Νομίζεις ότι οι Βορειοηπειρώτες γράφουν ψέματα ή ότι οι εφημερίδες του 1989 έγραφαν ψέματα για να σπιλώσουν τον τότε ΚΝιτη Πολάκη;
Ρε μην παρασύρεσαι από κομματόσκυλα παπατζήδες
Νομίζεις ότι οι Βορειοηπειρώτες γράφουν ψέματα ή ότι οι εφημερίδες του 1989 έγραφαν ψέματα για να σπιλώσουν τον τότε ΚΝιτη Πολάκη;
χρονολογικα δεν στεκει αυτο ......και δρωμενα υπαρχουν πολλα σε καθε ιδεολογικο χωροGolden Age έγραψε: ↑Σήμερα, 17:10Νομίζεις ότι οι Βορειοηπειρώτες γράφουν ψέματα ή ότι οι εφημερίδες του 1989 έγραφαν ψέματα για να σπιλώσουν τον τότε ΚΝιτη Πολάκης
Δεν ξέρω την άποψη του πατ αλλά επειδή έχει ενδιαφέρον ως γενικό ερώτημα, θα προσθέσω τη δική μου.nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 16:52εγω θελω απο τον πατ να μας εξηγησει γιατι φοβαται την ακροδεξια ή την δεξια πιο δεξια απο την νδ
πεστε την οπως θελετε ...τι θα αλλαξει αν γινει ποτε κυβερνηση
τι θα χασουμε και τι θα κερδισουμε
για την αριστερα μας τα πει εκατο φορες και το εμπεδωσαμε καπου και γκιωσαμε
φταινε οι αριστεροι για ολα ...
Τί δεν στέκει χρονολογικά ρε συ; Καταγεγραμμένα από εφημερίδες της εποχής είναι.nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 17:12χρονολογικα δεν στεκει αυτο ......και δρωμενα υπαρχουν πολλα σε καθε ιδεολογικο χωροGolden Age έγραψε: ↑Σήμερα, 17:10Νομίζεις ότι οι Βορειοηπειρώτες γράφουν ψέματα ή ότι οι εφημερίδες του 1989 έγραφαν ψέματα για να σπιλώσουν τον τότε ΚΝιτη Πολάκης
Για μένα ρωτάς ή για την κυβέρνηση;είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Για την κυβέρνηση τα εξήγησα.Όσο για μένα δεν υπάρχει αξιόπιστο ακροδεξιό κόμμα ή αν θέλεις δεξιά πέρα από τη ΝΔ.Εάν ποτέ βρεθούν σε θέση εξουσίας μπορεί να προκαλέσουν αυτό που προκάλεσαν το 1974.Η Ελλάδα ούτε Ιταλία είναι ούτε Ουγγαρία που μπορεί κάποιος να το παίζει μάγκας,εδώ όποιος το παίξει μάγκας πρέπει να είναι έτοιμος για πόλεμο.Είναι;nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 16:52εγω θελω απο τον πατ να μας εξηγησει γιατι φοβαται την ακροδεξια ή την δεξια πιο δεξια απο την νδ
αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οταν θα ειναι στην εξουσια η δεξια της δεξιας θα λεει και αυτηΓΑΛΗ έγραψε: ↑Σήμερα, 17:14Δεν ξέρω την άποψη του πατ αλλά επειδή έχει ενδιαφέρον ως γενικό ερώτημα, θα προσθέσω τη δική μου.nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 16:52εγω θελω απο τον πατ να μας εξηγησει γιατι φοβαται την ακροδεξια ή την δεξια πιο δεξια απο την νδ
Το πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι η ώσμωση της αριστεράς/ακροαριστεράς με τη δεξιά/ακροδεξιά ως συμμαχικό αντίπαλο δέος, που έχει μονίμως την ίδια κατάληξη.
Το να χρησιμοποιεί η αριστερά τη δεξιά και μετά να την πετάει ως μεταχειρισμένο...ξεσκονόπανο (για να το θέσω πιο κόσμια).
Χρόνια τώρα.
Πράγμα που η δεξιά δεν δείχνει να έχει εμπεδώσει μέχρι τώρα και συνεχίζει να παίζει το ρόλο του χαρωπού υποζύγιου στο κάθε αριστερό καραβάνι.
να μου το πεις εσυ ..με την νδ ειμαστε μαγκες; και να το στοιχειοθετησεις συναμαπατησιωτης έγραψε: ↑Σήμερα, 17:19Για μένα ρωτάς ή για την κυβέρνηση;είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Για την κυβέρνηση τα εξήγησα.Όσο για μένα δεν υπάρχει αξιόπιστο ακροδεξιό κόμμα ή αν θέλεις δεξιά πέρα από τη ΝΔ.Εάν ποτέ βρεθούν σε θέση εξουσίας μπορεί να προκαλέσουν αυτό που προκάλεσαν το 1974.Η Ελλάδα ούτε Ιταλία είναι ούτε Ουγγαρία που μπορεί κάποιος να το παίζει μάγκας,εδώ όποιος το παίξει μάγκας πρέπει να είναι έτοιμος για πόλεμο.Είναι;nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 16:52εγω θελω απο τον πατ να μας εξηγησει γιατι φοβαται την ακροδεξια ή την δεξια πιο δεξια απο την νδ
Εννοώ ότι με τέτοια μυαλά που κουβαλά η δεξιά, παίζει να κυβερνήσει μόνον στη δευτέρα παρουσία.nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 17:19αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οταν θα ειναι στην εξουσια η δεξια της δεξιας θα λεει και αυτηΓΑΛΗ έγραψε: ↑Σήμερα, 17:14Δεν ξέρω την άποψη του πατ αλλά επειδή έχει ενδιαφέρον ως γενικό ερώτημα, θα προσθέσω τη δική μου.nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 16:52εγω θελω απο τον πατ να μας εξηγησει γιατι φοβαται την ακροδεξια ή την δεξια πιο δεξια απο την νδ
Το πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι η ώσμωση της αριστεράς/ακροαριστεράς με τη δεξιά/ακροδεξιά ως συμμαχικό αντίπαλο δέος, που έχει μονίμως την ίδια κατάληξη.
Το να χρησιμοποιεί η αριστερά τη δεξιά και μετά να την πετάει ως μεταχειρισμένο...ξεσκονόπανο (για να το θέσω πιο κόσμια).
Χρόνια τώρα.
Πράγμα που η δεξιά δεν δείχνει να έχει εμπεδώσει μέχρι τώρα και συνεχίζει να παίζει το ρόλο του χαρωπού υποζύγιου στο κάθε αριστερό καραβάνι.
το ιδιο; οτι θα φταιει η αριστερα για την ανικανοτητα της; αν κανω λαθος να με διορθωσεις γιατι δεν ειμαι συγκεντρωμενος ..-και φυσικα εχει ενδιαφερον η ερωτηση για αριστερους και δεξιους
να μαθεις να διαβαζετε ..ειπα για δρωμενα που σημαινει οτι εχουν γραφτει ανοσιουργηματαGolden Age έγραψε: ↑Σήμερα, 17:15Τί δεν στέκει χρονολογικά ρε συ; Καταγεγραμμένα από εφημερίδες της εποχής είναι.nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 17:12χρονολογικα δεν στεκει αυτο ......και δρωμενα υπαρχουν πολλα σε καθε ιδεολογικο χωροGolden Age έγραψε: ↑Σήμερα, 17:10
Νομίζεις ότι οι Βορειοηπειρώτες γράφουν ψέματα ή ότι οι εφημερίδες του 1989 έγραφαν ψέματα για να σπιλώσουν τον τότε ΚΝιτη Πολάκης
Δεν γράφτηκε κάτι από εμάς στην προκειμένη. Από εφημερίδες της εποχής γράφτηκε και φυσικά ο Πολάκης δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο τότε να έχουν καμία καούρα να τον συκοφαντήσουν. Ένας αρχιΚΝίτης ήταν. Παρατίθενται μέχρι και φωτογραφίες. Και τα βορειοηπειρωτικά μέσα που το αναδεικνύουν στο σήμερα, δεν είναι "εμείς".nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 17:25να μαθεις να διαβαζετε ..ειπα για δρωμενα που σημαινει οτι εχουν γραφτει ανοσιουργηματαGolden Age έγραψε: ↑Σήμερα, 17:15Τί δεν στέκει χρονολογικά ρε συ; Καταγεγραμμένα από εφημερίδες της εποχής είναι.
και απο εμας και οχι μονο απο αριστερους
οκ καταλαβα και μεχρι ενος σημειου εχεις δικιο ...δηλαδη εχεις απολυτο δικιο στο σημεραΓΑΛΗ έγραψε: ↑Σήμερα, 17:24Εννοώ ότι με τέτοια μυαλά που κουβαλά η δεξιά, παίζει να κυβερνήσει μόνον στη δευτέρα παρουσία.nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 17:19αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οταν θα ειναι στην εξουσια η δεξια της δεξιας θα λεει και αυτηΓΑΛΗ έγραψε: ↑Σήμερα, 17:14
Δεν ξέρω την άποψη του πατ αλλά επειδή έχει ενδιαφέρον ως γενικό ερώτημα, θα προσθέσω τη δική μου.
Χρόνια τώρα.
το ιδιο; οτι θα φταιει η αριστερα για την ανικανοτητα της; αν κανω λαθος να με διορθωσεις γιατι δεν ειμαι συγκεντρωμενος ..-και φυσικα εχει ενδιαφερον η ερωτηση για αριστερους και δεξιους
Μέχρι τότε θα κάνει τον αχθοφόρο της αριστεράς. Κάτι σαν τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης.
με παιδευεις ασκοπα αναφερομαστε στο 90 και οχι στο 45 ..ειναι σαν να συζηταμε τι σκεφτεται ενας δεκαεξαχρονος εθνικιστηςGolden Age έγραψε: ↑Σήμερα, 17:32Δεν γράφτηκε κάτι από εμάς στην προκειμένη. Από εφημερίδες της εποχής γράφτηκε και φυσικά ο Πολάκης δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο τότε να έχουν καμία καούρα να τον συκοφαντήσουν. Ένας αρχιΚΝίτης ήταν. Παρατίθενται μέχρι και φωτογραφίες. Και τα βορειοηπειρωτικά μέσα που το αναδεικνύουν στο σήμερα, δεν είναι "εμείς".nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 17:25να μαθεις να διαβαζετε ..ειπα για δρωμενα που σημαινει οτι εχουν γραφτει ανοσιουργηματαGolden Age έγραψε: ↑Σήμερα, 17:15
Τί δεν στέκει χρονολογικά ρε συ; Καταγεγραμμένα από εφημερίδες της εποχής είναι.
και απο εμας και οχι μονο απο αριστερους
nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 17:22να μου το πεις εσυ ..με την νδ ειμαστε μαγκες; και να το στοιχειοθετησεις συναμαπατησιωτης έγραψε: ↑Σήμερα, 17:19Για μένα ρωτάς ή για την κυβέρνηση;είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Για την κυβέρνηση τα εξήγησα.Όσο για μένα δεν υπάρχει αξιόπιστο ακροδεξιό κόμμα ή αν θέλεις δεξιά πέρα από τη ΝΔ.Εάν ποτέ βρεθούν σε θέση εξουσίας μπορεί να προκαλέσουν αυτό που προκάλεσαν το 1974.Η Ελλάδα ούτε Ιταλία είναι ούτε Ουγγαρία που μπορεί κάποιος να το παίζει μάγκας,εδώ όποιος το παίξει μάγκας πρέπει να είναι έτοιμος για πόλεμο.Είναι;nemo έγραψε: ↑Σήμερα, 16:52εγω θελω απο τον πατ να μας εξηγησει γιατι φοβαται την ακροδεξια ή την δεξια πιο δεξια απο την νδ
αν και δεν μου απαντησες αμεσα στην καθευτη ερωτηση που σου εκανα
οχι προετοιμασια για να τους κλεισουν μεσα ειναι ..θα παθουν στο περιπου οτι επαθε η χαGolden Age έγραψε: ↑Σήμερα, 17:27"Φασιστική" η επίθεση των κουκουλοφόρων για τα μαρξιστικά μεγάλα κανάλια. Άρχισε ο σανός, η παραπλάνηση και η αποβλάκωση του κόσμου.