.
Δεν το κάνουν συνειδητά ρε βλαχονιάου.....

Το βλέπουν σαν παιχνίδι.....
.
Εσύ που ξέρεις ότι όσα λέει ο Γεωργιανός είναι ανοησίες? Εγώ το έγραψα ήδη δύο φορές και άλλη μία τρίτη τώρα πως δε παριστάνω τον Πουαρώ.nostromos έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:18σταματηστε ρε αυτη την ανοησια ... την ξεκινησε ενας και εχετε παρει ολοι γραμμη ... ο τυπος πηγε να περασει συνορα κλειστα λογο κορονοιου με πλαστα εγγραφα ελαχιστες ημερες μετα απο φονο ... στην ανακριση βρεθηκαν στοιχεια για εμπλοκη του σε ληστεια με βασανισμο ηλικιωμενων ... τον ξεψαχνισανε και για την περιπτωση στα Γλυκα Νερα ... το αρνηθηκε και τελος ... τα υπολοιπα ειναι ανοησιες ... πατε βρειτε πολιτικη ατζεντα γιατι το εχετε χασει τελειωςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:12Aν ομολογούσε, δε θα το έψαχνε κανείς παραπάνω. Το κοινωνικό προφίλ ενός κακοποιού έχει ο τύπος.
Ε, ναι!Uppercut έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:19Εννοείς από τους ράντομ σχολιαστές; Γιατί ο εισαγγελέας θα το έψαχνε πολύ παραπάνω. Χώρια απ' το ότι εδώ η αστυνομία προφανώς ήξερε ποιος είναι ο βασικός ύποπτος εξαρχής, όπως οιοσδήποτε έχει δυο δράμια μυαλό.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:12Aν ομολογούσε, δε θα το έψαχνε κανείς παραπάνω. Το κοινωνικό προφίλ ενός κακοποιού έχει ο τύπος.
Aν παρακολουθούσατε με προσήλωση τα CSI, NCIS, SWAT, Low & Order και λοιπά, θα ξέρατε πως η Αστυνομία έδερνε επί τετραήμερο τον Γεωργιανό για να ομολογήσει πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν, παρόλο που ήξερε πως το χε κάνει ο Μπάμπης, προκειμένου να τον κάνει να αισθανθεί πιο άνετα (τον Μπάμπη) και να τον αποπροσανατολίσει από τις έρευνες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:22Εσύ που ξέρεις ότι όσα λέει ο Γεωργιανός είναι ανοησίες? Εγώ το έγραψα ήδη δύο φορές και άλλη μία τρίτη τώρα πως δε παριστάνω τον Πουαρώ.nostromos έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:18σταματηστε ρε αυτη την ανοησια ... την ξεκινησε ενας και εχετε παρει ολοι γραμμη ... ο τυπος πηγε να περασει συνορα κλειστα λογο κορονοιου με πλαστα εγγραφα ελαχιστες ημερες μετα απο φονο ... στην ανακριση βρεθηκαν στοιχεια για εμπλοκη του σε ληστεια με βασανισμο ηλικιωμενων ... τον ξεψαχνισανε και για την περιπτωση στα Γλυκα Νερα ... το αρνηθηκε και τελος ... τα υπολοιπα ειναι ανοησιες ... πατε βρειτε πολιτικη ατζεντα γιατι το εχετε χασει τελειωςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:12
Aν ομολογούσε, δε θα το έψαχνε κανείς παραπάνω. Το κοινωνικό προφίλ ενός κακοποιού έχει ο τύπος.
Οι εισαγγελείς δε ζουν σε κάποιον άλλο κόσμο, ούτε οι αστυνομικοί. Οι προσπάθειες συγκάλυψης ή το κυνήγι της επιτυχίας μπορούν κάλλισταUppercut έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:19Εννοείς από τους ράντομ σχολιαστές; Γιατί ο εισαγγελέας θα το έψαχνε πολύ παραπάνω. Χώρια απ' το ότι εδώ η αστυνομία προφανώς ήξερε ποιος είναι ο βασικός ύποπτος εξαρχής, όπως οιοσδήποτε έχει δυο δράμια μυαλό.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:12Aν ομολογούσε, δε θα το έψαχνε κανείς παραπάνω. Το κοινωνικό προφίλ ενός κακοποιού έχει ο τύπος.
εγω ξερω οτι ο τυπος παει μεσα για βαρυτατο αδικημα ... θα εκανε οτι περνουσε απο το χερι του να τη βγαλει πιο ελαφρα και η ιστορια περι βασανιστηριων του δινει πατημα ειδικα αφου υπαρχει πολιτικη υποστηριξη απο καποιους κυκλους ... και οχι δεν ειμαι Πουαρω αλλα δεν βλεπω να υπαρχει Ιατροδικαστικη γνωματευση οτι εχει βασανιστει ... εφοσων δεν υπαρχει ολα ειναι λογια χωρις αποδειξη του ποινικου και κακως καποιοι τα αναπαραγουνεΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:22Εσύ που ξέρεις ότι όσα λέει ο Γεωργιανός είναι ανοησίες? Εγώ το έγραψα ήδη δύο φορές και άλλη μία τρίτη τώρα πως δε παριστάνω τον Πουαρώ.nostromos έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:18σταματηστε ρε αυτη την ανοησια ... την ξεκινησε ενας και εχετε παρει ολοι γραμμη ... ο τυπος πηγε να περασει συνορα κλειστα λογο κορονοιου με πλαστα εγγραφα ελαχιστες ημερες μετα απο φονο ... στην ανακριση βρεθηκαν στοιχεια για εμπλοκη του σε ληστεια με βασανισμο ηλικιωμενων ... τον ξεψαχνισανε και για την περιπτωση στα Γλυκα Νερα ... το αρνηθηκε και τελος ... τα υπολοιπα ειναι ανοησιες ... πατε βρειτε πολιτικη ατζεντα γιατι το εχετε χασει τελειωςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:12
Aν ομολογούσε, δε θα το έψαχνε κανείς παραπάνω. Το κοινωνικό προφίλ ενός κακοποιού έχει ο τύπος.
ναι νταξει ότι πειςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:21Όλα τα κράτη έχει ανάγκη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η Ελλάδα. Για αυτό αναπτύσσει διπλωματικές επαφές με χώρες που ο μέσος Έλληνας μπορείΔημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:16όχι, αν σε πιάσουν στο στόμα τους κράτη που τα έχεις ανάγκη και έχουν κάποια ισχύ είναι θέμα. Το να σε σχολιάζει η Γεωργία που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι οκ μόνο ηλίθιος το υπολογίζειΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:15
Αν μας έπιαναν στο στόμα τους οι Γερμανοί ή οι Αμερικάνοι θα το δεχόσουν δηλαδή?
να αγνοεί την ύπαρξη τους.
Το θέμα είναι πως αν έβγαινε κάποιος τις μέρες του Μαϊου και έλεγε πως υποψιάζετε τον Αναγνωστόπουλο ως δολοφόνο της Καρολάιν θα του την έπεφταν διάφοροι και θα του έλεγαν «Προσπαθείς να βγάλεις λάδι τους αλλοδαπούς υπόπτους, παλιοκομμούνι, αριστερέ».ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:24Aν παρακολουθούσατε με προσήλωση τα CSI, NCIS, SWAT, Low & Order και λοιπά, θα ξέρατε πως η Αστυνομία έδερνε επί τετραήμερο τον Γεωργιανό για να ομολογήσει πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν, παρόλο που ήξερε πως το χε κάνει ο Μπάμπης, προκειμένου να τον κάνει να αισθανθεί πιο άνετα (τον Μπάμπη) και να τον αποπροσανατολίσει από τις έρευνες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:22Εσύ που ξέρεις ότι όσα λέει ο Γεωργιανός είναι ανοησίες? Εγώ το έγραψα ήδη δύο φορές και άλλη μία τρίτη τώρα πως δε παριστάνω τον Πουαρώ.nostromos έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:18
σταματηστε ρε αυτη την ανοησια ... την ξεκινησε ενας και εχετε παρει ολοι γραμμη ... ο τυπος πηγε να περασει συνορα κλειστα λογο κορονοιου με πλαστα εγγραφα ελαχιστες ημερες μετα απο φονο ... στην ανακριση βρεθηκαν στοιχεια για εμπλοκη του σε ληστεια με βασανισμο ηλικιωμενων ... τον ξεψαχνισανε και για την περιπτωση στα Γλυκα Νερα ... το αρνηθηκε και τελος ... τα υπολοιπα ειναι ανοησιες ... πατε βρειτε πολιτικη ατζεντα γιατι το εχετε χασει τελειως
Αλλά εσείς, αντί να παρακολουθείτε καθ'εσπέραν αυτές τις επιμορφωτικές αστυνομικές σειρές, κάθεστε και πχορουμιζεστε με ολέθρια αποτελέσματα.
ναι, αυτο εγινε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 15:30
Δλδ βασανίζανε επί 4 μέρες έναν άνθρωπο επειδή ταίριαζε στο σενάριο π είχαν στήσει ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τα ΜΜΕ κ η ΕΛ.ΑΣ. περί "αλλοδαπών κακοποιών σεσημασμένων" κ προτιμούσαν να έχουν την ομολογία ενός αθώου από το να πιάσουν τον πραγματικό ένοχο.
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
Ποιες προσπάθειες συγκάλυψης; Τι λες;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:25Οι εισαγγελείς δε ζουν σε κάποιον άλλο κόσμο, ούτε οι αστυνομικοί. Οι προσπάθειες συγκάλυψης ή το κυνήγι της επιτυχίας μπορούν κάλλισταUppercut έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:19Εννοείς από τους ράντομ σχολιαστές; Γιατί ο εισαγγελέας θα το έψαχνε πολύ παραπάνω. Χώρια απ' το ότι εδώ η αστυνομία προφανώς ήξερε ποιος είναι ο βασικός ύποπτος εξαρχής, όπως οιοσδήποτε έχει δυο δράμια μυαλό.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:12
να ακυρώσουν εμπράκτως αυτό το προφανώς που γράφεις.
Ε όλα τα σκάνδαλα δεν αποδεικνύονται επαρκώς στη πρώτη φάση της δημοσιοποίησής τους. Αυτό δε σημαίνει πως δημοσιοποιούνται κακώς.nostromos έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:26εγω ξερω οτι ο τυπος παει μεσα για βαρυτατο αδικημα ... θα εκανε οτι περνουσε απο το χερι του να τη βγαλει πιο ελαφρα και η ιστορια περι βασανιστηριων του δινει πατημα ειδικα αφου υπαρχει πολιτικη υποστηριξη απο καποιους κυκλους ... και οχι δεν ειμαι Πουαρω αλλα δεν βλεπω να υπαρχει Ιατροδικαστικη γνωματευση οτι εχει βασανιστει ... εφοσων δεν υπαρχει ολα ειναι λογια χωρις αποδειξη του ποινικου και κακως καποιοι τα αναπαραγουνεΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:22Εσύ που ξέρεις ότι όσα λέει ο Γεωργιανός είναι ανοησίες? Εγώ το έγραψα ήδη δύο φορές και άλλη μία τρίτη τώρα πως δε παριστάνω τον Πουαρώ.nostromos έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:18
σταματηστε ρε αυτη την ανοησια ... την ξεκινησε ενας και εχετε παρει ολοι γραμμη ... ο τυπος πηγε να περασει συνορα κλειστα λογο κορονοιου με πλαστα εγγραφα ελαχιστες ημερες μετα απο φονο ... στην ανακριση βρεθηκαν στοιχεια για εμπλοκη του σε ληστεια με βασανισμο ηλικιωμενων ... τον ξεψαχνισανε και για την περιπτωση στα Γλυκα Νερα ... το αρνηθηκε και τελος ... τα υπολοιπα ειναι ανοησιες ... πατε βρειτε πολιτικη ατζεντα γιατι το εχετε χασει τελειως
Πρώτη φορά διαβάζεις για κάτι τέτοιο?Uppercut έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:29Ποιες προσπάθειες συγκάλυψης; Τι λες;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:25Οι εισαγγελείς δε ζουν σε κάποιον άλλο κόσμο, ούτε οι αστυνομικοί. Οι προσπάθειες συγκάλυψης ή το κυνήγι της επιτυχίας μπορούν κάλλιστα
Κι όως βγήκαν κάποιοι και το έλεγαν τότεΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:28Το θέμα είναι πως αν έβγαινε κάποιος τις μέρες του Μαϊου και έλεγε πως υποψιάζετε τον Αναγνωστόπουλο ως δολοφόνο της Καρολάιν θα του την έπεφταν διάφοροι και θα του έλεγαν «Προσπαθείς να βγάλεις λάδι τους αλλοδαπούς υπόπτους, παλιοκομμούνι, αριστερέ».ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:24Aν παρακολουθούσατε με προσήλωση τα CSI, NCIS, SWAT, Low & Order και λοιπά, θα ξέρατε πως η Αστυνομία έδερνε επί τετραήμερο τον Γεωργιανό για να ομολογήσει πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν, παρόλο που ήξερε πως το χε κάνει ο Μπάμπης, προκειμένου να τον κάνει να αισθανθεί πιο άνετα (τον Μπάμπη) και να τον αποπροσανατολίσει από τις έρευνες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:22
Εσύ που ξέρεις ότι όσα λέει ο Γεωργιανός είναι ανοησίες? Εγώ το έγραψα ήδη δύο φορές και άλλη μία τρίτη τώρα πως δε παριστάνω τον Πουαρώ.
Αλλά εσείς, αντί να παρακολουθείτε καθ'εσπέραν αυτές τις επιμορφωτικές αστυνομικές σειρές, κάθεστε και πχορουμιζεστε με ολέθρια αποτελέσματα.
Δεν ξέρω τι θες να πεις κι είμαι σίγουρος ότι ούτε εσύ έχεις ιδέα τι θες να πεις.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:31Πρώτη φορά διαβάζεις για κάτι τέτοιο?Uppercut έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:29Ποιες προσπάθειες συγκάλυψης; Τι λες;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:25
Οι εισαγγελείς δε ζουν σε κάποιον άλλο κόσμο, ούτε οι αστυνομικοί. Οι προσπάθειες συγκάλυψης ή το κυνήγι της επιτυχίας μπορούν κάλλιστα
ρε ποιο σκανδαλο ...? ο τυπος εδερνε ωρες ηλικιωμενο ζευγαρι και για αυτο παει μεσα ... ποιοι να το βουλωσουνε ...? ειπε ποτε η Αστυνομια οτι εχει τον ενοχο ...? υποπτο ειπε οτι επιασε στα συνορα που ταιριαζει στοι προφιλ ... και ειχε δικιο αλλα για αλλη περιπτωση ...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:30Ε όλα τα σκάνδαλα δεν αποδεικνύονται επαρκώς στη πρώτη φάση της δημοσιοποίησής τους. Αυτό δε σημαίνει πως δημοσιοποιούνται κακώς.nostromos έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:26εγω ξερω οτι ο τυπος παει μεσα για βαρυτατο αδικημα ... θα εκανε οτι περνουσε απο το χερι του να τη βγαλει πιο ελαφρα και η ιστορια περι βασανιστηριων του δινει πατημα ειδικα αφου υπαρχει πολιτικη υποστηριξη απο καποιους κυκλους ... και οχι δεν ειμαι Πουαρω αλλα δεν βλεπω να υπαρχει Ιατροδικαστικη γνωματευση οτι εχει βασανιστει ... εφοσων δεν υπαρχει ολα ειναι λογια χωρις αποδειξη του ποινικου και κακως καποιοι τα αναπαραγουνεΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:22
Εσύ που ξέρεις ότι όσα λέει ο Γεωργιανός είναι ανοησίες? Εγώ το έγραψα ήδη δύο φορές και άλλη μία τρίτη τώρα πως δε παριστάνω τον Πουαρώ.
Δηλαδή ακόμα και αν λέει ψέμματα ο Γεωργιανός ποιό είναι το διακύβευμα εδώ πέρα? Να το βουλώσουν άπαντες γιατί η Αστυνομία είναι ιερή
και οι αλλοδαποί ίξι μπίξι δείξει?