Ελληνικές Εκλογές 2023

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Ελληνικές Εκλογές 2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 21 Ιουν 2023, 09:48

Saliveros έγραψε:
21 Ιουν 2023, 09:47
Ναύτης έγραψε:
21 Ιουν 2023, 08:34
Saliveros έγραψε:
21 Ιουν 2023, 06:20

Επωφεληθήκατε από την πολύχρονη απουσία μου για να παραβείτε τους όρκους που είχαμε δώσει :xena:
Μας εξηπάτησε ο κατηραμένος όφις.
Ποιός από τους δυο σας έδωσε το μήλο στον άλλον;
Αυτό μόνο πες μου.
Δεν φάγαμε μήλο, φάγαμε μια τουλούμπα μισή-μισή και δεν θέλω απρεπή σχόλια.

katinasalamaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από katinasalamaki » 21 Ιουν 2023, 09:54

George_V έγραψε:
02 Ιουν 2023, 14:09
Scouser έγραψε:
02 Ιουν 2023, 13:56
George_V έγραψε:
02 Ιουν 2023, 13:52

Α ο Θεός μπορεί να ορκίζεται. Ο άνθρωπος όχι.

Το τέλειο ον που δεν θα παραβιάσει το λόγο του ορκίζεται και το ατελές ον που θα πατήσει το λόγο του δεν πρέπει να ορκίζεται.

Βλέπεις την αντίφαση έτσι?
Σόρυ, δεν είμαι ο Ιησούς Χριστός, γιατί κανονικά εκεί θα έπρεπε να απευθύνεις την ερώτηση. :lol:
Μα δε ρωτάω τον Ιησού. Τη δική σου γνώμη ρωτάω γιατί ξεκίνησες από αντίφαση.
Υπάρχει και ο βλαβοφρενόδικος το τρίτο ον στην εξίσωση. Το θεό μπορεί να του κλασει μια μάντρα. Τον ανθρώπου μπορεί να τον ξεσκίσει και μόνο που τόλμησε να....

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Ιουν 2023, 19:59

20|06|2023
“Ποιος π@@στης το είπε αυτό! Βγες έξω ρε κ@ριόλη!” Τζάμπα μ@λ@κες που ψηφίζουν Κούλη!

Εικόνα

Χαμός έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Κόρινθο με τον τέως Δήμαρχο να βγαίνει εκτός εαυτού και να… πιάνεται στα χέρια με πολίτες.

Όλα άρχισαν όταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Πούρος, αναφέρθηκε στο θέμα των γηπέδων Αντισφαίρισης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου, λέγοντας τα εξής:

«Μιλώντας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μου είπαν ότι είχε τάξει ο προηγούμενος δήμαρχος να πάρει το Corinthian Palace για να κάνει γλέντια, γάμους και βαφτίσεις». Ακολούθησε χαμός με τον κόσμο να ρωτάει «ποιος το είπε αυτό;» και ένα μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων να λέει «όποιος και να το είπε είναι μ@@@@@ς».

Στη συνέχεια, ο τέως Δήμαρχος, Αλέκος Πνευματικός σύμφωνα με την ιστοσελίδα, loutraki365.gr βγήκε εκτός εαυτού, ρωτώντας επιτακτικά και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι του κ. Πούρου «ποιος π@@@@@ς το είπε αυτό;», με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να διακόπτει τη συνεδρίαση.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ όσα ακολούθησαν της διακοπής του Δημοτικού Συμβουλίου:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %ba%cf%81/

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 23 Ιουν 2023, 13:06

48 ώρες πριν τις κάλπες.

Your thoughts?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 23 Ιουν 2023, 13:10

George_V έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:06
48 ώρες πριν τις κάλπες.

Your thoughts?
Boring.

Το μόνο που θα έχει ενδιαφέρον και κάποιο σασπένσο είναι το αν θα περάσουν το 3% η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 23 Ιουν 2023, 13:17

Οπως τα λεει ο πράσινος δράκος. Μάλλον θα έχουμε τα πρώτα τέσσερα κόμματα με τα ίδια πάνω κάτω ποσοστά (σύν πλην ένα) που πήραν και τον Μάιο. Στα άλλα γίνεται ένας μικρός χαμός γιατί έχουμε πολλές μετακινήσεις σε λίγες μέρες μόνο. Το πιο πιθανό είναι ο Βελόπουλος να είναι στη Βουλή. Για όλους τους άλλους έχω τις αμφιβολίες μου. Τη Νίκη δεν την βλέπω μέσα. Για τη Ζωή 50-50. Ο Βαρού ανεβαίνει τελευταία αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνει. Οι Σπαρτιάτες νομίζω οτι έχουν περισσότερες πιθανότητες να μπουν από τη Νίκη.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 23 Ιουν 2023, 13:21

George_V έγραψε:
48 ώρες πριν τις κάλπες.

Your thoughts?
Το ενδιαφέρον είναι αν η συμμετοχή θα πιάσει τα επίπεδα του Μαίου και το ύψος της διαφοράς .Το μάζεψε ο νταουλιέρης άνοιξε και άλλο;.Νομίζω αυτό μετράει Υπάρχει και η λίστα νομίζω για τους βουλευτές άρα ούτε εκεί έχει ενδιαφέρον
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 23 Ιουν 2023, 13:26

hades έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:21
George_V έγραψε:
48 ώρες πριν τις κάλπες.

Your thoughts?
Το ενδιαφέρον είναι αν η συμμετοχή θα πιάσει τα επίπεδα του Μαίου και το ύψος της διαφοράς .Το μάζεψε ο νταουλιέρης άνοιξε και άλλο;.Νομίζω αυτό μετράει Υπάρχει και η λίστα νομίζω για τους βουλευτές άρα ούτε εκεί έχει ενδιαφέρον
Στο ερώτημα που θέτεις σύμφωνα με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων (που έχουν πέσει έξω βέβαια τόσες φορές) φαίνεται να το μαζεύει τελευταία και δεν φαίνεται να έχουμε κανένα 44 με 17 πχ. Επαιξαν ρόλο σε αυτό και οι παλινωδίες Ζωής αλλά και τα θέματα του πασοκ με Βαλυράκη, ίσως και το ναυάγιο στην Πύλο. Αλλά αυτό έχει σημασία μόνο για τις μετεκλογικές εξελίξεις στο Σύριζα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι μόνο ποιοι θα μπούνε στη Βουλή.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 23 Ιουν 2023, 13:31

Arisvilla έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:26
hades έγραψε:
George_V έγραψε:
48 ώρες πριν τις κάλπες.

Your thoughts?
Στο ερώτημα που θέτεις σύμφωνα με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων (που έχουν πέσει έξω βέβαια τόσες φορές) φαίνεται να το μαζεύει τελευταία και δεν φαίνεται να έχουμε κανένα 44 με 17 πχ. Επαιξαν ρόλο σε αυτό και οι παλινωδίες Ζωής αλλά και τα θέματα του πασοκ με Βαλυράκη, ίσως και το ναυάγιο στην Πύλο. Αλλά αυτό έχει σημασία μόνο για τις μετεκλογικές εξελίξεις στο Σύριζα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι μόνο ποιοι θα μπούνε στη Βουλή.
Για πες ποσο τον δινουν τον νταουλιέρη ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 23 Ιουν 2023, 13:37

Θα πω κι εγώ, με τον κίνδυνο μας ξανακάνουν ρεζίλι οι συνιθαγενείς με την ψήφο τους.
Νομίζω η νουδου θα κινηθεί πέριξ του 40%.
Ο σύριζα θα ανέβει ελάχιστα, 21-22%.
Πασοκάρα σταθερό.
ΚΚΕ θα πέσει ελάχιστα.
Βελό θα πέσει στο όριο της εισόδου.
Νίκη και πλεύση θα μπουν.
Ο Γιάνης θα φάει πόρτα. :cry (κυρίως απ' εκεί θα τσιμπήσει, ό,τι τσιμπήσει, ο συριζα)
Σπαρτιάτες το μεγάλο αίνιγμα, αν και όλα δείχνουν ότι έχουν πάρει μεγάλη φορά.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 23 Ιουν 2023, 13:39

hades έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:31
Arisvilla έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:26
hades έγραψε:

Για πες ποσο τον δινουν τον νταουλιέρη ;
Γύρω στο 20 όσο πήρε και τον Μάη. Και τον Κουλη καμία μονάδα παραπάνω. Απλά κανένας δεν ξέρει ποιο ρόλο θα διαδραμάτισει η αποχή.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 23 Ιουν 2023, 13:42

ΝΔ 43-46
Ζαίοι 17-20

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 23 Ιουν 2023, 13:47

Ναύτης έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:37
Θα πω κι εγώ, με τον κίνδυνο μας ξανακάνουν ρεζίλι οι συνιθαγενείς με την ψήφο τους.
Νομίζω η νουδου θα κινηθεί πέριξ του 40%. Και λίγο έως αρκετά παραπάνω. Δίνω ενα 42%
Ο σύριζα θα ανέβει ελάχιστα, 21-22%. Θα πέσει κι άλλο (κάτω απο 20%) και θα αντικατασταθεί απο το ΠΑΣΟΚ.
Πασοκάρα σταθερό επισήμως αξ/κη αντιπολίτευση. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, και οι τελευταίοι ζαιοπόντικες θα βουτήξουν απ'το καράβι που βυθίζεται, με πιθανή τους μετακίνηση στην Πασοκάρα.
ΚΚΕ θα πέσει ελάχιστα. Τσεκ
Βελό θα πέσει στο όριο της εισόδου. Δυσκολεύομαι να προβλέψω, αλλά βλέπω να μπαίνει κι αυτός. Σχεδόν τσεκ.
Νίκη και πλεύση θα μπουν. Τσεκ
Ο Γιάνης θα φάει πόρτα. :cry (κυρίως απ' εκεί θα τσιμπήσει, ό,τι τσιμπήσει, ο συριζα) Τσεκ
Σπαρτιάτες το μεγάλο αίνιγμα, αν και όλα δείχνουν ότι έχουν πάρει μεγάλη φορά. Δεν μπαίνουν
φιχεδ

Τζογάρω κι εγώ με ανατρεπτικές προβλέψεις, να δουμε τι απ'όλα θα πιάσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 23 Ιουν 2023, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 23 Ιουν 2023, 13:52

vantono έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:47
Ναύτης έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:37
Νομίζω η νουδου θα κινηθεί πέριξ του 40%. Και λίγο έως αρκετά παραπάνω. Δίνω ενα 42%
Ο σύριζα θα ανέβει ελάχιστα, 21-22%. Θα πέσει κι άλλο και θα αντικατασταθεί απο το ΠΑΣΟΚ.
Πασοκάρα σταθερό επισήμως αξ/κη αντιπολίτευση. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, και οι τελευταίοι ζαιοπόντικες θα βουτήξουν απ'το καράβι που βυθίζεται, με πιθανή τους μετακίνηση στην Πασοκάρα.
ΚΚΕ θα πέσει ελάχιστα. Τσεκ
Βελό θα πέσει στο όριο της εισόδου. Δυσκολεύομαι να προβλέψω, αλλά σίγουρα μπαίνει κι αυτός. Σχεδόν τσεκ.
Νίκη και πλεύση θα μπουν. Τσεκ
Ο Γιάνης θα φάει πόρτα. :cry (κυρίως απ' εκεί θα τσιμπήσει, ό,τι τσιμπήσει, ο συριζα) Τσεκ
Σπαρτιάτες το μεγάλο αίνιγμα, αν και όλα δείχνουν ότι έχουν πάρει μεγάλη φορά. Δεν μπαίνουν
φιχεδ

Τζογάρω κι εγώ με ανατρεπτικές προβλέψεις, να δουμε τι απ'όλα θα πιάσω.
Όλα μπορούν να συμβούν στο γαλατικό μας χωριό, αλλά νομίζω το να ξεπεράσει το πασοκ τον συριζα σ' αυτές τις εκλογές θα είναι απ' τ' άγραφα.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 23 Ιουν 2023, 13:52

Oποιος θέλει να κάνει και πρόβλεψη ποσοστών feel free to do so.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών