βρε παπάρα Giorgos τα κόκκινα τάγματα εφόδου τα έχεις καθόλου υποψιν
ε! αυτά που βλέπουμε στην εικόνα είναι η αντίδραση για τα κόκκινα τάγματα
βρε παπάρα Giorgos τα κόκκινα τάγματα εφόδου τα έχεις καθόλου υποψιν
Εμένα μου φαίνονται περισσότερο για αποτυχημένους λούμπεν αλήτες και ποινικούς που επιτίθενται μέχρι και σε άλλους ακροδεξιούς που δεν ανήκουν στην εγκληματική τους οργανωση.
Δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 16:03Που είναι τα τάγματα εφόδυ ακριβώς; Επειδή έτσι λένε οι αμόρφωτοι δημοσιογράφοι;Giorgos έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 16:01Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 15:55
Ειρωνικά το 'χε πει, απαντώντας στις συκοφαντίες των δημοσιογράφων. Άνθρακες ο "θησαυρός".
είναι αυτοί που υποστηρίζουν ακόμη το τρίπτυχο - πατρίδα οικογένεια θρησκείαPhilip Mortimer έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 16:24Εμένα μου φαίνονται περισσότερο για αποτυχημένους λούμπεν αλήτες και ποινικούς που επιτίθενται μέχρι και σε άλλους ακροδεξιούς που δεν ανήκουν στην εγκληματική τους οργανωση.
Μα φυσικά πώς μου πέρασε από το μυαλό ότι είναι αποτυχημένοι οι αμόρφωτοι τριανταρηδες και σαρανταρηδες που η κορυφωση του βιογραφικού τους ήταν να συμμετέχουν με αρβυλα και παντελόνια παραλλαγής σε τάγματα εφόδου ναζιστικού κόμματος που τώρα η ηγετική του ομάδα καταδικάστηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.nemo έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 16:33είναι αυτοί που υποστηρίζουν ακόμη το τρίπτυχο - πατρίδα οικογένεια θρησκείαPhilip Mortimer έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 16:24Εμένα μου φαίνονται περισσότερο για αποτυχημένους λούμπεν αλήτες και ποινικούς που επιτίθενται μέχρι και σε άλλους ακροδεξιούς που δεν ανήκουν στην εγκληματική τους οργανωση.
οι αποτυχημένοι είναι όλοι οι άλλοι που είναι αντίθετοι
Απλά η προηγούμενη κυβέρνηση, που άλλαξε το νόμο, πήγε να γλυτώσει τους φίλα προσκείμενους ποινικούς, βλέπε Ρουβίκωνα, πυρήνες της φωτιάς και 17Ν και βρέθηκε να την γλυτώνει και η ΧΑ...Keyser Soze έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 16:45Ενας νόμος για την θανατική ποινή θα ήταν ότι πρέπει για αυτήν την συμμορίας τις κακίας ώρας !
Το παπάρας στο επιστρέφω καθότι εσύ δικαιούσαι καλύτερα τον τίτλο αυτό.Πάντως δεν αγνοώ τα κόκκινα τάγματα εφόσου.Εδώ όμως εσύ ομολογείς οτι υπάρχουν χρυσαυγιτικα τάγματα εφόδου.
Ξαναρωτώ...Τι είναι αυτοί στα βίντεο;Παίζουν τα στρατιωτάκια;Golden Age έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 16:23Οι ποιοι;
Μάλλον έχεις άγνοια των όρων.
Με μια διαφορά εγώ δεν μπαίνω σε συζήτηση για να υποστηρίξω είναι ή δεν είναι βλέπω και τα μεν και τα δε
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων