Νέα, παρασκήνιο και άλλα
- Otto Weininger
Re: Νέα, παρασκήνιο και άλλα
Πάει ζαβωσε αυτός
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Για ποιον λόγο;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Δεκ 2024, 14:52Δρομολογείται η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο.
Ένα σωστό βήμα,θα ήταν η κατάργηση του εφάπαξ,και της μονιμότητας.
Γαμιέται η ΝΔ σου κι αν συνεχίζεις την τρελίτσα ,γαμιέσαι κι εσύ. Τόσο απλό.
- Otto Weininger
Άρση μονιμότητας ναι κατάργηση εφαπαξ όχι.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:12Για ποιον λόγο;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Δεκ 2024, 14:52Δρομολογείται η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο.
Άλλωστε δεν έχουν τα εφαπαξ καμία σχέση με κάποτε.
Καλά κάνει, με τους μισθούς, ειδικά αφού θα το κάνει χωρίς ελλείμματα και δάνεια πάνω σε δάνεια.
- hellegennes
Δεν υπήρχε ποτέ τρύπα στα έσοδα του ΦΠΑ. Ο ΦΠΑ είναι ένας αισχρός, απαράδεκτα υψηλός φόρος, με τεράστια δυσανάλογο βάρος για τα χαμηλότερα εισοδήματα και αυξάνεται συστηματικά και άμεσα (με κυβερνητικές αυξήσεις σε συντελεστές) και έμμεσα, με την αύξηση του πληθωρισμού που η κυβέρνηση αφήνει ανεξέλεγκτη για να μπορεί να κοκορεύεται ότι αύξησε τα έσοδά της σε φόρους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ρε μαλάκα δε πας να σε κοιτάξει κάνας ψυχίατρος;hellegennes έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:16Δεν υπήρχε ποτέ τρύπα στα έσοδα του ΦΠΑ. Ο ΦΠΑ είναι ένας αισχρός, απαράδεκτα υψηλός φόρος, με τεράστια δυσανάλογο βάρος για τα χαμηλότερα εισοδήματα και αυξάνεται συστηματικά και άμεσα (με κυβερνητικές αυξήσεις σε συντελεστές) και έμμεσα, με την αύξηση του πληθωρισμού που η κυβέρνηση αφήνει ανεξέλεγκτη για να μπορεί να κοκορεύεται ότι αύξησε τα έσοδά της σε φόρους.
- hellegennes
Εσένα χρειάζεται να κοιτάξει ψυχίατρος, που έχεις καταντήσει αληθινά μποτ χωρίς προσωπικότητα, χωρίς καμμιά κρίση και το μόνο που κάνεις στο φόρουμ είναι εμετική προπαγάνδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάτε να βρείτε μια τρύπα να χωθείτε και τα δύο ζώα και μετά το συζητάμε.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:15Άρση μονιμότητας ναι κατάργηση εφαπαξ όχι.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:12Για ποιον λόγο;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Δεκ 2024, 14:52Δρομολογείται η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο.
Καλά κάνει, με τους μισθούς, ειδικά αφού θα το κάνει χωρίς ελλείμματα και δάνεια πάνω σε δάνεια.
- hellegennes
Μόνο υπέρτατος μαλάκας πανηγυρίζει που το κράτος αυξάνει τα έσοδά του σε φόρους με δυσβάσταχτο βάρος των πολιτών και ειδικότερα δυσανάλογα στους χαμηλοεισοδηματίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ψυχίατρο είπα;hellegennes έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:21Μόνο υπέρτατος μαλάκας πανηγυρίζει που το κράτος αυξάνει τα έσοδά του σε φόρους με δυσβάσταχτο βάρος των πολιτών και ειδικότερα δυσανάλογα στους χαμηλοεισοδηματίες.
Γραψε λάθος. Νοσηλεία απευθείας για κάνα δίμηνο να σε φέρουν στα ίσα σου.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Γιατί βρίζεις ρε μάστορα;Στύξ έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:19Πάτε να βρείτε μια τρύπα να χωθείτε και τα δύο ζώα και μετά το συζητάμε.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:15Άρση μονιμότητας ναι κατάργηση εφαπαξ όχι.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:12
Για ποιον λόγο;
- Otto Weininger
Είναι σαν να λες στον 35αρη παρθένο της παρέας ότι θα έρθουν βίζιτες αλλά θα πρέπει να περιμένει κάνα χρόνο.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:24Γιατί βρίζεις ρε μάστορα;Στύξ έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:19Πάτε να βρείτε μια τρύπα να χωθείτε και τα δύο ζώα και μετά το συζητάμε.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:15
Άρση μονιμότητας ναι κατάργηση εφαπαξ όχι.
Ε όσο να πεις, φρικάρει.
- hellegennes
Όλο το φόρουμ σε θεωρεί πλέον κομματικό μποτ εφάμιλλο του μπούμπυ, με το ίδιο επίπεδο συνεισφοράς. Δυστυχώς καμμιά νοσηλεία δεν μπορεί να σε επαναφέρει. Έχεις περάσει στην αντίπερα όχθη για τα καλά. Δεν έχει νόημα καμμιά συζήτηση μαζί σου. Δεν έχεις να προσφέρεις πλέον καμμιά δική σου άποψη. Είναι κατάντια και ειλικρινά λυπάμαι.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:23Ψυχίατρο είπα;hellegennes έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:21Μόνο υπέρτατος μαλάκας πανηγυρίζει που το κράτος αυξάνει τα έσοδά του σε φόρους με δυσβάσταχτο βάρος των πολιτών και ειδικότερα δυσανάλογα στους χαμηλοεισοδηματίες.
Ελπίζω τουλάχιστον να τα λες μόνο εδώ μέσα, μην σε παίρνουν με τις ντομάτες στον έξω κόσμο. Κρίμα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Και έχεις αργήσει λέμε.hellegennes έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:28Όλο το φόρουμ σε θεωρεί πλέον κομματικό μποτ εφάμιλλο του μπούμπυ, με το ίδιο επίπεδο συνεισφοράς. Δυστυχώς καμμιά νοσηλεία δεν μπορεί να σε επαναφέρει. Έχεις περάσει στην αντίπερα όχθη για τα καλά. Δεν έχει νόημα καμμιά συζήτηση μαζί σου. Δεν έχεις να προσφέρεις πλέον καμμιά δική σου άποψη. Είναι κατάντια και ειλικρινά λυπάμαι.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:23Ψυχίατρο είπα;hellegennes έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:21Μόνο υπέρτατος μαλάκας πανηγυρίζει που το κράτος αυξάνει τα έσοδά του σε φόρους με δυσβάσταχτο βάρος των πολιτών και ειδικότερα δυσανάλογα στους χαμηλοεισοδηματίες.
Ελπίζω τουλάχιστον να τα λες μόνο εδώ μέσα, μην σε παίρνουν με τις ντομάτες στον έξω κόσμο. Κρίμα είναι.
Αχ ,χιούμορOtto Weininger έγραψε: ↑20 Δεκ 2024, 23:26Είναι σαν να λες στον 35αρη παρθένο της παρέας ότι θα έρθουν βίζιτες αλλά θα πρέπει να περιμένει κάνα χρόνο.
Ε όσο να πεις, φρικάρει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η διαδοχή του Βαρθολομαίου, το παρασκήνιο και η εμπλοκή του κρητικού ιεράρχη Μακάριου
από Ίακχος » 17 Νοέμ 2023, 12:19 » σε Θρησκειολογία - 17 Απαντήσεις
- 914 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
23 Νοέμ 2023, 22:28
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 89 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
18 Απρ 2025, 15:37
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλα φόρουμ
από Imperium » 27 Φεβ 2024, 12:23 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 52 Απαντήσεις
- 7241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Απρ 2024, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλα 7 εκ. για τα πετσωμενα
από Eθνικοκοινωνιστης » 29 Οκτ 2023, 19:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
20 Δεκ 2023, 21:59
-