένα ξεπέταγμα 3 χρόνια πριν αλλά έκατσε πάλι.
Πάνω κάτω ναι.gassim έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:48Δηλαδή με τον ίδιο όγκο δουλειάς, με τις ελάχιστες αμοιβές μηχανικών έβγαζες 3000 τον μήνα και σήμερα δεν μπορείς να ζήσεις;Ίακχος έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:36Γιατί καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών και δουλεύουμε για ψίχουλαgassim έγραψε: ↑23 Απρ 2025, 10:31
Γενικά οι φόροι δεν είναι και τόσο νεοφιλελεύθερη εφεύρεση και νοοτροπία.
Αλλά έχει αλλάξει η αναλογία του όγκου δουλειάς.
Κάνω ταυτότητες κτιρίων, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων και ενεργειακά που οι αμοιβές είναι γελοίες.
Η οικοδομή έχει ανακάμψει κάπως αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως το 2009. Οι αμοιβές στις στατικές μελέτες έχουν πέσει πάντως ειδικά όταν πρόκειται για ενισχύσεις κτιρίων που είνα πολύ δουλειά με αστείες αμοιβές.
Αυτά και σταματάω τη συζήτηση γιατί έχω πολύ δουλειά.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ίακχος έγραψε: ↑
Γιατί καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές των μηχανικών και δουλεύουμε για ψίχουλα

- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ένα πέταμα του μέσα σε γρανάζια όμως, θα ήταν χρήσιμη κατάληξη για την κοινωνία.
Εγώ καλά είμαι, για τους παππούδες που δεν βγαίνει η σύνταξη μέχρι το τέλος του μήνα ανησυχώ. Δεν τους βλέπω καλά, βέβαια θα μου πεις ότι αυτοί των ψήφισαν τον κοινωνιοπαθή Κουλη, ας τον υποστούν τώρα.SeaHawk έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 22:39Σωστα
Ο Σι Τζινπίνγκ ειναι 12 χρονια στην εξουσια
Ο Κιμ ειναι στην εξουσια 16 χρονια
Ο Ερντογαν ειναι στην εξουσια 21 χρονια
Ο Ασαντ επεσε στα 24 χρονια
Ο Πουτιν ειναι στη χρονιαν εξουσια 26 χρονια
Ο Μητσοτακης ουτε 6 χρονια δεν συμπληρωσε αραξε λιγο ρε μεγαλε.Τι βιαστικοι ειναι αυτοι ρε φιλε καπου ωπα για το θεο.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η αντιπολιτευση στον Μητσοτακη στο δημοσιονομικο γηπεδο ειναι αυτογκολ επιπεδου Τεμπων
Χαιρομαι οταν σας βλεπω να σκουζετε
Οσο περισσοτερο σκουζετε τοσο περισσοτερο θα βυθιζεστε
Χαιρομαι οταν σας βλεπω να σκουζετε
Οσο περισσοτερο σκουζετε τοσο περισσοτερο θα βυθιζεστε
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ασ' τα φίλε. Μέχρι το βράδυ μπορούμε να γράφουμε για την εικόνα της αγοράς, από εμπειρίες μας είτε προσωπικές είτε δεκάδων πωλητών, αντιπροσώοων κλπ που οργώνουν την αγορά καθημερινά.hellegennes έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 22:49Έχω πωλητές που ερχόταν αργά το απόγευμα στο μαγαζί μου γιατί δεν προλάβαιναν και τώρα έρχονται λίγο μετά τον γαλατά. Τις προάλλες ένας προμηθευτής μου (ex van) με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να περάσει την ίδια μέρα να μου αφήσει αυτά που του παρήγγειλα για την μεθεπόμενη για να μην γυρίσει πίσω στην εταιρεία με μηδενικό τζίρο.Isildur έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 17:23Προφανώς και δεν έχει καμμιά απολύτως εικόνα από την αγορά ο τύπος, μόνο νούμερα ξέρει να προωθεί. Αυτά που τον βολεύουν, φυσικά.hellegennes έγραψε: ↑22 Απρ 2025, 16:08
Για το κομματικό μποτ που άνοιξε το νήμα ένας πρόσκαιρος δείκτης δημοσιονομικών στατιστικών δείχνει ότι δεν είναι υπό κατάρρευση η οικονομία. Τα ίδια θα έλεγε και το 2009.
Έχει καταστρέψει τελείως την οικονομία η κυβέρνηση των καραγκιόζηδων για να έχεις τα μποτ τους να μας λένε ότι πάνε καλά τα πράγματα γιατί έχει γαμηθεί να μας κατακλέβει στους φόρους, που τάχα μου τους έχουν μειώσει.
Προσωπικά, μετά από 10+ χρόνια λειτουργίας, είναι το δεύτερο τρίμηνο που έχω πτώση στον τζίρο μου μετά το θλιβερό δημοψήφισμα του άλλου καραμαλάκα, εκείνο το μίζερο καλοκαίρι του 2015.
Και ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι τέρμα αρνητικός, αναγνωρίζω τα όποια επιτεύγματα της κυβέρνησης στα οικονομικά (συμμάζεμα δημοσιονομικών με καλό χτύπημα στη φοροδιαφυγή, αναβαθμίσεις οίκων, πιστοληπτική ικανότητα και τα ρέστα).
Αλλά, ο... σχετιζόμενος με μεγάλες επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα* έχει καλύτερη εικόνα της πραγματικότητας. Μη χέσω δηλαδή, με τον παπατζή.
* κάτι που μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, ε; Πχ ότι έχει έναν θείο που σκέφτεται να αγοράσει 200 στρέμματα για να φυτέψει λάχανα, και η "σχέση" τού ΓΓ είναι ότι μιλάνε στο τηλέφωνο 1-2 φορές το μήνα για να ανταλλάξιυν καλημέρες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα ψεύτικα στατιστικά πληθωρισμού της ΕΛΣΤΑΤ
από hellegennes » 02 Απρ 2024, 19:19 » σε Οικονομία - 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
03 Απρ 2024, 17:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση 6 δις ευρω πρ. πλεόνασμα ρε θρησκόληπτοι κάφροι!!!
από Οργισμένος » 17 Νοέμ 2023, 14:44 » σε Θρησκειολογία - 79 Απαντήσεις
- 2458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Νοέμ 2023, 00:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση 1 τρις πλεονασμα η Κινα- 32δις έλλειμμα η Ελλάδα!
από Κοιτάσματα » 15 Ιαν 2025, 01:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
15 Ιαν 2025, 02:52
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
29 Οκτ 2024, 22:23