Απομακρύνεται επικίνδυνα από τον στόχο του 5%, προβλέπω ν' ανοίγουν διαδικασίες διαδοχής από αύριο.
Ελληνικές Εκλογές 2023
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ελληνικές Εκλογές 2023
Στις προηγούμενες εκλογές έριξα ΚΚΕ και είχα ως δεύτερο το ΝΔ. Τώρα πάλι ΚΚΕ, αλλά ως δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο πως είμαστε εκτός κινδύνου από τους κλόουν του Αλέξη και τους ηλίθιους που τους πιστεύουν, και ο Μητσοτάκης βγαίνει καβάλα στ΄άλογο αυτοδύναμος, οπότε, ας έχει μπούγιο στη Βουλή να τον κράζει. Φυσικά, ένα ειν΄το Κόμμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ε, αν δεν ξέρουν τα βασικά, ειλικρινά δεν τους υπολογίζω ως ψηφοφόρους.Green Dragon έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:23Λάθος κάνεις και η εξήγηση είναι απλή: Η συντριπτική πλειοψηφία ψήφιζε πάντα κόμματα με υπολογίσιμη δύναμη οπότε αν κάποιος απόφασίσει για πρώτη φορά να ψηφίσει πχ Ένωση Κεντρώων θα αιφνιδιαστεί από την ενδεχόμενη απουσία του ψηφοδελτίου και το πιο πιθανό είναι απλά να ρίξει κάτι άλλο. Όντως πιστεύεις ότι είναι τόσο ενημερωμένοι οι ψηφοφόροι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:19Όλοι το γνωρίζουν. Αν δεν υπάρχουν όλα τα ψηφοδέλτια των κομμάτων, η εφορευτική επιτροπή είναι η πρώτη που εκτίθεται σε ΟΛΑ τα εκλογικά τμήματα. Και ουδείς προτίθεται να το διακινδυνεύσει.Green Dragon έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:10Το ξέρω αλλά πόσοι άλλοι το γνωρίζουν; Και πόσοι θα μπουν στον κόπο να κάνουν μανούβρα;
Πάντως η ευθύνη είναι των κομμάτων, αυτά πρέπει να φροντίσουν να υπάρχουν παντού ψηφοδέλτια.
Οπότε, τα υπόλοιπα είναι παπαριές καμαρωτές.
Πάντως βρίσκω πολύ χλωμό να πάει πανάσχετος ψηφοφόρος να ψηφίσει κάποιο εναλλακτικό μικρό κόμμα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δυστυχώς, έτσι έχουν τα πράγματαExodus έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:23Θρησκόληπτοι.Saturn έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:13Μετά από αποχή στην προηγούμενη διαδικασία, σήμερα ψήφισα ΝΙΚΗ. Τη προηγούμενη φορά δεν είχα ενημερωθεί για πολλά σχετικά με το κόμμα, έψαξα και είδα οτι ο πρόεδρος είναι άνθρωπος με λόγο καθαρό και παρελθόν ενεργό σε αρθογραφία, εκπαίδευση και πολιτική, δεν είναι τωρινός δηλαδή όπως τον κατηγορούσαν. Εννοείται πως μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο βρώμικος πόλεμος που έφαγε από παντού.
Μακάρι να μπουν στη Βουλή και εννοείται να στερήσουν από τη ΝΔ ποσοστά απόλυτης αυτοδυναμίας. Και μιλά κάποιος από παραδοσιακά δεξιά οικογένεια.
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επίθεση πολλώ δε μάλλον οι χαρακτηρισμοί.
Πολύ επιθετικότητα που δείχνει εκνευρισμό, και ένας λόγος που τους ψήφισα όπως είπα και πιο πάνω, ήταν αυτός ακριβώς ο πόλεμος λάσπης και χυδαιολογίας.
Δυστυχώς η Ελλάδα έχει ξεχαρβαλωθεί τελείως και από κάθε άποψη.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
To πρόβλημα όπως είπες είναι στο πόσοι το ξέρουν. Ευθύνη για μένα έχουν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι - περισσότερο απ τα κόμματαGreen Dragon έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:10Το ξέρω αλλά πόσοι άλλοι το γνωρίζουν; Και πόσοι θα μπουν στον κόπο να κάνουν μανούβρα;
Πάντως η ευθύνη είναι των κομμάτων, αυτά πρέπει να φροντίσουν να υπάρχουν παντού ψηφοδέλτια.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εννοείται. Για μένα οι κυβερνήσεις είναι ο καθρέφτης των λαών.Orion22 έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:35To πρόβλημα όπως είπες είναι στο πόσοι το ξέρουν. Ευθύνη για μένα έχουν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι - περισσότερο απ τα κόμματαGreen Dragon έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:10Το ξέρω αλλά πόσοι άλλοι το γνωρίζουν; Και πόσοι θα μπουν στον κόπο να κάνουν μανούβρα;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
χαχα, καλόΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:20στη Αθήνα δεν έχει ψηφοδέλτια Σπαρτιάτες, έπεσε άκυρο από την εκκλησία του δήμου. όποιος θέλει, να πάει στην Σπάρτη να ψηφίσει
(Δεν ξέρω γιατί γράφω μια απάντηση και δεν βλέπω να δημοσιεύεται εκείνη την ώρα)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Θα έπρεπε να κάνει ένα μικρό ριμπάουντ ο σύριζα, ειδικά όταν τα δίπλα κόμματά του στα αριστερά είναι προβληματικά.
Πες μας ποιο site
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Νομίζω έχει γράψει το bankingnews και ο Παπαγιάννης, αλλά δεν τα πολυπαρακολουθώ τα sites να σου πω την αλήθεια. Δεν ξέρω αν το non news (φουλ σύριζα) που έγραφε παραδοσιακά, έχει γράψει κάτι.
- Υδράργυρος
Μολις διαπιατωσα οτι μου τελειωσαν τα ζαναξ μου, και ψαχνω εφημερευον. Θα μου χρειαστουν αποψε
Υδράργυρος έγραψε: ↑25 Ιουν 2023, 15:48Μολις διαπιατωσα οτι μου τελειωσαν τα ζαναξ μου, και ψαχνω εφημερευον. Θα μου χρειαστουν αποψε

...σε πονους και ντροπές
στις δύσκολες στιγμές...
tags Otto Weininger

phorum.com.gr Solidarność

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Thanks
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-