Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονζίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 17 Ιουν 2018, 11:16

zteo έγραψε:
17 Ιουν 2018, 10:57
Kauldron έγραψε:
17 Ιουν 2018, 10:46
zteo έγραψε:
17 Ιουν 2018, 10:43

Στο ιδιο καζανι βραζετε χελωνε.Τις ιδιες μπαρουφες λετε και εσεις(οτι θα θεσετε βετο και θα σας σεβαστουν οι ((συμμαχοι)) στο ΝΑΤΟ η ((εταιροι)) στην ΕΕ).
Περίμενε, ποιοί είμαστε "εμείς" κατά τη γνώμη σου?
Εγώ σου λέω τί λέει ο Μάζης. Και η δική μου άποψη είναι οτι ΚΑΛΩΣ να διαλυόταν αυτό το κρατίδιο, να πάρουν το μισό οι Αλβανοί, το άλλο Μισό οι Βούλγαροι, και να τελειώσουν εκεί τα περί "Μακεδονίας". Όπως λέει και ο Μάζης, ούτε η Αλβανία ούτε η Βουλγαρία θα γίνουν υπερδυνάμεις αν πάρουν τα μισά Σκόπια. Επομένως και θα τελειώσει η υπόθεση της Μαϊμουδονίας, και δεν θα εμπλακούμε εμείς. Γιατί οχι?
Μια τετοια κινηση θα σημαινε αλλαγη συνορων και θα ενισχυε τις εθνικιστικες-αναθεωρητικες δυναμεις σε αυτες τις χωρες και τοτε θα ημασταν σε πραγματικη εχθρικη περικυκλωση.
Επισης το παραδειγμα του διαμελισμου των Σκοπιων θα ηταν το τελειο αλλοθι στην Τουρκια να ζητησει Θρακη και διχοτομηση του Αιγαιου.
Τελος μια τετοια κινηση θα αποδυναμωνε τους Ελληνες ολιγαρχες μια που θα τους εκοβε απο οποιαδηποτε επεκταση προς τον βορρα.Αυτο θα εθετε σε κινδυνο την υπαρξη του καπιταλισμου στην Ελλαδα.Για να το αποφυγουν θα εκοβαν την χρηματοδοτηση τους προς τους εθνικιστες.Και μαντεψε χωρις τα χρηματα των Ελληνων ολιγαρχων να αγοραζετε ψηφους και εντυπωσεις ο εθνικιστης δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο συμμοριτης οργανωμενου εγκληματος που δεν συγκινει κανεναν.
Τι ανοησιες ειν τουτες ρε ζτεο;;; πωπω
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 17 Ιουν 2018, 11:17

Νοτιομακεδονια ξακουστη , του Αλεξιου η χωραααααα....
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 17 Ιουν 2018, 11:18

τετέλεσται
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Samira

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Samira » 17 Ιουν 2018, 11:19

Πήγαν διαδηλωτές ή τους χάλασε την εκδρομή ο καιρός;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Ιουν 2018, 11:20

argouen έγραψε:
17 Ιουν 2018, 11:12
Δεν μπορώ ούτε να τους βλέπω, θα σπάσω την τιβί ρπμ!
:smt013
Ε, φαντάσου πως νοιώθουν οι κακομοίρηδες που επίσης δεν γουστάρουν αλλά το υποστηρίζουν ένεκα η... ιδεολογία.

Λίγο το ποδόσφαιρο, λίγο η εθνική περφάνια των ασυνάρτητων ελλήνων που υποστηρίζουν συνασπισμό νοτιοχαλβάδων και μακεδόνων, χρυσές δουλειές θα κάνουν οι κωτσόβολοι.

Ανάμπτυκση. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 17 Ιουν 2018, 11:20

Αυτο ειναι το απαυγασμα της καταντιας μιας ολοκληρης κοινωνιας.

Ευτυχως που ειμαστε εντος ΕΕ και ΝΑΤΟ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 17 Ιουν 2018, 11:22

Επισφραγιση της ηλιθιοτητας...
Ομορφη μερα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 17 Ιουν 2018, 11:25

Northern Spirit έγραψε:
17 Ιουν 2018, 01:04

Pronews??????? :smt005::smt005::smt005:

Nα πουνε στους αγραμματους του σαιτ οτι τα Σκοπια ειναι αναγνωρισμενα στο ΟΗΕ εδω και δεκαετιες, οποτε τα δικαιωματα τα εχουνε ηδη..

Φανταζομαι ολα αυτα τα χρονια εχουμε γεμισει Σκοπιανα..αλιευετικα.. :smt005:

Υ.Γ. Ρε τι διαβαζουμε το φελεκι μου! Χειροτερη απο Αφρικανικη μπανανια..
Αν διάβαζες και κάτι άλλο εκτός από τα δικά μου σχόλια για να μου την πέσεις, θα έβλεπες το σχόλιο ότι έπαιξε και ένα εμπάργκο που τους έκανε να χορεύουν.
Δεν τα βάζεις με τη χώρα που είναι το εισιτήριό σου για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ επειδή είσαι στον ΟΗΕ άρα είσαι μάγκας.
Αν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, με αριστερή κυβέρνηση πχ, αλλάζει το θέμα. Και αυτό πάνε να κάνουν σήμερα οι προδότες. Αυτά που δεν έδωσαν στους εχθρούς το '49 με τα όπλα και αγγλικό κεφάλαιο γιατί ήταν ανίκανοι μπεκρήδες κατσαπλιάδες, πάνε να τα δώσουν με μια υπογραφή τώρα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

zteo

Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονζίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 17 Ιουν 2018, 11:26

Pillars έγραψε:
17 Ιουν 2018, 11:14
zteo έγραψε:
17 Ιουν 2018, 10:57
Kauldron έγραψε:
17 Ιουν 2018, 10:46

Περίμενε, ποιοί είμαστε "εμείς" κατά τη γνώμη σου?
Εγώ σου λέω τί λέει ο Μάζης. Και η δική μου άποψη είναι οτι ΚΑΛΩΣ να διαλυόταν αυτό το κρατίδιο, να πάρουν το μισό οι Αλβανοί, το άλλο Μισό οι Βούλγαροι, και να τελειώσουν εκεί τα περί "Μακεδονίας". Όπως λέει και ο Μάζης, ούτε η Αλβανία ούτε η Βουλγαρία θα γίνουν υπερδυνάμεις αν πάρουν τα μισά Σκόπια. Επομένως και θα τελειώσει η υπόθεση της Μαϊμουδονίας, και δεν θα εμπλακούμε εμείς. Γιατί οχι?
Μια τετοια κινηση θα σημαινε αλλαγη συνορων και θα ενισχυε τις εθνικιστικες-αναθεωρητικες δυναμεις σε αυτες τις χωρες και τοτε θα ημασταν σε πραγματικη εχθρικη περικυκλωση.
Επισης το παραδειγμα του διαμελισμου των Σκοπιων θα ηταν το τελειο αλλοθι στην Τουρκια να ζητησει Θρακη και διχοτομηση του Αιγαιου.
Τελος μια τετοια κινηση θα αποδυναμωνε τους Ελληνες ολιγαρχες μια που θα τους εκοβε απο οποιαδηποτε επεκταση προς τον βορρα.Αυτο θα εθετε σε κινδυνο την υπαρξη του καπιταλισμου στην Ελλαδα.Για να το αποφυγουν θα εκοβαν την χρηματοδοτηση τους προς τους εθνικιστες.Και μαντεψε χωρις τα χρηματα των Ελληνων ολιγαρχων να αγοραζετε ψηφους και εντυπωσεις ο εθνικιστης δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο συμμοριτης οργανωμενου εγκληματος που δεν συγκινει κανεναν.
Οι ανίκανοι Έλληνες ολιγάρχες ως χρήσιμοι ηλίθιοι πάντα σε βάρος της χώρας μας ίσως αφεθούν να προετοιμάσουν το έδαφος για τους ξένους και εννοείται πως στο τέλος θα χάσουν την μπουκιά από το στόμα! Πρώτα με τους διχασμούς θα έχουν καταστρέψει ολοκληρωτικά την ελληνική πολιτική σκηνή! Είναι ανίκανοι να κάνουν οτιδήποτε στο εξωτερικό! Μόνο εδώ περνάνε οι μαγκιές τους!
Προβλημα τους ποσος με ενδιαφερει τι θα παθουν εγω ειμαι με την εργατικη ταξη της Ελλαδας.Απλα ηρθε καιρος να καταλαβουν ολοι ποιος κυβερναει αυτον τον τοπο.Οι ολιγαρχες μαζι με τους απο εξω ιμπεριαλιστες δωσαν εντολη στον Αλεξη και στον Ζαεφ να συμφωνησουν.Παραμυθακια των εθνικιστων δεν γινοντε αποδεκτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Ιουν 2018, 11:28

Οργισμένος έγραψε:
17 Ιουν 2018, 11:22
Επισφραγιση της ηλιθιοτητας...
Ομορφη μερα.
Ε, τώρα που διαβήκαμε τις Πρέσπες η διάβαση του Νέστου είναι ένας ναργιλές υπόθεση.... :8)

Αλλά θα πρέπει να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη γιατί ο Σουλτάνος δεν γουστάρει πλαστικές καρέκλες.

Υποθέτω, ότι όλο και κάτι της προκοπής θα βρίσκεται στο προεδρικό μέγαρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 17 Ιουν 2018, 11:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Ιουν 2018, 10:06
Το σκηνικό στην Πρέσπα θυμίζει χολυγουντιανό γάμο με χαμηλό μπάτζετ.

Σήμερα λάμπει ο ουρανός, σήμερα λάμπει η μέρα κι ο Αλέξης στεφανώνεται σλάβικη περιστέρα. :vp5:
είναι πολύ αστείο πόσο μοιάζουν οι δυο κουραμπιέδες:
κοντοί, κοντοπόδαροι, μαλθακοί ζυμαρούληδες/αχλαδάκια και χοντροκεφάλες χωρίς λαιμό
και σε αυτό σαν τη συντριπτική πλειοψηφία των (αδελφών πλέον) συμπατριωτών τους :lol:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 17 Ιουν 2018, 11:35

Samira έγραψε:
17 Ιουν 2018, 11:19
Πήγαν, αλλά δεν τους αφήνουν να περάσουν!
Τι πρωτότυπο! Κανονικά όταν ξαναπάτε στο 3-4% και κάνετε διαδηλώσεις, να σας κάνουν τα ίδια. Όχι που σας άφηναν να καταστρέφετε ανενόχλητοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 17 Ιουν 2018, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 17 Ιουν 2018, 11:38

Μαυροβασίλης έγραψε:
17 Ιουν 2018, 11:35

είναι πολύ αστείο πόσο μοιάζουν οι δυο κουραμπιέδες:
κοντοί, κοντοπόδαροι, μαλθακοί ζυμαρούληδες/αχλαδάκια και χοντροκεφάλες χωρίς λαιμό
και σε αυτό σαν τη συντριπτική πλειοψηφία των (αδελφών πλέον) συμπατριωτών τους :lol:
εξ ορισμού μακεδόνες :smt005:
Το όνομα πιθανότατα προέρχεται από το επίθετο μακεδνός, που σημαίνει «ψηλός», το οποίο χρησιμοποιεί ο Όμηρος για ένα δένδρο λεύκας. Μια άλλη θεωρία υποθέτει ότι το όνομα Μακεδόνες μπορεί να σημαίνει «ορεσίβιοι». "Μάκος" στη δωρική διάλεκτο σημαίνει "μήκος" στην Ιωνική (και στα Νέα Ελληνικά)
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 17 Ιουν 2018, 11:38

σήμερα μαύρη μέρα για την Ελλάδα. Η υπογραφή θα μπει αφού δεν έκαναν το καθήκον τους εχθές βουλευτές με την μομφή θα υπογραφεί. Μόνο εκλογές άμεσα τωρα για αλλαγή όσο γίνεται ποιο γρήγορα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Samira

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Samira » 17 Ιουν 2018, 11:40

Juno έγραψε:
17 Ιουν 2018, 11:35
Samira έγραψε:
17 Ιουν 2018, 11:19
Πήγαν, αλλά δνε τους αφήξνουν να περάσουν!
Τι πρωτότυπο! Κανονικά όταν ξαναπάτε στο 3-4% και κάνετε διαδηλώσεις, να σας κάνουν τα ίδια. Όχι που σας άφηναν να καταστρέφετε ανενόχλητοι.
Σιγά μην πέρναγαν αλαφιασμενοι φασίστες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών