Εννοειται οτι ανεβαινει. Αλλα και τη δεκαετια του 80 ανεβαινε με καυσιμο τον δανεισμο και τις κρατικες προσληψεις. Μετα ηρθε ο λογαριασμος και εφταιγαν οι δρακονιανοι. Ε , κατι αναλογο αλλα οχι τοσο μεγαλο οσο το 80, συμβαινει και σημερα.
Τα νέα δεν είναι καλά
- Οργισμένος
Re: Τα νέα δεν είναι καλά
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν έχει πια νεόπλουτους παρά μόνο κάτι λίγους της κομματικής νομενκλατούρας που αναλαμβάνουν τις εργολαβίες του δημοσίου στο μιλητό.
Ιδιωτική πρωτοβουλία

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πληρώνονται πακιστανικά και εργάζονται επίσης πακιστανικά. Οι εξυπνάκηδες που νόμιζαν ότι με 3 και 60 θα βρεθεί κορόϊδο που να βγάζει δουλειά για 7 και 20, ας κάτσουν πάνω στο παγωτό.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 21:19kongrosian έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:57ιδιωτικός υπάλληλος είμαι, που βλέπει ότι τις σκατοδουλειές που έκανε ο έλληνας το '50, τις κάνουν πλέον μετανάστες ταλαίπωροι. σε όλο τον "πολιτισμένο" κόσμο αυτό γίνεται, τι να κάνουμε.
.
Επειδή εχω δει τον ρυθμό εργασίας Αφρο και Ασιατών νομίζω οτι χρειάζονται 2 για τη δουλειά ενός.....Αργά τα ζώα που λέγανε.....
.
Το κακό είναι πως τους παίρνει να είναι πολλοί ...
και επαγγελματίες

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έτσι ήταν πάντα η χώρα. Σαν κάτι πίτες φουσκωμένες, που μόλις τις φυσήξεις μαζεύουν. Τι να κάνουμε, με τη γκρίνια στα φόρα δεν ανεβαίνει η παραγωγή...Οργισμένος έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 22:00Εννοειται οτι ανεβαινει. Αλλα και τη δεκαετια του 80 ανεβαινε με καυσιμο τον δανεισμο και τις κρατικες προσληψεις. Μετα ηρθε ο λογαριασμος και εφταιγαν οι δρακονιανοι. Ε , κατι αναλογο αλλα οχι τοσο μεγαλο οσο το 80, συμβαινει και σημερα.
Beria για την κοσκο δεν ξέρω αλλά σεζόν καλά κανουν και δεν πάει κανείς, φίλη μου γύρισε κλαίγοντας, με προβλήματα στα πόδια, να της εχουν φάει λεφτά, ενώ δούλευε από μέσα Μαΐου μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου με μόλις 2 (δύο) ρεπό, κατά μέσο όρο 13μιση ώρες τη μέρα...
Μιλάμε να στείλεις τις συντεταγμένες της γαλέρας στη Μοσάντ με το μήνυμα ότι κρύβεται ο Νασράλα εκεί κι έτσι φάση, να μη μείνει κολυμπηθρόξυλο...
Μιλάμε να στείλεις τις συντεταγμένες της γαλέρας στη Μοσάντ με το μήνυμα ότι κρύβεται ο Νασράλα εκεί κι έτσι φάση, να μη μείνει κολυμπηθρόξυλο...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το γράφημα είναι απατεωνίστικο!
σιγά μην είναι "πλούσιοι" 1 στους 5, κομμουνισμό έχουμε?
Αν εφτιαχνε την κατανομή του πλούτου σε δέκατα του πληθυσμού αντί σε πέμπτα που το έχει τώρα θα βλέπαμε πόσο έχουν αυξηθεί οι ανισότητες και πόσο μεγαλυτερο πλούτο κατέχουν αυτός ο ένας στους 10
Αν δε το έφτιαχνε σε εκατοστά του πληθυσμού θα παίρναμε μια καλή ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει
- dna replication
- dna replication
- Οργισμένος
Γισ να υπαρχει εστω και η απειροελαχιστη πιθανοτητα να λυθει ενα προβλημα, πρεπει καταρχην να γινει η παραδοχη του.sharp έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 22:14Έτσι ήταν πάντα η χώρα. Σαν κάτι πίτες φουσκωμένες, που μόλις τις φυσήξεις μαζεύουν. Τι να κάνουμε, με τη γκρίνια στα φόρα δεν ανεβαίνει η παραγωγή...Οργισμένος έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 22:00Εννοειται οτι ανεβαινει. Αλλα και τη δεκαετια του 80 ανεβαινε με καυσιμο τον δανεισμο και τις κρατικες προσληψεις. Μετα ηρθε ο λογαριασμος και εφταιγαν οι δρακονιανοι. Ε , κατι αναλογο αλλα οχι τοσο μεγαλο οσο το 80, συμβαινει και σημερα.
Οταν και εαν ποτε γινει η παραδοχη του ελλ προβληματος απο την κοινωνια, γραψε μου.
Δεν βλεπεις , ακομα και σε αυτο εδω το νημα , αριστεροι/δεξιοι ουσιαστικα και σαφως κατηγορουν εξωτερικους παραγοντες για την παρουσα κατασταση.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μεγάλη δουλειά να φεύγεις από την Ελλάδα, ανοίγει ο ορίζοντας σου. Μέχρι κι ο Όργι απέκτησε φωτεινές στιγμές.
- dna replication
Οι 2 αρχικες γραμμες του ποστ ειναι οι πρωτες κουβεντες του ψυχολογου στην πρωτη συνεδρια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Δεν έφυγε ποτέ γιατί δεν ήταν ποτέ, ώστε να χρειαστεί να φύγει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.