και τώρα τι ψηφίζουμε;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Rakomelofronas το κόμμα που θα μαζέψει τις ψήφους του Κασιδιάρη είναι το Εθνικό Μέτωπο. Όχι όλες αλλά αρκετές, θα υπάρξει και γραμμή αλλά όχι 100% προσδιορισμένη.
Ούτε αυτό το κόμμα υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τη ΝΔ, καλά για τον Συριζα ούτε κουβέντα.
Και ο Βελόπουλος μου φαίνεται απίθανο να συνεργαστεί με ΝΔ, ο τύπος δεν παίζει να μην χρηματοδοτείται από τους Ρώσους.
Ούτε αυτό το κόμμα υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τη ΝΔ, καλά για τον Συριζα ούτε κουβέντα.
Και ο Βελόπουλος μου φαίνεται απίθανο να συνεργαστεί με ΝΔ, ο τύπος δεν παίζει να μην χρηματοδοτείται από τους Ρώσους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 07 Μαρ 2023, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το "Εθνικό Μέτωπο" ποιο είναι; Ρωτάω γιατί ομολογώ ότι τα έχω ψιλομπλέξει και δεν θέλω να γκουγκλάρω.Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 10:36Rakomelofronas το κόμμα που θα μαζέψει τις ψήφους του Κασιδιάρη είναι το Εθνικό Μέτωπο. Όχι όλες αλλά αρκετές, θα υπάρξει και γραμμή αλλά όχι 100% προσδιορισμένη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
Είμαι από το κινητό και έχω δυσκολία με τα links, αλλά αν το ψάξεις με το όνομά του λογικά θα στο βγάλει. Πρακτικά είναι το αντίστοιχο κόμμα με εκείνα της Μελόνι και της Λεπέν (η Χρυσή Αυγή δεν ήταν). Αρχηγός του είναι ο Μάνος Κώνστας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 10:42Το "Εθνικό Μέτωπο" ποιο είναι; Ρωτάω γιατί ομολογώ ότι τα έχω ψιλομπλέξει και δεν θέλω να γκουγκλάρω.Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 10:36Rakomelofronas το κόμμα που θα μαζέψει τις ψήφους του Κασιδιάρη είναι το Εθνικό Μέτωπο. Όχι όλες αλλά αρκετές, θα υπάρξει και γραμμή αλλά όχι 100% προσδιορισμένη.
Κάποιοι το μπερδεύουν με το Ελληνικό Μέτωπο που είχε κάποτε ο Βορίδης αλλά αυτό είναι λάθος.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 10:36Rakomelofronas το κόμμα που θα μαζέψει τις ψήφους του Κασιδιάρη είναι το Εθνικό Μέτωπο. Όχι όλες αλλά αρκετές, θα υπάρξει και γραμμή αλλά όχι 100% προσδιορισμένη.
Το Εθνικό Μέτωπο του Μάνου Κώνστα είναι κόμμα που συνεργάζεται έτσι και αλλιώς με τους Έλληνες του Κασιδιάρη. Η κάθοδος του Εθνικού Μετώπου στη θέση των Ελλήνων μού φαίνεται το πιο λογικό σενάριο αλλά το αρχικό μου ποστ ήταν ήδη αρκετά μπερδεμένο για να το αναφέρω και αυτό

Ο Βελόπουλος είναι αρχομανής κι εκβιάσιμος. Θα ήταν χρήσιμος εταίρος της ΝΔ σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης, υπάρχει πάντα και το σενάριο Καμμένος...
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο δεσπότης ο Αμβρόσιος είχε αφορίσει τον Μητσοτάκη επειδή έκλεισε τους ναούς, και όλοι γελούσαν. Τώρα σας έφυγαν όμως τα γέλια, έτσι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
Εμένα ο Βελόπουλος μου δίνει την εντύπωση για ακριβώς το αντίθετο - ότι δεν είναι αρχομανής. Αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθεί (και καταφέρνει απ' ότι φαίνεται) να παίξει τον ρόλο ενός ΚΚΕ της δεξιάς, 5% για πάντα. Δεν κάνει κινήσεις αναβάθμισης όπως έκανε ο Καρατζαφέρης, σα να αρκείται με αυτό που έχει και ας είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για περισσότερα.
Εκβιάσιμος ναι, πιθανό να είναι, ειδικά μετά από τέτοιες επισταμένες παρακολουθήσεις
Εκβιάσιμος ναι, πιθανό να είναι, ειδικά μετά από τέτοιες επισταμένες παρακολουθήσεις

Αλήθεια τώρα, γι' αυτό σού τη δίνει ο Βελόπουλος, επειδή δεν είναι αρχομανής; Δεν σού τη δίνει, ας πούμε, επειδή είναι ένας τσαρλατάνος γκιόζης;Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 11:08Εμένα ο Βελόπουλος μου δίνει την εντύπωση για ακριβώς το αντίθετο - ότι δεν είναι αρχομανής. Αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθεί (και καταφέρνει απ' ότι φαίνεται) να παίξει τον ρόλο ενός ΚΚΕ της δεξιάς, 5% για πάντα. Δεν κάνει κινήσεις αναβάθμισης όπως έκανε ο Καρατζαφέρης, σα να αρκείται με αυτό που έχει και ας είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για περισσότερα.
Υπάρχει κόσμος που ψηφιζει Βελόπουλο ρε μλκ.Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 11:08Εμένα ο Βελόπουλος μου δίνει την εντύπωση για ακριβώς το αντίθετο - ότι δεν είναι αρχομανής. Αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθεί (και καταφέρνει απ' ότι φαίνεται) να παίξει τον ρόλο ενός ΚΚΕ της δεξιάς, 5% για πάντα. Δεν κάνει κινήσεις αναβάθμισης όπως έκανε ο Καρατζαφέρης, σα να αρκείται με αυτό που έχει και ας είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για περισσότερα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
O Bελόπουλος δεν ήταν ποτέ επιλογή και για τον Καμμένο, νο κόμεντς.Rakomelofronas έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 10:54Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 10:36Rakomelofronas το κόμμα που θα μαζέψει τις ψήφους του Κασιδιάρη είναι το Εθνικό Μέτωπο. Όχι όλες αλλά αρκετές, θα υπάρξει και γραμμή αλλά όχι 100% προσδιορισμένη.
Και ο Βελόπουλος μου φαίνεται απίθανο να συνεργαστεί με ΝΔ, ο τύπος δεν παίζει να μην χρηματοδοτείται από τους Ρώσους.Το Εθνικό Μέτωπο του Μάνου Κώνστα είναι κόμμα που συνεργάζεται έτσι και αλλιώς με τους Έλληνες του Κασιδιάρη. Η κάθοδος του Εθνικού Μετώπου στη θέση των Ελλήνων μού φαίνεται το πιο λογικό σενάριο αλλά το αρχικό μου ποστ ήταν ήδη αρκετά μπερδεμένο για να το αναφέρω και αυτό
Ο Βελόπουλος είναι αρχομανής κι εκβιάσιμος. Θα ήταν χρήσιμος εταίρος της ΝΔ σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης, υπάρχει πάντα και το σενάριο Καμμένος...
Ευχαριστώ για την πληροφορία, θα ρίξω μια ματιά και αν έχω απορίες, τα ξαναλέμε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδω η λιστα με τα ελληνικα κομματα:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%B1%CF%82
Χωριζονται σε 3 κατηγοριες, κατ'εμε:
1) στα εθνικο-πατριωτικα, τα οποια αποτελουν ανθρωποι που ζουν στον δικο τους κοσμο σχετικα με το τι μπορει να ειναι η Ελλαδα στον συγχρονο κοσμο.
2) στα αριστερα μαρξιστικα-λενινιστικα, τα οποια αποτελουν ανθρωποι που ζουν στον δικο τους κοσμο σχετικα με το τι μπορει να ειναι η Ελλαδα στον συγχρονο κοσμο. Εχει μπολικα τετοια.
3) στα κομματα που εχουνε κυβερνησει και αποτελουνται απο λαμογια, κατα κυριο λογο, που νεμονται ή θελουν να νεμηθουν την εξουσια. Κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι οτι ζουν στον δικο τους κοσμο σχετικα με το τι μπορει να ειναι η Ελλαδα στον συγχρονο κοσμο.
Πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα να ψηφισεις. Δεν υπαρχουν πλεον σοβαροι ανθρωποι στην χωρα, απο οτι φαινεται...
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%B1%CF%82
Χωριζονται σε 3 κατηγοριες, κατ'εμε:
1) στα εθνικο-πατριωτικα, τα οποια αποτελουν ανθρωποι που ζουν στον δικο τους κοσμο σχετικα με το τι μπορει να ειναι η Ελλαδα στον συγχρονο κοσμο.
2) στα αριστερα μαρξιστικα-λενινιστικα, τα οποια αποτελουν ανθρωποι που ζουν στον δικο τους κοσμο σχετικα με το τι μπορει να ειναι η Ελλαδα στον συγχρονο κοσμο. Εχει μπολικα τετοια.
3) στα κομματα που εχουνε κυβερνησει και αποτελουνται απο λαμογια, κατα κυριο λογο, που νεμονται ή θελουν να νεμηθουν την εξουσια. Κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι οτι ζουν στον δικο τους κοσμο σχετικα με το τι μπορει να ειναι η Ελλαδα στον συγχρονο κοσμο.
Πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα να ψηφισεις. Δεν υπαρχουν πλεον σοβαροι ανθρωποι στην χωρα, απο οτι φαινεται...
-
ο Βελοπουλος ειναι ο Βαρουφακης της Δεξιας, λαμογιο που απευθυνεται σε ανοητους.Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 11:08Εμένα ο Βελόπουλος μου δίνει την εντύπωση για ακριβώς το αντίθετο - ότι δεν είναι αρχομανής. Αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθεί (και καταφέρνει απ' ότι φαίνεται) να παίξει τον ρόλο ενός ΚΚΕ της δεξιάς, 5% για πάντα. Δεν κάνει κινήσεις αναβάθμισης όπως έκανε ο Καρατζαφέρης, σα να αρκείται με αυτό που έχει και ας είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για περισσότερα.
Πώς θα βρεθει ανθρωπος να τον ψηφισει ειναι αποριας αξιο
- Green Dragon
Δεν έγραψα 'μου την δίνει', δεν διάβασες σωστά το κείμενο.Ναύτης έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 11:10Αλήθεια τώρα, γι' αυτό σού τη δίνει ο Βελόπουλος, επειδή δεν είναι αρχομανής; Δεν σού τη δίνει, ας πούμε, επειδή είναι ένας τσαρλατάνος γκιόζης;Green Dragon έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 11:08Εμένα ο Βελόπουλος μου δίνει την εντύπωση για ακριβώς το αντίθετο - ότι δεν είναι αρχομανής. Αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθεί (και καταφέρνει απ' ότι φαίνεται) να παίξει τον ρόλο ενός ΚΚΕ της δεξιάς, 5% για πάντα. Δεν κάνει κινήσεις αναβάθμισης όπως έκανε ο Καρατζαφέρης, σα να αρκείται με αυτό που έχει και ας είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για περισσότερα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εδώ και δεκαετίες.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
ποιος ήταν ο τελευταίος σοβαρός;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όλοι σοβαροί είναι, να τώρα ο Καραμανλής που παραιτήθηκε, σοβαρός είναι και βάζει πάλι υποψηφιότητα.
Σοβαροί δουλεύουν και κλέβουν τον κόσμο με μεθοδικότητα και ζήλο .
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Απρ 2024, 20:39
-
-
Νέα δημοσίευση 26 ιουνη τελικα, ψηφιζουμε?
από πήζον bot » 24 Μάιος 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aprilianos
25 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έσπασε το απόστημα δεν ψηφίζουμε ΝΔ.
από Niki » 21 Μάιος 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 3161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
22 Μάιος 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε όλοι τον άξιο πρωθυπουργό Μητσοτάκη
από βοθρατζης » 30 Οκτ 2024, 20:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-