Εγώ δεν είμαι πολιτικός, ηλίθιο ζώον. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να μου ασκεί κριτική ούτε λόγο να αναρωτιέται αν έχω παράνομες δοσοληψίες.SeaHawk έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:15Δηλαδη αν πει καποιος οτι εσυ δηλωνεις στην εφορια εισοδηματα μικροτερα απο τα πραγματικα σου ειναι αποψη;
Τι μας λες...Σοβαρα;
Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός
- hellegennes
Re: Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Σάλος με την αποκάλυψη για το ακίνητο (1.2 εκατ.) Κικίλια – Τι απαντά ο ίδιος ο υπουργός
hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:10Μηχανικός είμαι και ιδιοκτήτης καταστήματος τροφίμων. Δεν υπάρχει επάγγελμα μπακάλης. Υπάρχει όμως επάγγελμα "υπάλληλος social PR κόμματος" και ξέρουμε ότι πληρώνεστε 0,60 για κάθε ποστ.
hellegennes έγραψε: ↑26 Ιουν 2023, 02:30
Δεν εξασκώ το επάγγελμα του μηχανικού αυτήν την στιγμή γιατί δεν θέλω. Και εταιρεία έχω και πτυχίο και η εταιρεία είναι ενεργή, εγώ δεν συμμετέχω γιατί δεν με ενδιαφέρει πλέον σαν επάγγελμα.
Για ένα διάστημα κάποιων χρόνων δούλευα ως μεταφραστής, αλλά εγκατέλειψα τον κλάδο γιατί άρχισε να πληρώνει λιγότερο από ό,τι αξίζει τον κόπο, κυρίως λόγω της επέλασης της μηχανικής μετάφρασης. Η δουλειά που κάνω τώρα είναι μακράν ευκολότερη, άνετη, χωρίς ιδιαίτερες σκοτούρες, χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν, χωρίς σοβαρές ευθύνες, χωρίς χρονοδιαγράμματα, χωρίς αφεντικά, χωρίς clients, με καλά λεφτά για τον κόπο, τον χρόνο και την δυσκολία της και το κυριότερο είναι ότι το διασκεδάζω. Πηγαίνω στην δουλειά και ξέρω ότι θα γελάσω και θα περάσω καλά. Το κλίμα στην ομάδα μου είναι εξαιρετικό.
Αν ασχολούμουν ενεργά με την εταιρεία θα είχα ήδη σπίτια (πληθυντικός). Στις ΗΠΑ ζόρικο να το κατάφερνα αυτό. Ως μπακάλης θα φυτοζωούσα, στανταράκι.
- hellegennes
Τον Ερμή λέει, το μποτ των 0,60.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:17Αρα εγώ είμαι ο μανάβης;hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:10Μηχανικός είμαι και ιδιοκτήτης καταστήματος τροφίμων. Δεν υπάρχει επάγγελμα μπακάλης. Υπάρχει όμως επάγγελμα "υπάλληλος social PR κόμματος" και ξέρουμε ότι πληρώνεστε 0,60 για κάθε ποστ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
hellegennes έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 01:04
Εντάξει κι εγώ μπακάλης είμαι αλλά ξέρω ότι η μάζα του μποζονίου του Χιγκς είναι 125 γιγαηλεκτρονιοβόλτ και ότι η κεντρική μαύρη τρύπα του Γαλαξία «ζυγίζει» 4,1 εκ. ηλιακές μάζες και κανένα απ' τα δύο δεν είναι σχολική ύλη.
από hellegennes » 07 Αύγ 2020, 23:09
Btw, δεν νιώθω ότι με προσβάλλει η λέξη μπακάλης, γιατί είναι το επάγγελμά μου. Εκτός από μπακάλης βέβαια είμαι και μηχανικός και διάφορα άλλα που δεν είναι γραμμένα σε κάποιο επίσημο έγγραφο.
- SeaHawk
Τελικα εισαι η δεν εισαι μπακαλης γιατι εχω μπερδευτει.
- Μαδουραίος
SeaHawk έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:27hellegennes έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 01:04
Εντάξει κι εγώ μπακάλης είμαι αλλά ξέρω ότι η μάζα του μποζονίου του Χιγκς είναι 125 γιγαηλεκτρονιοβόλτ και ότι η κεντρική μαύρη τρύπα του Γαλαξία «ζυγίζει» 4,1 εκ. ηλιακές μάζες και κανένα απ' τα δύο δεν είναι σχολική ύλη.από hellegennes » 07 Αύγ 2020, 23:09
Btw, δεν νιώθω ότι με προσβάλλει η λέξη μπακάλης, γιατί είναι το επάγγελμά μου. Εκτός από μπακάλης βέβαια είμαι και μηχανικός και διάφορα άλλα που δεν είναι γραμμένα σε κάποιο επίσημο έγγραφο.

viewtopic.php?f=63&t=52799
Τον πετσόκοψες

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- SeaHawk
Καλω στο ποντιουμ την ΓΑΛΗ
Τελικα μου επιτρεπεις να λεω τον μπακαλη-μπακαλη;
Τον μαναβη-μαναβη;
Τελικα μου επιτρεπεις να λεω τον μπακαλη-μπακαλη;
Τον μαναβη-μαναβη;
από Ερμής » 31 Μαρ 2018, 11:06
Μανάβης, Parthenopea, Ερμής.
από Ερμής » 13 Απρ 2021, 16:57
Το μανάβης είναι τίτλος τιμής ρε
- SeaHawk
Σε ενα νημα που ο χελις με εχει αποκαλεσει
Ηλιθιο Ζωο
Μποτ των 0,60
Εχει γραψει οτι πληρωνομαι απο κομματα
Εχει γραψει οτι βαφω πρεσβειες
Τι ακριβως ειδες να γραφω και θυμηθηκες παλι τους κανονισμους;
Για 'σενα πάντως δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα για το τί είσαι.
- SeaHawk
Εχεις καποιο post μου που να αναφερει οτι εχω καποια σχεση με βαψιμο πρεβειων μπακαλη;hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:04
Ωραία, ξεκουβάλα απ' το φόρουμ για να μην διαβάζεις απόψεις ανώνυμων. Πήγαινε στην Βουλγαρία να βάψεις καμμιά πρεσβεία.
Οι συντονιστές στο λέφτερο send their regards

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- hellegennes
Ναι.SeaHawk έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:44Εχεις καποιο post μου που να αναφερει οτι εχω καποια σχεση με βαψιμο πρεβειων μπακαλη;hellegennes έγραψε: ↑13 Οκτ 2024, 14:04
Ωραία, ξεκουβάλα απ' το φόρουμ για να μην διαβάζεις απόψεις ανώνυμων. Πήγαινε στην Βουλγαρία να βάψεις καμμιά πρεσβεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είδε να γράφεις. Έχεις φάει πέρμαμπαν. Είσαι ανεπιθύμητος στο φόρουμ. Επίσης δεν μας αρέσουν τα κομματικά μποτ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΛΟΣ. Νέα αποκάλυψη - Η Πυροσβεστική ανέθεσε την αυτοψία σε αρχάριο
από Μαδουραίος » 06 Φεβ 2025, 12:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 46 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
06 Φεβ 2025, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η κότα ο Καραμανλής δεν ζηταει ο ίδιος να αρθεί η βουλευτική του ασυλία?
από Μαδουραίος » 20 Μαρ 2024, 09:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 139 Απαντήσεις
- 3474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
27 Μαρ 2024, 12:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρομπα εγινε η Μελετη στον Χατζηνικολαου.Απηύδησε και ο ιδιος με την ανικανοτητα της.
από Μαδουραίος » 27 Απρ 2024, 10:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
27 Απρ 2024, 14:51
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Μαρ 2024, 01:13