Ναι, κάτι φελλοι κολλημένοι με ένα φόρουμ είμαστε, προφανώς "εκθέσεις ιδεών" γράφουμε όλοι εδώ μέσα.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 00:20Όχι "ακόμα και αν έχω δίκιο". Έχω δίκιο. Τα στοιχεία το λένε.Green Dragon έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 00:01Και πως θα σκληρύνει η στάση της Ευρώπης ρε μάγκα δεν μας λες; Με Φον Ντερ Λάίεν και Καιρίδη;Otto Weininger έγραψε: ↑22 Οκτ 2024, 22:34
Αποδείχτηκες βλακας γιατί μόλις σου απέδειξα χτες πιο πάνω ότι οι "ακροδεξιοί" που θαυμάζεις έχουν τρισχειρότερες επιδόσεις από τον Μητσοτάκη ενώ έχουν πολύ ευκολότερες συνθήκες να αντιμετωπίσουν.
Αποδείχτηκες βλάκας, γατί πέρα από τα παραπάνω, σου απέδειξα ότι οι τύποι είναι μόνο λόγια ενώ το μόνο ρεαλιστικό που πρότειναν είναι να σου τους στέλνουν εδώ.
Και εσύ, συνεχίζεις να μου τους μοστράρεις ως λύση.
Ναι, γαυτο αποδείχτηκες βλάκας. Γιατί είσαι. Γιατί απαντάς για να απαντήσεις χωρίς καν μα ενδιαφερθείς για το τι ισχύει.
Ακόμα και αν έχεις εν μέρει δίκιο για τους 'ακροδεξιούς' όσον αφορά τις επιδόσεις, πάλι άδικο έχεις στο τέλος γιατί αν είναι να σκληρύνει κάποιος στάση (και να δώσει αβάντα να αγριέψουν χωρίς να τους κυνηγάνε από τις Βρυξέλλες), είναι πάλι... οι ίδοι! Χωρίς αυτούς δεν έχει σκλήρυνση στάσης, έχει Μέρκελ 'περάστε κόσμε' κλπ κλπ.
Οι τύποι στην πράξη (έως τώρα) απεδείχθησαν μυρωδιάδες σε σχέση με τον Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό αλλά και στο σύνολο των ενεργειών.
Και τονίζω ξανά: σε πολύ ευκολότερες συνθήκες.
Το μόνο που σου προτείνουν ως τώρα είναι να στους στείλουν εδώ. Ε, μέχρι αυτοί οι μυρωδιάδες να προτείνουν κάτι άλλο παρά από κούφια λόγια, δεν έχουμε να πούμε τίποτα.
Και για να απαντήσω στον exiledd. Όσο σκληρό και αν ακούγεται, θέλει συντονισμενες ενέργειες από την Ευρώπη. Βούλιαγμα και μολύβι στους διακινητές.
Πρώτα σταματάς τις ροές εντελως και μετά ασχολείσαι με τους μέσα. Αλλιώς, όσο σου στέλνουν χιλιάδες όλη την ώρα η έκθεση ιδεών του Scouser πάει στον βρόντο. Άσε που αν τα πιάσεις ένα ένα τα μισά πάνε ακλαυτα με την μια.
Η πολιτική έχει κανόνες. Αλλιώς είναι καφενείο.
Σε παίρνει; Τους γαμάς. Δε σε παίρνει; Αναδιπλώνεσαι και αναμένεις.
Γιατί πέραν του μεταναστευτικού έχεις χίλια δυο άλλα να κάνεις. Γεωπολιτικές συμφωνίες, οικονομικές συμφωνίες. Όλα αυτά περνάνε μέσα από λόμπι.
Εντάξει, κάποιοι γουστάρουν τσάμπα λόγια. Δεν χόρτασαν καυλί με τα τσάμπα λόγια του Τσίπρα και του Καμένου, θέλουν και δεύτερο με τα τσάμπα λόγια των "υπερπατριωτων".