Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις, κατεβάστε αφορολόγητο.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Καπετάν Κότας
Phorum.gr user: Tζένη Μπότση

Re: Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις, κατεβάστε αφορολόγητο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Κότας » 20 Οκτ 2019, 19:53

ΓΕΣΑΡ έγραψε:
20 Οκτ 2019, 19:45
Έχει πολύ γέλιο που αυτοί που ακόμη ψηφίζουν τα κόμματα που 40 χρόνια όριζαν τα όρια ηλικίας και τα ύψη των συντάξεων και των εφάπαξ βγάζουν τώρα το άχτι τους για τις εισφορές που πληρώνουν. Λες και έπρεπε οι τότε συνταξιούχοι (δεν μιλώ για δεκοτζήδες, λαμόγια, άεργους κτλ) να πούνε "όχι, εγώ δεν δικαιούμαι τέτοια σύνταξη, παρακαλώ το κράτος να μου την κόψει 50%", ή "εγώ θέλω να δίνω 30% παραπάνω εισφορές ώστε η σύνταξη που θα πάρω να είναι αντίστοιχη των εισφορών που πλήρωσα", ή "το εφάπαξ μου το χαρίζω στο κράτος"
όχι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα γυρίσουν, ούτε να τα πουν αυτά.

αλλά ας το βουλώσουν.

Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ » 20 Οκτ 2019, 20:11

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 19:49
ΓΕΣΑΡ έγραψε:
Έχει πολύ γέλιο που αυτοί που ακόμη ψηφίζουν τα κόμματα που 40 χρόνια όριζαν τα όρια ηλικίας και τα ύψη των συντάξεων και των εφάπαξ βγάζουν τώρα το άχτι τους για τις εισφορές που πληρώνουν. Λες και έπρεπε οι τότε συνταξιούχοι (δεν μιλώ για δεκοτζήδες, λαμόγια, άεργους κτλ) να πούνε "όχι, εγώ δεν δικαιούμαι τέτοια σύνταξη, παρακαλώ το κράτος να μου την κόψει 50%", ή "εγώ θέλω να δίνω 30% παραπάνω εισφορές ώστε η σύνταξη που θα πάρω να είναι αντίστοιχη των εισφορών που πλήρωσα", ή "το εφάπαξ μου το χαρίζω στο κράτος"
Ξέρεις κανέναν επιχειρηματία που υποστηρίζει ελεύθερη αγορά και μικρό κράτος να αρνείται κρατικές επιχορηγήσεις ;
:lol:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Οκτ 2019, 20:12

.
Δεν το έπιασα από την αρχή, αλλά το νήμα εξελίχθηκε σε ένα πανάθλιο νήμα που κάποιοι άρρωστοι τα βάζουν συλλήβδην με τους συνταξιούχους, λες και αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά της χώρας.
Θυμήθηκα στο παλιό την αισχρότατη επίθεση που είχε δεχτεί ο αξιοσέβαστος σε όλα του ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ, από κάποιους θρασύδειλους αλήτες, επειδή τόλ-μη-σε - άκουσον-άκουσον - να είναι συνταξιούχος.
Εδώ εμένα μου ευχήθηκαν "ψόφα"!

Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι και να πεθάνουμε όλοι οι συνταξιούχοι, όπως εύχονται κρυφά ή φανερά, πάλι τα ίδια θα πληρώνουν.
Οι ίδιοι θα γίνουν στο μέλλον συνταξιούχοι. Τους εύχομαι να ακούν από τους τότε εργαζόμενους τα ίδια μπινελίκια και "ευχές" που χρησιμοποιούν εδώ τώρα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 20 Οκτ 2019, 20:15

είχε δεχτεί ο αξιοσέβαστος σε όλα του ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ,
νεοδημοκρατικο λαμογιο ηταν ο αξιοσεβαστος.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 20 Οκτ 2019, 20:17

Καπετάν Κότας έγραψε:
20 Οκτ 2019, 19:53
ΓΕΣΑΡ έγραψε:
Έχει πολύ γέλιο που αυτοί που ακόμη ψηφίζουν τα κόμματα που 40 χρόνια όριζαν τα όρια ηλικίας και τα ύψη των συντάξεων και των εφάπαξ βγάζουν τώρα το άχτι τους για τις εισφορές που πληρώνουν. Λες και έπρεπε οι τότε συνταξιούχοι (δεν μιλώ για δεκοτζήδες, λαμόγια, άεργους κτλ) να πούνε "όχι, εγώ δεν δικαιούμαι τέτοια σύνταξη, παρακαλώ το κράτος να μου την κόψει 50%", ή "εγώ θέλω να δίνω 30% παραπάνω εισφορές ώστε η σύνταξη που θα πάρω να ιστξριξουμε είναι αντίστοιχη των εισφορών που πλήρωσα", ή "το εφάπαξ μου το χαρίζω στο κράτος"
όχι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα γυρίσουν, ούτε να τα πουν αυτά.

αλλά ας το βουλώσουν.

Γιατί ;
Εάν έχουμε την ισχύ να υποστηρίξουμε το συμφέρον μας ως συνταξιούχοι πιέζοντας κυβερνήσεις να νομοθετήσουν υπέρ μας θα το κάνουμε

Στα @@ μου εμένα προσωπικά για τον κάθε φορολογούμενο πολίτη

Άμα μπορεί ας μην πληρώνει φόρους

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 20 Οκτ 2019, 20:19

Nandros έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:12
.
Δεν το έπιασα από την αρχή, αλλά το νήμα εξελίχθηκε σε ένα πανάθλιο νήμα που κάποιοι άρρωστοι τα βάζουν συλλήβδην με τους συνταξιούχους, λες και αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά της χώρας.
Θυμήθηκα στο παλιό την αισχρότατη επίθεση που είχε δεχτεί ο αξιοσέβαστος σε όλα του ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ, από κάποιους θρασύδειλους αλήτες, επειδή τόλ-μη-σε - άκουσον-άκουσον - να είναι συνταξιούχος.

Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι και να πεθάνουμε όλοι οι συνταξιούχοι, όπως εύχονται κρυφά ή φανερά, πάλι τα ίδια θα πληρώνουν.
Οι ίδιοι θα γίνουν στο μέλλον συνταξιούχοι. Τους εύχομαι να ακούν από τους τότε εργαζόμενους τα ίδια μπινελίκια και "ευχές" που χρησιμοποιούν εδώ τώρα.
.
Εγώ δεν ψοφαω και θα τα φαγω έως τελευταίας δεκαρας από το κράτος και από τους φορολογούμενους και μη πολίτες !!!

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 20 Οκτ 2019, 20:19

Δύσκολα θα τα ακούμε φίλε νανδρε πρώτον γιατί πρεπει να δουλευουμε μέχρι τα 68 και δεύτερον γιατί η σύνταξη μας θα είναι μικροτερη από το βασικό μισθό.

Οπότε τζάμπα εύχεσαι ή μάλλον αρκετά ακριβά για εμας που σε τρέφουμε.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 20 Οκτ 2019, 20:22

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:17
Γιατί ;
Εάν έχουμε την ισχύ να υποστηρίξουμε το συμφέρον μας ως συνταξιούχοι πιέζοντας κυβερνήσεις να νομοθετήσουν υπέρ μας θα το κάνουμε

Ιδού το alter ego του φοσίλη και του σατανικού. Χάθηκε ο ίσιος δρόμος;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Καπετάν Κότας
Phorum.gr user: Tζένη Μπότση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Κότας » 20 Οκτ 2019, 20:25

Nandros έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:12
.

.
Βγαίνει ο άλλος και σου λέει έπαιρνα 1700 με 500 ευρώ δάνειο και τώρα παίρνω μόνο 1100...και βγήκα στα 50 στην σύνταξη ...
και κλαίγεται...
και ένας νέος (αν δεν είναι άνεργος) για την ίδια δουλειά, με απείρως περισσότερα προσόντα, αμείβεται με το 1/3 του μισθού του προαναφερόμενου, ζει στην αβεβαιότητα και παίζει και να μη βγει ποτέ σε σύνταξη.

Ε δε νομίζεις πως πάει πολύ να γκρινιάζει μέρα νύχτα ο συνταξιούχος; Δηλαδή αν ακούσει και κανένα μπινελίκι από τον ανωτέρω νέο, πιστεύω πως καλύτερα να κάνει την πάπια.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 20 Οκτ 2019, 20:27

ΑΙΝΕΙΑΝ06 το ξέρεις πως το user ID που έχεις, είναι 666; :vp20:
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 20 Οκτ 2019, 20:27

Juno έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:22
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Γιατί ;

Κοίτα κοπελιά :D
Σε οικονομικά θέματα ΔΕΝ υπάρχει ίσιος η δίκαιος δρόμος
Ο καθένας πληρώνεται ανάλογα με την ισχύ του που έχει στο να διεκδικήσει και να πάρει αυτά που μπορεί να πάρει
Δεν είναι θέμα ίσης η δίκαιης μεταχείρισης
Δεν υποστηρίζω ότι αξίζω και παίρνω δίκαια αυτά που παίρνω σημασία έχει που καταφέρνω και τα παίρνω
Και δεν με ενδιαφέρει που αυτά που παίρνω εγώ τα στερούνται άλλοι , έτσι γίνονταν ανέκαθεν και έτσι θα γίνεται και στο μέλλον

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Οκτ 2019, 20:28

foscilis έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:19
Δύσκολα θα τα ακούμε φίλε νανδρε πρώτον γιατί πρεπει να δουλευουμε μέχρι τα 68 και δεύτερον γιατί η σύνταξη μας θα είναι μικροτερη από το βασικό μισθό.

Οπότε τζάμπα εύχεσαι ή μάλλον αρκετά ακριβά για εμας που σε τρέφουμε.
Δεν γουστάρω φιλίες μαζί σου, ούτε σε σχήμα λόγου.
Από όσα γνωρίζω ΟΛΟΙ οι συνταξιούχοι του ΙΤ έπαιρναν και παίρνουν σύνταξη χαμηλότερη του μισθού τους.
Αύριο πρωί-πρωί στην δουλειά, για να πληρώσεις κρατήσεις και να παίρνω την σύνταξη εγώ!
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 20 Οκτ 2019, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 20 Οκτ 2019, 20:28

Juno έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:27
ΑΙΝΕΙΑΝ06 το ξέρεις πως το user ID που έχεις, είναι 666; :vp20:
Όντως είναι ο .. Αντίχριστος που ήρθα στην γη έτσι όπως λένε οι Γραφές !!! :smt005:

Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης » 20 Οκτ 2019, 20:34

Juno έγραψε:
20 Οκτ 2019, 20:22
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Γιατί ;

Είδες ετσί σκέφτονται όλοι.Μετά ο φοσιλις σε μάρανε.Το θέμα δεν είναι η σκέψη αλλά ότι τέτοιου είδους αιτήματα έχουν πάντα μια επένδυση μίρλας και κακομοιριάς τύπου "τα παίρνετε από τον συνταξιούχο" .

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 20 Οκτ 2019, 20:35

Παιδιά, ειρήνη ημίν!
Έχουμε κρίση, αναμενόμενο να γίνουν περικοπές όπως και να διαμαρτύρεται όποιος βλέπει μειώσεις.
Αλλά να λένε φοσίλης, σατανικός και όργι "πετάξτε τους συνταξιούχους στα σκουπίδια" ή να λέει ο ΑΙΝΕΙΑΝ πως δεν τον ενδιαφέρει αν αξίζει αυτά που παίρνει και δεν τον ενδιαφέρει αν έπρεπε να τα παίρνουν άλλοι που στερούνται, είναι μεγάλη σκ*τ*ψυχία.
Και οι εργαζόμενοι δικαιούνται να πληρώνονται και οι συνταξιούχοι δικαιούνται να πληρώνονται για αυτά που έχουν προσφέρει.
Leporello έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών