Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
micmic
- Phorum.gr user: micmic
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από micmic » 26 Ιουν 2024, 18:57
Nandros έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:52
micmic έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:49
Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:09
ε, δεν ηταν, ηταν γιωτ. και στα γιωτ οι πελατες δεν κουβαλανε μπαρουτοβολα, και δεν παιρνουν τετοιες πρωτοβουλιες. αν μεχρι σημερα εχουν γινει μερικα δισεκατομυρια ριψεις βεγγαλικων, σε ολες τις περιπτωσεις χωρις καμμια εξαιρεση ριχτηκαν απο το πληρωμα, με την γνωση του καπετανιου.
Δηλαδή ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ την περίπτωση τα βεγγαλικά να ήταν στο γιώτ χωρίς τη γνώση του καπετάνιου, ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ την περίπτωση να εκτοξεύτηκαν χωρίς την γνώση του πληρώματος και επίσης θεωρείς ότι και αν ακόμα εκτοξεύτηκαν από τους ενοικιαστές, αυτοί είναι ΑΘΩΟΙ εφόσον την ευθύνη του γιώτ την έχει ο καπετάνιος.
Σωστά;
Φαντάζομαι τον μεγαλολεφτά Καζάκο, που για τα πάντα έχει υπηρέτες, να κουβαλάει ο ίδιος κρυφά τα κασόνια με τα βεγγαλικά, να τα κρύβει στον κώλο του και να περιμένει να νυχτώσει για να τα εκτοξεύσει.
.
Ξαναρωτάω: Αν υποθέσουμε ότι του τα κουβάλησαν και του τα άναψαν τα μέλη του πληρώματος, αυτός δεν έχει καμμία ευθύνη αν τα εκτόξευσε ο ίδιος; Το ίδιο θα γινόταν και αν ήταν σε τρένο;
Ξέρετε τη νομοθεσία ή απαντάτε στην τύχη;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
micmic
από micmic » 26 Ιουν 2024, 18:58
Α, και επίσης τα μέλη του πληρώματος έψαξαν εξονυχιστικά τις βαλίτσες του μεγαλολεφτά Καζάκου για βεγγαλικά, ναρκωτικά και όπλα. Σωστα;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
από Esperos » 26 Ιουν 2024, 18:58
foscilis έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 11:12
ούτε καν ως μάρτυρες δεν κλήθηκαν.
Συμφωνώ
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
micmic
από micmic » 26 Ιουν 2024, 19:11
Έχουμε επίσης το δεδομένο ότι ο καπετάνιος λέει ότι δεν έχει ιδέα για το τί έγινε. Οπότε θα φάει αυτός κάποια ποινή της πλάκας ως αντικειμενικά υπεύθυνος, και κατά τα άλλα είχαμε εξ αμελείας εμπρησμό από γνωστά άτομα, από τα οποία όμως μπορεί κανένα να μην τιμωρηθεί με τις ποινές που προβλέπει ο νόμος.
Για να δούμε τί θα γίνει λοιπόν...
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 26 Ιουν 2024, 19:14
micmic έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:58
Α, και επίσης τα μέλη του πληρώματος έψαξαν εξονυχιστικά τις βαλίτσες του μεγαλολεφτά Καζάκου για βεγγαλικά, ναρκωτικά και όπλα. Σωστα;
Ναι παιδί μου. Και πλοίο της γραμμής άμα πάρεις ο καπετάνιος έρχεται προσωπικά και με ψαρωτικό ύφος σου λέει άνοιξε τη βαλίτσα σου να δω τι κουβαλάς. Αν σε πιάσουν πάνω στο πλοίο για χρήση ουσιών πάει μέσα ο καπετάνιος
-
Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
από Πτολεμαίος » 26 Ιουν 2024, 19:16
Nandros έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 17:05
Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 16:54
Nandros έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 14:21
Η άγνοια νόμου δεν είναι δικαιολογία πουθενά στον κόσμο, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές.
Επιμένω σαν τσομπάνος στεριανός ξένος τουρίστας. Αν μου προσφέρουν θέμα υποτίθεται οτι αυτός που το προσφέρει "ξέρει" να το χειριστεί για να μην βάλει φωτιά και είναι νόμιμος.
Αν ο πιλότος του αεροπλάνου κάνει μαλακίες έχουν ευθύνη οι επιβάτες?
.
.
Ευκαιρίας δοθείσης από το σχόλιο σου.
Η περίπτωση της Proteus Airlines Flight 706 όπου επιβάτες ζήτησαν από τον πιλότο να παρεκκλίνει της πορείας του για να κάνει μια στροφή γύρω από ένα κρουαζιεριπλοιο για να το χαζεψουν.
Αποτελεσμα;
Συγκρουση με ένα cessna που το οδηγούσε ένας ιδιώτης ο οποίος είχε συχνότητα σε άλλο πύργο ελέγχου (ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι καλά).
Ερώτηση προς όλους, ποιος φταίει για αυτό;
Οι επιβάτες ή ο πιλότος;
Για μένα φυσικά ο πιλότος που δέχτηκε να κάνει χατήρια.
Διάβασα για την υπόθεση της Proteus Airlines Flight 706. Λάθη από τους 2 πιλότους και του πύργου ελέγχου.
Άλλη μια φορά που αποδεικνύεται οτι δεν φταίει μόνο ένας παράγοντας για να γίνει ζημιά.
.
Και τις περισσότερες φορές όχι απλά 2+ παράγοντες αλλά παααρα πολλοί.
Ομως δεν θα είχε ξεκινήσει η αλυσίδα της τραγωδίας αν απλά ο πιλότος τους έλεγε καμιά δικαιολογία (έστω του πέους) και τους γειωνε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Ιουν 2024, 20:28
Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 16:55
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 16:40
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει
αν υπάρχει νομοθέτημα αναφορικά με τη χρήση βεγγαλικών κλπ στα πλεούμενα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στις ναυτικές φωτοβολίδες, που χρησιμοποιούνται σε φάσεις κινδύνου.
Αν δεν υπάρχει, τα υπόλοιπα είναι θεατρινισμοί .
νομιζω υπαρχει γενικοτερη απαγορευση χρησης βεγγαλικων κατα την αντιπυρικη περιοδο.
αλλα και λαθος να κανω, και να μην απαγορευεται, και το ψησιμο μπριζολας δεν απαγορευεται, αλλα αμα καταληξει σε πυρκαγια, υπαρχουν ευθυνες.
Βεγγαλικά
Βρείτε στις χαμηλότερες τιμές βεγγαλικά σε όλα τα χρώματα για κάθε χρήση που θα σκεφτείτε. Βεγγαλικά γάμου, για πάρτυ και για όλες τις εκδηλώσεις χαράς. Για πανηγυρισμούς στο γήπεδο επιλέξτε τα κατάλληλα βεγγαλικά που παραπέμπουν στους χρωματισμούς της ομάδας σας.Η -------- σας εξασφαλίζει την χαμηλότερη τιμή για ναυτιλιακό σετ για το πλεούμενο σας, επιλέγοντας και τα απαραίτητα καπνογόνα ημέρας μαζί με τα βεγγαλικά χειρός.
Με μια πρόχειρη αναζήτηση. Δεν βάζω λινκ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
runner
από runner » 26 Ιουν 2024, 20:32
Πολλή κάψα έχουν ορισμένοι για μερικά ξεροχορτα στο γαϊδουρονήσι.
Με το ναυάγιο της Πύλου και με τα Τέμπη δεν έκαναν έτσι....
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 26 Ιουν 2024, 20:38
Fata_Morgana έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:26
Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 17:58
Fata_Morgana έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 17:45
Ε πως μας λες ο καπετάνιος είναι ο Θεός. Και λέω εγώ η θνητή , αφού ο καπετάνιος είναι ο Θεός τα σκάφη που ενοικιαζονται απο τις εταιρίες χωρίς πλήρωμα, ποιος τα κάνει κουμάντο;
ο καπετανιος.

μαλλον για τα ιστιοπλοικα θα λες, τα οποια φυσικα και εχουν διπλωματουχο καπετανιο/σκιπερ.
αλλα εγω θα στο παω παραπερα. δω νοικιαζουν βαρκουλες, μεχρι 30 ιππους μηχανη, δεν χρειαζεται διπλωμα. βλεπω τις δινουν ας πουμε σε κατι κορτσουδια, που μπορει ναναι κι απο την ελβετια και να βλεπουν πρωτη φορα θαλασσα, τους εξηγουν πως δουλευει για 10 δευτερολεπτα, " you go slow-slow" και τις στελνουν να κανουν τη ζωη μας δυσκολη.
πρωτα ομως ρωτανε "who is captain" και το γραφουν στο χαρτι ενοικιασης, και σε αυτην δειχνουν πως δουλευει.
μπορει να μην το ξερει και η ιδια, αλλα εχει την πληρη ευθυνη της βαρκουλας, και ειναι υπολογη για την ασφαλεια των αλλων 2 και για οτι αλλο στραβο συμβει. ειναι η θεα της βαρκας.

Άρα η Ελβετίδα είναι God ίση με σένα.
Δε μου λες εσύ που είσαι God στο δικό σου το παπόρο, ελέγχεις τις αποσκευές των πελατών σας;
τι εννοεις ιση με μενα; ναι, ειναι, εχω δειξει πουθενα να την εχω ψωνισει οτι ειμαι ανωτερος απο αλλους ανθρωπους;
δεν ελεγχω. ομως ειμαι υπευθυνος, αν κατι βρει το λιμενικο, θα την φαω και εγω, 100%. ακομη και μεθυσμενο να φορτωσω, ειμαι υπευθυνος, λες και πρεπει πρωτα να τους κανω αλκοτεστ.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 26 Ιουν 2024, 20:44
micmic έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:49
Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:09
ε, δεν ηταν, ηταν γιωτ. και στα γιωτ οι πελατες δεν κουβαλανε μπαρουτοβολα, και δεν παιρνουν τετοιες πρωτοβουλιες. αν μεχρι σημερα εχουν γινει μερικα δισεκατομυρια ριψεις βεγγαλικων, σε ολες τις περιπτωσεις χωρις καμμια εξαιρεση ριχτηκαν απο το πληρωμα, με την γνωση του καπετανιου.
Δηλαδή ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ την περίπτωση τα βεγγαλικά να ήταν στο γιώτ χωρίς τη γνώση του καπετάνιου, ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ την περίπτωση να εκτοξεύτηκαν χωρίς την γνώση του πληρώματος και επίσης θεωρείς ότι και αν ακόμα εκτοξεύτηκαν από τους ενοικιαστές, αυτοί είναι ΑΘΩΟΙ εφόσον την ευθύνη του γιώτ την έχει ο καπετάνιος.
Σωστά;
αποκλειω, και αποκλειω.
απο τα παραπανω προκυπτει οτι δεν υπαρχει απολυτως καμμια περιπτωση να κουβαλαγαν στις μπαλεντσιαγκα τους πυρομαχικα και να τα εριξαν. αποκλειεται τοσο πολυ, που δεν εχει καν νοημα να απαντησω ποιος εχει την ευθυνη αν κουβαλαγαν.
μιλαμε για πελατες που μονοι τους δεν βαζουν ουτε νερο στο ποτηρι τους, περιμενουν να το κανει το πληρωμα. σιγα μην πηγαιναν να μπουρλοταρουν βεγγαλικα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Ιουν 2024, 20:44
Ασέβαστος έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 20:38
Άρα η Ελβετίδα είναι God ίση με σένα.
Δε μου λες εσύ που είσαι God στο δικό σου το παπόρο, ελέγχεις τις αποσκευές των πελατών σας;
Υποθέτω ότι τα δίνουν και σε ελληνόπουλα αγορούδια και κορτσούδια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Ιουν 2024, 10:52
-
-
- 377 Απαντήσεις
- 9814 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιαν 2025, 23:44
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
29 Σεπ 2023, 13:08
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Οκτ 2023, 15:31
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.