Ψηφίζουμε ΝΔ όλοι
Re: Ψηφίζουμε ΝΔ όλοι
Πρέπει επιτέλους να μπει στην Βουλή και να παραμείνει και ο Λεβέντης αντί τόσων άχρηστων γαλάζιων κομματόσκυλων που ονειρεύονται να τα ξανακάνουν πουτάνα.
Δεν γίνεται ο ΑΜΕΑ Κικίλιας να είναι στην Βουλή και ο Τζήμερος μόνο στο γιουτούμπι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Για τους γκάου της ΧΑ τι λες; Σου αρέσει να σε αντιπροσωπεύουν άνθρωποι με εθνικοσοσιαλιστικό πολιτικό στίγμα και που στη Βουλή μόνο αναθρες κραυγές βγάζουν; Αν όχι, στήριξε εσύ Τζημερο
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- metaxoskolikas
εγώ θέλω να με εκπροσωπεί ένα ισχυρό εθνικιστικό κόμμα που να είναι τριτοτέταρτοsouthern έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:18Για τους γκάου της ΧΑ τι λες; Σου αρέσει να σε αντιπροσωπεύουν άνθρωποι με εθνικοσοσιαλιστικό πολιτικό στίγμα και που στη Βουλή μόνο αναθρες κραυγές βγάζουν; Αν όχι, στήριξε εσύ Τζημερο
εσύ άμα θες ψήφισε τη συριζονδ ή τους ανύπαρκτους του 1% που δεν πρόκειται να μπουν στη βουλή και άρα είναι χαμένη ψήφους και προς όφελος της αριστεράς.
Εθνικιστικό ήταν το δημοκρατικό ελληνικό μέτωπο του Βορίδη. Η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Δεν αμφισβητεί κανένας ότι τα κορυφαία στελέχη της είναι εθνικοσοσιαλιστες ως το κόκκαλο. Το νήμα για τη ΧΑ και τους Αλβανούς το είδες;metaxoskolikas έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:28εγώ θέλω να με εκπροσωπεί ένα ισχυρό εθνικιστικό κόμμα που να είναι τριτοτέταρτο
εσύ άμα θες ψήφισε τη συριζονδ ή τους ανύπαρκτους του 1% που δεν πρόκειται να μπουν στη βουλή και άρα είναι χαμένη ψήφους και προς όφελος της αριστεράς.

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- metaxoskolikas
η χα εκφράζει εθνικιστικές και συντηρητικές θέσεις και πολιτική και άρα με καλύπτει. επίσης είναι ισχυρή και έχει καταφέρει να εγκαθιδρύσει την παρουσία της στην τρίτη-τέταρτη θέση. δε βρίσκω αξιότερη λόγου ούτε φυσικά τη νδ που πρόκειται να εφαρμόσει παρόμοιες αν όχι πανομοιότυπες πολιτικές με τον συριζα ούτε τα μικροσκοπικά κόμματα ανύπαρκτων στα οποία άμα ρίξεις ψήφο σημαίνει ότι ουσιαστικά την πετάς στον κάλαθο των αχρήστων και εξυπηρετείς την αριστερά.southern έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:40Εθνικιστικό ήταν το δημοκρατικό ελληνικό μέτωπο του Βορίδη. Η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Δεν αμφισβητεί κανένας ότι τα κορυφαία στελέχη της είναι εθνικοσοσιαλιστες ως το κόκκαλο. Το νήμα για τη ΧΑ και τους Αλβανούς το είδες;metaxoskolikas έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:28εγώ θέλω να με εκπροσωπεί ένα ισχυρό εθνικιστικό κόμμα που να είναι τριτοτέταρτο
αυτά από εμένα, το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς, είμαι σίγουρος ότι και να μην μπορέσεις να απαντήσεις στο ποστ μου μετά από καμιά ώρα θα ποστάρεις copy-paste από κάτω ακριβώς τα ίδια που λες και τώρα. δε σε ενδιαφέρει ο διάλογος και το βρίσκω ανούσιο και κουραστικό να συζητώ ξανά τα ίδια και τα ίδια στα ίδια ποστ ακόμη και αν έχω καταρρίψει κάποια από τα πράγματα που λες . τέλος.
βοηθαμε ολοι !! ειναι μερες δυσκολες οχι μονο με την ψηφο,
και ηλεκτρονικα κουπονια παιδια μολις βγουν δωστε κατι
και ηλεκτρονικα κουπονια παιδια μολις βγουν δωστε κατι
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Τι συντηρητικές θέσεις εκφράζει; Νεοναζιστικό κόμμα είναι. Δεν θα κάτσω να μάθω την αλφαβήτα στο κάθε υποστηρικτή νεοναζιστικού κόμματος. Εθνικιστές σου λέει, με τον αρχηγό τους να βγαίνει σε εκδήλωση φορώντας μπλουζάκι με totenkopf. Μη στεναχωριέσαι, θα πάω μέχρι τέλους τη ΧΑ στο φόρουμ.metaxoskolikas έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:46η χα εκφράζει εθνικιστικές και συντηρητικές θέσεις και πολιτική και άρα με καλύπτει. επίσης είναι ισχυρή και έχει καταφέρει να εγκαθιδρύσει την παρουσία της στην τρίτη-τέταρτη θέση. δε βρίσκω αξιότερη λόγου ούτε φυσικά τη νδ που πρόκειται να εφαρμόσει παρόμοιες αν όχι πανομοιότυπες πολιτικές με τον συριζα ούτε τα μικροσκοπικά κόμματα ανύπαρκτων στα οποία άμα ρίξεις ψήφο σημαίνει ότι ουσιαστικά την πετάς στον κάλαθο των αχρήστων και εξυπηρετείς την αριστερά.southern έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:40Εθνικιστικό ήταν το δημοκρατικό ελληνικό μέτωπο του Βορίδη. Η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Δεν αμφισβητεί κανένας ότι τα κορυφαία στελέχη της είναι εθνικοσοσιαλιστες ως το κόκκαλο. Το νήμα για τη ΧΑ και τους Αλβανούς το είδες;metaxoskolikas έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:28
εγώ θέλω να με εκπροσωπεί ένα ισχυρό εθνικιστικό κόμμα που να είναι τριτοτέταρτο
αυτά από εμένα, το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς, είμαι σίγουρος ότι και να μην μπορέσεις να απαντήσεις στο ποστ μου μετά από καμιά ώρα θα ποστάρεις copy-paste από κάτω ακριβώς τα ίδια που λες και τώρα. δε σε ενδιαφέρει ο διάλογος και το βρίσκω ανούσιο και κουραστικό να συζητώ ξανά τα ίδια και τα ίδια στα ίδια ποστ ακόμη και αν έχω καταρρίψει κάποια από τα πράγματα που λες . τέλος.
- metaxoskolikas
σε σχέση με την εκκλησία, τους λαθρομετανάστες, τα gay pride, την προσπάθεια αφελληνισμούsouthern έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:52Τι συντηρητικές θέσεις εκφράζει; Νεοναζιστικό κόμμα είναι. Δεν θα κάτσω να μάθω την αλφαβήτα στο κάθε υποστηρικτή νεοναζιστικού κόμματος. Εθνικιστές σου λέει, με τον αρχηγό τους να βγαίνει σε εκδήλωση φορώντας μπλουζάκι με totenkopf. Μη στεναχωριέσαι, θα πάω μέχρι τέλους τη ΧΑ στο φόρουμ.metaxoskolikas έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 21:46η χα εκφράζει εθνικιστικές και συντηρητικές θέσεις και πολιτική και άρα με καλύπτει. επίσης είναι ισχυρή και έχει καταφέρει να εγκαθιδρύσει την παρουσία της στην τρίτη-τέταρτη θέση. δε βρίσκω αξιότερη λόγου ούτε φυσικά τη νδ που πρόκειται να εφαρμόσει παρόμοιες αν όχι πανομοιότυπες πολιτικές με τον συριζα ούτε τα μικροσκοπικά κόμματα ανύπαρκτων στα οποία άμα ρίξεις ψήφο σημαίνει ότι ουσιαστικά την πετάς στον κάλαθο των αχρήστων και εξυπηρετείς την αριστερά.
άλλοι "την πήγαν μέχρι τέλους" στα κανάλια με την υψηλότατη θεαματικότητα το μόνο που κατάφεραν ήταν να ανακόψουν την άνοδο της, τελικά είδαν και αποείδαν και περιορίστηκαν στο να την εξαφανίσουν από παντού και να μην ακούγεται τίποτα γι αυτή. εσύ που κάνεις copy-paste αυτά που προβλήθηκαν πολλάκις σε έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά κλπ μέσα μεγάλης θεαματικότητας τι νομίζεις ότι θα πετύχεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 29 Απρ 2019, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Η ΝΔ είναι μονόδρομος από εδώ και πέρα. Μονόδρομος επίσης είναι να ρίξουμε τον σύριζα πίσω στον απόπατο από όπου με ψεύδη και εμπόριο ελπίδας ξεπήδησε.
Το πηξιμο και το ξεβρακωμα σας στο φόρουμ θα πετύχω 

- metaxoskolikas
- metaxoskolikas
μονόδρομος "είναι" η νδ 45 χρόνια τώρα. από το '74 αυτό ακούω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 22:00Η ΝΔ είναι μονόδρομος από εδώ και πέρα. Μονόδρομος επίσης είναι να ρίξουμε τον σύριζα πίσω στον απόπατο από όπου με ψεύδη και εμπόριο ελπίδας ξεπήδησε.

ήμουνα νιος και γέρασα
To οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής μην ξεχάσεις.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Απρ 2024, 20:39
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έσπασε το απόστημα δεν ψηφίζουμε ΝΔ.
από Niki » 21 Μάιος 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 3161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
22 Μάιος 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε όλοι τον άξιο πρωθυπουργό Μητσοτάκη
από βοθρατζης » 30 Οκτ 2024, 20:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-