ηταν καφριλα δεν το συζηταμε αυτο . ας παει να δουλεψει σε περιπτερο αν δε μπορει να συγκρατησει τη γλωσσα του . αλλο το ενα αλλο το αλλο .Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:25Πωπωπω τι της είπε? Τι προσβόλα ήταν αυτό? ¨Ενιωσε η Ζωή να γίνεται violated το safe space της? Την έκανε gaslight? Υπήρξε implicit bias?Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:22Τώρα λάιβ βλέπω βουλή
Ένας βουλευτής της ΝΔ.δ από την Δράμα φώναξε στην ζωή Κωνσταντοπούλου την ώρα που μιλούσε κάνε κανένα παιδί
Του ζήτησαν όλοι να ζητήσει συγγνώμη κι έλεγε τα δικά του
Δεν έχει ξαναπεράσει μεγαλύτερος κατιμας
Γράφει εδώ μέσα?
Το 45% των γυναικών θα είναι μόνο και χωρίς παιδιά μέχρι το 2030
Τι σκουπίδια είναι αυτά;
Re: Τι σκουπίδια είναι αυτά;
- hellegennes
Της είπε μια σεξιστική μαλακία, κάποιος που δεν έχει το IQ να αρθρώσει πολιτικό λόγο απέναντί της. Δεν έχει θέση στην πολιτική ένας αγράμματος μπάρμπας που το μόνο που έχει να προσφέρει είναι ατάκες νηπιαγωγείου.Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:25Πωπωπω τι της είπε? Τι προσβόλα ήταν αυτό?Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:22Τώρα λάιβ βλέπω βουλή
Ένας βουλευτής της ΝΔ.δ από την Δράμα φώναξε στην ζωή Κωνσταντοπούλου την ώρα που μιλούσε κάνε κανένα παιδί
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καθόλου καφρίλα.Νon4me έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:27ηταν καφριλα δεν το συζηταμε αυτο . ας παει να δουλεψει σε περιπτερο αν δε μπορει να συγκρατησει τη γλωσσα του . αλλο το ενα αλλο το αλλο .Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:25Πωπωπω τι της είπε? Τι προσβόλα ήταν αυτό? ¨Ενιωσε η Ζωή να γίνεται violated το safe space της? Την έκανε gaslight? Υπήρξε implicit bias?Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:22Τώρα λάιβ βλέπω βουλή
Γράφει εδώ μέσα?
Γίνατε όλοι χίτλερ του διαλόγου "Με λες αυτό και μη λές εκείνο και μη λές ετούτο, γιατί θα ενοχλησεις τον εσωτερικό της ψυχικό κόσμο"
Καλά της είπε της κάργιας. Δε θα αλλαξουμε και τον τρόπο που μιλάμε για μια μειοψηφία. Αν δεν της αρέσει να πάει στο σπίτι της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unique την 08 Μαρ 2025, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ο ορισμός τους σεξισμού να πείς σε μια γυναίκα να κάνει παιδιά. Όσο για το IQ, άστο. Για τη Ζωή μιλάμε. Απο τους μεγαλύτερους στόκους του Ελληνικού Κοινοβουλίουhellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:32Της είπε μια σεξιστική μαλακία, κάποιος που δεν έχει το IQ να αρθρώσει πολιτικό λόγο απέναντί της. Δεν έχει θέση στην πολιτική ένας αγράμματος μπάρμπας που το μόνο που έχει να προσφέρει είναι ατάκες νηπιαγωγείου.Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:25Πωπωπω τι της είπε? Τι προσβόλα ήταν αυτό?Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:22Τώρα λάιβ βλέπω βουλή
Είστε για το ψυχιατρείο μερικοί εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unique την 08 Μαρ 2025, 01:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
πας καλα ? μεσα στη βουλη και ενω μιλουσε της λεει κανε κανενα παιδι ? τι ειναι η βουλη γηπεδακι που μαζευονται τα 12 χρονα και λεν και καμια μαλακια . Σε τελικη αναλυση ( λεμε τωρα ) σκεψου να μην μπορει να κανει παιδια και να της λεει ο μαλαπερδας ετσι ?Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:32Καθόλου καφρίλα.Νon4me έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:27ηταν καφριλα δεν το συζηταμε αυτο . ας παει να δουλεψει σε περιπτερο αν δε μπορει να συγκρατησει τη γλωσσα του . αλλο το ενα αλλο το αλλο .Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:25
Πωπωπω τι της είπε? Τι προσβόλα ήταν αυτό? ¨Ενιωσε η Ζωή να γίνεται violated το safe space της? Την έκανε gaslight? Υπήρξε implicit bias?
Γράφει εδώ μέσα?
Γίνατε όλοι χίτλερ του διαλόγου "Με λες αυτό και μη λές εκείνο και μη λές ετούτο, γιατί θα ενοχλησεις τον εσωτερικό της ψυχικό κόσμο"
Καλά της είπε της κάργιας. Δε θα αλλαξουμε και τον τρόπο που μιλάμε για μια μειοψηφία. Αν δεν της αρέσει να πάει στο σπίτι της.
Περάσαμε ήδη στα whatifs? Να ξέρω να προσέχω για δράκους και φίδια.Νon4me έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:34πας καλα ? μεσα στη βουλη και ενω μιλουσε της λεει κανε κανενα παιδι ? τι ειναι η βουλη γηπεδακι που μαζευονται τα 12 χρονα και λεν και καμια μαλακια . Σε τελικη αναλυση ( λεμε τωρα ) σκεψου να μην μπορει να κανει παιδια και να της λεει ο μαλαπερδας ετσι ?Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:32Καθόλου καφρίλα.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Νon4me έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:34πας καλα ? μεσα στη βουλη και ενω μιλουσε της λεει κανε κανενα παιδι ? τι ειναι η βουλη γηπεδακι που μαζευονται τα 12 χρονα και λεν και καμια μαλακια . Σε τελικη αναλυση ( λεμε τωρα ) σκεψου να μην μπορει να κανει παιδια και να της λεει ο μαλαπερδας ετσι ?Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:32Καθόλου καφρίλα.

- hellegennes
Ναι, είναι ο ορισμός ακριβώς του σεξισμού όταν μιλάει για ένα θέμα στην βουλή να της πεις "τράβα να κάνεις κάνα παιδί αντί να ασχολείσαι με την πολιτική, δεν είναι για τις γυναίκες".Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:33Ο ορισμός τους σεξισμού να πείς σε μια γυναίκα να κάνει παιδιά.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:32Της είπε μια σεξιστική μαλακία, κάποιος που δεν έχει το IQ να αρθρώσει πολιτικό λόγο απέναντί της. Δεν έχει θέση στην πολιτική ένας αγράμματος μπάρμπας που το μόνο που έχει να προσφέρει είναι ατάκες νηπιαγωγείου.
Δεν ξέρω πόσο είναι το δικό σου το IQ αλλά αν αυτό δεν το βλέπεις σαν τον ορισμό του σεξισμού, σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχεις δίκιο, εγώ συμφωνώ μαζί σου. Γιατί να αλλάξουμε τον τρόπο που μιλάμε για χάρη μιας μειοψηφίας.;Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:32Καθόλου καφρίλα.Νon4me έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:27ηταν καφριλα δεν το συζηταμε αυτο . ας παει να δουλεψει σε περιπτερο αν δε μπορει να συγκρατησει τη γλωσσα του . αλλο το ενα αλλο το αλλο .Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:25
Πωπωπω τι της είπε? Τι προσβόλα ήταν αυτό? ¨Ενιωσε η Ζωή να γίνεται violated το safe space της? Την έκανε gaslight? Υπήρξε implicit bias?
Γράφει εδώ μέσα?
Κοπρίτες Δεξιοί!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ειναι σιγουρο οτι καποιοι γραφουν χωρις να εχουν μπει στον κοπο να διαβασουν τις πρωτες σελιδες ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ηταν καφριλα λεμε τελος . και γω και δεν την γουσταρω αλλα αυτο δεν λεγοταν .Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:37Περάσαμε ήδη στα whatifs? Να ξέρω να προσέχω για δράκους και φίδια.Νon4me έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:34πας καλα ? μεσα στη βουλη και ενω μιλουσε της λεει κανε κανενα παιδι ? τι ειναι η βουλη γηπεδακι που μαζευονται τα 12 χρονα και λεν και καμια μαλακια . Σε τελικη αναλυση ( λεμε τωρα ) σκεψου να μην μπορει να κανει παιδια και να της λεει ο μαλαπερδας ετσι ?Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:32
Καθόλου καφρίλα.
Ασε μας ρε Δοχ Κιχώτη, ευαισθητούλη, μοντέρνε που θιχτήκατε απο την αλήθεια.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:39Ναι, είναι ο ορισμός ακριβώς του σεξισμού όταν μιλάει για ένα θέμα στην βουλή να της πεις "τράβα να κάνεις κάνα παιδί αντί να ασχολείσαι με την πολιτική, δεν είναι για τις γυναίκες".Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:33Ο ορισμός τους σεξισμού να πείς σε μια γυναίκα να κάνει παιδιά.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:32
Της είπε μια σεξιστική μαλακία, κάποιος που δεν έχει το IQ να αρθρώσει πολιτικό λόγο απέναντί της. Δεν έχει θέση στην πολιτική ένας αγράμματος μπάρμπας που το μόνο που έχει να προσφέρει είναι ατάκες νηπιαγωγείου.
Δεν ξέρω πόσο είναι το δικό σου το IQ αλλά αν αυτό δεν το βλέπεις σαν τον ορισμό του σεξισμού, σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Πάρτε τό χαμπάρι. Τελειώσαν αυτές οι ψυχασθένειες και οι "προσβολές". Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την σκληρή πραγματικότητα.
Α, και να μου λές ότι έχω χαμηλό IQ δείχνει microaggression με μοναδικό σκοπό να κανεις gaslight αφού είσαι Implicit biased.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Το θέμα της τοξικής πατριαρχίας αναφέρθηκε η θα πρέπει να διαβάσω 12 σελίδες με της αηδίες του χεληγενή?
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Praetoriae
Για να πετύχει η ευχή θα πρέπει πρώτα απ' όλα να βρεθεί κάποιος μερακλής
παρεξηγήθηκες που σε είπαν βλάκα; Θίχτηκες από την αλήθεια; ευαισθητούλης και συ;Unique έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:46Ασε μας ρε Δοχ Κιχώτη, ευαισθητούλη, μοντέρνε που θιχτήκατε απο την αλήθεια.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:39Ναι, είναι ο ορισμός ακριβώς του σεξισμού όταν μιλάει για ένα θέμα στην βουλή να της πεις "τράβα να κάνεις κάνα παιδί αντί να ασχολείσαι με την πολιτική, δεν είναι για τις γυναίκες".
Πάρτε τό χαμπάρι. Τελειώσαν αυτές οι ψυχασθένειες και οι "προσβολές". Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την σκληρή πραγματικότητα.
Α, και να μου λές ότι έχω χαμηλό IQ δείχνει microaggression με μοναδικό σκοπό να κανεις gaslight αφού είσαι Implicit biased.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.
από Μαδουραίος » 05 Σεπ 2024, 18:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 272 Απαντήσεις
- 4340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Μαρ 2025, 17:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση 120.000 ευρώ πρόστιμο σε 69χρονη που πέταξε στα σκουπίδια 4 κουτάβια..!
από Parrot » 16 Απρ 2024, 00:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 143 Απαντήσεις
- 4698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
17 Απρ 2024, 23:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βοθρο-ομάδα της ΝΔ βάζει εικόνα με σκουπίδια απ' την εποχή του Γκούφη.
από Kauldron » 12 Ιούλ 2024, 15:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
12 Ιούλ 2024, 16:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα ακροδεξιά σκουπίδια του λαος κατεβάζουν τη βεφα στις ευρωεκλογές
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 19 Απρ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
19 Απρ 2024, 20:03
-