Mε τα δικά τους.Η Ρωσία είναι σημείο αναφοράς για όλους τους παλαβούς αυτής της χώρας εδώ και αιώνες.Πολύ λίγους από αυτούς τους αποδέχεται η ίδια η Ρωσία,μάλιστα πολλές φορές τους αδειάζει γιατί δεν θέλει μπελάδες.Αυτοί όμως συνεχίζουν απτόητοι.Ανίκητος έγραψε: ↑Σήμερα, 08:42Τὰ Ἐξάρχεια δὲν ἔχουν πιὰ φτηνὰ ἐνοίκια.
Ἡ βασική μου ἐρώτηση εἶναι μὲ ποιῶν τὰ χρήματα συντηροῦνται αὐτοὶ οἱ τύποι. Γιατί νὰ εἶναι ρώσικα, συμφωνοῦμε πὼς δὲν εἶναι. Δὲν συμφωνοῦμε ἂν πιστεύεις πὼς τὸ ἔχουν χόμπι στὸν ἐλεύθερο χρόνο τους, μὲ ὅσα βγάζουν ἀπὸ τὴν ἐργασία τους.
Δευτερεῦον εἶναι, κατόπιν, ποιοί τοὺς καλύπτουν καὶ γιατί.
Ναι,το γαλάζιο παρακράτος έκανε επίθεση στη ΔΑΠ όπως οι Αμερικάνοι σκότωναν τους εαυτούς τους με τη 17Ν του ρωσόπληκτου κομμουνιστή Κουφοντίνα.Έτσι λέει ο ρωσόπληκτος φασίστας Χίος.
Τὴν ἀφήγηση γιὰ τὴν ἐγχώρια φιλορωσικὴ ρωσόπληκτη διανόηση μοῦ τὴν ἔγραψες γιὰ νὰ μὲ πρήξεις. Ὑποβιβάζεις τὸ περιστατικὸ σὲ μιὰ ἐσωτερικὴ ἔνταση ἀνάμεσα σὲ (ἕνα δικό σου διαχωρισμὸ μὲ) δεξιοὺς ρωσόπληκτους καὶ ἀριστεροὺς ρωσόπληκτους καὶ τὸ ἐμπέδωσα ὅτι εἶναι βλακεία γιὰ τὴν Ἑλλάδα νὰ ἀκολουθεῖ φιλορωσικὴ στάση, διότι ἡ Ρωσία δὲν ἐνδιαφέρεται κἂν γιὰ τὴν ὕπαρξη τῆς Ἑλλάδας.πατησιωτης έγραψε: ↑Σήμερα, 12:48
Mε τα δικά τους. [...] Παράλληλα όμως υπάρχουν αριστερές ομάδες που δεν θέλουν τον εθνικισμό αλλά την "έφοδο στον ουρανό" όπως ονομάζουν την αρπαγή των περιουσιών των άλλων και αυτοί επίσης ποντάρουν στη Ρωσία άσχετα εάν δεν είναι πια κομμουνιστική και αυτοί έδειραν τους προηγούμενους.
Ἀπὸ ποῦ θὰ βρεθοῦν, δὲν μὲ προβληματίζει κἄν.
Καμία σχέση μὲ τὶς ἱκανότητες τοῦ κράτους καὶ τὰ σχέδιά του.micmic έγραψε: ↑Σήμερα, 11:00Επομένως σε ένα κράτος εντελώς ανίκανο να επιβάλλει την τάξη πουθενά, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για οργανωμένο σχέδιο προστασίας των μπαχαλάκηδων. Είναι απλά ο τρόπος που (δεν) λειτουργεί το μπουρδέλο.
Στο επόμενο διάστημα περιμένετε και καταδρομική επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη, όπως γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θα πάνε πάλι καμμιά 20αριά άτομα με κουκούλες, θα τα σπάσουν όλα και θα φύγουν ανενόχλητοι. Μέρα μεσημέρι.
Σήμερα το ΚΚΕ έχει αποκαταστήσει σχέσεις μαζί τους. Το 2011 είχε αναλάβει ρόλο ΜΑΤ. Θα αναλάβει το ΚΚΕ ρόλο περιφρούρησηςτης βουλής απο διαδηλωτές και δεν θα επισημανθεί; Γιατί; Για να βγαίνει μετά και να μας το παίζει "αντισυστημικό";Maspoli έγραψε: ↑Σήμερα, 07:50Τελικά οι μόνοι που τα έχουν βάλει με τους κουκουλοφόρους και τα μπάχαλα, με τίμημα κιόλας, είναι το ΚΚΕ και οι οργανωμένες ταξικές δυνάμεις. Είναι και οι μόνοι που δε μπορούν να κατηγορηθούν ότι χαϊδεύουν ή υποθάλπουν τους τύπους με τις κουκούλες και τα κράνη. Υποθέτω πως δε χρειάζεται να υπενθυμίσω τα σχόλια διαφόρων εδώ μέσα και πώς διερρύγνηαν τα ιμάτιά τους όταν οι κουκουλοφόροι τις άρπαξαν-όπως τους έπρεπε-όταν επιτέθηκαν στο ΠΑΜΕ. Μεταξύ αυτών και γνωστή ναζί περσόνα-γλείφτρια του Ισραήλ.
πατησιωτης έγραψε: ↑Σήμερα, 12:52Ναι,το γαλάζιο παρακράτος έκανε επίθεση στη ΔΑΠ όπως οι Αμερικάνοι σκότωναν τους εαυτούς τους με τη 17Ν του ρωσόπληκτου κομμουνιστή Κουφοντίνα.Έτσι λέει ο ρωσόπληκτος φασίστας Χίος.και αναμεταδίδει ο ρωσόπληκτος αγανακτισμένος συριζανέλ Αρίστος ο Αντιεμβολιαστής.
Δεν είπα ότι είναι ιδεολόγοι ηλίθιοι, είναι απλά ηλίθιοι. Οι αριστεροί ή οι αναρχικοί που τα έσπαγαν επειδή πίστευαν ότι έτσι συνεισφέρουν στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού ή της αναρχικής ουτοπίας, μας τελείωσαν. Αλλά πέρα από αυτούς υπάρχουν και οι ηλίθιοι χωρίς λόγο, όπως λέμε "επαναστάτης χωρίς αιτία".Ανίκητος έγραψε: ↑Σήμερα, 14:04Ἀπὸ ποῦ θὰ βρεθοῦν, δὲν μὲ προβληματίζει κἄν.
Τὸ ἂν εἶναι τόσο ἠλίθιοι, σὰν τὴν τελευταῖα πόρνη τοῦ uncorrect ἀνέκδοτου ἀπὸ τὸν Πόντο, ποὺ αὐτοκτόνησε μόλις τῆς εἶπαν ὅτι οἱ ἄλλες πληρώνονται, δὲν εἶμαι τόσο σίγουρος.
Στὴν ἐποχὴ τοῦ Internet δὲν νομίζω νὰ ὑπάρχουν φτηνοὶ καὶ ἰδεολόγοι, μὲ τὸ κατάλληλο ποσὸ κι ὁ Τσουκαλᾶς ἀλλάζει ὁμάδα.
Στη νομική θα γίνει η μεγάλη μάχη.....και ας κερδίσει ο καλύτεροςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑Σήμερα, 14:24Όταν θα βρούνε μετά από 50 χρόνια στη νομική του μαζικούς τάφους των φιλελεδων, να δούμε τι θα λένε οι άριστεροι του μέλλοντος.
Eμένα ρωτάς;Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους.Οι περισσότεροι αναρχικοί σε άλλες χώρες στον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας είναι με την Ουκρανία.Στα Εξάρχεια σχεδόν όλοι είναι με τη Ρωσία.Εγώ θα σου πω τι περιμένουν;έχουν γίνει διάφορες φάσεις που έχω απλώς διαβάσει,δεν πατάω εκεί για να κάνω συνεντεύξεις με κάποιο συγκρότημα Τiger Lillies που δεν το αφήσανε να έλθει διότι ήταν φιλοουκρανικό,με κάποιον άλλο που ήθελε να μιλήσει σε συγκέντρωση του Βαρουφάκη και τον πετάξανε έξω,μπορώ να δώ και τι γράφουν στα ΜΚΔ οι ρουβίκωνες και λοιποί.Νομίζω ότι είναι και θέμα παράδοσης.Ανίκητος έγραψε: ↑Σήμερα, 14:04Ἀλλὰ στὴ Ρωσία μου λὲς ὅτι ποντάρουν οἱ ἀριστερὲς ὁμάδες. Ποντάρουν τί; Ἡ περίοδος τῆς ἀφέλειας πέρασε μὲ τὸν Τσίπρα, ὅπως ἔγραψες, δὲν ἔχουν νὰ περιμένουν τίποτα ἀπὸ τὸν Πούτιν. Ἢ μήπως ἅρπαξαν περιουσίες καὶ μποροῦν νὰ συνεχίσουν τὸ χόμπι τους νὰ δέρνουν τοὺς ἄλλους;
Ο χρήστης Simple Man. πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία στο άλμπουμ: Χωματερή.
Δεν σιχαινόμαστε τους δημοσιογράφους όσο πραγματικά τους αξίζει
https://www.facebook.com/simpleman.gr/p ... gxy55kCThl
Εἴτε ἔχουν, εἴτε δὲν ἔχουν αἰτία, ἀκόμη καὶ οἱ ντὶπ ἠλίθιοι χρειάζονται χρήματα. Κάπου τρῶνε, κάπου μένουν.micmic έγραψε: ↑Σήμερα, 14:39Δεν είπα ότι είναι ιδεολόγοι ηλίθιοι, είναι απλά ηλίθιοι. Οι αριστεροί ή οι αναρχικοί που τα έσπαγαν επειδή πίστευαν ότι έτσι συνεισφέρουν στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού ή της αναρχικής ουτοπίας, μας τελείωσαν. Αλλά πέρα από αυτούς υπάρχουν και οι ηλίθιοι χωρίς λόγο, όπως λέμε "επαναστάτης χωρίς αιτία".
Δὲν ζήτησα νὰ μπεῖς στὸ μυαλό τους, ἀλλὰ στὴν τσέπη τους. Ἔχουν ἔξοδα ἢ δὲν ἔχουν; Τοὺς ἔχεις γιὰ ἀδιάφθορους, ἢ τὰ πιάνουν; Ἁπλᾶ πράγματα ρωτάω, τί θὰ πειράξει νὰ πεῖς γιὰ αὐτά, τὴ γνώμη σου;πατησιωτης έγραψε: ↑Σήμερα, 14:50Eμένα ρωτάς;Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους.Οι περισσότεροι αναρχικοί σε άλλες χώρες στον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας είναι με την Ουκρανία.Στα Εξάρχεια σχεδόν όλοι είναι με τη Ρωσία.Εγώ θα σου πω τι περιμένουν;έχουν γίνει διάφορες φάσεις που έχω απλώς διαβάσει,δεν πατάω εκεί για να κάνω συνεντεύξεις με κάποιο συγκρότημα Τiger Lillies που δεν το αφήσανε να έλθει διότι ήταν φιλοουκρανικό,με κάποιον άλλο που ήθελε να μιλήσει σε συγκέντρωση του Βαρουφάκη και τον πετάξανε έξω,μπορώ να δώ και τι γράφουν στα ΜΚΔ οι ρουβίκωνες και λοιποί.Νομίζω ότι είναι και θέμα παράδοσης.
έχει έστω ένα "δεξιό φιλορώσικο" κόμμα πχ Κασιδιαρης, Νικη, βελ δεν ξερω δεν ασχολούμαι, θέση να τα σπάσουμε με τους δυτικούς, έχουν πει κατι αναλογο με το εξω από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ; Να έχουμε φιλικές σχέσεις συνεργασίας και το δυνατόν συμμαχία με τη μέγαλύτερη ορθόδοξη πλέον μη κομμουνιστική χώρα λένε. Τώρα ειδικά με Τραμπ είναι εντελώς σε δηλώσεις υπέρ ΗΠΑ ο Κασ. Αυτή μάλιστα την πολιτική σε κάποιο βαθμό εφάρμοσε η ίδια η ΝΔ επί ΚώσταΚ. Εντάξει τώρα που έχει πιασει παρανοϊκό αμοκ τους δυτικοευρωπαίους με την Ρωσία καλό θα ήταν να ρίχναμε τους τόνους, αλλά έστω ουδετερίζουσα στάση. Αν μου αποδείξεις ότι ζητάνε κατι τέτοιο κυριολεκτικά να μην τους ξαναψηφίσω. Δεν ξέρω μετά τι βέβαια.πατησιωτης έγραψε: ↑Χθες, 10:08Eίπαμε εθνικιστές ρωσάνθρωποι έφαγαν ξύλο από αντιεθνικιστές ρωσάνθρωπους.
Και οι τρεις αυτοί καθηγητές ή "καθηγητές" κατηγορούν την κυβέρνηση ως προδοτική επειδή μετέχει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.Ο Μάζης πρόέβλεπε ότι οι Ρώσοι θα καταλάβουν σε τρεις μέρες την Ουκρανία,ο Φίλης τα ίδια και όσο για τον Γρίβα αυτός έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο που προβλέπει ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στην Ελλάδα το 2020 (έχει πέσει 5 χρόνια έξω.).
Εννοείται όμως ότι δεν τους επιτέθηκαν τίποτε οννεδίτες ή ξέρω γω νατοικοί - δεν υπάρχουν αυτοί.Εκείνοι που τους επιτέθηκαν ήσαν "αντιφά" αναρχικοί,δηλαδή κάποιοι που επίσης είναι υπέρ της Ρωσίας και των Παλαιστινίων και στο μόνο που διαφωνούν είναι τι θα είναι η Ελλάδα στο νέο ρωσικό κόσμο που οραματίζονται.Οι δαρθέντες νομίζουν ότι ο Πούτιν θα απονείμει εν τη μεγαθυμία του κάποια περίοπτη θέση και οι δέροντες ονειρεύονται τη διάλυση της Ελλάδος και τη δημιουργία κάποιας πολυφυλετικής οντότητος έξω όμως από ΝΑΤΟ,ΕΕ και στα πλαίσια της Ευρασίας υπό το σκήπτρο του Πούτιν.Εσωτερικό θέμα των οπαδών του ρωσικού κόσμου.