Φυσικά και φταίει και η ΝΔ. Όμως αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Όταν κυβερνάει η ΝΔ να γίνονται υποκινουμενα μπάχαλα και χαμός.hades έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 12:23Να πω και εγώ την μαλακία μου . Ο μόνος τρόπος να χαλαρώσει η κατάσταση έιναι με έργα να δείξει η χώρα ότι άλλοι δεν μπαίνουν. Αναχαίτηση φράχτες πυροβολισμοί ότι χρειάζεται. Εκτός αν γουστάρετε την φάση με την ανοικτή εξέγερση των δύο νησιών που βέβαια δεν έχω καταλάβει τι θέλουν εκεί.
Οι μισοί είναι έξω οι ξένοι και να μην έχουμε κανέναν και οι άλλοι μισοί είναι νομπελίστες του όλοι οι καλοί χωράμε και να τους δώσουμε χαρτιά .
Φταίει η ΝΔ καθαρά πάντως για το μπάχαλο
Αυτό γίνεται και τώρα ενώ πέραν του μεταναστευτικού, σε κάθε άλλο τομεα προσπαθούν να δημιουργήσουν πανικό.
Η φρασεολογία επέστρεψε στο 2014, οι πλατείες σιγά σιγά πάνε να δημιουργηθούν ξανά, λαϊκισμός με παιδάκια που λιποθυμανε και οι πληρωμένοι λογαριασμοί του τουιτερ ξανα στις επάλξεις όπως τότε.
Η ΝΔ κυβερνάει 7 μήνες, κάνει πραγματικά δουλειά σε διάφορους τομείς (οποιος δεν ξέρει ας ενημερωθεί) και ταυτόχρονα έχει την Τουρκική κλιμάκωση, τα "αυθόρμητα" επεισόδια στα νησιά, την διαχείριση του ιού και το θέμα της Νοβαρτις που θα έπρεπε να έχουν πέσει τα τείχη και κάποιοι το περνάνε στο χαλαρό. Ή προσπαθούν.
Η δε αντιπολίτευση όταν δεν μουγκανιζει μας λέει στα μούτρα μας τι σκοπεύει να κάνει για να γίνει εντελώς καθεστώς Μαδουρο στο μέλλον όταν επιστρέψει.