Ελπίδες για τον πατριωτικό/δεξιό χώρο;
- Golden Age
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ελπίδες για τον πατριωτικό/δεξιό χώρο;
Δεν βλέπω τίποτα να πηγαίνει να γεννηθεί. Άκρα του τάφου σιωπή.Niki έγραψε: ↑19 Μαρ 2024, 20:43Να πάει να πουλήσει καμιά κρέμα από μελισσόχορτο ο Βελόπουλος και καμιά επιστολή χειρόγραφη και να μην παρουσιάζεται σαν πατριωτικός δεξιός χώρος γιατί ζημιά κάνει σε κάτι που πάει να γεννηθεί.
Είναι ένα κόμμα που θέλει να χειραγωγήσει τους δεξιούς διαφωνούντες.
Είναι ένα συστημικό κόμμα που θα ρουφάει και θα ξερνάει πλήρως ελεγχόμενο στα ποσοστά του.
- Golden Age
Όαση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας
Ελένη Παπαδοπούλου
Το ΚΚΕ έκανε αίτημα για να του παραχωρηθεί το κτίριο του Παλιού Τυπογραφείου στην οδό Σανταρόζα για τη διοργάνωση έκθεσης με θέμα την Απελευθέρωση και το Δεκέμβρη του 1944 (το έγραψαν, όχι τον). Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έγινε τον Δεκέμβριο του 1944, τι ήθελε το ΚΚΕ και τι επακολούθησε. 80 χρόνια μετά κάποιοι επιθυμούν να δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα και κάποιοι άλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους κάνουν τα δεκανίκια. Και δεν αναφέρομαι στις παρατάξεις της Αριστεράς και αυτή του κ. Δούκα, ο οποίος ούτως ή άλλως αλλοιθωρίζει προς τα αριστερά. Αναφέρομαι και στην παράταξη Μπακογιάννη που ψήφισε ΥΠΕΡ στο να δοθεί το κτίριο για κομμουνιστικές εκδηλώσεις – αγιογραφίες του ΚΚΕ ξεχνώντας προφανώς πόσοι μη κομμουνιστές, αθώοι πολίτες σκοτώθηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις του ΚΚΕ που επιθυμούσαν να ανατρέψουν την νόμιμη κυβέρνηση της χώρας και να μας κάνουν Αλβανία του Χότζα.
Αρχικά ήμουν ήπια, για λόγους πολιτικής ευπρέπειας. Ωστόσο ο κ. Σοφιανός άρχισε τα περί απογόνων Τσολάκογλου, δοσίλογων και ακροδεξιάς, οπότε έλαβε τις απαντήσεις που έπρεπε με το ύφος που έπρεπε. Ακουσα και κάτι «άντε μωρέ από κει πέρα», σηκώθηκε ο Σοφιανός και φώναζε, γιατί σηκώθηκε δεν κατάλαβα, να με δείρει; Είπαν και κάτι έξυπνοι 80 χρόνια μετά τι συζητάμε; Αφού εσείς το φέρατε αγαπητοί. Τι περίμεναν; Ότι θα περνούσε έτσι απλά το αφήγημα τους, όπως συμβαίνει τόσα χρόνια;
Σε όλη την συζήτηση η παράταξη Μπακογιάννη απλά μουγκή. Και στο τέλος ΥΠΕΡ της παραχώρησης του χώρου για την έκθεση του ΚΚΕ για τα Δεκεμβριανά, δηλαδή για τον Εμφύλιο. Να χαρώ εγώ δεξιά παράταξη που τιμά τους αγώνες της αριστεράς με νεκρούς στα Δεκεμβριανά και στελέχη που πηγαίνουν στο μνημόσυνο στου Μακρυγιάννη, στον Μελιγαλά και στον Φενεό. Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη.
https://fb.watch/v7kR-dpBYm/
- Golden Age
Ελένη Παπαδοπούλου
Δελτίο Τύπου για το ψήφισμα για τον πόλεμο στη Γάζα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 11/11. Ήμουν η μόνη που ψήφισα ΚΑΤΑ αντιδρώντας στο περιεχόμενο και κατηγορήθηκα ως οπαδός της Τελικής Λύσης. Και εγώ και οι Ισραηλινοί. Η παράταξη Μπακογιάννη και ΚΚΕ αποχή, οι υπόλοιποι όλοι Υπέρ.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8020323341
- Golden Age
Ελένη Παπαδοπούλου
Η τοποθέτηση μου στο ψήφισμα για την Γάζα.
Εκτός του ότι ήμουν η μόνη που καταψήφισα, ήμουν και η μόνη που τοποθετήθηκα δημόσια κατά του κειμένου καταγγέλοντας το. Το ψήφισμα εργαλιοποιεί συλλογικά όργανα για να στηρίζονται τρομοκρατικές οργανώσεις.
Η παράταξη Μπακογιάννη σιώπησε και επέλεξε να απέχει.
Η θέση μας κατά της τρομοκρατίας είναι ξεκάθαρη.
Όπως και η θέση μας ότι η οποιαδήποτε συμφωνία των δύο πλευρών θα πρέπει να περιλαμβάνει την απελευθέρωση των ομήρων.
Ένα κείμενο για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα χωρίς ΚΑΜΙΑ αναφορά στους 101 αθώους ανθρώπους των οποίων δεν γνωρίζουμε καν την τύχη αποτελεί δολοφονική ενέργεια. Αυτό ψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει ας σκεφτεί τι θα έκανε, εάν ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν μέλη της οικογενείας του, τα οποία εκείνη την ημέρα κοιμόντουσαν στο κρεβάτι τους ή διασκέδαζαν αμέριμνα σε κάποιο πάρτυ.
Κανείς δεν θέλει τον πόλεμο.
Αλλά κανείς δεν θα έπρεπε να θέλει και την τρομοκρατία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "Εθνική ομάδα": το νέο κόμμα που θα ενώσει τον πατριωτικό χώρο
από Σενέκας » 12 Μαρ 2024, 10:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 78 Απαντήσεις
- 1861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Απρ 2024, 22:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση ποιο πατριωτικό κόμμα έκανε την καλύτερη αντιπολίτευση;
από Αγχίαλος » 21 Ιαν 2024, 14:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
21 Ιαν 2024, 15:28
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
10 Οκτ 2023, 09:30
-
-
Νέα δημοσίευση ψηφιζουμε ολοι τον δεξιο καστελακη και οχι τον αριστεριστη κουλι!!!!!
από ερνεστο καρανίξ » 22 Απρ 2024, 22:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ
23 Απρ 2024, 22:18
-