Αν το εμβόλιο γίνει υποχρεωτικό, τι κάνουμε;
Re: Αν το εμβόλιο γίνει υποχρεωτικό, τι κάνουμε;
Τι "Τι πιστεύω"; Είπα δυο πράγματα. δεν είπα; Δεν έχω πρόταση σελίδων. όχι σχολεία, όχι ξαπλώστρες και μπαρ. κρατάς αποστάσεις. Για τις μάσκες δεν είμαι και πολύ φαν
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Μία κινεζικη, παγκόσμια κυβέρνηση θα μαντρωνε όλους για κάνα μήνα και αντίο κοβιτ, χωρις εμβόλια, και όλο αυτόν το θόρυβο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 14:13Ε, αυτό ακριβώς εννοώ. Καθένας με τον πόνο του.Planis έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 14:08Τέρμα τα γλέντια, τα μπιτς μπαρ κλπ. Πάνδημη νηστεία μία εβδομάδα και φουλ λιτανείες να εξορκίσουμε το κακό. Αν είχαμε πιστούς άρχοντες, αυτό θα κάναμε όπως στη Νινευή τότε με τον Ιωνά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 14:00
Εγώ έχω γράψει πολλές φορές την άποψη μου, τόσο για τα εμβόλια όσο και για τα μέτρα.
Πιθανόν να μη τις διάβασες, οπότε ρώτα ό,τι θες και θα σου/σας απαντήσω.
Ζητάω προτάσεις γιατί πιθανόν να είναι κάποιες λειτουργικές και να δίνουν λύση στο πρακτικό πρόβλημα. Η θεωρία, δεν δίνει λύσεις σε τέτοιες φάσεις, σκεπάζει το πρόβλημα.
Επί του θέματος, κουκουρούκου και αναμασήματα για οργουελικές κοινωνίες.
Αν φυσικά δεν μένει ανενεργός σαν σπόρος στο σώμα.
- hellegennes
Φυσικά, αν τσουβαλιάζεις πολλές διαφορετικές θεάσεις υπό έναν χαρακτηρισμό δεν θα βρεις σαφής θέση, όπως το ίδιο ισχύει αν σας ονομάσω κι εγώ όλους «κορωνολάτρες». Άλλος ήθελε να μην ανοίξει ο τουρισμός, άλλος να ανοίξει μόνο για τους πλούσιους, άλλος μόνο για τους μη Βαλκάνιους, άλλος να ανοίξει ο τουρισμός αλλά όχι τα μπαρ, άλλος να φοράμε μάσκες, άλλος να φοράμε νικάμπ, άλλοι μπούρκα κι άλλοι να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στα σπίτια μας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 12:52Διαβάζω παραδείγματος χάριν να λέει ο α ότι πρέπει να διατίθενται δωρεάν μάσκες στους πολίτες σε έναν αριθμό που να καλύπτει τις ανάγκες τους, να λέει ο β ότι δεν θέλει να φοράει μάσκα γιατί είναι ανθυγιεινή και ο γ απλώς να μη γουστάρει να τη φοράει.
Το ίδιο ισχύει και για τις αποστάσεις, τα ανοίγματα ή κλεισίματα υπηρεσιών/επιχειρήσεων/σχολείων κλπ
Δεν υπάρχει ούτε μία σαφής θέση.
Διακρίνω μια έλλειψη σταθερότητας στους συλλογισμούς σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τα μπουρδέλα τουλάχιστον για μας τους μαγκούφηδες. 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
θα μαζευτούμε όλο το πχόρουμ για εμβολιασμό στου Όττου, να του φύγει το κλανίδι στη δουλειά
και στο τζάμπα μάλιστα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Πρωθυπουργού αρχηγού του
νεοφιλελέ παθαίνει υπερκόπωση ένεκα κοινωνικού κράτους, γαμάτο έτσι;;;

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αν οι αστυνομικοί μας χτυπήσουν την πόρτα για να μας γίνει το εμβόλιο κάνουμε πως κοιμόμαστε.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Mα οι διαφορετικές θέασεις που τσουβαλιάζω δεν αφορούν μόνον στους αντικαραντινικούς/αμφισβητίες ή καραντινικούς/κορωνολάτρες αλλά σε προτάσεις που έχουν εκφραστεί από τους μεν και τους δε.hellegennes έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 02:28Φυσικά, αν τσουβαλιάζεις πολλές διαφορετικές θεάσεις υπό έναν χαρακτηρισμό δεν θα βρεις σαφής θέση, όπως το ίδιο ισχύει αν σας ονομάσω κι εγώ όλους «κορωνολάτρες». Άλλος ήθελε να μην ανοίξει ο τουρισμός, άλλος να ανοίξει μόνο για τους πλούσιους, άλλος μόνο για τους μη Βαλκάνιους, άλλος να ανοίξει ο τουρισμός αλλά όχι τα μπαρ, άλλος να φοράμε μάσκες, άλλος να φοράμε νικάμπ, άλλοι μπούρκα κι άλλοι να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στα σπίτια μας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 12:52Διαβάζω παραδείγματος χάριν να λέει ο α ότι πρέπει να διατίθενται δωρεάν μάσκες στους πολίτες σε έναν αριθμό που να καλύπτει τις ανάγκες τους, να λέει ο β ότι δεν θέλει να φοράει μάσκα γιατί είναι ανθυγιεινή και ο γ απλώς να μη γουστάρει να τη φοράει.
Το ίδιο ισχύει και για τις αποστάσεις, τα ανοίγματα ή κλεισίματα υπηρεσιών/επιχειρήσεων/σχολείων κλπ
Δεν υπάρχει ούτε μία σαφής θέση.
Διακρίνω μια έλλειψη σταθερότητας στους συλλογισμούς σου.

Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ουσιαστικώς, δεν υπάρχουν δύο στρατόπεδα, υπάρχουν εκατό στρατόπεδα. Και το πρόβλημα δεν είναι ο χαρακτηρισμός που θα τους δώσω εγώ ή έχει δοθεί από άλλους αλλά αυτό το χάος.
Κατά τη γνώμη μου, μια αποτύπωση θα μπορούσε να γίνει με μια σειρά δημοσκοπήσεων, στα γενικά και επί μέρους θέματα του προβλήματος και των λύσεων που θεωρούνται οι πιο λειτουργικές. Τόσο στο ιατρικό σκέλος όσο και στις κοινωνικές/εργασιακές σχέσεις.
Αν μη τι άλλο, θα υπήρχε μία πιο σαφής απεικόνιση της "κυρίαρχης άποψης".
ΥΓ. Συμπληρώνω ότι οι δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, είναι σε τελείως γενικό πλαίσιο και αφορούν περισσότερο στις κινήσεις της κυβέρνησης και στο αόριστο πεδίο των "μέτρων", έχουν κυρίως πολιτικό χαρακτήρα, πράγμα που δεν προσφέρει κάτι. Αντιθέτως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
λυνεται το ασφαλιστικο.talaipwros έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 13:19Το ερώτημα έπρεπε να είναι Αν το εμβόλιο Δεν γίνει υποχρεωτικό, τι κάνουμε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ισχύει αλλά με 200-300-1000 άτομα δεν λύνεται το ασφαλιστικό, δεν βγαίνει καν το κόστος της νοσηλείας κλπ. Θέλει πολλούς για να βγει.Ασέβαστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2020, 10:10λυνεται το ασφαλιστικο.talaipwros έγραψε: ↑23 Αύγ 2020, 13:19Το ερώτημα έπρεπε να είναι Αν το εμβόλιο Δεν γίνει υποχρεωτικό, τι κάνουμε;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Εάν δεν θέλετε υποχρεωτικό εμβόλιο κάνετε τότε κλύσμα ρε ! 

Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να κάνουμε πρωτεύουσα τον Βολο
από Frappezitis » 15 Ιούλ 2024, 17:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
15 Ιούλ 2024, 17:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτήματα που ποτέ δεν κάνουμε.
από Urzaring13 » 10 Απρ 2025, 03:56 » σε Θρησκειολογία - 71 Απαντήσεις
- 1415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
17 Απρ 2025, 21:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να κάνουμε το πρώτο χτύπημα
από Frappezitis » 27 Νοέμ 2024, 07:04 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Νοέμ 2024, 07:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα κάνουμε προσφυγή στη Χάγη για τα Ελληνοτουρκικα?
από Ίακχος » 28 Απρ 2025, 23:18 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 61 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
28 Απρ 2025, 23:18
-